23078
-
vidu01 #17710 Ha megnézed a TitanCalcba az eruption, squall, stone from ezek mind 6 sec ideig tartanak, na most ha dobok egy CL-t az összes mob elkezd futni felém, mire odaérnek leteszek egy squallt, v egy tüzhányót az orrom elé (v kindkettőt) magamrarántom a köveket mire kibújok belőle fekszkik az egész banda. Naggyából ennyi a lényege. :D -
CactuS007 #17709 Ezt most magyarul? valami faq nincsen?:P Ilyen caster tanfolyam :D -
virs lee #17708 Persze hogy kell dweller, az fogja benntartani a népet az eruptionban. -
vidu01 #17707 Csinálom az elementalistot 39es, lvl 34től megvan a 100rec de addig egy kinszenvedés volt vele kihúzni. 5-ször lehaltam vele normalon, de amióta lehet villámokat baszkodni agyba-főbe azóta tetszik nagyon. Az a squall meg a stone from marhára passzol egymáshoz, de mégjobb lesz ha bejön mellé az eruption is. Nem egy rossz kari ez, csak vigyázni kell rá nagyon, mint a hímestojásra. :D Azt a kőagyu dwellert érdemes megcsinálni? Ugynéztem a végére maradnak pontok rá, mer visszaszedtem az ice shardot. -
virs lee #17706 Casterből meg oracle ami mobra leggyorsabb, bossokra viszont az elementalist. -
virs lee #17705 Hát 33-as szinten ezt kijelenteni elég merész. ^^ -
virs lee #17704 100% block conqeror 0% reccel is jó hellre. Esetleg dw champion, de ahhoz kell sok life leech, pl. betrayer fegyver, anélkül felejtős. -
#17703 Én most Assassin karakterrel játszom. Lvl. 33-as. Már Act 4-ben jár.
Merem állítani, felülmúl egy azanos szintű Conquerort.
-
dudovec #17702 Az utolso soraimbol kiindulva , a "warden" lemaradt a kozelharcosoktol , pedig az egyik legjobb. -
dudovec #17701 Casterre: druid , oracle , summoner , evoker , conjurer.
Közelharcos: champion , conqueror , templar , haruspex.
Ijasz: ranger , haruspex , bone charmer.
btw megmindig a defendernek van a legtobb AOE tamadasa a közelharcosok közül... igaz az offensive abilityje sajna eleg karcsu , szoval a legjobb ha warfaret vagy huntingot raksz melle. -
CactuS007 #17700 igen,pontatlan voltam az AE hiánya a furcsa nekem.Egyébként egy intes rituból mi az amit ki lehet hozni legjobb esetben?Gondolom nem petes ritu,hanem caster esetleg? -
Shorlex #17699 nehezebb szintre is jó tömegírtó és gyors keri kell?
Bármilyen hunter, leginkább ranger, harus -
Shorlex #17698 defender a leggyorsabb közelharcos. Ha nem is AOE de majdnem olyan ütésekkel. Ha neked az lassú, akkor Te használsz valamit nagyon rosszul -
CactuS007 #17697 Noh,az elmúlt napban szórakoztam egy kicsit. A defender karaktert feladtam,valahogy túl lassúnak tűnt :S Elkezdtem egy Ritut, amit azt hiszem sikeresen elrontottam, mivel főleg intre adtam neki,de petes :) Szóval most töprengek,hogy mi legyen. Ahogy elnézegettem a Brigand elég tápos,azonban valami castert itt szívesebben kipróbálnék. Létezik ebben egyáltalán olyan caster,ami Legendaryn is életképes? Esetleg 1-2 tipp egy olyan karira ami a nehezebb szinteken is megmarad?:P (és lehetőleg nem fél évig öl egy mobot :D) -
#17696 Kicsit bővebben :
Ha telepítve van a kiegészítő is, akkor a Caravan Driveres embernél (amelyiknek láda van a feje felett), a "Transfer Area" gombbal jutsz el a közös ládához. Amit ide beteszel, ahhoz bármelyik karaktered hozzáfér.
Ha nincs kiegészítő, akkor a TQvault nevű programmal lehet tárgyakat cserélni. Ehhez nem értek annyira, ha jól emlékszem egyszer használtam. Azt tudom, ha pakolgatsz vele, akkor a programból kell indítani a játékot, különben elcseszi a mentésed.
