Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shorlex. Lehet kinevetsz de végül a spiritet választottam 2. mysterynek.
Tdnál ajánlati, hogy mik érnek meg pontokat és kb mennyit?:)
Felvettelek x firén... És helyesbítenék mert nemcsak nyilvántartja mien játékokkal játszol de megkeresi az össze létezõ szervert ha multizni szeretnél:)
DirtyGab3sz
Na végre valami amit én tudok Neked elmondani!:-D
Az XFIRE egy olyan progi, ami nyilvántartja hogy mijen gamákkal jáccol.
Ha van haver akinek van xfire-ja, akkor csetelhetsz vele gáma közben, meg asszem voip is lehetséges...Akkor még képet is tudsz lopni a gámából, stb finom dolog...érdemes feltenni!
Én Gargatuares néven vagyok X-en elérhetõ, ha érdekel valakit!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

mert nem eredeti a game...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

xfire? mi az?
Hamachi, azon nyomjatok lan gamét.
ne a legutóbbi verzióval, az szar, valami korábbit keresetek.
minden tûzfal (vindóz is) ki, vírusírtó ki, gép újraindít, játszik lant.

Na hali, én vagyok csengral haverja és megvan, h miért nem tudtam startot nyomni, mert nem costume gamet, hanem play titan q kell nyomni még a legelején. na eddig jo, meg is krealtam a gamet, de mikor csatlakozni akar akkor kiirja h unable to connect to server, na és ez miért van? más a patch szám? vagy mi miatt lehet?
Na letöltöttük az xfiret, felraktuk, regeltünk, minden fasza. Benne a progiban bementünk h tools->launch->Titan q IT elindult game, ott nyomtam h custome game,host, interneten nem lanon, minden k, de még mindig nem tudom megnyomni a start gombot. Vagy elöször, 1 servert kell létre hozni az xfirenél? Vagy hogy? Lécci ird le részletesen nem vagyok 1 gép guru :)
DirtyGab3sz
Utólag a xfire honlapról letöltött klienst istalláld fel!!
Egyébként ha 2en akartok jáccani, kreálj onlány játékot, és védd le egy mindkettõtök által ismert pass-al!Én is így szoktam...sokkal egyszerûbb mint a lan-beállításokkal xarozni!!

Hellosztok! Haverommal szeretnénk lanozni 1et, fent van a kieg is. A verzió számunk 1ezik, de mikor 1ikönk akar krealni, nem lehet megnyomni a start gombot. Nem raktuk fel a xfire progit vagy mit, amit az install végén kérdezett h telepíts-e. Ez kéne a futtatáshoz, vagy mi lehet a baj? Ha a xfire a probléma hogyan lehet utolag felinstalállni?
Ja még egy dolog: attack speed!!!
Úgyhogy ha választasz 2. mastery-t, a nature-bõl nyomj neki annyit hogy egy pont legyen az oak-on, az is 10%...
Meg ilyen total speed, attack speed cuccokat ha találsz, speed-es relic, esetleg késõbb artifact az kell. Mindent ne áldozz be érte, de fontos nagyon; 130-nál kezdesz elfogadható lenni :D

