dudovec#16478
Na Shorlex csak a kedveder nyomtam 1-2 titanrunt funbol.. Nagy videt nemtom lesz e kedvem / időm / vinyokapacitasom most csinalni , de egy kis promot azert nyomok arrol az "elbaszott reces" wardenrol:))
Felraktam egy ilyen IT camera tunningot, amivel fullra kibirsz zoomolni - hunternel kulonosen elonyos , bar kitudom hasznalni ennel a karinal is:D
Emlexel, 1.20 ban bejott a lymosok lassitasa , meg a küklopsz is megfogott , szoval nemlehetett atszaladni olympuson.. x3 alatt vegkepp nehez volt.. Namost felrakod a barbar cipot , es akarmi is törtenjen 166% movemented van , meg 0% slow resist es fullos lymos fele lassitas mellett is!:D Atomtap ez a cipo..
Sajna a 3 titant nembirom egyszerre ütni , mer valamert szetlököm őket.. es hiaba vagyok colossusban , hiaba nagydarabok okis , nemeri el igy mindet a shield charge , es kb egyesevel kell levernem őket..
Scatternel azert nagyobb a terület joval amit besebez ezert ott mindannyian kapnak kb...
De azert szerintem igy se rossz.. Ha a teljes időt nezzük ami az olympus elejtol a titanok megoleseig tart, akkor nemigen van gyorsabb kari ezzel a modszerrel.. Persze ez nem jelenti azt , hogy gondom lenne a mobokkal , elvegre 6 küklopsz = 1 shield charge:D