Shorlex#16815
Haruspex build:
Hunter ág dominál. Elkezded a gamét és teszel annyi pontot, hogy a marks alapja elérhető legyen. Utána 3 skillpontból 2 wood lore-ra, 1 marks alapjára megy. Egy pontot a hálódobás megér jobb klikkre kezdőként.
Majd szépen lassan haladsz az uborkafán, nyomod neki a mastery pontokat, és fejleszted a marks alapját, majd azzal együtt-közben-alatta-egyidejűleg a passzívjait. Utána maxra a volley-t. Eléred azt az állapotot, hogy a marks és passzívjai maxolva vannak, egy pont hálóra, wood lore maxos, volley is.
Utána jöhet szépen lassan az íjászaura és a study együtt (passzívja nem kell), call of the hunt nem olyan egetverően fontos, de persze lassan el kell kezdeni nyomni.
Hunter ágat így végzed: Hunter ág
persze lehet a dreamet is nyomni közben ha van rá kapacitás, mert pl. ad plusz damage-et (nekem mivel van jó cuccom ugye nem fontos, kezdőként kellhet).
Dreamből sokminden nem kell:
felső trance max, passzívok max, nightmare-re ami jut, egy pont a lassításra (distoration wave), azt ha jut még ilyen hogy distortion field, meg hunterből gouge akkor jöhetnek azok is, de nem fog maradni :D Az én harusom valami ilyesmi
Att pontok... hát én leginkább str-re tettem, de kezdőként azt mondom, hogy a sok def ability miatt lehet fele dex-str sőt 60-40 dex is lehet.
Ha nem kezdő vagy akkor 20-80 str javára, mert ugye van cuccod, stb...
Converted to health íj, bossoknál distoration wave-el lassítasz, minél nagyobb attack speed. Ennyi