Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Már hogy venné le? kb ua, a hatás, mint a shrineknél, ha pl. ha az ancikon csak 8 pont van akkor ugye 4 et idézhetsz, ha swapon +2skillel idézed akkor már ötöt tudsz, ha visszaváltassz megmarad mind az öt...
jah, és csak a minimum szinten vagyok, a cuccaim meg halál bénák 😄
igazából az a bajom (mindig ez volt a bajom eddig a Hunterrel), hogy most szinte semmilyen loot-ot nem tudok használni, mert nincs hozzá ability pontom (valami ilyesmi a három: 192/162/246), ezért gondoltam arra, hogy választok még egy masteryt...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

höm, most valami ilyen vagyok (pontos leosztásra nem emlékszem, és van 32 elköltetlen skill pontom, ami égeti a zsebem), tudnám fejleszteni még a huntert is, sõt, lehet a sárkány fattyak miatt azt fogom elõször (felfejleszteni, amit elkezdtem, meg ArtotHunt, meg Volley)

nah, mindegy, jobban megnézve a Dreamet, igazából asszem csak ezeket használnám elsõdlegesen: Lucid Dream és a tápjai (Premonition&TemporalFlux - bár ebben igazán csak a sebesség érdekel), meg a ToConvalescence

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ja enis mondtam mar shorlexnek , hogy csak a botbol lovõ magusok ellen ved a shield block , mert az ranged😄

Romoto: Az a jay es nema bobbol egy idezet , ami epp egy kurvajo resznel van.. "nemkell krekk? felpörget" 😄

Mit használnál belõle?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

shaba23
hunter szerintem kurvajó önmagában is, én valamikor lvl44 körül lettem bone charmer
jah, és persze íjász huntert, nem a lándzsásat, hmm

Nincs.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

nah végre sikerült helyreállitani a caravánomat 😊

huh kihagytam majdnem egy honapot van mar valami patch a kieghez ?? vagy van mar legalabb elökészületbe ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Swapba felesleges, mert amint váltasz fegyvert leveszi a felesleget, tehát ugyanaz mintha +skill nélkül csináltad volna.

érdemes a huntert a dream-mel keverni? az nem igazán tetszik, hogy ott a STR&INT párost növeli...

ROMOTO
Meg a többihez is jó swapba, pl. battle standard, anci idézés
Wh-hoz jó, harcolni nem.

DirtyGab3sz
Vagy pölö ha ezt a buzogányt jól relicezem...azé' ütõs nem???

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DirtyGab3sz
Egy legendes zöld cucc amit felturbózol egy jó reliccel,charm-mal, soxor kenterbe veri a lila,és kék cuccot!!!!sõt!!Mutatok olyan arany shieldet ami 100% hogy jobb,ha jó a modja!!

AntiHero
<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mert a sima lövés és ranged touchnak számít, mint a ternion vagy az íj. De spellek ellen nem jó.

te is 0 halállal csináltad ezeket?
nagyon komoly karakterek
nekem ez még csak álom, de nem baj
nem lesz ennyi idõm rájuk szerintem

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Na még egy

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Parancsolj.

Hello! Haveromnak ezt a hibaüzit dobja ki a játék:

Van megoldás rá?

nincs, nem is lesz...

Bocs, kiegészítem.
A 100 block elementál ellen is véd.
Íme

az a Total Deaths: 0 elég csúnya 😊
te nagyon zsilett vagy már

jöhetnek a többi karakterrõl is sztárfotók

Mert a junikok szarok harcosnak. Ez ad STR-t (sebzést növeli), életet meg dmg rest. Mind fontos és hasznos.

hogy nem kék vagy lila 😊
egyébként jó

néha én is raktam már vissza zöldet kék helyett
meg azokat nem lehet tuningolni, azt hiszem

De meg tudnak, csakhát minden ütésbõl levonja a pajzs 700-as blockolását, ennyivel kevesebbet sebzõdök. Varázslatok ellen persze szart se ér, csak a res, de 100% block az minden fizikai támadással szemben absorbnak számít, minden ütésbõl / nyílból ennyivel kevesebbet sebzõdsz. Nagyot ütni csak bossok tudnak, arra meg ott a zászló + colossus, bár mondjuk ezeket nem nagyon kell használni, hádész kap 1 pofont pajzzsal (batter), aztán sima onslaughtos ütésektõl kifexik, nem kell trükközni. Ezért is nem 100% reces cuccban rohangálok vele (de hátizsákban ott van ha poénkodni van kedvem).

