Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, az a fegyver ami "minden(ki)t visz" :P

Csak nem az atomcsiter zöld taknyot lövõ bfg re gondolsz?:DD

Sokan feltettek a kerdest mar , van 1-2 magyar oldal , de azok nem az igaziak ha joltudom..
Ballor kesziti elvileg mar az oldalt , Shorlexel pakolunk majd fel dolgokat ra kezdõtõl a prokig mindenki szamara.. Romotora is szamitunk ha besegit majd^^ Mondjuk en holnap elmegyek 1 hetre , de megigertem ha visszajövök elkezdek irkalni buildeket..

Gondolom lesznek telepitesi utmutatok a jatekhoz is , meg a kiegeszitõ progikhoz is. Nehany lenyeges eredeti fajl , ha valaki elszurna valamit , tudjon rajta segiteni.. Kiegeszitõ progik leirasa.. Skillek reszletes leirasa hasznalati tippekkel , alapfogalmak - azaz amolyan "Tq slang"...
stb..

ROMOTO
Én is jártam kb így, mert képtelen voltam elolvasni, hogy hogy kell kitörölni a fórumképeimet <#idiota>
Még a Doom 2-s korszakból maradt meg, IDKFA után, azt hiszem a 8-as gombbal lehetett elõhozni a "CSODACSÚZLIT" :D
Haverokkal csak így neveztük.

Kösz sracok , eszembe nemjutott volna h ottvannak a privatok^^ :D

Amúgy, h-h ennek a játéknak nincs GYIK-oldala?

Aszondja csuzlit:DDD birom az ilyen beszolasokat;>

ROMOTO
Ok-Ok azaz jólvan-jólvan :)
Jólvanna, csak mentem az orrom után, nem néztem körbe a faluba, h vegyek valami erõsebb csúzlit.

Naná h magyarul :P

ROMOTO
Nem torch-ot, hanem fáklyát!
ROMOTO
Hogy idetaláltál röktön cikizni a jónépet <#ejnye1>
ROMOTO
Jó magyaros a neve, nekem bejön :)
NeoMaN
asdasdasdasd :PPPPPPPPPp

Fórum fõoldal, baloldali sáv, neved alatt -> privát üzenetek....

ROMOTO
Ráklikkel a fórum menüre fent, és a másik lapon a ball felsõ sorra:privát üzeneteim :)
"Kisbicska fegyverem" xD

Sracok asszem eljött az ideje h feltegyek egy kibaszott <#lama> kerdest:D

Eddig nem sikerult rajonnom , hogy hogyan jutok el a "privat üzenetek" reszhez.. Szal tudok annak privizni akinek itt raklikkelek h privat , illetve ha kapok , akkor megjelenik itt a sáv alatt ahova irhatok , raklikkelek , eltudom olvasni , tudok ra valaszolni...

De arra nemjövök ra , hogyjutok el arra a reszre ahol listazva van , hogy kitol mit kaptam es mikor.. Szoval amikor ide akarok jutni , mindig irok magamnak egy privatot , hogy "dsdsdssd" es akkor ahogy jelez h megkaptam , betudok jutni oda^^ Gondolom van erre valami normalis modszer is , mert kicsit unom mar , hogy magamnak kell priviznem , hogy elolvashassam a korabbiakat:D

Kezdõként elõször a spárta elõtti csontiknál haltam le elõször, amikor rámjött vagy 20 egyszerre és lõttek is páran, potion nyista.
De a szatír, érted... Ne haragudj rémálom, nem akartalak cikizni, csak annyira jópofa volt, hogy szatír...
Két potion a dolog és slussz.
De ha már itt tartunk: mész, és ami esik (a legeslegelején még akár fehér cucc is) azt felveszed és már jobb vagy. És vegyél fel egy torch-ot is.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Miaszösz? Vetélkedünk-vetéledünk?
ROMOTO
Naugyi :)
Annak nincs vége, egy nap alatt 140 megnézés, úgy hogy abban én nem vagyok benne mer azt nem számolja...
Szal kösd fel a gatyát és találj jobb zenét ha tudsz mint Evanescence! :DDD
Különben is mi az hogy vége? Felteszem minden TQ fórumra azt majd nézheted hogy kinek mekkora nézettsége lesz :DDDD

