23078
-
Shorlex #17387 Igen, de én nem arról beszéltem hogy a conq az a pvp király, mert az a thane, hanem reflektáltam arra, hogy a 100rec warden jobb, mint a 100rec conq.
Szép a harus sebzése. És jó benne, hogy területre nyomja. Megjegyzem, ha egy nmy van, akkor brigi, mert az majdnem kétszer ekkorákat tud sebezni. -
dudovec #17386 Testeltem kicsit a haruspex sebzeset ezeken a szalma babukon, hat erdekes:
-
dudovec #17385 Shorlex mind2en tudjuk h pvp rol beszelni ertelmetlen tq alatt:P
Nemistom mer gondoltad , hogy olyan ertelemben irtam ezt a listat:)
Conqot mellesleg rengeteg kari szarraszivatna pvp be , ha nemlenne reflectje. Dehat ahogy a tapasztalat mutatja , addig freezeled amig lenem jon a rallyja aztan szetlovod lightningal , ergo egy szimpla 100% rec storm elveri a hires conqot:D pvp tqba sux -
Shorlex #17384 nem, csak egy funt, ami mellesleg írt rohadt jól. nyilván olympuson nem annyira, mint sima pályán, de írt azért ott is, csak néha nem minden pont úgy jött össze a vidben ahogy épp optimális.
De innen is látszik, hogy ez sem egy 42.re kurva jól sikerült vid lett, hanem kb a második amit vettem. -
Shorlex #17383 warden behal a 100 reces conq-tól -
dudovec #17382 100% rec elementalist > all caster
100% rec warden > all conq
100% rec haruspex > all
-
Menő #17381 Kössz! -
virs lee #17380 hö? -
kgabus #17379 ign-en? -
virs lee #17378 Jó, de te ultimate castert ígértél. ~~ -
Shorlex #17377 aima=sima :D -
Shorlex #17376 mondom FUN és nem a gyorsaság a lényeg, hanem milyen vicces hogy dobálgatsz már ilyen cuccokat, és senki hozzád sem ér, nem akar hozzád érni, miközben melletted három ilyen kis basz lövöldöz.
Ettől függetlenül egy komplett run kb 3.20 alatt nem olyan rossz, főleg hogy mint említettem NEM conq-ot, wardent láttunk hanem egy funkarit.
Ami pedig azt illeti hogy mennyire írt. Ez egy olyan hely (olympus) ami a legkeményebbek egyike. Most nem csinálok videt arról, hogy mit csinál "aima pályán". Elhihetitek, hogy ott kb. 2 nyíl egy nmy, de ez a gyakorlatban ilyen 10-15-ös hordák per 3-4 mp, ha ügyesen mozgatsz.
De még egyszer mondom és utsónak, hogy ez FUNkari valahol, nem pedig írtógép.
Mellesleg elővettem a 100reces conq-ot, és felturbóztam cuccokkal olyan 3 hónap után először... jézusom mi lett abból... na arról érdemes egy videt csinálni bazzeg. Na az kielégíti a gyors fogalmát. enyhén szólva... -
#17375 Klassz a harus!
