23078
  • Shorlex
    Amit kérdeztél, az kb ilyen:
    Tudna valaki nekem segíteni a városban?

DE MIT ÉS KONKRÉTAN MIBEN VAZZE?
  • drucker
    ... plz
  • Shorlex
    Íjjal lethalozni... nos lehet, valóban, csak épp az ütés a harmada kb...
  • Shorlex
    egy gramm sincs ebben...
    Majd csinálok egy letölthető verziót a video-ból abban vannak ilyenek, hogy cerberus 120k, yaougai (vagy mi) 100k stb stb.
    Látni fogod.
    És természetesen lesz kép a felszerelésemről is, nehogy az legyen, hogy csalok vagy vami, de mint tudod, eddig sem csaltam ilyen 20000-res fegyverekkel, ezután sem fogok. Csak egy khtonian kérdése a dolog :D
  • drucker
    Tudna nekem vki segíteni a játék elindításával kapcsolatban?
  • dudovec
    Jo de mennyi damage to daemonsal? :DD
    Phantom is siman tol annyit 100% al..
    Ha marksal olod le a mobokat , akkor minek spear a bosshoz? :D ijjal is lehet lethalozni:D

Bone charmerrel miutan vegigment enis csinaltam ezt , nemnagy dolog egy marksot kirakni a takedown melle..
  • Shorlex
    Ja csak ízelítő, hogy egy lethal most 80k körül ver egy nmy-re act4-ben ahol azért van némi piercing resist...
    Bexarás a brigi...
  • Shorlex
    Hmmm.
    Eddig óckodtam a brigand ellen (mármint a sajátom) mert rendkívül unalmas volt egyenként püfölgetni az ellent, ugyanakkor nagy ütése volt neki, olyan 7-8k között (mármint ez a hit, 200 körüli speed, olyan 18-19k DPS) és azzal bosst ölni fun volt.
    Azért jó hogy több mint egy év után vannak ilyen remek ötleteim: fogtam, és csináltam belőle íjászt. Igazából gondolkodtam is rajta már korábban, hogy hova tűntek a skill pontjaim, mivel igaz hogy a hunter zabálja, de a rugo alig. Hát nézem, jó dolgomban ilyen rugo aura poison része maxolva, calculated maxolva, stb... Na leépítettem ezeket, azt át mindent marksra.
    Igen ám de mi kellett ehhez a trükhöz? Egy jó bow, meg ha már ott járunk, egy még jobb spear. És olyanok hol vannak? Bow az bramblewood, spear pedig khtonian.
    Most a helyzet a következő: találtam egy olyan bow-ot és speart, amit aligha lehet überelni, megszűnt az unalmas egyenként püfölgetés, helyette van egy fullmaxos marks-om pályára, +1 skill helyett +4 skill, bossnál pedig a lethalos spear-el 7k hit helyett 11k 200 sebességgel.
    Azt hiszem nem kell említenem, hogy mit csinál az a brigand... Egy boss két ütés, minden boss <1mp.
    Lesz róla vid.
    Ilyen nincs mint a 100 reces brigi... :D

Egyébként vicces de a nem 100 reces harus sem írt hú de sokkal jobban. Ennyit számít a marks, kezdők figyelem!!!
  • zsirfecske
    hali, csak visszanéztem kicsit. látom még mindig durván toljátok :)

ez a haruspex elég komoly, csak jó irányba mentem azzal a phantom-os prophet-tel anno :) no meg ezek a cuccok...

