23078
-
Toroco #17750 Köszi!
Harust kilövöm, mert nincs IT-om. A leirást el is kezdem olvasni. -
Toroco #17749 Én is kezdő vagyok. a brigandra gondoltam is. -
dudovec #17748 Van ra lehetoseg , de elofordulhat h bugol.
A gizai sfinxes kuldedest pl nemlehet megcsinalni x3 alatt , mer par szobor beszorul es nemnyilik ki az ajto. Act3 as bikabol neha 3 helyett 0 at ad es nem lehet tovabbmenni, illetve a meduza queeneknel is bugolhat. De amugy osszessegeben siman lehet questelni x3 alatt multiban. Eleg a krealonak x3 ra belőni , masik csak siman join multi. -
CactuS007 #17747 Bah,itt nincs szekesztés gomb,igen ez kérdésnek látszik, és az is akart lenni :P -
CactuS007 #17746 X3 mod működik multiban is,vagy a "kampányt" inkább ne x3 moddal vigyük végig :D -
Purga #17745 Nekem bejön, pláne ha ilyen pörgős az adott videó, így illik is alá -
dudovec #17744 Nemrakok sok ala dnb t , mer a legtobb ember kivan tőle:))
Latod ien Shorlexek , eklub zenet raknak a video ala es imadja mindenki -
Purga #17743 Igaz, hogy eddíg csak két videódat néztem, de D&B volt alatta... -
dudovec #17742 Mire , erre a Palara?:) csak nem lenyulsz valami ötletet megin es raraksz 1 masik szerkot amivel 10% al többet sebez , es akkor lenyomtal?:) Shorlex modra;)))
Purga: nemtom epp mien zenekre gondolsz , hallgaotk sokmindent. -
Shorlex #17741 Na majd erre visszatérünk egyszer. Mármint hogy melyik a jobb elosztás :D Felírtam a hsz számát, arra fogok majd linkelni egyszer valamit :D -
Purga #17740 A videóidból kiderül, hogy szereted a jó zenét is! -
dudovec #17739 Purga: ja nekemis tetszik , de bővül majd meg remelhetoleg. Valameik admin , vagy topic boss atlinkelhetne azt a logot , vagy egy masikat ballor oldalara... orulnenk neki.
Vidu: van 1.30 ban is 8% reces hammurabbi.. Mondjuk eleg ritka , es legendary relicre meg nem adta be soha.
Spellbreaker max/max on termeszetesen.. Eleg sok bossra killer , de sajna titan meg hadesek eleg jol resistelik a damage reszet... Arra jo , hogy levedd titan eletenek az 1/3 adat , az energyet hiaba szeded el , mert Titan bacsi cheatel es 0 energybol castol barmit:) De pl dragon lichet , vagy manticoret vagy grey sister , talos stb.. szarraviszi a spellbreaker:)
Paladin + Spellbreaker a Tankmage:) -
vidu01 #17738 Archmages claps alap ha rechargera mész, az ad olyan 45 körülit, tökfödőnek ott a Hesiones golden veil az 15ös, gyűrűkre amura lehet rakni 8 rec bónoszos charmot de azt v1.30 ba nem fogod megtalálni, van ilyen torso armorra való is. Van shaman leggings 17es, neandervölgyi varázslók adják nagy ritkán drop mod mellett, meg artifact van 25ös (jade emperor). Nah ezekből kéne kirakosgatni. :D
Spell breakarhez nem értek, viszont engem is érdekelne... -
Purga #17737 Nagyon jó ez az oldal! -
CactuS007 #17736 nah igen,recharge :P Szóval,melyik itemekből lehet minnél könnyebben összekaparni? Főleg minnél hamarabb :) Spell Braker elég lvl1esen és + Maxos spell shock vagy hogyan? -
dudovec #17735 Legyel Ranger vagy Haruspex. Ha kezdo vagy inkabb a Rangert javaslom.
Meg nincs szukseged masodlagos masteryre , majd csak olyan level 45-50 tol kell fejlesztened a Nature agat , miutan megvagy a hunting fával.
Most ha akarsz tehetsz par pontot a Nature masteryre , hogy legyen egy level 1 es oakod (a speed es az elet miatt) , de maradj a Hunting ag fejlesztesenel.
