23078
-
#17870 Néha nézz vissza azokhoz akik a küldetést adják. Ha megint sárga a felkiáltójel, beszélj velük. Látom még normálos küldetési tárgy is van nálad.
-
vidu01 #17869 Most nézem a combined armor 412, lehet hogy ezért haltál le minden utcasarkon, lvl47es karinál 1 armor ad ennyit. -
vidu01 #17868 Abba nem de még lilába se. :D De nyugi zöldből lesz faxább főleg íjból. TQvault-ot szedd le ha mélyrehatóbban akarsz foglalkozni a játékkal, abba lehet spájzolni rendesen a cuccokat. -
#17867 Hát bazz... csodálkozom hogy eddíg eljutottál. Ez a sebzés még normálra is gyenge. Küldtem privát üzenetet.
-
ntex #17866 Szóval akkor kék cumóba nem is lehet charmot rakni ?
bakker én meg ezért gyűjtögettem őket. Na majd variálok valamit aztán majd szólok ha jutottam valamire -
Shorlex #17865 de ha akarod adok én neked olyan 47-es szerkót hogy bexarsz tőle. legyalulod legendet is vele a legkisebb gond nélkól :D -
Shorlex #17864 egyrészről nekem feltűnően kevés a használt relic.
Ott van pl két artemis az inventory-ban de nem teszed az íjba. Ne a sült galambra várj, hogy majd jön egy jobb fegyó és akkor bánni fogod hogy abba tetted.
Ha ilyen pure 10000% becsületes vagy, akkor ott lesz az enchanter ami szétválasztja a relicet a szerkótól. Ha csak 9999%-ig akkor meg használj tq vaultot és szét tudod szedni, ingyen. Ha ez az íj kék, akkor meg próbálj venni valami jó zöld íjat nem igaz hogy nincs jobb annál (relicelve) amilyen szar kék szerkók vannak.
tegyél az egyik gyűrűbe daemons blood-ot! menjél és farmold ki démonokból hogy meglegyen mind az öt.
Másikba meg tegyél dionysus-t.
rangerrel megcsinálhatod kezdőként, hogy jobb klikkre nem study-t teszel hanem ilyen heal baszt. kimaxolod a recharge-ját és akkor elég sűrűn nyomhatod neki. 1-es slotra meg study.
és marks faxán kifejlesztve 12-12-12, volley 6.
Nem tudom, epicen persze már kevéske picit a 362-es hit (sőt nagyon), de markssal akkor is vinnie kell. Epicen azért vannak jó fegyók már, nem hiszem el hogy a changani árusnál nem kapsz valami jót.
Ha ide-oda teleportálsz két hely között, akkor mindig más lesz a kínálata. farmolj kicsit. -
ntex #17863 Ugyanúgy ahogy te a leírásodban csináltad
A karakterem így néz ki, de nincsenek buff-ok rajta éppen
-
Shorlex #17862 mutasd hogy néz ki a calc-od -
vidu01 #17861 Gondolom a sebzésed lehet kevés, mer ha a hunter jól össze van rakva akkor nemigem tudnak hozzáérni. Valahogy át kell vészelni, én is szenvedtem az elsővel, de nyugi act4be lesz ez még rosszabb is. Töltsd le a cameramodot ha még nincs meg. Az nagy előny ha messzebb ellátsz főleg íjásznál, talán ez is segít egy kicsit. -
virs lee #17860 Ne pierce dmg-re menjél, akkor nem lesz mit lereselni. Gondolom sok a dex, kevés az str, az már úgy marad, max kuka. Study is segithet. -
ntex #17859 Elértem azt a pontot ahol már lehetetlenné vált a játék a 47-es Ranger-emmel
Epic ACT III uolsó harmada. Ha két szobor rámtámad már végem is van. Valaki adna ötleteket mire kéne rágyúrni hogy ne haljak meg két ütéstől ? -
Shorlex #17858 én kipróbáltam, pluszban ugyan nem tölt, de nulla az életminusz, úgyhogy azt én is ajánlom mindenkinek, hogy egy legend ankh of isis-el relicelni tessék (mondjuk health bonusszal) és akkor nincs is gyakorlatilag hátrány :D csak +50% exp -
virs lee #17857 Bármivel meg lehet, más régebben leirtam hogy ankh of isis kell bele, és akkor pluszban tölt annyit mint amennyit alapból levesz. -
vidu01 #17856 Én a rangerrel toltam ilyen talizmánnal egy darabig a gyorsabb fejlődés érdekében. De azzal meg is lehetett csinálni fullos Oak mellett ami visszahozta a healthet, meg felraktam armorra egy viny growot + ott volt a herbal remedy szal lehetett vele menni így is. Csak annak a talinak jobbak voltak a statjai. -
dudovec #17855 Jo de latom zaszlot se hasznalsz , ami bizony igen sokat dob az off abilityn meg a sebzesen is , es bossnal megeri kitenni , ezert waros karinal maxolnam. Scroll nemiskell a kepekhez , azcsak shorlexnek kell h gizdazzon:)) De onslaugh+ battle rage + zaszlo siman rajtad lehetne ha dps rol raksz be fotot , elvegre a karid maxja az.