Off. Van már Avencast demo, ha valakit érdekel :) -
virs lee #17374 Hát ez elég lassú, aszittem ennyi hype után vmi 1 hit killes lesz. ~~ -
dudovec #17373 Shorlex:
Hat ha a fun az , hogy minden csoportnal 15 mp t allsz ,akkor az:P
Dobokeses kari is fun , de ennel azer joval jobban ut:D
Virs lee: van 8% rec es -30% energy cost relic. Zöldbe pedig lehet szerintem talalni durva dolgokat. Pl talaltam olyan cipot asszerm meg sapit , ami ilyen zöld, specko szorny adja es az alaptulajdonsaga a 20% int meg 10% energy.. Akkor olyanbol kap meg jokis prefixeket meg suffixokat + golden relic.. eleg tap lehet:)
Amun ra amugy jo elegge , de a rod of ancients + archmage clasp epp eleg castot csinal, elemental dmg pedig nemtul sok ami benne van. 20% recharge eleg tap , de a Cestus is ad 17% ot es eleg jo. De valami bika zöldel lenne a legalazabb:) -
Shorlex #17372 Na egy kis ízelítő
Nyilván nem egy conq vagy egy íjász gyorsasága, de fun! :D -
virs lee #17371 Ha nem nullázod le más userrel, akkor igen. -
virs lee #17370 Sztem jó az most is, mivel +4 skill kijöhet sapiból is, nem kell a calypso, helyette elemental dmg + cast + rec az jól jön. -
dudovec #17369 Virs lee: betrayer igen
amun ra: nekem nem , de masnak 1.08 alatt igen. De az csak IT elott volt igazan jo , sztem tegyel le rola es farmolj valami brutko zöldet golden reliccel. Vagyha nembirod adok 1 amunrat:)
Kgabus: ha nincs türelmed meg idod ra akkor ign en van egy csomo custom map cuccokkal. -
Menő #17368 Hali! Lenne egy kérdésem hogyha kiírnám egy cd-re a mentéseket akkor minden cucc megmarad a karavánból, tehát minden egyéni és közös cucc vagy elveszik? -
virs lee #17367 Betrayer az lehet boltban is (1.20)? -
virs lee #17366 A karavánban levő cuccok a WINDOWS felhasználónévhez kötöttek, nem csoda hogy nem láttad a másikét, gondolom nemugyanolyan userrel használjátok a wint. -
vidu01 #17365 Szerintem a TQ vaulttal szoktak cserélgetni a .vault fileokat, bár én nem értek hozzá... -
kgabus #17364 Én még nem unom, sőt kedvem is lenne, pl. ezt a 100 reces Harust kipróbálni, viszont annyi időm nincs a játékra, hogy összekeresgéljem hozzá a cuccokat.
Vmelyikőtök lenne olyan rendes és elkérhetném tőle a hiányzókat?
Kellene egy Jade Emperor Talisman, egy Golden Shield of Pelaron, vagy vmi jó zöld recharge-os pajzs, Odysseus' Armor, Athena's Battle Greaves és Achilles vagy Peleus Armor. Vagy ha a recharge-os dolgok között vannak jobb zöldek, akkor vmi olyasmi. Hát nagyjából ennyi lenne.
Nemtom ezt technikailag hogy lehet megoldani, esetleg egy 1es szintű karakterrel elküldeni? Annyi, hogy amikor egyik ismerősömmel próbáltunk cuccokat cserélni, akkor vmiért a caravan-ban lévőket nem láttuk egymás karaktereinél, csak azt, ami az inventory-ban volt.
Nagyon köszönöm előre is, ha vki megszán, ha tudom, meghálálom vhogy. -
virs lee #17363 Esett már vkinek valaha amun-ra dropmod és egyéb csít nélkül? Faszom kivan vele hogy akárhányszor végigtúrom act2-t, meg tájfunt, sose esik. -
virs lee #17362 Ilyen trapos volt már régen is, de asszem nem hunting, hanem storm volt a másik fele. Briganddal elég mana zabáló. Azt hogy érted hogy nem hat rá semmi? Ha a +dmg cuccok nem is, de a pet dmg növelő (ritualist asszem) cuccoknak elvileg kéne. -
Shorlex #17361 Shorlex nem lesz ma, meg sztem holnap sem, de hétfőn talán.
Ehh, szarok mán rá a TQ-ra...
Komolyan nincs türelmem hozzá, pedig még pár tök jó videt lehetne csinálni...
Na amit említettem hogy mekkora fun, azt dudo már tudja, az egy brigand, méghozzá lay trap-es brigand. Kipróbáltam és valami iszonyatos módon írt de nem igaz, hogy mennyire...
Kezdőknek is jó, mert +4 skillel asszem 15 recet kell cuccból összeszedni csak és mivel csak íjászaura és call of the hunt hat rá (talán a blade honing is)így tök mindegy milyen cucc van rajtad.
