Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tdnál ajánlati, hogy mik érnek meg pontokat és kb mennyit?:)
Az XFIRE egy olyan progi, ami nyilvántartja hogy mijen gamákkal jáccol.
Ha van haver akinek van xfire-ja, akkor csetelhetsz vele gáma közben, meg asszem voip is lehetséges...Akkor még képet is tudsz lopni a gámából, stb finom dolog...érdemes feltenni!
Én Gargatuares néven vagyok X-en elérhetõ, ha érdekel valakit!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Hamachi, azon nyomjatok lan gamét.
ne a legutóbbi verzióval, az szar, valami korábbit keresetek.
minden tûzfal (vindóz is) ki, vírusírtó ki, gép újraindít, játszik lant.
Egyébként ha 2en akartok jáccani, kreálj onlány játékot, és védd le egy mindkettõtök által ismert pass-al!Én is így szoktam...sokkal egyszerûbb mint a lan-beállításokkal xarozni!!
Úgyhogy ha választasz 2. mastery-t, a nature-bõl nyomj neki annyit hogy egy pont legyen az oak-on, az is 10%...
Meg ilyen total speed, attack speed cuccokat ha találsz, speed-es relic, esetleg késõbb artifact az kell. Mindent ne áldozz be érte, de fontos nagyon; 130-nál kezdesz elfogadható lenni :D
Lvl 30 hunter
Lvl 45 hunter
Igazából ezzel a hunter ág készen van.
Rövid magyarázat:
Low levelen a hálódobás megér egy-egy pontot, nagyon hasznos tud lenni kezdõknek (is). Akár több pontot is pakolhatsz rá, majd magasabb levelen, amikor nem ér semmit már, leépíted és kész.
Íjászaurára ha akarsz pakolhatsz az elején is, azon belül is kicsit élvezetesebbé teszi a játékot a movement kimaxolása, a többit hagyd (alap egy pont, movement max) de ez csak tipp, én beunom ha halál lassan szaladgálok, mint egy lassított felvétel.
Study nem annyira kell normalon, ráér kimaxolni szifónig. Call of the hunt sem életkérdés. Lvl45-re vagy epic act1-ben valahol.
Ha akarod persze közben választhatsz magad mellé második mastery-t, sztem nem sürgõs hunternél, de ranger legyél, nagyon ajánlom. Kezdõként no cuccal verni fognak, úgyhogy a nature ágból nyomd neki a healelést, maxos recharge-el, gyakorlatilag instant healed lesz, hasznos, nem kicsit.
Marksmanship bal klikk, jobbra heal, vagy study, ahogy érzed, és neked jobb.
Hunter azért rulez kezdõnek, mert 1) ranged, nem kell odamenni 2) a marks adta sebzés maxolva az olyan önmagában, ha egy lvl 1-es pöcs íjjal 1 sebzéssel mész akkor is, hogy huh. 1500-2000 körül, aura minden nélkül, és akkor jön még a volley (tripla lövedék idõnként...), aura, call bossnál, szal nagy sebzése van szar cuccal is.
Lehet tenni pár pontot gouge-ra is miért ne, ha nem kell majd leépíted.
Na hajrá :D
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
elõre is kösszi
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Lenne egy kis problémám. Játék közben áramszünet volt, és amikor ismét játszani szerettem volna nem volt sehol a karakterem. Csupán újat tudnék létrehozni. Lehetséges valahogyan visszahozni a karakteremet, vagy esélytelen?
A segítséget elõre is köszönöm!
Shongi
Non 100 recbol pedig sharder druid jott be a legjobban , de oracle is jo lehet belole.
Megnéztem a jótyúb-on:-) a videóitokat!!GRATZ!!
Néha a könnyem csorgott az örömtõl!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
azt láttam, hogy dextben el vagyok maradva és néhány cucchoz meg kell, az intem mát magas, pakolok majd a dexre is akkor
csak stormom van eddig, azt akartam maxolni és utána felvenni a másodikat, elraktam egy korábbi mentésemet ezzel a karral (direkt a próbálkozások kedvéért), mint mondtam az Olympuszon meghaltam egy párszor, pedig majdnem azok a skillek vannak feltolva, amiket beszéltünk itt, más tipp méh hozzá, hogy egybõl le tudjam nyomni?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Telkine-nek hívják a másik meg typhon az alapjátékban õõ volt a fõellenfél... :DDD LOL négykezû boss :DD
Ittvolt szo spiritpetrol.
Igazabol nem beszeltunk semmirol, csak leszoltad h tul konnyu a jatek mondjuk Instant Earthel (eruption + stoneform), amihez felhoztam par peldat (colossus form + rally vagy scatter + magas avoid + artifact + spiritpet) hogy massal is legalabb ilyen konnyu. Nemnagyobb a kihivas 1 olyan karival sem.
nekavard ossze, ertetted te elsore is sztem:D
spiritpetrõl beszéltünk.
hogy jön a spirit masteryhez, mint olyanhoz a knot of isis (életemben nem hordtem), avoid, scatter, colossus form, meg instant rally? Mindez hogyan tartozik szorosan a spiritpet témához? mert ugye a felvetésed csak ara vonatkozott...
ejnye akkor legyünk tárgyilagosak minden helyzetben, uram <#integet2>#integet2>
Tudod, az örök sláger :D
Az a két kis pöcsmög ott körülöttem, az micsoda? Ja hogy farkasok? De akkor hol a lich? :D
De amikor avoid meg knot of isis meg spiritpetek es scatter , na az aztan nehez , meg a colossus form + instant rally is:)<#felkialtas>#felkialtas><#eplus2>#eplus2>
Mások meg nyomják orrvérzésig a stone formot 100 absorppal, nehogy hozzájuk lehessen érni... <#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>