23078
-
#16734 Tokkal-vonóval gyün -
vidu01 #16733 Ilyenkor a cuccok, felszerelések is rajtmaradnak, vagy ezzel csak a karit lehet visszahozni? -
#16732 Sajátgép GabeszDokumentumai MyGames TQ-IT SaveData Main mappába másold, ha csak a kari mappáid vannak meg -
Firebat #16731 jaj értem ::////
akkor lehet marad a con ,
adrenalin,meg colossus form, meg defiance, ???! mit szóltok ehez =D
de amúgy, van undead elleni skill is a spellbreakernél. -
Shorlex #16730 az egy csöcs.
És csak akkor érdemes gyúrni rá, ha jó converted fegyód van (inkluzíve: betrayer).
Különben vitality damage fék, undeadek ellen deathchillel együtt nulla, más ellen persze jó, de a fenti feltétellel van értelme csak. -
Firebat #16729 TQCMP_1.2
van 1 ilyen progi amivel vissza lehet hozni a save-eket, ha jól vissza másoltad a my games-be
átküldöm ha kell =D
ahogy így nézegetem a fórumokat meg skilleket, egyre jobban megtetszik eza spellbreaker, ez a life leech, meg vitality damage állat lehet :))) -
#16728 Hali!!
Jó a gépem!!!!!
Ujra install...csakhogy a kimentett dolgaim nem ismeri fel a játék...MÉÉÉÉ?
Hová kell raknom a karikat??Lehet rossz helyre tettem!!
HELP MÍÍÍÍÍÍÍ PLÍÍZ! -
Shorlex #16727 látnád a conq-nak (plusz 1 skill, semmi több) hányszor jön be a hew és co. majd minden második ütés, és nem túlzok! kezdő kari max az ütés nagyságában tér el, de a sűrűség lehet azonos.
Félre ne érts, mondom hogy fontos az onslaught, de csak dual után-közben egy egy pont, de nem azzal kell kezdeni intenzíven. Szerintem, teszem hozzá, te úgy csinálod, ahogy érzed. Lvl 20-25 után amúgy is olyan mindegy :D -
virs lee #16726 A hew & co. ritkán jön be, az onslaught meg stabil, fix sebzést ad. -
Shorlex #16725 Kötelező, de nem az elején. Mert kezdőként ha a kemény 40-es ütésedre rájön még 10, az nem fogja a világot megváltani.
De ha sűrűn jön be a hew, vagy a 3 nmy-t egyszerre ütő passzív az mán igen. -
virs lee #16724 Ja, a könyvtárat kell kimásolni. Lehet csak egyes karikat is, de érdemes az egészet (én 2 vinyóra is elmentem, úgy nincs gáz).
Notin csak cuccgamét szoktam hostolni (IT-ben nem fontos, bár a cuccer karik inventory bővítéséhez jól jön), x300-on full lowon mozgott, cuccolni pont elég. ^^ -
virs lee #16723 Onslaught maxolása kötelező minden warfare karinak. A passzívjaiból csak az 1. és 3. jó, de azt majd később. Sorrend: weapon training max >> onslaught max >> dual skillek max (mindegyik) >> onslaught 1. + 3. passzívja max. -
#16722 Dual wield. Itt nem folyamatosan tudod használni a két fegyvert, hanem 22% az esélye hogy a használata bejöjjön. A hozzátartozó skilleknél pedig 10% az esély. -
Firebat #16721 de a dual wield az passiv nem,csak azért gondolom ezt mert nem kell klikkelgetni...? vagy ha akkor championt azért választom hogy legyen refresh-em,(meg 1-2 skillért) akkor folyamatosan csak a dual-t fogom használni? mármint úgy használni hogy az így folyamatos lesz.....
?!?!
hmm
vagy most, összezavarodtam :)
szal a recharge azt nem lehet a con-nál növelni?! vagy valami ?:)
a nature nál van , refresh ami recharg-ra hat :) de akkor már nem conq.
báááááh:) -
ballor #16720 technikai kérdések :)
- egyszer előfordult, hogy áramszünetem volt és a karakteremen végzett 3 órás munkám odalett - szerencse, hogy volt másolatom belőle
hogyan archiváljátok a több karaktert?
a full TQ, TQ IT My Games-es könyvtárat mentitek le?
az ott lévő karakterekre vonatkozó könyvtárat elé lenne esetleg copyzni?
- játszik valaki laptoppal TQ-t? milyen gépen? felbontásban stb. -
Shorlex #16719 szevasz öreg harcos.
