Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
A defiler progiban mindent átvariálhatsz
ROMOTO
De ennek ellenére nem multizol, ami elég fura
3P
Nem a mani a legnagyobb gond, azon tényleg túl lehet lépni, hanem hogy a jobb oldali csíkba költöttem a pontokat )felvittem maxra kíváncsiságból), de így semmi nem maradt másra és így elég kiherélt a mágusom. A jobb oldali csíkot meg nem lehet vissza venni. Szóval létezik valamiféle karakter editor?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Majdnem minden.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

NE MOND HOGY NEKED MINDEN EREDETIBE VAN MEG<#duma><#duma><#duma><#wow1>
ROMOTO
Ha kíváncsi vagy mivel nyomulnak a "sárgák" nézz meg pár Takeshi's Castle részt, elég sajátos... 😊
Vagyon? vazsimnál 1.3 milliárd ft van. ~~ Ja és legális, nem editorral, hanem cucceladásból. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Használtad már a hógolyó spec skilljét? ~~

3P
Bocs szóval a bal oldali csíkor 😊

3P
Illetve pontosítok a jobb oldali csíkot vitem fel maxra, azt meg nem adja vissza. Nekem meg azért ez így most egy luxus...

3P
15 szakértelem pont egy vagyon.

Igen.

A kék golyós csávónál visszaszedhetõ, minek editor?

Mert warezolsz.

3P
Csináltam egy ki hülyeséget. El kültöttem a szakértelem pontjaimat próba képpen és véletlenül elmentõdött így a játék. Nincs valami karakter editor, ahol visszavehetném a pontjaimat?
5 szintnyi pont megnt így el szinte feleslegesen. (12. szintû a karakterem, így ez most nagyon is számít).

TQImmortalThorne needs to update original TQ game files in order tiproocea és utana OK vagy mégse ha az ok ra megyek akkor elkezdené frissiteni de v update hiba és nem jo ha nem kérem a frissitést akkor meg kilép
ehez kérnék egy kiss segitségeT!!!!<#boxer><#banplz>
sziasztok!
tudna valaki egy jó earth+warfare skill-fát?

hello
a kieg nem indul hiába a crack felülirás utána bejön a játék menüje de nem tudom inditani mert bejön egy ablak valami frristrést vagy mitt kér a kérem megcsinálja de utána hibát ir ha nem kérek frissitést akkor meg kilép no gém de most felteszem megint és leirom pontosan
ROMOTO
Hát kevés idiótább videót láttam...<#idiota>
shaba23
"A kiegészitõvel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
az alap 1.20 eredetileg"

ezt én nem értem <#wow1>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

AntiHero
Hamachin keresztûl hogy lehet LANba játszani?
(mármint új karaktert kell e kezdeni?)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Na most, ez nem tetszik... Nem látom értelmét, meg a célját. Szórakoztatónak nekem nem szórakoztató, horrornak nem horror, nem tom... Ilyennel nyomulnak a sárgák mostanság?

SZIASZTOK
A kiegészitõvel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
az alap 1.20 eredetileg
mi lehet a gond???
segitsetek elõre is kösz!!!<#wow1>
ROMOTO
Bocsi, de nem bírtam ki, ez is egy off téma Link<#idiota>
jaja az a havas az kurvajo😄D enis jot szakadtam a melohelyen😊

DirtyGab3sz
Vazzeeee...a havas-kerítésszétfejelõsön xarrá röhögtem magam....fel kell dobni a kedvet na!<#vigyor><#vigyor2><#nevetes2>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

shaba23
ómájgád
néha dob olyat hogy overlord
ez egy teknõs formájú kis 1 négyzetben elférõ biszbasz, azzal nyitható.
nekem sikerült vagy 30-adikra dobni...

shaba23
a bónusz pályához a kulcot hádész dobja?
shaba23
ez most jól esett😊
Bocsánat hogy offolok, de olyan rosszul vagyok a röhögéstõl...
Hatalmas...
Sehogy se jön ez ide a fórumba, de nagyon kemény 😄DD

hadeszt inkabb , ha mar ott tartasz es relative könnyen megy.. Bar a bonus palya jobban dob , csak sok felesleges "kek poen" cuccot is ad. Amibol kb csak a cowboy kalap + a kroki csizma ami hasznalhato. Meg a hogolyo level 1 es karinak.

Typhont vagy Hádészt?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

ballor: epic titant runold , illetve epicen a bonus palyat mar ottis lehet ertelmes cuccokat kapni tovabbi kariknak is. Dob elvileg lilat is mar az epic titan... legalabbis regen dobott.

kemotox
okok
köszi szépen

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ROMOTO
Fogsz, de a kieg es pályára a haver nem tud átmenni
gondolkodom új karakterek indításán
ha tudtok jó skillpontokat ezekre:
- ranger
- champion
- conquror

52-es Oracle vagyok, érdemes a Legendaryt is végigvinni a cuccokért, vagy kezdhetek új karokat és majd dob (azt gondolom, hogy legenden többet és jobbat, de az elején gondolom még nem kell nagy cucc a kis karikhoz)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

kemotox
és akkor fogok tudni sima tq val nyomulni? mer haveromnak cska az van és hamacsin szeretnénk tolni.

