• Shorlex
    Nos, két dolog fontos: a hunter az annyira domináns, hogy olyan mastery-t érdemes mellé választani, amelyik annyira nem zabálja a skillpontokat, mert a hunter az nagyon. Ilyen szempontból rugo nem lenne rossz, csak hát némi lassításon meg igen fék bleeding és poison damage-en kívül (ami már normalon is kevéske) semmi.
    Másik ilyen a harus. Ott is csak néhány dolgot használsz: felső trance, passzívok, némi nightmare meg egy pont a lassítós skillre, slussz.
    Továbbra is azt mondom, hogy a ranger az egyetlen ami felveszi vele a versenyt, de összehasonlítva: rangernek több a sebzése a farkasaura miatt, és igaz, hogy az szinte mindig rajtad van, de azért csak az a tuti, ami passzívban a zsebben van mindig, és az sem kevés.
    Rangernek több az élete, kétségtelen, de hunternek nem kell olyan hű de sok, szal nem olyan nagy hátrány.
    Total speed itt is ott is ugyanannyi.
    Viszont ami a lényeg: +4 skillel megvan a harusnál a 60 avoid, ami egy divine arrow dancer scrollal hirtelen lesz 100- Ergo egy kanyi cuccod nem megy rá, hogy elérd. És a 100 avoid bossoknál az biza nagy móka :D Nem mintha hunternek nagyon kéne, de azért csak jól jön az, meg lehet vele funolni. És a sok-sok def ability miatt ha kicsi dodge van cuccból is akkor könnyen összejön a 100, vagy akörül, ami miatt a harus majdhogynem halhatatlan.
    És én jobban szeretem a felső trance-et, mert az total resistet kap le, ráadásul (ami nálam fontos, mert unok ínhüvelygyulladásig klikkelni) nem kell castolni semmit hozzá, csak egyszerűen odaállsz és kész.

Szal a harus nekem: nagy ütés, sok def ability - ezzel sok dodge, 100 avoid, lassítani is tud, van egy viszonylag jó petje (kezdőknél különösen fontos), total speedje. Nekem jobban tetszik picit, mint a ranger, de persze 51-49%-ban a ranger a jobb.