-
vidu01 #17695 A TQvault kell neked, Googliba keress rá, szedd le telepítsd, a többi adja magát. -
Cseppcsavo #17694 csá
Tudnátok segíteni? Hogy kell az egyik karitól a másiknak átadni a cuccait? Hiányzik egy relicje a csávómnak, és csak nem akar esni, bezzeg a másiknak megvan:P -
CactuS007 #17693 SB live!5.1 digital-t nem szereti,lehet az 5.1es rendszer miatt,nemtom.Áttettem fülesre az alaplapi hangkártyára,ott jó :P -
#17692 Nálam nem.
Az alap TQ patchelve van ? 1.30-as patch.
Vagy esetleg ha az alaplapi hangkártyát használod, az nem tetszik neki.
-
CactuS007 #17691 Olyat nálatok nem csinál a játék,hogy eltűnik a hang? Mármint az SFX mindne van,zene,párbeszéd,de az ütéseknek nincsen hangja -.- -
dudovec #17690 Nem. Phantom + shield charge , vagy batter. Kb 30-40 rec mellett mehet , de nemis fontos annyira a rec. Persze lehet jobb karit csinalni mint a Templar , de ha mar templart akar , akkor ezek a fontos skilljei.
Bal klikkre batter , amikor cooldownozik akkor ütöd a shieldes passivokat (emiatt tettem rajuk skillt) , jobb klikkre meg a phantom , amit lehet koncentraltan ütni. A rally , recovery meg a colossus form mehet akkor amikor kell. De 30-40% recet osszelehet guberalni, kevesbe tap cuccokkal is. -
CactuS007 #17689 No igen,közben rájöttem,hogy a nightmarenek a magasabb skilljei mondjuk egy druidával párosítva sokkal hasznosabb :P Hm ez is egy jó gondolat,elmentem :) -
vidu01 #17688 De ez a templar csak 100% recharge mellett az igazi nem? Ha az nincs akkor inkább conqueror. -
dudovec #17687 Inkabb valami ilyet -
CactuS007 #17686 Erről mondana valamelyik tapasztaltabb TQs egy véleményt: Templar
Illetve lenne még egy olyan kérdésem,hogy az - leszámitva persze,hogy melyik ágat fejlesztem ki előbb- mindegy hogy mondjuk def/dream vagy dream/def? -
CactuS007 #17685 Nézegettem ezt az új kasztot a kiegben egész jó skilljei vannak,viszont ebben a defenderben nem vagyok biztos,hogy jó döntés,mármint Kapja ugye a Battle Awarenesst,ami ugye +40 Armor és +72 Defense Ability és a másik ami defensive az a +18% shield block. Bár már nem emlékszem nagyon,de megéri ez a 2 skill azt,hogy a sebzése jóval alacsonyabb legyen,mint egy def karakteré? -
CactuS007 #17684 Oké,köszönöm a tippeket,megsasolom őket :) -
#17683 Szervusz !
Legyél Conquerer. "Warfare"-vel kezdj !
1 pont a Mastery-re, Weapon Training maxra (6 pont).
1 pont Onslaught-ra, majd a Masteryt maxra (32 pont).
Utána mehet az Onslaught és a hozzátartozó skillek.
Miután a Warfare így néz ki
Vedd fel a Defense-t.
A végére kb. így néz ki.
Ez az én véleményem. Aztán biztos lesz aki mást tanácsol. Rajtad áll, melyiket választod.
Ja... és használd a "Defiler" segédprogit (hogy legyenek jó cuccaid), meg a kameramodot (nagy segítség).
Defiler
Kameramod
-
CactuS007 #17682 Sziasztok! Elég nagy kihagyás után, új géppel felvértezve gondoltam nekiállok megint ennek a játéknak.A legtöbb játékban defensive karakterrel (mmorpgben főleg) játszom így itt egy Defense classal indítanék.Milyen 2. kasztot ajánlotok hozzá,illetve a defense ágon melyik skillek érik meg hosszútávon az árukat? -
#17681 Sziasztok!
Rég jártam erre, igaz rég is játszottam a TQ-val...
Uninstall volt a gépről, mindenféle okokra hivatkozva,így teljesen mással töltöm az időmet!(hogy mivel?ha érdekel valakit az aláírásomban lévő oldalon megnézheti!)
De azt amit Dudo írt, teljes mértékben osztom!!
Írtam is egy rövid ismertetőt erről az egészről, ha szerencsém van,és jó, talán egyszer elolvashatja mindenki!
Nah legyetek jók, fogadjatok szót a Shorlexnek, meg a Dudovec-nek!!!
Na és persze Ballor bácsinak!!!