na sziasztok
  • envoka
    Aha... Monster Lure nem volt, cuccok is inkább közelharcosra vannak válogatva.
    Ez csak próba volt. Gondoltam hogy másfajta felszerelés kellene hozzá.
  • Shorlex
    Envoka, ne nekem magyarázd ha szar cuccaid vannak, és lassan írt a trap emiatt...
    Azért láttad a videt, ahol írtott az rendesen még ha nem is látványosan de elég jól (sokat számít hogy mennyi projectile talál el egy ellent, jó lenne mondjuk multiban egy stormos karival a squall impaired aim-je).
    És le sem csapták. Úgyhogy valamit nagyon el...szol.
    Monster lure? Használod? Ne csodáld, hogy levakarják a trapot ha minden nmy egyszerre azt üti. Erre van a lure, az valami bika szívós kis szalmabábu.
    300 cast speed, folyamatos dobálás, maxolt íjász aura és call of the hunt, maxos lure. 53-on elérhető amit mondtam. Mindez +4 skillel
    Nézd meg a szifónt mennyi idő alatt takarítja le, még ha hosszú is az út oda. Nem csinálsz jól valamit, mondom...
  • envoka
    Shorlex : Van egy 53-as Brigandom, epic végefelé jár. Gondoltam kipróbálom a Lay Trapot, mit tud. Átpakoltam a pontokat, (persze biztonsági mentés után) a csapdára, plusz a kiegészítő skillekre.
    Egy csoport sima ellenfél ellen használva a csapdának jóformán annyi ideje sincs hogy lőjön egyet, máris szétverték... használhatatlan. Fő ellenfeleket, vagy erősebb dögöket ki lehet nyírni vele, ha egyedül vannak, és minket támadnak. De kell hozzá kb. fél perctől - 1 perc. Volt hogy megunva a dolgot, böktem 1-2-őt rajta, ne szenvedjen tovább (meg én se).
    Tudom... + 4 skill... de szerintem az sem segít.

• vidu01
    Köszike. :) A jobbkezes axe az azért eredeti. Ha majd lesz olyan folgom akkor azt fogom használni. Gondolom azok a csoffadt trogloditák dobhatnak ilyesmit legenden.
  • Ravasak
    Vidu01 szép kis cheates cuccaid vannak
  • Ravasak
    Envoka nem ket ugyanolyan tulajdonságot kapott
    a veteran ad +% damage, +% offense , és +% Attack speed et
    a chaos pedig +% damage és 5% eselyü 3seces stunolast

van egy jo par prefix meg suffix is ami töb tulajdonsagot ad és jo par ezenbelül +% strenghtet is
  • vidu01
    Hát én most ilyeneket használok, jobbat nem tudok még feltenni, csak lvl 29es a kari. Az attrib pontokból az intre nem rakok egy dekát se, a mana problémát megoldja az a középső trance a dreamből, a dexre meg csak annyit hogy a bunkókat fel tudjam tenni, az összes többit a str-re rakom. Kiváncsi vagyok mi kerekedik ki belőle, de nem kicsit fog ütni az biztos. :D
  • envoka
    Érdemes néha a boltosoknál is nézelődni. Sokszor jobb cuccokat lehet venni, mint találni.
    lvl. 21-es szintigényű spear.
    Azért érdekesen generálja a játék a tárgyakat... Itt pl. két ugyanolyan tulajdonságot kapott egymás után.

• dudovec
    Na valami ilyesmivel erdemes nekiesni act4 nek , ha dualos vagy es megtudod oldani az attack speedet a masik fegyoval , immortal amuval meg 1 jo kesztyuvel:
  • dudovec
    Szoval 100% total damage ugy muxik szerintem , hogy amenyit epp sebeztel volna azzal a tamadassal (mindent beleveve , kritikal, piercing dmg % es egyebek) , azt megszorozza kettővel.
  • dudovec
    Nekem sincs intem , igaz dex az van:) Elvileg igen , felkell hogy szorozza 200% al az onslaught 50% ja altal nyert damage erteket. Szoval elvileg ha van sima 1000 fizikalis sebzesed , akkor a phantom 3000 et fog beverni. Ha az 1000 dmg n van +50% onslaught , akkor 4500 at.
  • vidu01
    Most hogy így jobban megnézem igazad van, csak nekem még nincsenek ilyen cuccaim. Viszont az a barbár cipő megvan, majd felteszem a harbingerre ha eléri azt a szintet, erre a 300 movementes phantomra kiváncsi vagyok. :D Mondjuk recharge nem lesz, mert 120as int meg 180as dex mellett nehéz lenne rechargés holmit találni rá. Viszont a phantommal kapcsolatba lenne egy olyan kérdésem hogy ha én az onslaughtot előtte szépen feltöltöm néhány ütéssel utána zúzok egy phantomot akkor azt a +50% damaget szorozza a phantom 200%al vagy mindig az alap sebzéssel mahinál?
  • dudovec
    A dreambol a passive 30% / 30% mindkettőre. A wood lore meg 50% defensive ability. Ezek mondjuk +4 skilles ertekek. De pl igy csak a shieldem ad 1000 def abilityt. Az offensive mar nehezebb , arra ugyebar csak 48% om van osszesen , de a barbar cipo , az egyik ring meg a spear is ad osszesen 400 at szoval olyan 900 + 48% al jon ki az az 1300 offensive.
  • Shorlex
    cuccokból
  • vidu01
    Ezt a 2000 körüli Off/def abilityt mint ami szokott lenni nektek hogy a bánatba lehet összehozni 400as dexből? Vagy másvalami is befolyásolja hogy mennyi van, mert a cuccoknál csak egy +18% off abyt láttam. Nekem a 450es dexel talán 700 körül ha van az Off/def abilitym.
  • dudovec
    ;DDD
    ok.
    Csak mitol lesz mas mint az 1.08 as conqom? Tobbet sebez?:D Azonkivul?;>

