Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
1 lvl56gnome warlock
1 lvl60 tauren shaman
3 lvl60 holypriest (1 human, 1 dwarf, 1 UD)
1 lvl70 shadow priest (UD)
1 lvl70 feral druid (tauren)
+pár lvl 1-40 kari
rugom még valamikor a bétában volt 😊
érdemes néha tenni a dexterity-re?
vagy varázslónál csak az intelligencia legyen nagy?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
hömm, hát, én nem találtam benne ilyen forgatási lehetõséget, mondanám hogy sajna, mert néha jól jönne, de megvagyok nélküle is 😊
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Mindenesetre ez egy 2006 os dibalo , amiben van zoom , meg jott 3ds hatas.. Nemrossz dolog a kamera , de ha ilyen forgatos biszbasz rgvel akartok jatszani , akkor van kismillio , a tq nem ilyen.
Hameg valaki egy jokis singles hentelos jatekkal akar jatszani , meg szerette a diablot , asszem a TQ a legjobb erre a celra. A vilag amiben jatszodik szerintem nagyon rendben van.
Szvzs emberek ha valakinek nemtetszik a jatek , nemkell elkuldeni a picsaba , mert azis egy velemeny. Menjen szedjen le akkor 1 masik jatekot amiben van forgathato kamera , es elvezze. igaz , 2007 et irunk , elvileg az ilyen tipusu jatekoknal kene. Nekem par het wow utan fura volt , hogy nemtudom forgatni az egeszet , es ahogy Shorlex is emlexik , eleg gagyinak tunt a tq a wow utan. De persze 1-2 ora jatek alatt ujra megszokja az ember , es elvezi benne azt ami mondjuk wowban nemjellemzo (persze AOE zni lehet ottis a mage.el) , hogy egeszkepernyonyi csoportokat daralsz le masodpercek alatt, es szarrabirod tapolni a karijaid. Ez a mai rpg k be nemtul jellemzo , 2-3 asaval olod a szornyeket altalaban max.
Szal aki szerette a diablot az Tq zzon , akinek meg a mai forgatos moka kell , akkor arra van epp eleg a piacon. A tq diablos koppintasait leszamitva szerintem a hack and slash kategoriaban a legjobb game amit kiadtak , bar hozzateszem , hogy nemis nagyon hallotam masik jo , uj hack and slash jatekrol.
Mindenesetre chillezzetek😄
Virs lee: temeg hagyd mar ezt a bannolos szoveget , latod , hogy meg admin anyazaser sincs ban , szerinted kitiltananak valakit , mert fikazta a gamet , hogy nincs benne cam?😄
1. én indítottam a topikot
2. van idõm csekkolni a történéseket
3. mert nekem jutott eszembe bibibiii 😊
4. mert a moderátorság nem függ attól, hogy kinek mennyi karaktere van a játékban!😊
5. mert kocka wowos vagyok
6. mert nincs rajtam sapka
7. mert elsõ sorban Dudo-t és Shorlexet akarom moderálni<#vigyor1>#vigyor1>
8. és mert..mert..mert...
Érdeklõdnék, hogy Nektek vgond nélkül ment a játék patchelése?
Mert nekem hibát ír ki miután elinditom a javító fájlt.
A 1.01 alapjátékom van. Köszönet a segítségért elõre is.
A viccet félretéve én mondjuk Dudo vagy Shorlex re szavaznék, de ha nem vállalják, üsse kavics 😊
Mondom: foglalkozzatok a gaméval. Akinek nem tetszik, menjen innen máshova (mondom ezt tök jóindulatból) akinek meg tetszik, még ha vannak hiányosságai is a játéknak az játsszon kérdezzen írjon, linkeljen, mittomén.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Szal mondjuk egy Heroes 5 t fullra leforditani magyarra, aszondom , hogy az jó ötlet (attol függetlenül , hogy nekem angol verziom van , es amikor atmentem haverhoz jatszani , es neki magyar volt , majd kiteptem a hajam , hogy nemertem a felet kb ?? lol..)..
Szal en veletlen sem lehuzni a dolgot , mert valakinek tenyleg hasznos lehet ,ha 1 mukkot se tud angolul , de aki kicsit is tud , sztem ne rakja fel. Mindenesetre , ha valaki tenyleg hasznat veszi , akkor jo h csinaltak, de cuccnevet forditani , föleg zöldek eseten.....
Jah..csak egy baráti kérdés!Hány éves vagy ??De nemám füllenteni!!!<#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>