Szóval senki nem gondolná, hogy a lay trap +4 skillel hunter aurákkal mennyire zúz, pedig nagyon. És hát soha senki nem téged támad, úgyhogy az aztán tényleg a biztonságok biztonsága az a kari :D
Pályán sem anyira rossz, azt hittem lassan írt és uncsi, de csak pakolsz 3 trapot, nmyket összeszeded és kb 3-4 mp alatt ilyen 10-15ös hordák hevernek, annyira írt. Brutális.
Meglátom, ha lesz kedvem továbbfolytatom, de már unom nagyon a TQ-t. Mondjuk ez még egy jó kis vid lenne az oracle mellett. De azt is unom :D
pedig milyen fun ilyen kínai nagy falon kilóméterekről dobálni a trapokat és mekkora fun, hogy a közelébe nem vagy egy helynek, de mindenkit kiírtanak a trapok :D Kurva jó kari, akinek van még kedve bámit is csinálni hajrá. -
dudovec #17360 Jo hat van bug rendesen a jatekban.. Erdekes , hogy a rechargeos zold cuccok nem adjak meg a rechargeot soxor. Nincs relic , Dactyl halhatatlan lesz.. 6000 avarage damagevel 43000 et krittelek hadesre fantommal:D -
dudovec #17359 Shorlex amugy leszel ma? Nezlek msn en egesz heten, dehat eltunte..:p -
virs lee #17358 Az lenne a király ha ilyen yeti-dactyl-toxeous kombinált lényekkel lenne tele a game. :D -
dudovec #17357 Shorlex egyszer mar panaszkodtam enis erre itt , hasonlo szamokkal..
Guardiannal , 14k hp val az volt az elso es utolso deathja amikor belealltam h kiprobaljam tuleli e maxos resekkel.. Tobb száz K dmg je van , es amikor beirtam , loloztal kb h hat annyi nemlehet:D Mostmar latod legalabb h siman bugos ez a fos:) -
vidu01 #17356 Az hagyján hogy annyit sebez mer én nem állnék alá, de előtte bestunnol a geci. Stun resist nélkül tuti halál, pedig még csak nem is main quest boss, de én már nekimentem 80% körüli stun resistel ugy is beszoptam, stunból ha nincs 100+% akkor olyan mintha 0% lenne. -
Shorlex #17355 Számoljunk.
Kipróbáltam neandervölgyi barátunk cold esőjét, hogy mégis mit tud a conq-al (pajzsos conq).
Kiindulási helyzet: +4 skilles colossus form és zászló, 80% cold resist és +4 skilles quick recovery.
Természetesen behaltam, a negyedik gombóctól, de addig is láttam, hogy egy gombóc mindezekkel együtt olyan 2000 körül sebzett így rám.
Na számoljunk.
Mivel projectile, a quick recovery levett róla 780 sebzést, úgyhogy 2800 anélkül.
mivel 80% cold resistem van, így cold resist nélkül az 2800*5, azaz 14000 sebzés.
Colossus form 66% absorp, azaz 14000*3 a sebzés, az 42000.
Zászló 33% absorpol, így 63000 a sebzés.
Na most ki a kurva anyja írta meg úgy ezt a játékot, hogy egy olyan támadóspell legyen benne, amiben 8-10 darab 63000-ret sebző basz jön a nyakadba, azaz 5-600000 sebzés? Normális az ilyen? -
virs lee #17354 Egyiket se. -
kgabus #17353 Közben az jutott eszembe, hogy egy Templart érdemes lenne-e kihozni 100 recre... Folyamatos colossus form mellett a phantom, ez egész jól hangzik, nem? -
kgabus #17352 Micsoda?? Ezekbe a levelekbe\tekercsekbe lehet pakolni? -
haata #17351 Melyik részét nem érted? -
virs lee #17350 ??? -
haata #17349 De ha nem jó semmire akkor miért lehet telepakolni reliccel, meg charmmal?
Valami célja biztos van. -
virs lee #17348 Néztétek már a manualt (alapjáték)? Véletlenül kinyitottam és a 38. oldalon a charmoknál a szárnyas cipőset ábrázolják, ami elvileg le van tiltva a játékban. Lehet hogy 1.00-ban még eshetett?