• Shorlex
    Shorlex nem lesz ma, meg sztem holnap sem, de hétfőn talán.
    Ehh, szarok mán rá a TQ-ra...
    Komolyan nincs türelmem hozzá, pedig még pár tök jó videt lehetne csinálni...

Na amit említettem hogy mekkora fun, azt dudo már tudja, az egy brigand, méghozzá lay trap-es brigand. Kipróbáltam és valami iszonyatos módon írt de nem igaz, hogy mennyire...
    Kezdőknek is jó, mert +4 skillel asszem 15 recet kell cuccból összeszedni csak és mivel csak íjászaura és call of the hunt hat rá (talán a blade honing is)így tök mindegy milyen cucc van rajtad.
    Szóval senki nem gondolná, hogy a lay trap +4 skillel hunter aurákkal mennyire zúz, pedig nagyon. És hát soha senki nem téged támad, úgyhogy az aztán tényleg a biztonságok biztonsága az a kari :D
    Pályán sem anyira rossz, azt hittem lassan írt és uncsi, de csak pakolsz 3 trapot, nmyket összeszeded és kb 3-4 mp alatt ilyen 10-15ös hordák hevernek, annyira írt. Brutális.
    Meglátom, ha lesz kedvem továbbfolytatom, de már unom nagyon a TQ-t. Mondjuk ez még egy jó kis vid lenne az oracle mellett. De azt is unom :D
    pedig milyen fun ilyen kínai nagy falon kilóméterekről dobálni a trapokat és mekkora fun, hogy a közelébe nem vagy egy helynek, de mindenkit kiírtanak a trapok :D Kurva jó kari, akinek van még kedve bámit is csinálni hajrá.