Lvl 15 hunter

Lvl 30 hunter

Lvl 45 hunter

Igazából ezzel a hunter ág készen van.
Rövid magyarázat:
Low levelen a hálódobás megér egy-egy pontot, nagyon hasznos tud lenni kezdõknek (is). Akár több pontot is pakolhatsz rá, majd magasabb levelen, amikor nem ér semmit már, leépíted és kész.
Íjászaurára ha akarsz pakolhatsz az elején is, azon belül is kicsit élvezetesebbé teszi a játékot a movement kimaxolása, a többit hagyd (alap egy pont, movement max) de ez csak tipp, én beunom ha halál lassan szaladgálok, mint egy lassított felvétel.
Study nem annyira kell normalon, ráér kimaxolni szifónig. Call of the hunt sem életkérdés. Lvl45-re vagy epic act1-ben valahol.
Ha akarod persze közben választhatsz magad mellé második mastery-t, sztem nem sürgõs hunternél, de ranger legyél, nagyon ajánlom. Kezdõként no cuccal verni fognak, úgyhogy a nature ágból nyomd neki a healelést, maxos recharge-el, gyakorlatilag instant healed lesz, hasznos, nem kicsit.
Marksmanship bal klikk, jobbra heal, vagy study, ahogy érzed, és neked jobb.
Hunter azért rulez kezdõnek, mert 1) ranged, nem kell odamenni 2) a marks adta sebzés maxolva az olyan önmagában, ha egy lvl 1-es pöcs íjjal 1 sebzéssel mész akkor is, hogy huh. 1500-2000 körül, aura minden nélkül, és akkor jön még a volley (tripla lövedék idõnként...), aura, call bossnál, szal nagy sebzése van szar cuccal is.
Lehet tenni pár pontot gouge-ra is miért ne, ha nem kell majd leépíted.
Na hajrá :D

kösszi
THX!
#15075. gamebanshee.com

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Az ewenom ágból a Mandrake-t mindenképp, +4skillel 70% osan mûkszik, így szinte a legjobb passzív spellek egyike, meg ha nincs más alaptámadó spelled akkor a calculated+passzívja is kötelezõ persze
virs lee. Mikor megkérdeztem, hogy Chaos Cubic nevezetû artifatot úgy tom megszerezni, hogyha megnézem hanyas szintû. De légyszíves mond el, hogy honnan tom meg, hogy hanyas szintû. Elõre is kösz. Jah és még annyit, hogy akár Epic en is kieshet az az artifact?
valaki tudna segiteni hogy assasin-nak mely skill-eit maxolja hogy majd legendary-n se legyek nagy sz@rba
elõre is kösszi
Az szopás.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hello!
Lenne egy kis problémám. Játék közben áramszünet volt, és amikor ismét játszani szerettem volna nem volt sehol a karakterem. Csupán újat tudnék létrehozni. Lehetséges valahogyan visszahozni a karakteremet, vagy esélytelen?
A segítséget elõre is köszönöm!

Shongi
ROMOTO
Szerintem ha már 100 reces, akkor a spellbreakereddel kell a legkevesebbet klikkelni :)
Bár ha a 100 reces castorakat nezzuk akkor a Summoner utan leginkabb a Sorceror jött be. (ugy "shardozol" (knife) , hogy közben kabitasz , raadasul eletet es manat is szivsz közben).
Non 100 recbol pedig sharder druid jott be a legjobban , de oracle is jo lehet belole.

Virs lee: azer a Summoner meg a Druid is belefer a csapatba szerintem.)

gabesz kösz , bar nagyon unatkozhattal ha vegigneztel kb 1 oranyi videot reszemrol:D

Klikkelgetni mindig sokat kell, ez egy klikkelgetõs játék. Vazsiból oracle / elementalist / conjurer arat a legjobban, de 100% rec kell nekik. Oraclebõl lehet shardost is csinálni, akkor nem kell 100% rec, csak fast cast, de az sok.

ROMOTO
Olyan nemigen van, mondjuk a brigand íjjász talán
DirtyGab3sz
Dudo!Shorlex!!
Megnéztem a jótyúb-on:-) a videóitokat!!GRATZ!!
Néha a könnyem csorgott az örömtõl!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

egy defender + warfare karival nyomom jelenleg, kb a felénél tartok. még 1x szeretném végigjátszani, de lehetõleg olyan vizarddal, akivel kevesebbet kell klikkelgetni. ki mit ajánlana ?

dexre csak keveset!!! módjával, csak amennyi alapvetõen int-es cuccok követelménye, nehogy ilyen íjász cuccokhoz mérd magad!