Mi nem jó a gyûrûkben? Mondjál jobbat! ~~

AntiHero
egy "secondarys" képet rakol be?😊 (csak kiváncsi vagyok)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a telepotok körül lesznek (nem mindenhol!), egy bácsi a feje fölött egy sárga villámmal, meg fogod találni, a gömbös meg a skillek visszavonására lesz

a villámossal tudsz majd artifactokat csinálni

Delphyben tutti van

Rash87
S igy kb. tudsz mondani helyet? Mert eddig eggyel se találkoztam. Azt se tom eddig,h kellene kinéznie,de csak rá jövök 😛
Pont most tartok ott,hogy az olajfa ágat elkelett vinni a Jósnõhöz,azthiszem. Eddig ilyennel nem találkoztam.

Glory, Glory Man. United!

ha ráraktad az IT-t, akkor fogja tudni, lesznek olyan bácsik

szép

nincs megfelelõ gyûrûd, vagy a rápakolható cuccok miatt hagytad meg?
jó a DPS

a 106% sem kutya, akkor meg sem tudnak ütni?

Rash87
Fent van a kieg :|

Csak azt írtad,hogy:
"A villámost hiába keresed az alapjátékban, csak a kiegben van a karavánossal együtt"

Szóval hogyha a kieggel játszok,akkor lesz villámos ember,nem? Vagy mivel felvan téve a kieg is,az alap játékba is bekerült? Mert még az alappal játszok 😊 Lehet félreértettük egymást,csak olyan félreérthetõen írtad ,szal nemtom.

Még a TQVault-ot se próbáltam ki,mert leültem játszani,aztán gyorsan elment másfél óra xD

Pajzs, cuccok, skill. Warrior kesztyû + Ajax pajzs (IT-ben Aionos, csak az ritkább) + defensebõl a focus 1. passzívja, esetleg quick recovery ha nem lenne már így is 100% felett. A quick rec timeres, szal az nem állandó (csak ha van sok reces cuccod), de anélkül is simán összejön.

Nem az, hanem van hogy egymás nyakán duplán szerepel az a láda amibõl csak 1 szokott lenni. 2 helyett meg 4. Sztem ez akkor van ha TQ-s karival megint meglátogatod az adott bosst IT-ben (1. alkalommal), esetleg lehet hogy nagyobb kihagyás után megint az 1. alkalmat duplán jutalmazza. Valszeg azért hogy ösztönözzön a változatos játékra.

Tájfunt is jó runolni, elég easy, és csomó relicet / artifact scrollt dob.

Ritkább charmokhoz is van 1-2 tuti hely:
- Turtle shell: Megara elõtti part.
- Hag skin: Egyiptom 2. wp-tõl (Lower Nile) elõre a csontik felé, útközben rakás hag van. (Madárból sok helyen van, de a legtöbb pristine / diseased pilumaget dob.)
- Sets betrayal (ez ugyan relic, de conqerors markhoz kell): ugyan elvileg egész egyiptomban, sõt a kieg óta bárhol eshetne, nekem mégis mindhárom darabja a Manticore barlangjában esett (Fayumtól felfele, 1. barlang), pedig többször végigrunoltam egész Egyiptomot.

A gólemet nem kell, az alapból az. Viszont ha jobban sebzed az ellenfelet mint a gólem, egy idõ után rád mászik.

block-ot mivel lehet elérni?
nekem még 0 😊

ROMOTO
Az elõbb kiderült, hogy nincs neki fenn a kieg., hogy félne már attól a villámos krapektól, ami nem is létezik nála?!?
nekem még a legend messze van, egy IT választ el
utána megyek gyûjtögetni

hátha esik még jó cucc az Oracle nõmhöz

nem kell tõle félni, sok helyen van a villámos
Memphys stb. itt lesz a gömbös is, az is jól jön majd késõbb

Rash87
Jó h szólsz,akkor nem keresem,marad a TQValue,thx.

Rash87
Én is megnéztem,neked volt igazad,sry 😊
Én mikor elõsször néztem ,akkor nem láttam h adott volna XP-t,most pedig ad,hogyha megöl vkit.

ROMOTO
A villámost hiába keresed az alapjátékban, csak a kiegben van a karavánossal együtt
ROMOTO
Hát simán bónusz, a skorpion boss, changani terrakotta boss nál van ilyesmi, és néha bug miatt a liche sárkinál
shaba23
az mitõl van, hogy a bossoknál lévõ nagy láda néhol meg van duplázva? mármint 2 db van
ROMOTO
Paff, petes exp re nem vennék mérget...majd megnézem
ROMOTO
epic asszem -50% res sel indul, legend -100% al 😊
DirtyGab3sz
Nyugi..nem cset.....csak tárhely ha sok cuccot akarsz megmenteni....
Ha demetert használnál az csit lenne...<#nyes>