23078
-
ntex #17547 Sziasztok !
Warrior + Hunter kombóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata ? mit érdemes kigyúrni belőlük ? -
virs lee #17546 Energy absorb az sztem az elementális támadásokból resistel x%-ot. -
virs lee #17545 Stun dmg = stun idő. -
Shorlex #17544 Energy absorp az egyik, amit egy éve nem tudok megfejteni.
Egyszer csináltam egy karit, ami 100-as volt, és azt hittem, hogy az úgy fog működni, hogy ami sebzést kapok, azt nem az életből veszi majd le, hanem az nrg-ből. És akkor arra gondoltam, hogy ez tök jó, mert fogok majd egy olyan karit, ami nem igényel nrg-t, aztán az tényleg szó szerint halhatatlan lesz, igaz, hogy nrg-je sosem lesz, de az meg kit érdekel. De nem működik. Megfejthetetlen számomra hogy mi az. -
vidu01 #17543 Ilyen elemental damage warriornak, hunternek akik physical damagevel, piercing damageval operálnak semmit nem jelent, a stun damageval már én is találkoztam, de nem tudom értelmezni. Van ilyen hogy total damage, na az asszem ugy működik hogy felszámol minden plusszot az alap damcsira és arra az egészre ad még + %ot. Még nem csináltam mage karit de a fire damage az csak pyromancernak jó szerintem. Viszont van +x% elemental damage az minden varázslónak jó. -
Purga #17542 Siasztok!
Többet érnek különleges Damage-ok (Fire Damage, Stun Damage...) mint egy sima Damage? Tegyük fel, hogy ugyanolyan értéküek, köszönöm. -
#17541 Kék gyűrűben is van ami + sebzést ad. Ráadásul van rajta + dex., off./def. százalékosan.
A #17528-ban feltett kérdésem még fenn áll. Ha esetleg tudja valaki a választ.
-
vidu01 #17540 Átvariáltam a karit, hát nem lett kisebb a damageje mint a csítes gyűrűkkel, talán az amulett csere miatt meg az odysseius armor is ad damaget, az apollo gyűrű meg +121% pircing damages, de ez tuti nem csít. :D -
#17539 virs lee, Shorlex. A #17532-es hozzászólást nem én írtam. Összekevertek vidu01-el. Az igaz hogy használom a drop modot, de csak azért hogy ne keljen egy pályát 666-szor végig írtani, hogy essen is valami. De gondolom ami drop mod alatt esik az legális. Csak az esélyt növeli nagyobbra hogy jobb tárgyak kerüljenek ki a ládákból.
-
Shorlex #17538 Na ez is kicsi "csít" :D
Drop mód, és valley of the kings, rögtön ÉK-re az első tomb leginkább.
Nem azt mondtam, hogy sima gyűrűt tegyél fel, csak ne ilyen nagyon feltűnően csíteset :D
Az az utóbbi kettő teljesen hihető pl, azzal semmi baj nincs.
És a jobb oldali daemons blodd relices az elég, a másik lehet apollo -
vidu01 #17537 Ok leszedem a gyűrűket, felteszek egy apollot meg egy csupasz 25%str 12% healthest. Közben voltam a boltban én is beszereztem az odyt, meg az immortal amut (tényleg faszájos). A swaprol azt hittem ha visszaváltok ujra lassabban megy a recharge, de így már ok. Még 1 kérdés szoktatok hordani ilyen +2 all skilles revenant cuccokat, azokat hol lehet megtalálni mert a játékban nem találkoztam velük? -
Shorlex #17536 hát figyu, nekem sem minden cuccom pályán talált, vannak gyúpolt meg custom map-os szarjaim, de egy mindegyikben közös: KIZÁRÓLAG olyan cuccom van, ami pályán is összejöhetett volna, soha semmi csít nincs, maximum annyi, hogy nem egy délután kellett volna hanem három évig ilyen cuccokért mászkálni. Ezt meg én egy bizonyos értelemben nem tartom csítnek.
De ezek az előbbi gyűrűk... sztem ilyenekkel ne rontsd el a játékélményed. Csinálj ha akarsz custom map-ot benne 40 elysiumi árussal, aztán farmold a jó cuccokat, pont ugyanazt éred el vele, mintha 40szer ida-oda importáltál volna "totál legit" játékban. De ne használj ilyet, ez csak rombol.