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

köszi a választ

azt láttam, hogy dextben el vagyok maradva és néhány cucchoz meg kell, az intem mát magas, pakolok majd a dexre is akkor

csak stormom van eddig, azt akartam maxolni és utána felvenni a másodikat, elraktam egy korábbi mentésemet ezzel a karral (direkt a próbálkozások kedvéért), mint mondtam az Olympuszon meghaltam egy párszor, pedig majdnem azok a skillek vannak feltolva, amiket beszéltünk itt, más tipp méh hozzá, hogy egybõl le tudjam nyomni?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

CL-el nincs lehalás, stunlockban áll mindenki, el se érnek hozzád. A zeus artifact spellje kb. 3x kapcsolt be összesen, ezt beszorzod 100/15-tel, ennyiszer voltak képesek rámlõni íjászok. Spirit ward + deathchill még a toxioustól is megvéd.

Erõs bossocska volt:D Megizzadtam..:D De halál nélkül sikerült:D:D:D:D:D(Tessék gratulálni ) XD
Mér nem az?:P Végre megöltem a Throne Roomban azt a polipkezû bosst XD:D csakhogy 4kezû..stb:D
az avarázsló legeden olyan vitality damage-et szór majd rád, hogy azonnal halsz pislogni sem lesz idõd, ha nincs resisted.
Telkine-nek hívják a másik meg typhon az alapjátékban õõ volt a fõellenfél... :DDD LOL négykezû boss :DD

Pedig még sárga volt az átjáró...:D
he? Menem azt linkeled , ahol 'fastest x3 modot irsz' es kozbem megy a soul blight?:D
Ittvolt szo spiritpetrol.

Igazabol nem beszeltunk semmirol, csak leszoltad h tul konnyu a jatek mondjuk Instant Earthel (eruption + stoneform), amihez felhoztam par peldat (colossus form + rally vagy scatter + magas avoid + artifact + spiritpet) hogy massal is legalabb ilyen konnyu. Nemnagyobb a kihivas 1 olyan karival sem.

nekavard ossze, ertetted te elsore is sztem:D

Skacok! Elsüllyedek szégyenemben:P:D xD Pont aazt nem vetem észre...:D mind1... Am Shorlex. Mikor legelõször odajutottam a Stormomal az a varazslo ameik kiengedi a 4 kezû bosst:D Naon gyenge:D De a 4 kezûnél meghaltam 5x:D
hé, te voltál az aki mindig szidtad a virslit hogy nem tárgyilagos.
spiritpetrõl beszéltünk.
hogy jön a spirit masteryhez, mint olyanhoz a knot of isis (életemben nem hordtem), avoid, scatter, colossus form, meg instant rally? Mindez hogyan tartozik szorosan a spiritpet témához? mert ugye a felvetésed csak ara vonatkozott...
ejnye akkor legyünk tárgyilagosak minden helyzetben, uram <#integet2>

Figyelj linkelek egy videot még sosem láttad szerintem:

Tudod, az örök sláger :D

Az a két kis pöcsmög ott körülöttem, az micsoda? Ja hogy farkasok? De akkor hol a lich? :D

ott van eselyed meghalni amikor kijossz belole..

De amikor avoid meg knot of isis meg spiritpetek es scatter , na az aztan nehez , meg a colossus form + instant rally is:)<#felkialtas><#eplus2>

ROMOTO
Google-Gamebanshee-Titan Quest-Walktrough
Na igen, lehet hogy ha van spirites karim azzal nyomom (hú de sok volt mostanában).
Mások meg nyomják orrvérzésig a stone formot 100 absorppal, nehogy hozzájuk lehessen érni... <#crazya><#vigyor2><#nevetes1>

Shorlex jolmondod, de te meg mostis lichel bosskillezel<#hehe><#buck><#eplus2>

gamebanshee-n van részletes (nagyon) walkthrough

Könyi Shorlex mond meg hol van a továbbút kikészülök:S:D:D
<#ejnye1><#buck><#hehe>

Shorlex szted akkor vegyem fel az ijaszt?:P:DXD
a spiritrõl a dudovec tudna beszélni neki volt az a mániája még láma korszakában :DDDD hú mit fogok ezért kapni, de õt most a körülményekre tekintettel hagyjuk békén :DDDD

MEGõõrülõõk:S
XD
<#hehe>