Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Segítsetek már pls! nagyon fontos!
ROMOTO
Figyu, csak ugrattalak. Jó az nick 😊
ROMOTO
Te Shorlex, tudod a gyûrû... <#szomoru1>
ROMOTO
Spontán triumvirátus...<#idiota>
Bazz, aki orrvérzésig gyúpolta a behemótot az nekem PSSSSSZZZT! <#wink> <#crazya>
Te már régóta akartam kérdezni, hogy az a hunter > stormcaller > warfare ez mi? valami sorrend a legjobb karikból vagy mi?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Kösz ez a nevem rövidítve 😄
hozzászólás az x3 modhoz: Kb 3 hétig nyalókáztam vele mire sikerült egy mûködõ modot leszedni TQ+IT alá (gyári nem kamu másolat) egy regisztráció és már megy is. a cím :
www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html
bocs de nem tudok még urlt szúrni (30 nap).
kibebaxott jó ez a stormos iceshardos okosság

scrollos csiter<#ravasz1>

Van valahol olyan táblázat, ahol felsorolják, hogy melyik szinthez mennyi experience kell? Gyanús nekem ez, legendery-n mindenkit kinyítram amerre jártam, 1x mindenhol jártam, és mégis csak 60-ról 63-ra fejlõdtem, de már levágtam a fõfõt is. Már közel 8 napnyi idõ van a karakterben.
Íme egy a sorból: hunterpower

Hoppá haruspex

Eskü legjobb íjász 😄
Bocs, emberek nincs hang, nem is túl hosszú, de már régen nyomtam új videt, tartani kell a formát.
Lesz majd harus videjó hosszabb. Only X3 mod. (mert én bezzeg bazzeg megtaláltam) 😄

Sziasztok! Elkezdtem jáccani, már sokáig elvittem a játékot, majd kiléptem mentés után, és késõbb most este el akartam indítani hogy jáccak a karakteremmel, de egyszerûen eltûnt...:S persze az elmentése megvan a mappában...mit lehet tenni? mi a gond? pls help! 1.08-as peccs
Köcce! 😄

ROMOTO
Elküldtem mégegyszer
ROMOTO
20 valahány kilobájt volt, nem vicceltem 😊
Te Romoto, ez az imperial vicc akart lenni? Merthogy nincs benne semmi... 😄D

ROMOTO
A házigazda xarik a topicjára és különben is Ne fürgyön le! <#idiota>, úgy-hogy mi is a különbség az xmax és az x3 és az mz/x között?!<#zavart1><#kuss><#crazya>
Na, és az nem érdekel hogy mi a különbség X3 és Xmax között? 😄
Shaba! virsli 16379-esét kéretik törölni! 😄D

ROMOTO
Ja, ja kigyúrtam egy huntert is, azt is a x3mod os, multis hent miatt kezdtem elõvenni mostanság, de észnél kell lenni, mert ha rárakom a studyt, vagy a plaque-t a mobokra, az egész csürhe rámmászik, és hiába tolom a maxos scattert, és a többiek is ütnek, mint a veszett, még így is alig tudom levakarni magamról a társaságot, 3-4 fõnél a mod már nagyon teleszórja a pályát 😊, még szerencse, hogy a def. ability-m olyan 1800valamennyi, és így viszonylag kevesen tudnak megütni, de néha levernek 😊, mondjuk az enemy íjászok is xarok amikor 8-12 en csupa lila heracles, apollo stb bow-al lövöldöznek beléd míg a többi 20-30 megmaradt lila dárdákkal szurkál közelrõl 😊 ilyenkor egy-két lila fegyó extra dmg ja elég jól leredukál, szív, stb.
Hát... hunterral pl. pont az a jó ha sokan vannak, akkor a fragek is dolgoznak, nem csak 1-2 emberre hat a lövésed.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mi az az x3 mod és honnan lehet letölteni? ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Multin is népszerû manapság, és kombinálják ilyen Xdrop mod al, minden mezei mobnál ott figyel a brutál lila, zöld motyesz, szedni senki sem szedi, csak a nehezítés miatt van, voltam ilyeneken ahol 4 en voltunk, hát kb 10 percenként lelagolt, hogy felváltva connectált mindenki újra 😊 annyi az ellen ilyenkor mint a tenger, kész sáskahad...ja és elég könnyû lehalni, ha ész nélkül rohan az ember a sürejébe 😄
Ja Shorlex, majd elfelejtettem, honnan lehet letölteni a tudodmit? <#zavart1>
DirtyGab3sz
Figyi csajok!
Mi az a ixmaksz?????
ésa iksz/fordítotte?
<#banplz><#banplz><#banplz><#guluszem1><#nezze><#nevetes2><#worship><#worship>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Hallod, valaki még egyszer megkérdezi, hogy mi az az X3 mod, illetõleg hogy honnan lehet letölteni, meg hogy mi a különbség az Xmax és aközött, bannoltatom eskü 😄

