• vidu01
    Kezdtem egy stormos karit, elementalist lesz belőle, de nem tudok szelektálni hogy itt mire kell rakni a skill pontokat. Az egész storm ág erős mindent meg lehetne csinálni de kéne hagyni azért az earthre is, ilyen volcanic orbra, meg eruptionra. Még nagyon az elején vagyok, majdnem mindenre raktam 1-1 pontot, kíváncsi voltam hogy mi mire való. A CL teccik az tuti kell, meg a squall is jó mert resist csökkentő (asszem), thunderball se rossz mert stunol (de szerintem átpakolok majd a volcanic orbra). Az ice shardba nem vagyok biztos, ezen lehetne a legtöbbet spórolni, mondjuk itt az elején jól irt nem tudom legenden van e értelme. Ja meg a shieldeket mennyire kell kigyúrni és kell e a freezing blast (próbálgattam, hiába fagyaszt ha közbe meg alig sebzem). A spell breaker se tiszta, most melyik mob magical melyik nem, amelyiknek manája van, vagy hogy van ez? Szal nagy a zűrzavar...
    Hálás lennék ha linkelnétek egy skill treet hogy mit kell itt csinálni, lehet nyugodtan lvl 75ös (100% reces). köszi :D