• Andie
    Sziasztok!
    Látom más is küzd a "lag-jellegü" hibával. Énis átértem egyiptomba, és itt már egyre sürübben jelentkezik.
    Egyszerüen hiába veszek le mindent low-ra, hiába 60 az fps-em egy helyben állva, mikor megyek valamerre (főleg új területekre, de soxor még a bejárt területeken is) úgy akadozik, hogy zakatol a hang, meg-megáll a kép, aztán meg rohan fél képernyőnyit 20x-os sebességgel, aztán megin megakad, aztán megint begyorsul mint állat, de már akkor 15 szörny van körülöttem, le is ütöttek 1-2 alkalommal mielőtt magamhoz tértem volna. Egyszerüen nem tudom elképzelni, mi baja lehet, semmi nem fut a háttérben, 250 Mega van használatban az 1 gigából. Oké, nem egy erőmü a gépem, de azért low-on kéne menjen ilyen brutál akadások nélkül is. Szinte játszhatatlan igy már a játék.
    Spec: XP, 3200+ Barthon, 1 giga dual ram, Sata vinyó, Gef6600GT, felbontás 1680x1050ben a moncsi miatt, de próbáltam 1024x768-ban is, semmit nem javit (5-10 fps-el jobb állóhelyzetben, de akadozni ugyanúgy akadozik)
    Azt néztem a feladatkezelőben, hogy bár az TQit.exe mellett 260 mega használatot ir, ennek ellenére a totál felhasznált memória 700! Namost ha a windows 250et használ TQ inditása elött, a TQ meg 260at, akkor az együtt még mindig csak 510... nem 700.
    Lehet, hogy mikor megyek jobbra-balra, töltögeti be a texturákat, és átlépi az 1 gigát, aztán swappol mint állat?
    Valami 5letetek van?