(gyááá megint tölthetek 3 orátXD)

shaba23
felrakod a kiegészítõt, ami 1.30-ra peccsel
kemotox
csá
hogy kell 1.30 ra megpeccselni? ha 1.1 röl akarok akkor kilép a patchböl (1.1 to 1.20, 1.1 to 1.30 al is), 1.08 ról meg semmit nem rak fel mer azt irja unkown version
help

2 ik masterynek nature. - nincs gond manaval , kapsz petbol sebzest , 25% total speedet , resist levetelt. Tovabba 5-6 pontot aldozva a "refreshre" lehet allando call of the huntod , ami eleg sokat dob a karin , ha nincsenek atomtap cuccaid. De amugyis..

oksa, köszi 😊

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hát ez így elég tré, a lényegtelen skillekre raktál pontot, a fontosra meg nem. 😊 Marksmanship + art of hunt maxolása passzívokkal együtt kötelezõ, aztán volley is, study is, de annak a passzívjára nem kell 1 pont se (def ab íjászank nem számít, meg elemental dmg-d se nagyon lesz, ezért felesleges pontkidobás, csak a manaköltséget növeli, abból meg úgyis kevés van). A call of hunt timeres, ezért luxus elõre venni, majd ha lesz sok reces cuccod, meg minden fontosabb ki van már maxolva, és van sok felesleges pontod, akkor jöhet.

Ezek a kötelezõ dolgok, ha ez megvan, akkor jöhet az art passzívjainak maxolása (sok manát lefognak, de sebzést nem növelnek, ezért maradnak késõbbre). Legvégül coh, bár ha a 2. masteryd nem ad sok manát, 100% reccel is ritkán fogod használni, tehát nem minden esetben éri meg a pontot.

Virs lee: en erre ezert nem vennek merget. Amikor megidezed a peteket mastery shrineal , akkoris megmaradnak ha lejart a shrine , a synergyjeükkel együtt is. Ugyanezt vettem eszre az Onslaughtnal is! Level 1 es onslaught volt, felvettem a mastery shrinet... Felment rajtam a buff mint az allat , es miutan lejart a mastery shrine (megmindig egy nagy csoport kozepen voltam) ütöttem tovabb folyamatosan , es fennmaradt azon szinten az onslaught amekkorara a mastery shrine feltolta.. Aztan amikor elfogytak az ellenfelek szepen lement , es nemtudtam mar visszatornaszni..

Szal weapon swapra nyugodtan lehet rakni ezt azt idézésre , az mas kerdes , hogy egy jo warfare karinak megvan a +4/5 skillje igyis ugyis. Szoval a swaprol valo "idezest" leginkabb nature/spirit karik petjehez ajanlom , kifejezetten a naturenel , ahol nem eri meg es nemis jut skilled a fullos petekre.

shaba23
kompromisszumokkal 😊 dex nem gond, az úgyis magas, int/energy nem lényeg, egyedül str szokott kevés lenni, de vannak pl ilyesmi gyûrûk:
+20%str
+9% hp
+19% piercing damage
(itt mégvmi csak elfelejtettem, hogy mi)

jah és a volley-t kihagyni nagy hiba😊 egy-egy szerencsésebb crittel a a sárkánygenyák 4es 5ös csoportja is egy lövés 😊
jah, tudom hogy így nincs kihasználva a kari, de eddig ez is jó volt
és valami ilyet akartam, amit te írtál, VAGY új masteryt (csak kíváncsiság, nem a hatékonyság miatt)
ez tudom, hogy szépen mûködik 😊 (bár emlékeim szerint azért a sárkány genyák a vége felé elég szépen fingattak néha)

ti a tárgyak ability feltételeit hogy hidaljátok át? vagy már mindenki az osztályának megfelelõ legendary cuccokban rohangászik?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Haruspex-et nem kell lebecsülni, sõt...
Plusz 4 skillel divine arrow dancerrel 100 avoid, rohadt sok def ability, azaz így dodge.
Plusz ranged vagy és ezen belül hunter-tömegírtógép, jó aurákkal. Mi kell még? Mondtam hogy jobb a ranger, de nálam a harus is igen elõkelõ helyen tanyázik...

ez valami brutál szarra van fejlesztve,
éppen a tömegírtást hagyod ki a dologból, ami a hunter lényege.
Van 32 pontod pluszban? Megmondom mit csinálj akkor:
Valahogy így
Ha ezt megcsinálod, kb. 10szer lesz jobb a karid a mostaninál...

ROMOTO
Ok, mán aszittem... 😄