Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
már tárgytalan, leszedtem a TQ-t és az IT-t is :)
ROMOTO
1.30 ra
NeoMaN
sziasztok
immortal throne milyen verzióra peccseli az alap gamet? vagy ez független?

DirtyGab3sz
Guild Wars...nenpont ijjen...de faxa gáma!!!!!!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

shaba23
az a játék szvsz szar :)
Dawn of magic...
shaba23
Nincs meg vkinek a Titan Quest Reloaded-nek 21es darabja?^^ leszedtem és hibás...csak 35mb
ROMOTO
Loki zz, vagy tolhatod a Dungeon Runners t ami ingyenes
ijasznal nemkell a Study pray passivja , mig melee karinal nem art^^

shaba23
mondjatok már vmi hasonló játékot, mert már kifogytam ötletekbõl és nincs mivel játszani :) Sacred, Diablo, Dungeon Siege, TQ végigjátszottam mindet kiegekkel, folytatásokkal együtt (TQhoz talán lenne kedvem, de elszált a vinyóm, már nincs meg az IT és nincs kedvem megint elõlrõl kezdeni <#rinya>) szóval valami hekkendszles kéne :)
ROMOTO
A Take Down helyett a Marksmanship és passzívjait maxolod, ennyi a különbség
És az íjászhoz?
ROMOTO
Fasza Brigand nál ez kötelezõ, és kb Ez a vége
Helló!
Valaki meg tudná mondani hogy egy fasza brigandhoz hogy rakjam a skilleket?? Dárdával harcolok !! Nem íjász vok!! Köszi csõ!!
Ez olyan pathfinderes.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Szerintem maradjunk a TQIT nél :P nemde?:D
ROMOTO
Inkább az Age of Conan-t skubizzátok
Ja és a videókon észrevettem, hogy nektek minden domanget ki ír vagy az mind kritikál? vagy ha nem akkor hogy lehet beállítani?
:) a TQ után jön az IT
ott lesz kicsit tovább fonva a történet szála
új elleségek is lesznek azért

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Prince23
Figyuzzatok már!
Meg van a kiegészítõje, de semmi új történet nincs benne. Nálatok is ez van??
Csak annyi újitás, h egy csajjal is mászkálhatunk, meg a garfika fél fokkal jobb. Ennyi. Azt cu.
Ez inkább egy MOD-nak felene meg, wazze.

DirtyGab3sz
Kösz!Nemrossz, de maradok a SACRED 2-nél!!Valahogy az jobban tetszik!
Ha valakit érdekel ITTránézhet hogy merre halad a fejlesztés!!!

oks megfogadom a tanácsod köszi dudovech!
és a summonerem az jó?
summoner
Szasztok!

Ez egy brutál game lessz!!!!

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=29519
IT-ben fagy nekem is ott is az act elején.Ezek szerint a hiba nálam keresendõ.Meglehet hogy videokari driver gondja van...

http://silkiehun.atw.hu/

ROMOTO
Neked asszem vígasz ágon
Nekem tetszik ez a játék, de mindig megunom.
szerintetek egy kezdönek meik ágon kéne mennie?
DirtyGab3sz
Öreg!!Máshol harcolj!!<#crazya><#boxer>

én is 32-bitesen, és nem jellemzõ
igaz a IT-ben vagy 3szor kilépett, de az nem vészes

TQ cheater
Hi!

A karim spellbinder;nem rossz,de valahogy mégis meghal,ha sok erös ellenféllel találkozik.Hogy kéne ahhoz skillelni,hogy legyen überbrutál védelme??mert félig defender vagyok,és azért az csak tud valahogy jol védekezni.....

