23078
  • kemotox
    pontosan ezt csináltam. de nemjooo:S
  • ROMOTO
    ja, elütöttem :D
  • KH
    "leporem"-mel megtaláltam :)
    Latin szállóigék
  • ROMOTO
    In eodem prato bos herbam quaerit, canis ceporem, ciconia lacertam
  • KH
    argh, bocsi, ez olyan asterixesre sikeredett, mea maxima culpa
  • ROMOTO
    Artifaxt leírások?! nemcsoda ha nehezen pottyan
  • screwa
    ezt nekem állitottad össze?mert ha igen nagyon szépen köszönöm
  • KH
    "Egy idő után már igen. Szellemekből spectral matter, hag-okból hag skin, stb. Azt is tudni fogod melyik charm melyik actban esik (görögben görög nevűek, egyiptomban egyiptomiak, stb). "

jah, hát ezeket tudom, csak úgy értettem az előző kommentedet, hogy a tekercsekre írtad, vagyis az artifact leírásokra, én az IT-vel még csak most kezdtem el, és nagy meglepetésemre szinte az összes artifact leírásom Görögországban pottyant, aztán az IT-ben már kapásból két greater volt aztán azóta a nagy büdös semmi
    illetve most, hogy elkezdtem epicen, és megint Görögországban vagyok, megint pottyannak az artifaxt leírások

de lehet, hogy csak pechem van :/
  • ROMOTO
    pl. ígyszokják aztat:

Pvp Graveryard

This is a new pvp map that lets you fight each other in a spooky little graveyard. Hopefully this will be a change from the other maps I have done

This does require the expansion pack to play so be warned.

To install, open the Rar. file and put the folder that is inside in your My documents/My games/Titan Quest - Immortal Throne/Custommaps folder.
  • ROMOTO
    Neszívdmejjre (csinálsz egy CustomMaps nevű mappát a MyGames TQ_IT mappában, kitömöríted oda a letöltött rart, elindítassz egy új custom games karit a játékban és slussz, a régi mapok nem mennek IT alatt) ezek le is vannak írva ott, ahonnan a mapokat töltöd
  • kemotox
    köszike^^

lehet hogy te ugy születtél hogy már vágtad tqt, de én nem, én kérek elnézést ^^
  • ROMOTO
    Kell hozzá némi gógyi és egy kasztommap, meg a game, hogyasszondja...
  • ROMOTO
    Ja, ja azt kifelejtettem, azzal tuti gyors
  • kemotox
    aham kösz
    mégvalami: comstummapokat hogy a rákba lehet felrakni? sehogysemegy:S
  • Shorlex
    Amúgy kitaláltam egy funkarit, életben nem gondoltam volna, hogy mennyire írt... Valami eszméletlen, mondom nem gondoltam volna. Majd írok róla, ha összejön. :D
  • Shorlex
    Jó. De ha van cuccból jó sok def ability, vagy amúgy is biztonságban érzed magad, akkor 80-20% str :D
  • kemotox
    irtátok hogy ijásznál strg re is kell rakni mer az több dmg et ad. az ugy jo hogy mondjuk 1 pont dex 1 pont strength?
  • virs lee
    azt hogy érted, hogy "összerunolsz egy csomót"? azt, hogy rohangászol, mint a meszes és lenyomsz mindenkit, hátha esik valami?
    Igen. :)

vagy ti tudjátok, hol dobják őket nagyobb valószínűséggel?
    Egy idő után már igen. Szellemekből spectral matter, hag-okból hag skin, stb. Azt is tudni fogod melyik charm melyik actban esik (görögben görög nevűek, egyiptomban egyiptomiak, stb).
  • virs lee
    Annak mi értelme? Akkor játszani is felesleges, gyorsabb az editor.
  • KH
    sima artifactot? hömm, az is ilyen ritka lenne? sima normálban összejött, hmmm (vizuális memóriám gyér), de olyan 12, greaterből eddig kettőt tudtam összerakni (Epic - Görögország eleje), meg van kettő tekercsen (de azokhoz hiányzik a lesser)

egyébként azt hogy érted, hogy "összerunolsz egy csomót"? azt, hogy rohangászol, mint a meszes és lenyomsz mindenkit, hátha esik valami? vagy ti tudjátok, hol dobják őket nagyobb valószínűséggel?
  • ROMOTO
    A cuccokhoz legegyszerűbb valami artifactos map vagy drop szorzó mod
  • ROMOTO
    Az amun ra nekem sem esett soha (de uyganolyan jó a chestus is, ami meg azért elég sűrűn esik), valami dupe miatt lett meg mégis :)
  • virs lee
    Nem vagy elég szorgalmas. ^^ Nekem vagy 4-5 60-as karim van és még csak 1 divine artifactom (meg 6-7 greater, 10-20 lesser). Editor nélkül lassan gyűlik, én pedig nem csalok akkor se ha kéne (Amun-Ra, Aionos pl.).