Shorlex nemolyan rossz ez az Assa.. Lehet nincs res levetele , de ilyen sebzessel nemisnagyon kene , max bossnal. A csel az az egeszben , hogy a honingot feltudja ugy rakni h az egyik kezeben kard van , a masikban meg thorny. Igy a Thorny tud 100% pierces lenni , ezert van ekkora sebzese apollokkal. Raadasul ahogy a korabbi testjeim is mutattak , hiaba lehet a lethalt csak "pengevel" bevinni (vagy ijjal), ha dual wieldbe raksz egy buzogany + kardot , akkor eleg jo esely van arra , hogy a buzogannyal vigye be a lethalt. Gyanitom hogy a 90-100k lethalt a thorny vitte be , nempedig a kard. Mert ahogy envo irta is , 30-100k kozott van a lethalja - gondolom attol fuggoen , hogy melyik fegyverrel ütött , meg krittelt e , stb stb. Mindenesetre en conqueror bracer helyett felraknek egy sentinelt vagy egy revenant kesztyut azzal a brutal reliccel (raktam korabban kepeket rola). Illetve az armorral is lehetne varialni meg sisakkal is.
Az amit az editorrol irt , van benne valami. En vegigmentem vagy 20 karival , aztan amit nem probaltam ki addig , arra csinaltam ien 75 os karikat , questek nelkul- szoval ilyen level 60 as kariknak felelnek meg, sőt egy full questes 62-63 as kari amit par nap alatt megcsinalsz , mar erősebb mint egy 75 ös editoros. Csakmar tulsok idot csesztem el vele ahhoz h legyen türelmem helostol atgyalogolni , csakhogy megnezzek valamit:)
Az viszont igaz , hogy azok az ubertap zöldek amikre az utobbi idoben karikat epitettünk , custommap + dropmodban eltöltött orak farmolasabol vannak , szal nemondd h az ugy teljesen legit dolog..(mondjuk ez nem jelenti azt , hogy azok a karik ne mukodnenek 22% avoidos revanant armor meg ilyen finomsagok nelkul , de azert sokat dob rajtuk)
Envo jelen esetben a nehany karijaval talalt cuccokbol rakott ossze 1 mukodo karit , ami ugyan nem perfect , de eleg szepnek tunik igyis, szal -
#17854 Lvl. 62-es képek (Utoljára. Gondolom már unjátok).
Itt azért sebez nagyobbat, mint a régebbi képen, mert jobb kardot használ.
Azért tettem be ekkorát, hogy látszódjon nincs rajta tuning.
Különben sem vagyok híve a scrollnak. Amelyik karakter csak scrollal tud leverni egy ellenfelet, az az én szememben gyenge.
-
ntex #17853 Überkirály talizmán
-
virs lee #17852 Inkább "of might". ~~ -
Shorlex #17851 az én videos karijaim sosem editorral készültek. AZok mind végigmentek simán legenden, legit módon, utána jött egy kis exp multi, de editor azokban sosem volt.
Nem azt mondom hogy rossz, mert jó látványos ilyen nagyot sebezni (bár hozzáteszem, hogy ha már igazán faxa képet akarsz akkor maxold az onslaught-ot és nyomj be egy frenzy scrollt). Csak haszontalan mastery-t választottál sztem, illetőleg nincs rossz mastery csak legkevésbé jó van, na hát a rugo az egyik legkevésbé jó a warriorhoz. De jól csináltad a karit (picit kevesebb dex az lehetne :D) -
#17850 Nem kell mindíg űber-szuper karit csinálni (főleg nem editorral).
Az Assara meg kiváncsi voltam, megállja-e a helyét a közelharcosok között.
Piercing resistet nem soknál vettem észre. Teknősök, rákok, Valey of the Kingsben a gólemeknél, meg még talán egy-két ellenfélnél. Itt azért jól jött a maxos Nightshade, és a Mandrake. Blade Honing, Lethal (30k-104k) azt hiszem egyértelmű. Ott ahol stun/vitality resist kellett, gyűrűt cseréltem arra az időre. Ha meg elementál resist kellett, Artifact csere (Jade Emperor. Nálam bónuszként is ad +18%-ot).
-
Shorlex #17849 csak azt nem értem, hogy miért assa? Hol használod Te a rugo masteryt? lassításra? ugyan...
