• virs lee
    ha nalad a dweller tartja a nepet az eruptionba , akkor többet sebez a dwellered mint az eruptionod -> szarul sebez az eruptod:)
    Nyilván...

Siman dweller kb addig agrozza a mobokat amig elnem kezdesz castolgatni
    Ha már ledekkolnak a gólemnél, akkor nem tudnak átszaladni az eruptionon, mier észbe kapnak, már gém óver, biztos azért mert keveset sebez az euption... ^^

CL is jó megállitásra (még anno én javasoltam neked ~~), de a dweller olcsóbb. Ha minden 2. kattintásod a mana pián van, akkor még squall se kell, csak el ne engedd a jobb klikket. :D Viszont én hosszú runokat szeretek csinálni hogy változatos legyen és ne unjam meg (annyira) a monotonitást, és nem szeretek állandóan piálni. Az olyan gyengeség érzést kelt, hogy anélkül nem életképes a karid. ~~

Outsider + lich nagyon jó bossra, de elég random, vagy van kedve reductionhoz, vagy nincs, a squall + eruption pedig mindig megbizhatóan működik. Viszont a bossok se a wp mellett állnak, oda is mobon keresztül vezet az út, ezért inkább oraclet szoktam használni (covenanttal mehet ész nélkül a cl, nem kell nézni a manát) runolásra.