Shorlex#17420
Hmmm.
Eddig óckodtam a brigand ellen (mármint a sajátom) mert rendkívül unalmas volt egyenként püfölgetni az ellent, ugyanakkor nagy ütése volt neki, olyan 7-8k között (mármint ez a hit, 200 körüli speed, olyan 18-19k DPS) és azzal bosst ölni fun volt.
Azért jó hogy több mint egy év után vannak ilyen remek ötleteim: fogtam, és csináltam belőle íjászt. Igazából gondolkodtam is rajta már korábban, hogy hova tűntek a skill pontjaim, mivel igaz hogy a hunter zabálja, de a rugo alig. Hát nézem, jó dolgomban ilyen rugo aura poison része maxolva, calculated maxolva, stb... Na leépítettem ezeket, azt át mindent marksra.
Igen ám de mi kellett ehhez a trükhöz? Egy jó bow, meg ha már ott járunk, egy még jobb spear. És olyanok hol vannak? Bow az bramblewood, spear pedig khtonian.
Most a helyzet a következő: találtam egy olyan bow-ot és speart, amit aligha lehet überelni, megszűnt az unalmas egyenként püfölgetés, helyette van egy fullmaxos marks-om pályára, +1 skill helyett +4 skill, bossnál pedig a lethalos spear-el 7k hit helyett 11k 200 sebességgel.
Azt hiszem nem kell említenem, hogy mit csinál az a brigand... Egy boss két ütés, minden boss <1mp.
Lesz róla vid.
Ilyen nincs mint a 100 reces brigi... :D
Egyébként vicces de a nem 100 reces harus sem írt hú de sokkal jobban. Ennyit számít a marks, kezdők figyelem!!!