Shorlex csinalt egy reszletesebb leirast , a kezdo Ranger karirol , sztem eleg hasznos lehet , itt talalod -
CactuS007 #17734 Személy szerint én kezdőnek számítok,viszont láttam magasab Brigand videót (Hunting+Rouge) elég meggyőző bossgyilkoló :P -
dudovec #17733 Persze , Static charge alap ha lightningozol. Squall + spellbreaker pedig brutal bosskiller , ha megvan a 100% rechargeod:) -
CactuS007 #17732 A static Charge azt hat a Squallra (Squall,Lb,Cl=lighting sebzés,azt növeli a Static Charge,ha akriv az SN?)?:P Per pill kimaxoltam a squallt igy egy tankkal 2en multiban jól elvagyunk,ő összeszedi a termet,és megölöm a mobokat:) -
Toroco #17731 Szeretnék megint tanácsot kérni. Hunterrel elértem a 20as szintet, és kérdezném, hogy mit ajánlanátok második masterynek, és milyen skill kiosztással? -
dudovec #17730 Jaja -28% requirementje van az armor handlingbol , 20 a zöld shieldbol , es meg 20 az artifactbol:) -
CactuS007 #17729 Intes pala?Tehát caster,viszont heavy armorban?oO -
CactuS007 #17728 Fraps majd Premiere proval vágom :) -
#17727 ti milyen programmal fesztek fel videókat a játékról?? -
dudovec #17726 Nemtom Shorlex mirol beszelsz:D
A cl azer kap pontot , mert JUT rá. Es azert mert semmit nemtudsz bal klikkre rakni a storm kasztnal, a CL en kivul. Tovabba , baromi sokszor segit a stunja , amikor az arcodba ront egy csomo mob. Raadasul a sebzese sem elhanyagolhato , tovabba egy 1 pontos +4 skilles refresh mar tölti.
Btw nemtom hol testelted a druidot, Olympuson meg Hadesnal? Mer ott baromi egyszeru , mindenki kb 1 szögből fut rad , egy ovis is lerunonolja ugy. En vegigtoltam 2.5 difit , a vegere mar nemvolt türelelmem , szal adtam magamnak wp ket. De annyit mindenkepp mondanek , hogy nem mindenhol olyan kiraly a shard mint gondolod. Es igenis inkabb rakok ki egy CL t bal klikkre egy kaszternal , mint a fostalicska farkast aminek a movementjen kivul semmi elonyet nem elvezem.
A health regen? -bocs de ezt nemvagom mire irod.
Amugymeg megprobaltam ma egy Paladint , es aztkell mondjam , hogy magasan veri druidot. Colossus jobb mint az oak , ott a rally regen stb. Olyan a Pala , hogy van 1600 int 100 rec meg +4 skill , beallok 3 hadesnek 2500 lifeal es ien centiket serülok a legdurvabb spelljeiktol is. Ugy hogy shield van rajtam meg revenant plate meg ienek. GG:) -
virs lee #17725 Minek farkas egy druidának? Semmit nem ad hozzá. Egyedül a 15% total speed a kiabálásból ami hat, de ezért a hol van, hol nincs pár %-ért 30 pontot elbaszni... Inkább CL a shard mellé (sok cold resistes szar ellen akkor is jó ha shard az alap), meg briar se rossz a mana regen miatt. -
virs lee #17724 Hát ez nagyon béna videó. ~~ -
Shorlex #17723 Inkább ilyet :D
Health regen? Minek? Lightning bolt? Minek?
Csináltam próbadruidot, hozzá sem érnek, nem is értem egyébként hogy miért. Szinte meg sem ütik... :D LOL Úgyhogy tapasztalat, hogy nem kell health regen meg ilyenek. -
CactuS007 #17722 A storm Nimbus 2 felmenője akkor "aktiv"ha felteszem magát a skillt?Mármint aktiválom? Kicsit furcsa,hogy a Briar Wardot nem húztad fel nekm,az valamennyi időt adna a karinak,ha közel érnek,nem? Közben megtaláltam a linket,bár nem tudom ez mennyire tápos igy ez a kari: video -
dudovec #17721 Druidot szerintem Shardosra erdemes , mivel a bosskillnel a CL magaban keves , rec ide vagy oda.
Valami ilyesmit kellene megcelozni. -
dudovec #17720 Hat sikerult megin elkurni vagy 40-50 skill pontot:D -
CactuS007 #17719 Ez járható út egy druidának ,vagy megint sikerült valami teljesen rosszat alkotnom?:Plink -
dudovec #17718 Virs lee: Mindketten tudjuk , hogy az Eruption valojaban nem szukseges mob ölesre. Mivel nekem conjurerem volt , nem pedig elementalistom.. ezert a volc orb stunjat hasznaltam az erupt melle amikor kellett. Az hogy te az elementalistnal a cl-t tolod melle , az teljesen logikus , mivel a cl jobb mint a volc orb. De a core dweller nekem sajna egyik karinal se jott be.
Ha van 2000 inted meg +4 skill meg 100 rec , akkor bőven eleg az intant cl vagy a volc orb a palyara. Amikor nagy a tömeg , akkor erdemes kinyitni 1-2 vulkant , de nem szukseges.
