• dudovec
    Nemtom Shorlex mirol beszelsz:D

A cl azer kap pontot , mert JUT rá. Es azert mert semmit nemtudsz bal klikkre rakni a storm kasztnal, a CL en kivul. Tovabba , baromi sokszor segit a stunja , amikor az arcodba ront egy csomo mob. Raadasul a sebzese sem elhanyagolhato , tovabba egy 1 pontos +4 skilles refresh mar tölti.

Btw nemtom hol testelted a druidot, Olympuson meg Hadesnal? Mer ott baromi egyszeru , mindenki kb 1 szögből fut rad , egy ovis is lerunonolja ugy. En vegigtoltam 2.5 difit , a vegere mar nemvolt türelelmem , szal adtam magamnak wp ket. De annyit mindenkepp mondanek , hogy nem mindenhol olyan kiraly a shard mint gondolod. Es igenis inkabb rakok ki egy CL t bal klikkre egy kaszternal , mint a fostalicska farkast aminek a movementjen kivul semmi elonyet nem elvezem.

A health regen? -bocs de ezt nemvagom mire irod.

Amugymeg megprobaltam ma egy Paladint , es aztkell mondjam , hogy magasan veri druidot. Colossus jobb mint az oak , ott a rally regen stb. Olyan a Pala , hogy van 1600 int 100 rec meg +4 skill , beallok 3 hadesnek 2500 lifeal es ien centiket serülok a legdurvabb spelljeiktol is. Ugy hogy shield van rajtam meg revenant plate meg ienek. GG:)