Ioles
Aha értem, akkor lehet beruházok rá ha lesz pénzem és a magyarítás elég jól jönne mert az angol még csak 2 éve tanulom. Köszi a segítséget mindenkinek!

hali mi az az x3-mas mod és az xmax mod?? és honnan lehetne letölteni ezeket?, Léccci irjon vaki!! köszke
ROMOTO
Teccik 😊
+24% str
+11% health
+18 piercing damage
+18% piercing damage

No, hogy pontos legyek.

ROMOTO
Jaaa! Akkor bocsesz 😊...az a 18% mi is? streng?
Igen arra gondoltam... 😄D

ROMOTO
Nem, konkrétan a gyûrûrõl volt szó és arról, hogy ennyi dõ után még droppolt a game újat (jobb statos gyûrû), amin meg is lepõdtél 😊
Nem olyat említettem, hogy a haruspex-el (íjász) sirattam az egyik apollot, fel kellett tennem a vit és a stun miatt a daemons blood-ot erre a gyûrûre, de amikor találtam egy olyan gyûrût, hogy a szokásos 2X str 1X heath mellé jött 18% és 18 fix piercing akkor igen-igen megörültem 😄

ROMOTO
Mintha valami olyasmit emlegettél volna nemrég, hogy találtál egy nagyobb streng statos gyûrût, valami 31-2 körülire emléxem 😊
Tyûha, télleg fáradt vagyok mostanában este bazz...
Emlékszem hogy kérted, de csak azt a hülye huntert küldtem el. Na majd akkor ma megy a másik.
Olyan sok jó dolog nincs benne, csak inkább az, hogy van gyûrûnként 92 off ability, ami azért elég szép. Különbebn a szokásos 26% str, 11 health, slussz. Mondjuk nekem elég 😄D

ROMOTO
Csinálgatok közben egy 0 cooldownos dárdás dreamkillert, direkt multira, hát elég egy killer kari 😊, phantom-lethal combóval, a csapatban rendre leverek mindenkit 😊, általában rajtam van egy csomó aura a többiektõl és halálra idegelem a meele-dualos társaságot, mert csak a levegõt csapkodják mire odaérnek 😄...nagyon odatesz a feeling nek, mert rohadt gyors a pályán, a legdinamikusabb meele, fun kari asszem, csak ne zabálna annyi manát az a lethal 😊
ROMOTO
Küldtem jó-pár tápos zöldet, érdemes végignyálazni 😊 figyu, néztem, de a strenges gyûrût nemtaláltam, vak lennék vagy nem volt benne?
Bocs Romoto, fáradt voltam, azt kicsit rövidre fogtam 😄
Szóval én is köszi megkaptam, böngészem majd...

Dudo, incarnom nincs de a normalt odaadhatom ha még megvan.

Defender rulez! 😄

ROMOTO
Majd este lepasszolom, közben összejött nekem is pár revenant os sapi, kesztyû, páncél, mind 2 all skilles, jó statos nemnagyon esett de csak egyszer mentem be 2 db sírkamrába a királyok volgyében (kb 8-9 ilyen zöld item esett ezalatt)
DirtyGab3sz
Néccsak dudo!Csak ez va....:-(

1. mintha láttam volna 16:10-es felbontást is (1280x800), nagyobb felbontást nem láttam, lehet a vidkártyától/moncsitól is függ (nekem a moncsi 1280-as maxal megy)

2. a magyarítást annyira nem húznám le, ha kezdõ vagy és nem nyomod eléggé az angolt, akkor sok segítséged ad, a questek, a help és a skillek is magyarok benne; ami zavaró, hogy a tárgyak és a helyszínek is le vannak fordítva - késõbb nehéz lesz az angolhoz igazítani