"(még anno én javasoltam neked ~~" enmeg anno az Oraclet javasoltam neked az Elementalist helyett:) Es ahogy a tapasztalat mutatja , ott sincs szükség eruptra. Egyedul a bossnal kene , de ottmeg a petek lehuzzak a boss eletet meg a resistjeit , igy boven eleg szarra cl ezni azt a 2 centi lifeot , ami marad a bossnak kb 5 masodperc lich+outsider terror utan. -
CactuS007 #17717 bahmár fent van a kieg,meg teljesen felpatchelve,tudom,hogy nem nagy újratelepíteni,de cooperativban toljuk egyik haverral,így kicsit bonyolultabb.Sebaj,majd csak lesz 1x :) -
virs lee #17716 Random. Legjobb ha 1.08-ban titán runozol, aztán ha megvan a cucc, patchelsz feljebb, vagy nyomod rá az IT-t. -
virs lee #17715 ha nalad a dweller tartja a nepet az eruptionba , akkor többet sebez a dwellered mint az eruptionod -> szarul sebez az eruptod:)
Nyilván...
Siman dweller kb addig agrozza a mobokat amig elnem kezdesz castolgatni
Ha már ledekkolnak a gólemnél, akkor nem tudnak átszaladni az eruptionon, mier észbe kapnak, már gém óver, biztos azért mert keveset sebez az euption... ^^
CL is jó megállitásra (még anno én javasoltam neked ~~), de a dweller olcsóbb. Ha minden 2. kattintásod a mana pián van, akkor még squall se kell, csak el ne engedd a jobb klikket. :D Viszont én hosszú runokat szeretek csinálni hogy változatos legyen és ne unjam meg (annyira) a monotonitást, és nem szeretek állandóan piálni. Az olyan gyengeség érzést kelt, hogy anélkül nem életképes a karid. ~~
Outsider + lich nagyon jó bossra, de elég random, vagy van kedve reductionhoz, vagy nincs, a squall + eruption pedig mindig megbizhatóan működik. Viszont a bossok se a wp mellett állnak, oda is mobon keresztül vezet az út, ezért inkább oraclet szoktam használni (covenanttal mehet ész nélkül a cl, nem kell nézni a manát) runolásra. -
CactuS007 #17714 Storm kasztnál mit érdemes használni? Gondolom a storm nibus az lvl 1es,viszont az ahhoz kapcsolodó skill meg elég jól hangzik (Heart of frost/Static charge) Arra rájöttem,hogy a castereknek minnél eőbb össze kell hozni 1 100% reacharge (vagy cooldown,nemtom itt hogy hivják) settet,hogy instantba tudjon castolni.Ez eddig oké,de van valami spéci hely,ahol ilyen itemek esnek,vagy ez random? -
dudovec #17713 Assa kesobb sajna fika lesz :( Normalt/epicet meg siman le lehetett tolni vele. Persze legendet is meglehet csinalni , csak szinte semmi hasznat nemveszed a Rogue masterynek. 2 nagy buzogany kell ha dualozol , mert a kard hiaba gyors , kicsi a sebzese. Ha nincs kard , nincs lethal , se blade honing.. Marad a mandrake , ami ha magas sebzesed van akkor szükségtelen , mert minek elkabitani ha 1 max 2 utesre lehalnak a mobok. -
dudovec #17712 Virs lee: ha nalad a dweller tartja a nepet az eruptionba , akkor többet sebez a dwellered mint az eruptionod -> szarul sebez az eruptod:)
Siman dweller kb addig agrozza a mobokat amig elnem kezdesz castolgatni.
Cl az ami az Eruptionban tartja a mobokat , meg a Thunderball , meg a Volcanic orb.
Az hogy bossra meik a leggyorsabb , az a korulmenyektol fugg!!
Ugyanis pl ha odamesz az Oracleddal vagy egy Conjurerrel, es a Liche king a Soul blight spellel kezd + betamadja az Outsidered is a 33% aval.. lehet elobb lefexik a boss , mintha Elementalistal ugranal neki. A soul blight nemcsak brutal health reductiont csinal , hanem a resistet is lehuzza.
Szoval egy Conju vs Elementalist eseten a Dark covenant es az Eye of the stormban levo elemental sebzest nezve az Elemementalist jobb , de ha a petek brutal reductionjat nezzuk es azokkal mesz neki a bossnak , akkor sztem a Conju gyorsabb lesz, bar ez leginkabb a Liche kingen mulik.
De termeszetesen ha maganak a karinak a sebzeset nezzük csak, akkor Elementalist / Summoner ami leggyorsabb a casterek közül bossnal.
Stone form meg kurvajo Earthes karinak. Beallsz a boss melle kinyitsz 20 Eruptiont meg 2 squallt es form. Mire kijossz a formbol marcsak a cuccokat kell felvenni:) -
CactuS007 #17711 vl 34től megvan a 100rec->ez a rész sem világos teljesen:P Egyébként én most valami druiddal próbálkozom,stormmal kezdve