• vidu01
    Ehh, végre kész lett a rangerem. Ez volt az amit bárgyu módon naturevel kezdtem első kariként. :D Egész szépen kialakult a végére, csak ezekkel a skillpontokkal vagyok kicsit gondba. A refresht nem csináltam meg mert a trackers hooddal meg a jade emperors artival pont annyi rechargem van hogy folyamatosan lehet callozni. Az Oaknak a tetejét (elemental resist) meg egyszerüen nem tudtam kigyúrni mert 1 manát elvisz /sec az meg már túl sok, igy is ha sokat nyilazok lenyalja a manámat. A hunting ágnál nem csináltam meg a study passzívját azt mondtátok az nem kell és az íjászaura tetejére is csak 1et raktam mert így is 160% a run speedje. Ja meg a herbal remedyt teljesen visszabontottam, mert azt a betrayer íjat használom így nem sok értelme van. Szal a végére maradt egy fullos plaguera, többit meg a nimfára raktam, már nem találtam jobbat. De nem igazán vagyok vele megelégedve, pedig tiszta pircinges danageja van, az íjászaura fekszik neki, a call of huntról meg nem is beszélve. Viszon van ott az a Briar Ward a naturenél, a felső passzívja elég tetszetős neki azzal a 25% damage adsorppal. Jó az? Érdemes lenne átrakni a nimfáról a pontokat arra?
    Amugy nagyon tutkó lett a kari, tömegbe igazán otthon érzi magát, próbálgattam x3ba is. Bossokkal sincs gond főleg ha van időm rájukdobni a studyt meg a plaguet is. Ahogy nézegettem ez a kettő igy együtt +2 all skillel megcsilálja a -100% damage resistet az meg már elég jó szerintem. :D