3. igen

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Emberek van valakinek Inc Golden Fleece bol olyan , ami rechargeot kapott relic bonusnak? Nemtudtuk eddig , hogy letezne , de egyszer Shorlexel amikor normalon multiztunk , sikerult kiraknia essensebol olyat ami ilyen bonust kapott.. Nekem azota se sikerult , se epices , se legend relicbol..

van valakinek?:o

Romoto kiprobalnam enis azt a pancelt , bar ha tudsz mondani fix mobot aki dobja , akkormegyek kifarmolom😄

ROMOTO
Ja ja visszatért a jól bevállt recept 😄
ROMOTO
Szubjektíve szar, olyan magyaros 😊 bocs hogy látatlanban írom, pár hsz. ben olvasottak alapján 😊 aki egyáltalán nem vágja az angolt és hozzászokott a fordításokhoz, annak biztos bejön...a kieg még nem magyarított, de attól még a cuccok, stb. nevei nagyrészt ott is magyarítottak...
Ja de a shield charge az talal nemis akarhogy😄

Ioles
Mármint a magyarításra érted hogy sz@r?

DirtyGab3sz
Hi!
A felbontást passzolom...
A magyarítás csak a TQ alapjátékon fut, az IT kiegen csak pár item neve magyar...felejtsd el annyira xar!
A játék most kieggel együtt ugy 9 ropi körl van,ami nem sok sztem, amint látod páran jáccunk vele...sztem megéri!

Broafka
gondolom online játszotok nem?

valaki vállalna engemet a játékban való körbevezetéshez?
aki már jártas a játékban, hogy jó fejlõdni, hogy megy ez online, meg ilyeneket.
please! :$

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ROMOTO
Nekem a colossusban nagyon zavaró volt hogy minden második ütés talált, és szarabb volt az irányítás, (mert rendre túlrohant volna a karim a célpontokon és hát mindenki térdig ért, szóval olyan bugos tökölõdés lett a pályán, szarabb játékélménnyel, persze bossoknál jó és ott talál is a colossusos ütés, mivel a bossok is nagyok és nem a fejük fölött kell hadonászni) 😊 csak a területre hatók pl batter, jobb olldali passzívok mentek normálisan, ezért még a rec es szerkóban is nagyrészt hanyagoltam a c form ot, persze Xmod alatt megen más lehet, ott a bossoknál biztos elvéreznék -rec nélkül.
Ioles
Sziasztok!

Gondolkodtam hogy megveszem a játékot mert elég jónak néz ki, de elõtte lenne pár kérdésem.

1.: Támogatja a szélesképernyõs moitorokat? (1440x900, 16:10)
2.: A magyarítás 100%-ban mûködik?
3.: Ja és annyira jó a a játék hogy megéri a pénzét? 😊

Ugy hogy shield chargenal es batternel tovabba az egyik passiv shieldes kepessegnel is hasznalja a fegyveret , es üt azzal is. Igy ott a 30% piercing ami a dardaban van , hat ra a call meg az art of the hunt alap auraja is.. , de nem sok pierce sebzes az a 30% ahhoz , hogy megerjen felrakni 1 apollot is.

Call of the hunt 40% attack speedet ad , igy nemkell attack speedes relic a dardaba , lehet ilyen dmg relic. Tovabba ad meg +33% dmgt allatok ellen , ami ugyebar total damagekent hat a faj ellen.

Art of the hunt is ad sebzest ellenük , meg avoid projectilet.

90% recharge mellett nemnyomja folyamatosan a shield chargot , szal birom manaval , de eleg minden buffhoz. Baromi gyorsan tölt minden , swapon van batter betrayer fegyoval (gyogyulni , meg tovabbi res levetelre bossokhoz).. 60% hogy shieldes passiv jön be , illetve 20% volley. Szal kivan hasznalva a fegyver is vegulis.

Apollo gagyi mivel nincsen honingom.. Nemad off abilityt , se vita resistet se daemon elleni sebzest. Nemfeltetlen a callon van a lenyeg.. Vegig van kb colossusform , maxos run mellett meg allandoan a shield charge.. Nincs szukseg tobb dmgre.. x3 alatt mutatkozik meg a kulombseg reces es nem reces harcos közt. Amugy siman palyara egyszerubb csak ugy erõbõl.. nagyondurva ez igy😄 mintha normalon jatszanek egy 50 es karival legend cuccokkal.. vagy nemtom..

ROMOTO
Passzol, nagyon is, shield charge-t nem látok, de battle awarenes-t igen😊