A trackers sapit azért vedd le, mert ody, meg artifact ad 40-et.
Na és mielőtt benyomod a call of the huntot, előtte weapon swapolsz, gyorsan benyom, azonnal weapon swap vissza. Ennyi. A lényeg, hogy a call benyomásának pillanatában legyen meg a 60-70 rec, utána rögtön lehet vissza-swapolni. -
virs lee #17535 De nem ezek voltak a képen. Herculean prefix csak pajzson lehet, ebből kifolyólag gyűrűn csak csíttel megvalósítható. -
#17534 Ezek viszont nem. Boltostól vettem mindhármat.
-
virs lee #17533 LOL, alig csít cucc. -
vidu01 #17532 Köszi a tippeket, átpakoltam a pontokat ahogy mondtad. Ez a weapon swap tök jó dolog, nem is gondoltam rá. Az ody az biztos az odysseius armor lesz, na az az ami hiányzik, de a lykaion meg a pelaron shield az megvan. Azt nem tudom hogy értetted hogy levehetem a trackers sapit mert azzal lenne meg a 100% rec a swap után, de ha leveszem rohangálhatok egy darabig a pelaron kalapáccsal. Lykaion-pelaron nekem összesen 25% recet ad.
Ja a gyűrűk azok így is fullosak, szerintem jobb is mint amire gondoltál. :D -
Shorlex #17531 ja és hát szerezz egy apollo gyűrűt, illetve egy +2X% str +1X% health gyűrűt relicelve legend daemans blood-al.
ha ez megvan, olyan minimum 2000-rel lesz nagyobb ütésed, +4 skilled, és kb 3 fényévvel ennél is jobb a kari :D -
Shorlex #17530 hagyd azt a nimfát, nem ad az semmit.
helyette rakj egy-egy pontot oak passzívjaira, meg briar wardra, alulról nézve 1-1-max
Mondjuk én 1-2 pontot tennék herbal remedyre is.
Illetve a recet azt egy ody-jade emperor fix 40-el, illetve egy lykaion-pelaron shield weapon swappal oldanám meg, és akkor jöhet a +4 skilles sapi, mert az most neked nagyon hiányzik, kiváltképp ha azt az elviselhetetlen szar afro amut használod az immortal amu helyett. -
vidu01 #17529 Ehh, végre kész lett a rangerem. Ez volt az amit bárgyu módon naturevel kezdtem első kariként. :D Egész szépen kialakult a végére, csak ezekkel a skillpontokkal vagyok kicsit gondba. A refresht nem csináltam meg mert a trackers hooddal meg a jade emperors artival pont annyi rechargem van hogy folyamatosan lehet callozni. Az Oaknak a tetejét (elemental resist) meg egyszerüen nem tudtam kigyúrni mert 1 manát elvisz /sec az meg már túl sok, igy is ha sokat nyilazok lenyalja a manámat. A hunting ágnál nem csináltam meg a study passzívját azt mondtátok az nem kell és az íjászaura tetejére is csak 1et raktam mert így is 160% a run speedje. Ja meg a herbal remedyt teljesen visszabontottam, mert azt a betrayer íjat használom így nem sok értelme van. Szal a végére maradt egy fullos plaguera, többit meg a nimfára raktam, már nem találtam jobbat. De nem igazán vagyok vele megelégedve, pedig tiszta pircinges danageja van, az íjászaura fekszik neki, a call of huntról meg nem is beszélve. Viszon van ott az a Briar Ward a naturenél, a felső passzívja elég tetszetős neki azzal a 25% damage adsorppal. Jó az? Érdemes lenne átrakni a nimfáról a pontokat arra?
Amugy nagyon tutkó lett a kari, tömegbe igazán otthon érzi magát, próbálgattam x3ba is. Bossokkal sincs gond főleg ha van időm rájukdobni a studyt meg a plaguet is. Ahogy nézegettem ez a kettő igy együtt +2 all skillel megcsilálja a -100% damage resistet az meg már elég jó szerintem. :D -
#17528 Egy artifacton van ilyen : "+30% energy absorption from attacks".