Ha most slayer lennél akkor 1) olyan laza 2-3k-val nagyobb ütésed lenne 2) a rettenetesen fék piercing resistet le tudod venni. Mert most nem tudod 3) az egyik apollo levétele és cseréje egy str-health gyűrűre legend daemons blood-al azért elég szükséges lenne. vitality resist 20, stun resist 0... persze így látványosabb a sebzés. -
Shorlex #17848 első karinál sehogy, kivéve ha van ismerős, aki elküldi a vaultját :D -
ntex #17847 És amúgy hogy a 'csába lehet első karinál lvl34-en 2-3000 dmg-t csinálni ? :D -
#17846 Az ilyenekért(is) érdemes nézegetni az árusok kínálatát.
-
vidu01 #17845 Jah vannak ilyen levelek de igazából azon kívül hogy olvasgatni lehet őket semmire sem jók. Mondjuk én gyűjtöm őket, már van 5 különböző. xD -
LordMersey #17844 Üdv!
Találtam egy levelet "The Mummy's letter" Mire jó? Az IT kézikönyvében sem találom. Húúú ez a karakter nem semmi:) -
vidu01 #17843 Nálam olyan volt hogy a végén van az a Hades Generals sidequest amire adja a +5% total damaget, direkt néztem karakterablakba se az average se a dps meg se reccent, amikor jóváírta. Bezártam, megnyitottam újra akkor se. -
#17842 Itt az Assa amit ígértem. Végigment legenden is.
-
#17841 A "The Stygian Lurker" küldetésért kaptam 8 - str/int/dex. pontot. Be is írta.
Erre mi történik a következő betöltésnél ? Eltüntek a kapott pontok. Visszaálltak a régebbi értékek. Máskor is észrevettem hogy eltűnnek a kapott pontok, csak most bosszant a dolog, mert kb. 150-el megdobta a sebzésem. Nem mintha létfontosságú lenne... de azért mégis, ami jár, az jár.
-
bgjns #17840 Köszi megtaláltam. -
dudovec #17839 Kek/lila cuccba nemlehet relicet illetve charmot rakni, csak cheattel.
A fokozaton parazik amikor raknad ossze a relicet , akkor az azert lehet , ha kulonbozo fokozaton talalt reliceket probalsz osszerakni , peldaul legendary daemon bloodot - epic daemon blooddal .. nem fog menni. -
ntex #17838 Miért van az hogy KÉK nyakláncba nem tudom belerakni a Charm-ot ? azt írja hogy csak Epic vagy Legendary itembe tudom tenni. 5let ? -
dudovec #17837 Szal inkabb farmoltam a csak 10k phantomos divineremmel , mint az 50k s Haruspexel , mivel a divinerrel nem kellett manat inni:) de kb majdhogynem ugyanugy ment a palyan ;) -
dudovec #17836 Bossra is gyors mivel aztmeg leveszi a reduction. Amugymeg 10k aoe phantom eleg jo meg reduction nelkul is.. -
Shorlex #17835 bossra, mert azért 2000 average-el még fantommal sem egy bosskiller a kari :D -
dudovec #17834 Persze es 100 rec divinernel nyomhatod nekik a phantomstrikeot:) 2000 avaraggel is szarrautsz mindent , csak akkor minek a petek ugyebar...:D -
Shorlex #17833 Diviner a legjobb sztem ha megvan a 100 recharge. de csak akkor
ugyanis a lich az valóban jó, de ami überelhetetlen az a +4 skilles maxolt outsider. Ha egy outsider kap egy szintén +4 skilles maxolt nightmare aurát, az mindenkit agyonvág pillanatok alatt.
Egy mob sem volt, act4ben sem aki egy outsider ütéstől nem ment volna le. Szóval spirit az valóban alap, és sztem a nightmare a legjobb, a rengeteg total damage-el. sooth az szintén jó, de amíg a diviner nálam 10/10 addig a sooth 9/10. -
dudovec #17832 Core dweller tankol valamennyire , ha nem lovoldozol osszevissza , csakhat hiaba tankol, ha sebezni nemtud , earth masterybol meg nemkap mas ertelmes dolgot egy petes kari. Ezert a dwellert ilyen szempontbol mindenkeppen hasztalannak tartom.
A farkas se egy nagy durranas , az auraja tud segiteni vegulis , meg ha 3 an vannak es egy Liche + Outsider melle dolgoznak , akkor vegulis hasznalhatoak valamennyire. Lich a legjobb pet , utana az outsider.
Ebbol kiindulva ha petes karit akarsz , akkor a spirit az alap , aztan hogy naturet , dreamet vagy esetleg warfaret raksz e melle (ancik miatt) az mar a te dolgod :) -
dudovec #17831 Ha petes karit akarsz akkor talan a Soothsayer a legjobb , illetve a Diviner is szóba jöhet.