Este dumálunk? -
Shorlex #16718 recharge idő minusz -> leveszi az újratöltődést.
Conq dual wielder 100 reccel jó (azaz minden skill instant recharge idő nélkül használható - magyarul: nem kell várni egy ezredmásodpercet sem hogy újra használhasd)
rec nélkül sima conq, az egy nagyon isten kari. Egyszer majd csinálok egy non-reces conq-ot, darál mint a p..csa ha jó cuccod van. Ha nincs akkor nem olyan jó! Akkor hunter!!! :D -
#16717 Jó telt a szabi? :D -
Firebat #16716 am mér a recharge mit csinál?! bocs hogy ilyen lámi kérdést teszek fel =)
de ezt conqueror-t sholrextől vettem ,:P , tetszett hogy úgy mindentől véddve van vagymi =D , -
dudovec #16715 Na ittvagyok enis:D
Firebat: Ha dualos karit akarsz akkor a conq nem valami speci sajna.. Recharge mellett van ertelme csak , ha a defense skilljeit nezed. Ellenben a shieldes conq az egyik legjobb pajzsos kari. Ha jo dual wieldert akarsz akkor : Champion , Spellbreaker illetve Harbringert kezdj.
Valaki kerdezte hogy Pyro melle mit erdemes.. Nature , Spirit , Storm , Dream.. Kb ebben a sorrendben.. A pyrombol vegul evoker lett es nagyonfaszan lehet haladni azzal is , csak a manat megkell oldani valahogy^^
Ijasznak brigandot akkor erdemes valasztani , ha bena cuccaid vannak.. Egyebkent teljesen hasztalan legenden a mandrake , mikor mindenki pillanatok alatt meghal , nincs ideje odaerni , meg ha odaer se nagyon kerulsz bajba.. Akkor mar inkabb kerek jobb aurakat valameik masik kaszttol az ijasz melle , hogy milyet.. ami szimpi , van lehetoseg boven. Ugyis csak par aurara/passivra fog jutni a kimaxolt hunter melle.
-
Shorlex #16714 mármint tehetsz rá pontot párat, meg mehet maxolni amilyen hamar csak tudod, de fontosabb a dual ág, a weapon training. -
Firebat #16713 értem, köszi szépen ;) -
Shorlex #16712 1) nem érdemes az elején erre pazarolni,
2) ha dualozol, akkor a dual minden passzívját maxra, ahogy tudod. -
Firebat #16711 valaki eltudná mondani hogy , az X3as modot hogy tudom aktiválni, ami a vaulton van leírás nem sikerült......, meg játékba se tom hogy töltsem be.. nah mind1
1 karis kérdésem is lenne: mégpedig az hogy most 1 Conquerer-t akarok csinálni( vagyis folyamatban)
és az elején, érdemese kimaxolni az onslaught-t , mert mondjuk én majd dual wield-ezni akarok, mondjuk a weapon traninget biztos kimaxolom,... nah mind1 - érdemese vagy nem =D , mondjuk ardor-hoz úgy is kell
jah , és ha dual wieldezek, akkor érdemese a tumult-ot is kimaxolni majd,
nah csak ennyire lennék kíváncsi köszönöm előre is -
Shorlex #16710 Mi más kell egy haruspexnek, mintsem hogy a közelébe jöjjenek? :D
Én azt mondom, hogy azok a legerősebb karik, ahol mindkét kasztban van a megfelelő resistlevétel. Lásd pl. a champion videot, ahol 1 zászló 1 plague, minden boss halott. Ugyanez slayernél, rangernél, és hát haruspexnél is: study+aura.
és hát hol hat az aura ha nem egy kicsit "közelebb".
Viszont rugo az egyik mastery amelyiknek nincs resistlevétele, és igaz, hogy nem érnek közel, de harussal szemben pont ez a hátránya. Mert ha közelérnek sem ér hozzám, viszont ahogy belemászik az aurába, az minusz 40 total resist...!