Mit jelent, ill. mi a hatása ? -
Toroco #17527 hát most már én is. Azon még gondolkodok, hogy nature, vagy rogue legyen a második mastery. Ma már nem hiszem hogy játszom vele, mert holnapra kell készülnöm, meg szerveznem. Megyek autót venni. -
#17526 Csak annyit mondok, ezt a fejlesztést így ahogy van hagyd a f..be. Messzire nem jutsz vele. Harcos - mágus nem illik össze.
De tudod mit... játsz vele. Kiváncsi vagyok meddig tudsz elmenni vele.
-
Toroco #17525 és mi nem jó abban ahogy összeállítottam a skilleket? -
Toroco #17524 Hát jelenleg páncélban mászkálok, és buzogányt használok, és ez irányban is mennék tovább.
CSináljak képet a felszereléseimről, meg a statokról?
Újra már semmi képpen sem kezdem -
#17523 Egy karaktert előre meg kell tervezni, legalábbis nagyjából.
Harcosnak strengh / valamennyi dexterity kell, mágusfélének intellect / energy. A kettő párosítása nem valami jó ötlet, különben egyik ágon sem lesz erős. Mibe akarsz mászkálni, jó erős páncélban, vagy mágus cuccokban ? Azt is el kell dönteni, milyen fegyverrel fogsz harcolni. Kardokhoz str. / dex. kb. egyenlő arányban, de a kard felejthető. Buzogányhoz (mace) sok str. kevés dex. spear, íj sok dex. kevés str. Mágusbotokhoz int. kell.
-
virs lee #17522 Ennél szarabb öszeállítást nehéz lenne kitalálni. ~~ -
Toroco #17521 ya kezdő vagyok. most játszok vele először -
Shorlex #17520 pfff
kezdő vagy? legenden minden utcasarkon lehalsz majd
kezdj huntert mondtuk már -
Toroco #17519 Hát én inkább közelharcolok. arra gondoltam, hogy kicsit csalok, és átváltom a második masteryt roguera, és Magicant csinálok igy. -
dudovec #17518 Valami ilyen Summonert kene csinalnod akkor , minden pontot intelligenciara amit tudsz. Lehetoleg minel tobb + skilles cuccal. -
virs lee #17517 Minden módosítás csalás. -
Toroco #17516 szal akkor én most full mage kasztban vagyok. Hát újra nem akarom kezdeni, mert már lvl23 vagyok.
akkor nem tudom mennyire jó, de én ezzel az earthal közelharcolok. az az earth enchantment skill akkor ugyan úgy működik, ha varázsbottal harcolok? vagy ez inkább közelharcos mage kaszt? mert ugye ott van a heat shield, meg a flame ring, és ez mind olyan védelem ami a kölelben hat. leginkább az str-et fejlesztettem, lehet, hogy inkább int-et kellett volna?
Nagyon fura nekem ez a dupla mastery rendszer. -
Toroco #17515 neked is köszi a képet -
Toroco #17514 köszi a kalkulátort. már tervezgetem is.
-
-
#17512 A defilerben lehet piszkálni a masteryket is. Én nem próbáltam, úgyhogy csak saját felelőségre...
-
zsotesz #17511 Pedig jó kis párosítás a tűz meg a természet. -
vidu01 #17510 Nem választottál valami túl jól, kezdj inkább egy conquerort, wardent, championt, haruspexet v rangert. Nagyjából ezek a slágerek. Mindenesetre első karinak a hunting a jó, vagy a warrior, semmiképp se válasz mage kasztot. -
vidu01 #17509 Azt már nem tudod módosítani ha felvettés egy masteryt, viszont van ez a TitanCalc, ezzel meg tudod tervezni hogy milyen legyen a kari. -
Toroco #17508 a defilert is leszedtem, meg is fogom nézni hamarosan. Szerintem is erős, csalni nem akarok, úgyhogy nem használom akkor.
Valamelyik progival lehet módosítani a mesterségeket? Felvettem a tüzest, meg a természetet, és a természettel nem igen vagyok megelégedve. angolul nemtom hogy van irva mert magyaritva játszom. Tudom ez is kis csalás, de máshogy szerintem nem lehet változtatni, mert az manus a játékban csak a pontokat szedi le.