Be Positive! MMO GAMER

Vistán nyomja valaki a gamet?Nekem 32 bites vistán fagy folyamatosan,elõtte xp-n egyáltalán nem fagyott...

http://silkiehun.atw.hu/

Solid Snake
Te puzi-e vagyol?
CSak egy katt!
BiteFight
Köszike mindenkinek
Spirit mellé milyen másodlagos képzetséget érdemes felvenni?
THX
zoi92: champ kb korrekt. Bar en a harmstringre csak 1 pontot tennek , es megerne 1 pontot nekem az ancestral horn. Esetleg a briar wardra 1 pont es a legfelso passivra amennyi jut. Bossnal beleallsz + kirakod a zaszlot is es olyan vedelmed lesz tole , hogy alig sérülsz. Bar oak + zaszlo mellett mar annyira nem fontos , ha nemtudsz mire tenni par pontot meger. Illetve a farkasra rakj annyit , hogy a + skilljeiddel egyutt legalabb 2 t tudjal idezni.

Prince23
Überszuper, úgy talán élvezhetõbb lesz a menet.

még nincs
de elvileg készen van
talán a jövõ héten lesz is

Prince23
Magyarítás mikor lesz kész?? Nem találok sehol sem hozzá. Egyáltalán van?

Champion
Summoner
Szerinted ezeknek így jó a skillezésük?
Dudovec: köszönöm a segítségedet!
Prince23
Hi
Nincs olyan beállítás, h átváltson tpsre legalább? mert ez olyan mintha egy Rts lenne.

Zoi92 : "-recharge %" csökkenti a cooldownt. 100% eseten nincsen a skilleknek töltödési ideje. Eleg sok earthes videom van fenn , szoval lehet nalam lattad a dolgot. Igen , ahhoz eleg jo cucc kell mar , hogy 100% rechargeod legyen.

Multkoriban inditottam egy earthes karit , hogy kiprobaljam milyen az amikor nincs cucc es ugy kell megoldani "töltõdõ" skillekkel a jatekot. Normalon siman tudtam vele boldogulni x3 alatt is , mondjuk eleg gyakorlott earth hasznalonak vallom magam.

Mindenesetre ha gondolod nezd meg a 'pyromancer questing in x3" videokat ha raersz , eleg jol illusztralva van , hogy hogyan hasznald a karit , töltõdõ skillek mellett is. Legalabbis normalon;D

Ja és néztem pár vidit a youtubon és feltûnt hogy senkinek se fordul körbe a skill pl ha az earth al dob egy volicanic orb ot akkor se és emiatt tuggya folyamatosan dobálni nekem van 1 summonerem igaz még elég kicsi de annál sokat kell várni.. :/ ez cucc miatt van vagy csak akkor lessz ha jobban ki lessz skillezve a karakter?
Ja inkább csináltam Championt am az 15251 et én kérdeztem Zoi unokatestvére n1xIt :P:D
Champi t meg már régebben lenéztem a fórumról hogy kell skillezni és szerintem elg erõs.. :)
ROMOTO
Az egy xar kari lessz :),valszeg meele ben képzelted el...inkább válassz mást
És Battlemage-ról nem tudnátok adni? nagyon megköszönném csao
thx :)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Conquerer hez tudnátok skillezést adni? Ameikkel x3 modban is darálhatnék:)
Prince23
Aham... a diablót nem próbáltam, csak hallottam a gém jó hírnevérõl és rajongóíról... akkor valszeg számomra istenkirály gamma lesz?! Nekem ez lesz az új generácia XD (remélhetõleg..., holnapra már a polcomon" fog víritani a gamma)

Prince23: Ne a screeneket nezd. (bar abbolis latszik hogy kattintgatos szeletelõs gamerol van szo) Hanem rakd fel es zuzzal kicsit , ha szeretted a diablot , akkor eztis fogod;>
De ittvan egy kis video , hatha ez jobban ravilagit:Dvideó

TQ cheater
Háát nemtom...én ezzel a játékkal nem nagyon tudom igazábol elfoglalni magam...nem rossz meg minden...de nem ezen a játékon fog alapulni az egész gépem,az biztos.Amugy ha lenne kedvetek(meg nekem is),jöhetnétek hamachival nyomni,tökmind1mit mondjuk áthuzhatnátok a pályán h gyorsan legyek legendary és akko ott farmolhatnánk.....na csocsesz
Ja,amugy;kekkendszless,komoly leirás<#buck>

Be Positive! MMO GAMER