Legegyszerűbb ha a tekercseknél kezded, összerunolsz egy csomót, és ha megvan egy divine és az alá tartozók, akkor elkezded egyenként kifarmolni az összetevőket a leggyakoribb előfordulási helyeken. Persze minden charm/relicet el kell raktározni, jól jön az még később, másik cucchoz.
  • virs lee
    Hát úgy hogy nem kell neki. ~~
  • vidu01
    Én az alap játékot crackelten nodvd-vel (innen az utolsó) mivel egy jó darabig csak az volt meg, utána feltettem az IT-t, nem kellett semmit csinálni ,semmivel crackelni, ment az is dvd nélkül, v cd nélkül v nemtom min adták ki.
  • ewing03
    Virs Lee: én 57. szinten még csak 2 artifactot tudtam összerakni, pedig szorgalmasan gyűjtögetek. Hol a hiba?
  • ewing03
    Vidu01: köszönöm a linket, de sajnos nem tudtam használni. Kicsomagoltam, felülírtam, majd közölte, hogy egy dll file hiányzik...:(
    Lehet, hogy én voltam lúzer úgyhogy maradt az újra install...
  • envoka
    Hogy sikerült az "Ardor" skillre pontot tenni, ha a "Hamstring"-en nincs egy pont sem ?
  • virs lee
    Conqueror. Ha nincs meg a 100% blockod, akkor lehet a quick recoveryt is maxolni.
  • ROMOTO
    Nna rakok egy fincsi kesztyűt
  • Shorlex
    legjobb! Épp azt csinálom :D
    Conq rulez
  • ROMOTO
    Qrva soxor be van linkelve, üsd be a keresőbe pl conq, conqueror stb
  • screwa
    de milyen skillekre adjak melyik agon?
  • ROMOTO
    Tele vagy bakker :)
  • ROMOTO
    Kardos-baltás szerintem ne legyen és kb. 80% streng 20% dex
  • Ravasak
    0.999 vagy 1.015 az jobb
  • screwa
    és még 1 kérdés.ha egy harcos karit szeretnék ami kardos és pajzsos egyszerre (warfare + defense)hogy osszam a pontjaimat?
  • screwa
    1.0.2.1 a hamachi verzioja.esetleg tudtok ajánlani/linkelni egy másik vörzsönt?
  • Shorlex
    ja és a videóban látottakat csak plusz 4 skillel lehet megcsinálni az avoid miatt arrow dancer scrollal.
  • Shorlex
    Haruspex build:
    Hunter ág dominál. Elkezded a gamét és teszel annyi pontot, hogy a marks alapja elérhető legyen. Utána 3 skillpontból 2 wood lore-ra, 1 marks alapjára megy. Egy pontot a hálódobás megér jobb klikkre kezdőként.
    Majd szépen lassan haladsz az uborkafán, nyomod neki a mastery pontokat, és fejleszted a marks alapját, majd azzal együtt-közben-alatta-egyidejűleg a passzívjait. Utána maxra a volley-t. Eléred azt az állapotot, hogy a marks és passzívjai maxolva vannak, egy pont hálóra, wood lore maxos, volley is.
    Utána jöhet szépen lassan az íjászaura és a study együtt (passzívja nem kell), call of the hunt nem olyan egetverően fontos, de persze lassan el kell kezdeni nyomni.
    Hunter ágat így végzed:
    Hunter ág
    persze lehet a dreamet is nyomni közben ha van rá kapacitás, mert pl. ad plusz damage-et (nekem mivel van jó cuccom ugye nem fontos, kezdőként kellhet).
    Dreamből sokminden nem kell:
    felső trance max, passzívok max, nightmare-re ami jut, egy pont a lassításra (distoration wave), azt ha jut még ilyen hogy distortion field, meg hunterből gouge akkor jöhetnek azok is, de nem fog maradni :D
    Az én harusom valami ilyesmi
    Att pontok... hát én leginkább str-re tettem, de kezdőként azt mondom, hogy a sok def ability miatt lehet fele dex-str sőt 60-40 dex is lehet.
    Ha nem kezdő vagy akkor 20-80 str javára, mert ugye van cuccod, stb...
    Converted to health íj, bossoknál distoration wave-el lassítasz, minél nagyobb attack speed. Ennyi