-
dudovec #17855 Jo de latom zaszlot se hasznalsz , ami bizony igen sokat dob az off abilityn meg a sebzesen is , es bossnal megeri kitenni , ezert waros karinal maxolnam. Scroll nemiskell a kepekhez , azcsak shorlexnek kell h gizdazzon:)) De onslaugh+ battle rage + zaszlo siman rajtad lehetne ha dps rol raksz be fotot , elvegre a karid maxja az.
Shorlex nemolyan rossz ez az Assa.. Lehet nincs res levetele , de ilyen sebzessel nemisnagyon kene , max bossnal. A csel az az egeszben , hogy a honingot feltudja ugy rakni h az egyik kezeben kard van , a masikban meg thorny. Igy a Thorny tud 100% pierces lenni , ezert van ekkora sebzese apollokkal. Raadasul ahogy a korabbi testjeim is mutattak , hiaba lehet a lethalt csak "pengevel" bevinni (vagy ijjal), ha dual wieldbe raksz egy buzogany + kardot , akkor eleg jo esely van arra , hogy a buzogannyal vigye be a lethalt. Gyanitom hogy a 90-100k lethalt a thorny vitte be , nempedig a kard. Mert ahogy envo irta is , 30-100k kozott van a lethalja - gondolom attol fuggoen , hogy melyik fegyverrel ütött , meg krittelt e , stb stb. Mindenesetre en conqueror bracer helyett felraknek egy sentinelt vagy egy revenant kesztyut azzal a brutal reliccel (raktam korabban kepeket rola). Illetve az armorral is lehetne varialni meg sisakkal is.
Az amit az editorrol irt , van benne valami. En vegigmentem vagy 20 karival , aztan amit nem probaltam ki addig , arra csinaltam ien 75 os karikat , questek nelkul- szoval ilyen level 60 as kariknak felelnek meg, sőt egy full questes 62-63 as kari amit par nap alatt megcsinalsz , mar erősebb mint egy 75 ös editoros. Csakmar tulsok idot csesztem el vele ahhoz h legyen türelmem helostol atgyalogolni , csakhogy megnezzek valamit:)
Az viszont igaz , hogy azok az ubertap zöldek amikre az utobbi idoben karikat epitettünk , custommap + dropmodban eltöltött orak farmolasabol vannak , szal nemondd h az ugy teljesen legit dolog..(mondjuk ez nem jelenti azt , hogy azok a karik ne mukodnenek 22% avoidos revanant armor meg ilyen finomsagok nelkul , de azert sokat dob rajtuk)
Envo jelen esetben a nehany karijaval talalt cuccokbol rakott ossze 1 mukodo karit , ami ugyan nem perfect , de eleg szepnek tunik igyis, szal