Szevasztok! -
dudovec #17680 Ja , Shorlexel probalkoztunk hasonlo dologgal egy fel evvel ezelott. Kezdtunk 2 karit amit multiban toltunk , ugy h sehonnan nemkap cuccot stb. Normal vegere beuntuk a dolgot. Addigra epp eleg ido elment mar cuccgyujtogetessel meg tap (legit) karikkal valo jatekkal, hogy ez a beginnerstyle hosszutavon elvezhető legyen:)
Az ien defi meg a tobbi "add on" dolog bő fel ev normalis jatek utan került fel , javareszt teszteles celjabol. Ha valaki tul koran felteszi ezeket , akkor az rendesen elveheti a jatek feelingjet, meg hat azon is mulik , hogy miket hasznal azokbol , amit ezek a 'csitek' kinalnak. -
#17679 Én most csit nélkül játszom. Töröltem az összes tartalék mentést, nehogy kisértésbe essek, uninstáltam, majd újra telepítettem a játékot. Semmi defiler, kameramod, custommapra mászkálás. Untam már hogy minden ládából lila meg kék cuccok esnek. Meg azt is hogy epic közepére rajta van a karakteren a végleges felszerelés.
-
dudovec #17678 Jo de mivel 100% recest emlitette ezert gondoltam mar nem feltetlen kezdo.
Hameg azlenne es nemhasznal earth spellt , akkormeg inkabb legyen oakja mint dwellerje , de sztem ezt mar kitargyaltuk parszor:) 2000 lifeos elementalistal eleg gaz recharge nelkul legenden a vege.. -
virs lee #17677 Jó az tájfunra is, közel kell állni hogy mind találjon. -
vidu01 #17676 Köszi a tanácsokat, meglátjuk mire megyek vele. Az az iceshard tényleg jó, nemigen lennék meg nélküle. Felnyomtam a cast speedet 250re, most fossa a shardokat mint atom, csak hát eléggé manazabáló. A mapon egész jól el lehet mászkálni vele, de mondjuk a typhont hogy fogom lenyomni azt nem tudom. -
virs lee #17675 Stormból ez az ami fontos:
Elején shard, aztán mellé jön a cl, majd a shardot vissza is lehet bontani, de csak ha megvan a 100% rec, anélkül bele se kezdj! -
virs lee #17674 Elementalist jó kezdőnek is. Shard + gólem simán jó. Nécsör se ad sokkal több mindent storm mellé. -
dudovec #17673 Elementalistot csak 100% reccel , amugy eleg kuka sajna. Szal shardozni lehetne vele rec nelkul , de akkor inkabb druid.
Szoval eleg egyszeru a keplet:
Storm:whisp passive, static charge, cl+passive, squall + passive maxra.
Earth:eruption, earth ench + elso passivja, volcavity.
Kb ennyi a lenyeg.. volc orb nemkell, ha van cl ed. Cl + eruption mobokra batran mehet, bossoknal meg squall + eruption + stoneform.
+4 skill , lehetőleg ~1500 feletti int legalabb 250% cast speed , meg a 100 rec ugyebar. -
vidu01 #17672 Kezdtem egy stormos karit, elementalist lesz belőle, de nem tudok szelektálni hogy itt mire kell rakni a skill pontokat. Az egész storm ág erős mindent meg lehetne csinálni de kéne hagyni azért az earthre is, ilyen volcanic orbra, meg eruptionra. Még nagyon az elején vagyok, majdnem mindenre raktam 1-1 pontot, kíváncsi voltam hogy mi mire való. A CL teccik az tuti kell, meg a squall is jó mert resist csökkentő (asszem), thunderball se rossz mert stunol (de szerintem átpakolok majd a volcanic orbra). Az ice shardba nem vagyok biztos, ezen lehetne a legtöbbet spórolni, mondjuk itt az elején jól irt nem tudom legenden van e értelme. Ja meg a shieldeket mennyire kell kigyúrni és kell e a freezing blast (próbálgattam, hiába fagyaszt ha közbe meg alig sebzem). A spell breaker se tiszta, most melyik mob magical melyik nem, amelyiknek manája van, vagy hogy van ez? Szal nagy a zűrzavar...
Hálás lennék ha linkelnétek egy skill treet hogy mit kell itt csinálni, lehet nyugodtan lvl 75ös (100% reces). köszi :D
-
virs lee #17671 Na akkor majd beállok korrektornak ^^, de nem ma, még megnézek egy filmet aztán lövik a pizsit, holnap is 1/2 5-kor csörög a vekker.