Figyelj a szatir igenis kemeny tud lenni , ha kezdo vagy... Jo esetben vettel 3 potiont az 500 goldodbol , ami elfogy mire odaersz , ha benazol.. Foleg ha nemnyitotta ki a farm elejen levõ ládát , amiben tovabbi 3 poti volt.. Nemtud eletet tölteni , es leöli.. Majd belejon:)

ROMOTO
Ne báncsd, még elmegy a kedve, legalább õszinte vót, kituggya hát-ha egy rakás user lemorzsolódott e-miatt már az elején, és baxtak megkérdezni, hogy mi a ficsõr, és abbahagyták, pedig mijjenjó <#idiota>
KURVA JÓ!!!!
ASZONYGA HOGY LEHET A SZATÍRT LEVERNI!!!! LOOOOOOOOL
Mi lesz legend titánnál, hádésznál, picsáknél??? :DDDD LOOOOOOOOL

Shorlex elmegyek nyaralni 1 hetre , de ha visszajövök vege a harusodnak:D

az battlemage... :DD LOL

ROMOTO
<#wilting> Hun a házigazdink bakker??
ROMOTO
Akkó nem lesz gond :), Te, az a dungeon is magyarítva ment?! (nemhiszi)
ROMOTO
Pár potit vigyé azé :)
Úhh. Na akkor nekirugaszkodok újra. Kinyírtam a szatírjait. Egyedül van a nyomi, de a kövekkel nem foglalkoztam.

Jólvanna, a legutóbi rpg amit végigvittem a Dungeon Siege 1 volt :P

ROMOTO
Jáájj, hát farmolsz kicsit elõtte, szépen felöltözöl, és rámész a shrinekre (azok az oszlopszerû bizbaszok a környékén, amiknek ilyen fényes a tetejük) leütöd az összes kiskecskét és azán leb@szod a fõkolompost...
Ó te kenyér. Ez a Sötét Szatír varázslót h lehet kinyírni?
Ez a kisbicska fegyverem elég hatástalan rá :S

ROMOTO
Nne mán... ! te bioshockos spicli <#hehe><#zavart1>
ROMOTO
Akkor meg van bocsájtva, de csak akkor, ha full egy kukkot sem értesz <#ejnye1>
:O
Anélkül nem értem :P

ROMOTO
Ja, a bloodmod egy rakás sz@r!, felraktam, de nem engedett fel azzal a netre, reinstall lett belõle...<#levele><#duhos2>
ROMOTO
Nemerészeld magyarítani! <#ejnye1><#hehe>
Igen igen, köszönöm mindnekinek a segíséget, de fõleg Gabesznek!!
Felteszem a teljes magyarítást, s neki is vágok ennek a remek játéknak.

ROMOTO
Akkor a gabesz jól tippelt
Tört verzióként is 1.01 alapból. Csak nem ismeri fel :O

Úhh, akkor kipróbálom úgy. Az igaz, h mindig saját mappát adtam meg, s nam azt amit alapból akar.

DirtyGab3sz
oDA TELEPÍTSD AHOVA A GÉPED AKARJA!nE VÁLTOZTASS AZ ELÉRÉSI UTVONALON!!aZÉ' XAR!!!

Sry bentragadt a capslock, és mire végeztem,akkor láttam...<#nemtudom><#nevetes1>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

ROMOTO
Bakker dudo, és én mit mondtam? :)
ROMOTO
Akkor nyílván régebbi verziód van mint 1.20 és persze hogy jót tesz, ha levered az oszlopokat, ha hagyja :) mert nem tud regenerálódni castolni, csak ütlegelni, mondjuk én anno nem szaroztam ezzel.
Mar pedig az csak 1.08 alatt/ elõtt volt. 1-20 ota nemlehet szetverni a szobrokat (immortal thronea alatt sem..)

most ezt mire mondod:) jo pojén:) már 2 szobrot szét vertem és már nem tud regenerálódni
ROMOTO
1.20 tól lecserélték vasbetonra a márvány oszlopokat :)
a 2 szakosodás amit még a játék elején lehetett vállasztani
bocs a tûz az nem tûz hamen föld
de mind1 azok az oszlopok a boss körül hádész stbstb ha azokat lerombolom akkor gyengül?
háború és tûz

Az meg mi? ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX