Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
5 szintnyi pont megnt így el szinte feleslegesen. (12. szintû a karakterem, így ez most nagyon is számít).
ehez kérnék egy kiss segitségeT!!!!<#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
tudna valaki egy jó earth+warfare skill-fát?
a kieg nem indul hiába a crack felülirás utána bejön a játék menüje de nem tudom inditani mert bejön egy ablak valami frristrést vagy mitt kér a kérem megcsinálja de utána hibát ir ha nem kérek frissitést akkor meg kilép no gém de most felteszem megint és leirom pontosan
az alap 1.20 eredetileg"
ezt én nem értem <#wow1>#wow1>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
(mármint új karaktert kell e kezdeni?)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A kiegészitõvel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
az alap 1.20 eredetileg
mi lehet a gond???
segitsetek elõre is kösz!!!<#wow1>#wow1>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
ez egy teknõs formájú kis 1 négyzetben elférõ biszbasz, azzal nyitható.
nekem sikerült vagy 30-adikra dobni...
Hatalmas...
Sehogy se jön ez ide a fórumba, de nagyon kemény 😄DD
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
köszi szépen
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ha tudtok jó skillpontokat ezekre:
- ranger
- champion
- conquror
52-es Oracle vagyok, érdemes a Legendaryt is végigvinni a cuccokért, vagy kezdhetek új karokat és majd dob (azt gondolom, hogy legenden többet és jobbat, de az elején gondolom még nem kell nagy cucc a kis karikhoz)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
(gyááá megint tölthetek 3 orátXD)
hogy kell 1.30 ra megpeccselni? ha 1.1 röl akarok akkor kilép a patchböl (1.1 to 1.20, 1.1 to 1.30 al is), 1.08 ról meg semmit nem rak fel mer azt irja unkown version
help
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ezek a kötelezõ dolgok, ha ez megvan, akkor jöhet az art passzívjainak maxolása (sok manát lefognak, de sebzést nem növelnek, ezért maradnak késõbbre). Legvégül coh, bár ha a 2. masteryd nem ad sok manát, 100% reccel is ritkán fogod használni, tehát nem minden esetben éri meg a pontot.
Szal weapon swapra nyugodtan lehet rakni ezt azt idézésre , az mas kerdes , hogy egy jo warfare karinak megvan a +4/5 skillje igyis ugyis. Szoval a swaprol valo "idezest" leginkabb nature/spirit karik petjehez ajanlom , kifejezetten a naturenel , ahol nem eri meg es nemis jut skilled a fullos petekre.
+20%str
+9% hp
+19% piercing damage
(itt mégvmi csak elfelejtettem, hogy mi)
jah és a volley-t kihagyni nagy hiba😊 egy-egy szerencsésebb crittel a a sárkánygenyák 4es 5ös csoportja is egy lövés 😊
és valami ilyet akartam, amit te írtál, VAGY új masteryt (csak kíváncsiság, nem a hatékonyság miatt)
ez tudom, hogy szépen mûködik 😊 (bár emlékeim szerint azért a sárkány genyák a vége felé elég szépen fingattak néha)
ti a tárgyak ability feltételeit hogy hidaljátok át? vagy már mindenki az osztályának megfelelõ legendary cuccokban rohangászik?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Plusz 4 skillel divine arrow dancerrel 100 avoid, rohadt sok def ability, azaz így dodge.
Plusz ranged vagy és ezen belül hunter-tömegírtógép, jó aurákkal. Mi kell még? Mondtam hogy jobb a ranger, de nálam a harus is igen elõkelõ helyen tanyázik...
éppen a tömegírtást hagyod ki a dologból, ami a hunter lényege.
Van 32 pontod pluszban? Megmondom mit csinálj akkor:
Valahogy így
Ha ezt megcsinálod, kb. 10szer lesz jobb a karid a mostaninál...