Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te már régóta akartam kérdezni, hogy az a hunter > stormcaller > warfare ez mi? valami sorrend a legjobb karikból vagy mi?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
hozzászólás az x3 modhoz: Kb 3 hétig nyalókáztam vele mire sikerült egy mûködõ modot leszedni TQ+IT alá (gyári nem kamu másolat) egy regisztráció és már megy is. a cím :
www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html
bocs de nem tudok még urlt szúrni (30 nap).
kibebaxott jó ez a stormos iceshardos okosság
Hoppá haruspex
Eskü legjobb íjász 😄
Bocs, emberek nincs hang, nem is túl hosszú, de már régen nyomtam új videt, tartani kell a formát.
Lesz majd harus videjó hosszabb. Only X3 mod. (mert én bezzeg bazzeg megtaláltam) 😄
Shaba! virsli 16379-esét kéretik törölni! 😄D
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ja Shorlex, majd elfelejtettem, honnan lehet letölteni a tudodmit? <#zavart1>#zavart1>
Mi az a ixmaksz?????
ésa iksz/fordítotte?
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#guluszem1>#guluszem1><#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
+11% health
+18 piercing damage
+18% piercing damage
No, hogy pontos legyek.
Emlékszem hogy kérted, de csak azt a hülye huntert küldtem el. Na majd akkor ma megy a másik.
Olyan sok jó dolog nincs benne, csak inkább az, hogy van gyûrûnként 92 off ability, ami azért elég szép. Különbebn a szokásos 26% str, 11 health, slussz. Mondjuk nekem elég 😄D
Szóval én is köszi megkaptam, böngészem majd...
Dudo, incarnom nincs de a normalt odaadhatom ha még megvan.
Defender rulez! 😄
2. a magyarítást annyira nem húznám le, ha kezdõ vagy és nem nyomod eléggé az angolt, akkor sok segítséged ad, a questek, a help és a skillek is magyarok benne; ami zavaró, hogy a tárgyak és a helyszínek is le vannak fordítva - késõbb nehéz lesz az angolhoz igazítani
3. igen
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
van valakinek?:o
Romoto kiprobalnam enis azt a pancelt , bar ha tudsz mondani fix mobot aki dobja , akkormegyek kifarmolom😄
A felbontást passzolom...
A magyarítás csak a TQ alapjátékon fut, az IT kiegen csak pár item neve magyar...felejtsd el annyira xar!
A játék most kieggel együtt ugy 9 ropi körl van,ami nem sok sztem, amint látod páran jáccunk vele...sztem megéri!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
valaki vállalna engemet a játékban való körbevezetéshez?
aki már jártas a játékban, hogy jó fejlõdni, hogy megy ez online, meg ilyeneket.
please! :$
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gondolkodtam hogy megveszem a játékot mert elég jónak néz ki, de elõtte lenne pár kérdésem.
1.: Támogatja a szélesképernyõs moitorokat? (1440x900, 16:10)
2.: A magyarítás 100%-ban mûködik?
3.: Ja és annyira jó a a játék hogy megéri a pénzét? 😊
Call of the hunt 40% attack speedet ad , igy nemkell attack speedes relic a dardaba , lehet ilyen dmg relic. Tovabba ad meg +33% dmgt allatok ellen , ami ugyebar total damagekent hat a faj ellen.
Art of the hunt is ad sebzest ellenük , meg avoid projectilet.
90% recharge mellett nemnyomja folyamatosan a shield chargot , szal birom manaval , de eleg minden buffhoz. Baromi gyorsan tölt minden , swapon van batter betrayer fegyoval (gyogyulni , meg tovabbi res levetelre bossokhoz).. 60% hogy shieldes passiv jön be , illetve 20% volley. Szal kivan hasznalva a fegyver is vegulis.