Phantomos 300 movement a legnagyobb warrioros elmeny eddig:) Duallal kiprobalnam meg esetleg;>
  • Shorlex
    adrenalin, rally, aura, colossus form, skilltéren
    Colossus form, és dual wield ha a látványt nézem.
    Colossus form és zászló ha a védelmet nézem.
    Colossus form, battle rage, adrenalin és onslaught ha a támadást nézem.
    Jól össze van rakva az a kari :D
  • dudovec
    Jo de kerdem en , mitol jobb egy 100% reces conq egy fullpower dualos championnal vagy slayernel rec nelkul? Ottis mesz ww nelkul , ottis mennek a sulyos pofonok , ottis eletbe maradsz , de joval tobbet utsz. Meg a harbringer is jobb dualozni mint a conq. A colossus formot nemtudod kihasznalni allando jelleggel , ahogy tobbszor is mondtad, akkor mitol is annyira jo , a csites 100 rec rally miatt?:DD (istant heal , amire egy valamire valo harcosnak nincs szuksege...)

Szal most felre ne ertsd , de a jo fel eves dualos slayer karim utan , vagy a hasonlokeppen zuzos champ videod utan , hoz e akkora attörest egy ujabb dual wielder? Szerintem nem. Legfeljebb ahhoz a karihoz kepest , amilyen meg IT elott volt. Azon meg kar csodalkozni ,hogy jobb lett a kari IT ben , mivel tapabb zöld cuccok vannak , több lehetőség. Nemfog annyit sebezni egy bossra akkorse mint egy champ/slayer/harbi , akkormeg mitol annyira jo? Hogy nyilt terepen jobban fut colossusban? Hamar 100% rechargeos dualered van (ami nemtul elonyos) , akkormeg jo hogy ww zel allandoan csoportrol csoportra , akkor maris nincs akkora elonye az allando formnak. Szal megmindig nemertem miert kell a dualos warfarenek az a defense..
  • Shorlex
    Megjegyzem, nekem 18-as focus shieldem van azon sem műkszik a rec...
  • Shorlex
    Vazze, ne idegesíts! :D
    Tudod, hogy milyen kurva gyorsan írt az a kari, és IT-ben olyan lett, hogy huh... na arról télleg jó vid lesz, brutál a faszi.
    És ne egy spoilerrel hasonlítsd össze, persze hogy ez a csítharus az "gyorsabb" mer a 300 movement így is gyorsabb mint a colossusban rohangálás, és van olyan támadása, ami egyszerre bax oda 7-8 (nemtom) nmy-nek.
    De a dual wielder feeling az a gyönyörű pörgés-forgás hew-áradat az hun van akkor? :D És hát olyan hú de sokkal nem lassabb az sem, de kétségtelenül "lassabb". Egy csít árán...
  • dudovec
    Akkor meg rosszabb , mivel gondolom akkor ww zel es shield charge > ww.
    Hameg nem ww zel akkor lassu:D
  • Shorlex
    Baszki édes egyetlen apafej, 100reces conq az dual wielder aranyfej!
  • dudovec
    Annyit azer a dologhoz , hogy mobokra ilyen 15-20k kat ütök ahogy rohangalok , mivel ott nincs study es a trancenek sincs ideje hatni. De amint megallok 1 pillatra , kapasbol 25k korul megy a trance miatt , hameg rakom a studyt is akkor mar 30-35k fole megy siman barmikor.
  • dudovec
    Oks:) Bar van egy kis bökkenő a karival , h amolyan test csak , dehat mar nincs türelmem/idom leülni es szarakodni expelessel amikor eszembe jut valami hulye ötlet:D
    Szoval ugy csinaltam meg ,hogy megadtam neki a level 75-t a defilerrel , de direkt nem csinaltam meg egy questet sem, egyik fokozaton sem! Szoval ez a kari megfelel egy level 60 as , questek tekinteteben kimaxolt legit karinak. A level 60 amit elertem altalaban azokkal a karikkal amik tetszettek , aztan mindig ujat kezdtem. Szal ugy probaltam ki , ameddig en eljutnek vele. Nincs inventoryja sem , meg semmise:)