Szal dupla (és releváns) resistlevevős karik rulez! :D -
kgabus #16709 Köszönöm a tippeket mindenkinek, most már okosabb vok vmivel. Viszont egyelőre csak egy +1 hunting skilles alkarvédőm, meg +1 all skilles amum van, szóval a Harusnak valszeg várnia kell kicsit, de amit itt leírtál, az tényleg mókásan hangzik, ha meglesznek a cuccok, kipróbálom. A Brigi és a Ranger között nem tudok dönteni... csinálok mindegyikből egyet-egyet. :) -
#16708 Nem akarok kötözködni, de a rugó kábítása ugyanúgy hat legenden, mint normalon "zsebből"(tehát korántsem semmi), és mi más kell egy íjász karinak, mint az hogy a mob ne jöjjön a közelébe, és ne csináljon lehetőleg semmit? Ha nem lennének bossok, le lehetne szarni a study-t meg a call-t, mert simán ledarálható az egész pálya csak marksmannal és mandrake val, se potizás, se rohangászás...annyira nem szar az a brigand :) -
Shorlex #16707 Nos, két dolog fontos: a hunter az annyira domináns, hogy olyan mastery-t érdemes mellé választani, amelyik annyira nem zabálja a skillpontokat, mert a hunter az nagyon. Ilyen szempontból rugo nem lenne rossz, csak hát némi lassításon meg igen fék bleeding és poison damage-en kívül (ami már normalon is kevéske) semmi.
Másik ilyen a harus. Ott is csak néhány dolgot használsz: felső trance, passzívok, némi nightmare meg egy pont a lassítós skillre, slussz.
Továbbra is azt mondom, hogy a ranger az egyetlen ami felveszi vele a versenyt, de összehasonlítva: rangernek több a sebzése a farkasaura miatt, és igaz, hogy az szinte mindig rajtad van, de azért csak az a tuti, ami passzívban a zsebben van mindig, és az sem kevés.
Rangernek több az élete, kétségtelen, de hunternek nem kell olyan hű de sok, szal nem olyan nagy hátrány.
Total speed itt is ott is ugyanannyi.
Viszont ami a lényeg: +4 skillel megvan a harusnál a 60 avoid, ami egy divine arrow dancer scrollal hirtelen lesz 100- Ergo egy kanyi cuccod nem megy rá, hogy elérd. És a 100 avoid bossoknál az biza nagy móka :D Nem mintha hunternek nagyon kéne, de azért csak jól jön az, meg lehet vele funolni. És a sok-sok def ability miatt ha kicsi dodge van cuccból is akkor könnyen összejön a 100, vagy akörül, ami miatt a harus majdhogynem halhatatlan.
És én jobban szeretem a felső trance-et, mert az total resistet kap le, ráadásul (ami nálam fontos, mert unok ínhüvelygyulladásig klikkelni) nem kell castolni semmit hozzá, csak egyszerűen odaállsz és kész.
Szal a harus nekem: nagy ütés, sok def ability - ezzel sok dodge, 100 avoid, lassítani is tud, van egy viszonylag jó petje (kezdőknél különösen fontos), total speedje. Nekem jobban tetszik picit, mint a ranger, de persze 51-49%-ban a ranger a jobb. -
#16706 Hunter mellé kellenek a farkasok, mert az olyan jól mutat -
kgabus #16705 Hát... nem rossz, nem rossz. Én elhiszem, hogy erős, arra voltam kíváncsi, hogy melyik skilleket érdemes a Dreamből fejlesztgetni, mert ezt a mastery-t én eddig inkább közelharcos karaktereknél használtam, aztán így íjásznak kicsit furán hangzott elsőre. -
Shorlex #16704 Ettől -
#16703 hunter mellé nem kell semmi! :)
én bone charmer vagyok, de azonkívül, hogy magamra rakom az aurákat meg summonolok lícskinget semmit nem csinálok, ezeket is csak azért mertt hamár ott van akkor miért ne:) -
kgabus #16702 A harus íjász mitől olyan jó? -
#16701 dedede mondjatok ojanokat hogy spirit mé jo natur méjo mer mindkettöbe van egy csomo dolog és teccik:D és bocs ennyit balfaszkodok:D de ezvan ezt kell szereni -
Shorlex #16700 Hunter mellé kezdőnek nécsör.
Haruspex sztem a legtutibb hunter, de kezdő rangerrel nyisson.
Ha viszont megvan a plusz 4 skill, akkor mehet a harus :D
Pyromancer mellé spiritet rakj, conju owns. Bár nekem sosem jöttek be az egy ütésre minden mob le..sz karik, de hajrá. -
#16699 Ja -
#16698 Ha vannak -recharge cost os cuccaid mindeggy mit raksz, ha nincsenek akkor inkább nature-t pakolj mellé. -
#16697 ezsztem jobb:D
meg egy másik ugyanattol a csókátolez
jáááj ez is láwXD
najo off turn off -
#16696 és süssek rajta mályvacukrot meg mobokat?:D de most komolyan help mer akkora dilemma vna itten hogy nemtudom na mindegyXD -
#16695 EZTnézzétek meg...qrrva naaagy...
Off-off