Sokat filoztam , hogy vajon miafasztol üthet ekkorat a kari (hogy legend hadesek is 30k kat kapjak siman , de lattam mar 43 ezret is ott..) es vegul egy ertelmes magyarazatot talaltam:
    A 6k avarage damagem krittel 12k ra amit a phantom strike +240% Total damageje megdob meg kb 30000 el. Igaz ebben van damage over time sebzes is (igaz nemsok) es a szörnyeknek van pierce/damage resistjük legenden, de akkoris igy johetnek ki csak ezek a sebzesek , ha a Total damage felszorozza a már krittelt erteket. A kesztyűm eleg brutko , ha bejon az a 450 fizikal damage akkor megnagyobbat üthet oda a kari. (ami screenshoton az 57000 es erteknel jött be, de a masik szalma babu nemkapott akkorat - ezis azt bizonyitja , hogy a chance to akarmi % nem epp az aktualis tamadasra vonatkozik , hanem egy aktualis tamadas reszere.. - azaz egy egy 5 targetre vegrehajtott fantom strikenal , ötször fogja eldobni a szamitogep a virtualis dobokockat a 15% chance miatt , mivel mindet külön tamadasnak veszi. Nemtom, hogy ez igaz e kritekre , azt meg nem testeltem pontosan.)
    Az aura (legfelso transz - autosquall) meg a study ravan nyomva a babukra a kepeken , szoval igy lett ennyi. Mindenesetre a kari 100% pierce/damage resistet szed le minden bossrol.

Az hogy mitol üthettem 75k t - szerintem bejott a 15% chance + krit egy beast tipusu lenyre (+33%total) study + az aura melett.

Off/def ability: 1340/2000 avoid 69%.

Megmondom oszinten eleg szarul erintett , amikor a shield amit talaltam nem akarta adni a rechargeot , mivel minden cuccot ennek fenyeben raktam magamra. Persze at lehetne rendezni ugy , hogy a masik ringem is hammurabbi relicet kap es felrakok egy Golden shield of pelaront , de inkabb benyomtam 1-1 archmage scrollt a video kedveer , mer ez kocsogseg h talalsz valami jo dolgot es nem mukodik. 100% recharge nelkul nagyon karcsu a kari.. - azaz hasznalhato , de egy kalap szar a receshez kepest. Meg persze a cipo helyett is lehetne regi 1.20 as shaman cipo , amivel szinten meglenne a recharge (es rendkivul vicces, hogy az 1.20 bol szarmazó zöld targy megadja a recet , az IT-s meg nem! ) csak akkor elveszne a 300% movementes phantom feelingje. Szal ilyen lett a kari aztkesz.

Skillekrol nincs sok mondani valo: huntingnal - call, art of the hunt , study , volley , wood lore. Dreamnel meg a felso trance , passivok meg a phantom. Csomo skillem marad kb szabadon , meg igy a questek nelkul is , szoval boven futna egy fullos nightmarera, dehat minek...:D
    Na cuccok:

Hat a korabban belinkelt pajzs (20% rec) helyett egy ilyet dobtam fel , a vedelem abban is megvolt , ez a keves damage nemsokat er , inkabb kene az a rec:\
  • virs lee
    Ez komoly, nekem max 10k-kat szokott critelni a conq / champ. Nyomhatnál pár képet cuccok / skillek mit hordasz.
  • dudovec
    cipő meg lehet bugos , de a 100 off/def ability miatt kezdtem el hasznalni , aztan szep lassan kiderultek a rejtett tulajdonsagai (max movement , slower movement immunity , +300% movement a fantomhoz..) szoval elegge a szivemhez nőtt:) Lehet majd kuldok 1 linket valameik tq fejlesztonek , hogy milyen jokis bugot hagytak benne. Bar gyanitom h ez valami szandekos spoiler lehet , mivel ennyi bugot 1 targyra.. hat nemtom. Mindenesetre ha az lenne az ara , hogy elveszik a cipo bugjat , es cserebe megcsinalnak , hogy a zöld cuccok igenis megadjak azt a rechargeot ami ravan irva , boldogan cserelnek:P
  • dudovec
    Shorlex : a 100% rec conq nem lesz kemenyebb mint a 100% rec warden.
    Szoval "ilyet is lehet" kategoria inkabb az a conq:P
    100% rec mellett vegig chargeolsz , ergo nincs onslaught. Zaszloval nemfogsz leallni szarakodni a moboknal , mer csak lassitana.. Ott a weapon training meg , amibol off ability es az attack speed hasznos , de mindez megvan a wardennek is , csak az defensive abilityt kap (abbol joval tobbet) , de sokkal tobb attack speedet osszesen. Off abilityvel egy kicsit elmarad , de mobokra eleg az 1100 , bossnal meg ottlesz a study , amivel mar jobb az off ability aranya mint 1 conqnak. Mellesleg 100% rec wardennel megeri dobni egy studyt egy 6-8 fős küklops vagy gigantes csoportra x3 alatt a chargeolas elott. Amit kamera mod melett eleg messzirol raraksz a bandara , akarcsak a shield chargeot is eleg messzirol elnyomod. Temeg kiraknad a zaszlot aztan charge a sugaran kivulre? Vagy amikor odaertel 1 charge utan zaszlo cast es megin charge? nanemaa...

Akarhogy is nezzuk , szerintem egy hunting agat jobban kihasznal egy 100% reces defender , mint 1 warfaret. Warfarebol egyedul a zaszlot hasznalnad ki igazan ,mert az tenyleg tap , de csak bossnal rakod ki.
    A call of the hunt pedig allandoan rajta van a karin , akarcsak az ijasz aura ami összesen ~250% pierce dmg legalabb , ami 30% piercing eseten mar eleg jo. A 33% dmg to beast/beastmen temarol nemis beszelve..

Bosst meg egyertelmuen gyorsabban fogja ölni a warden a study miatt, hiaba rakja ki a zaszlot ott a conq is.. study > zaszlo.
  • Shorlex
    OK de a 300 movementes fantom az egy bug, és bugokra én nem alapozok (mint 108-ban a projectile missing, az is bug volt). Azért mondtam, hogy jobb a harus a briginél, de egy ellent a brigi írt gyorsabban. nyilván tömegekre fosok fosa.
    De a conq az rulez. Még egy videt csinálok róla, és annak még egy előnye van: már végigment legenden :D
    Eszméletlen kari lett abból IT-ben, ezerszer jobb, mint azokon a - immáron, a lehetőségek ismeretében szar - videókon.
  • dudovec
    Igen:D
  • kgabus
    Ez a 300 % movement miből jön össze? A cipő van hatással a phantom movement-jére?
  • dudovec
    Hat jobb , mivel ha megadna a game a 20% rechargeos shieldbe a tulajdonsagot , akkor lehene 100 rec 100 avoid 100 dodge siman ekkora sebzes mellett. Ergo igy nincs szukseg absorpra sesemmire , meg studyra sem a palyan ahogy lattad. Mellesleg a conq sosem fog ennyit utni shieldchargeal. :D

Amugy 74k a greatestje a karinak , artifact es ilyen damage to deamons cuccok nelkul. Szal annyit nyomott oda fantommal.

Brigi amugy lehet tobbet ut , de 1 targetre , es törékenyebb.. hameg x3 ban gondolkodsz , akkor a lethal eleg karcsu:| Foleg ha figyelembe veszed azt , hogy a 300% movementes fantommal hogy halad a palyan a kari.D