23078
-
#16487 Itt nézz körül -
deicide #16486 Sziasztok
Elakadtam a ACT IV ben
Paint OF Judgament
An Inside Source feladatot nem tudom megcsinálni!
Nagyvonalakban itt vannak a lelkek a csonttal körbe véve a letakaritok mindent ki is nyillik mind kivéve 1-et sealed by quetst ir ki és nem adja meg a feladatot nem messze volt 1 barlan ott is kinyitottam a lelkeket beszéltem mindenkivel a de valamiért nem kapom meg hogy kész van:(
tud nekem valaki segíteni?? -
#16485 Ha dual..1értelműen csampi
-
#16484 Champ -
#16483 Jó lenne, ha kiesne végre valakinél az a bruttkó khithós spear, tegnap láttam egy újabb zöld cuccot egy gamer en, valami hades pályás óriás karvértje lehetett a külsejéből ítélve, jobb statjai voltak mint a lila qonq osnak, persze neki is volt egy olyan durva spear-ja, és ő sem akart másolni belőlük :) asszonta mert klános cucc...nagyon komoly... :) -
luicosta #16482 hali! most halt meg a winem és újrahúztam.elszállt a mentésem. Milyen karakter kezdjek ha dualos akarok lenni Champi v conq -
#16481 Köszi szépen -
dudovec #16480 Na ilyen szarok estek most.. Bow jo lehet betrayer hijan..
A +2 skilles spear csak amolyan mutato , h van ilyen is..
A studysbol pedig a legjobb statos eddig ami esett , de biztos van jobb is.
-
dudovec #16479 mondjuk kar , hogy az utso titanra nemjutott manam chargeolni.. De a sima attack is eleg jol vitte^^ -
dudovec #16478 Na Shorlex csak a kedveder nyomtam 1-2 titanrunt funbol.. Nagy videt nemtom lesz e kedvem / időm / vinyokapacitasom most csinalni , de egy kis promot azert nyomok arrol az "elbaszott reces" wardenrol:))
Felraktam egy ilyen IT camera tunningot, amivel fullra kibirsz zoomolni - hunternel kulonosen elonyos , bar kitudom hasznalni ennel a karinal is:D
Emlexel, 1.20 ban bejott a lymosok lassitasa , meg a küklopsz is megfogott , szoval nemlehetett atszaladni olympuson.. x3 alatt vegkepp nehez volt.. Namost felrakod a barbar cipot , es akarmi is törtenjen 166% movemented van , meg 0% slow resist es fullos lymos fele lassitas mellett is!:D Atomtap ez a cipo..
Sajna a 3 titant nembirom egyszerre ütni , mer valamert szetlököm őket.. es hiaba vagyok colossusban , hiaba nagydarabok okis , nemeri el igy mindet a shield charge , es kb egyesevel kell levernem őket..
Scatternel azert nagyobb a terület joval amit besebez ezert ott mindannyian kapnak kb...
De azert szerintem igy se rossz.. Ha a teljes időt nezzük ami az olympus elejtol a titanok megoleseig tart, akkor nemigen van gyorsabb kari ezzel a modszerrel.. Persze ez nem jelenti azt , hogy gondom lenne a mobokkal , elvegre 6 küklopsz = 1 shield charge:D
Őrült Warden run -
virs lee #16477 Lehet venni boltban is. -
#16476 Athén előtt a mocsárban...de csak legenden keresd!!!
Jah...ez egy sideq jutalma>>>> -
#16475 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hol van a hidra(sokfejű szörny)? -
SonicVersus #16474 Hol találok 1.3hoz trainert, csak fizetőset találtam :S ,nincs meg esetleg vkinek? -
dudovec #16473 Shorlex sajna letöröltem a felvett anyagokat a wardenbol , mert kell a hely , ugyanus belehuztam a regi quakes projectbe es mindja kesz is van.. kb az outro meg intro maradt csak..
De megcsinalom a warden videt , mert nincs meg 1 melee kari ami igy öli a bossokat x3 alatt... mindenhol eros , bar a 3 hydra el vagy 10 mp t , ez asszem a legtobb... Az osiris arti amugy 1 kalap szar , foleg x3 alatt. Nemertem miert emlegeted mindig.. Egy tyrant fist ami beverne 3 x 50 k t fejenkent a 3 bossnak... na az igen:D De anelkul megy a karim , szal nemhiszem h felrakom majd csak ezert:D -
Shorlex #16472 Hát dudo, azért egy scroll, amit megvehetek legále majd minden árusnál az nem ugyanaz mint egy arti, ami 100% reduction to nmy-s health-et ad...
néhány boss persze hogy nehezebben megy, ezért jó ez a játék. nincs stun resistem, csak 50%, és nincs jó elemental resistem se, ezt talosnál igen jól láthatod. talos most pl. kemény dió, eddig egy karival sem vol az. ugyanakkor titánt lenyomom pár sec alatt, de ha mittomén a champpel kéne ugyanezt, az lehalna mint a csöcs, az meg talosnál nem szív. nincs olyan kari, ami kivétel nélkül mindenhol jó, és sehol sem adódik a legkisbb gondja sem.
Kapásból direkt a 3 (illetve 9) picsával kezdtem. Melyik kari csinálja ezt meg így? De kétségtelenül dragon lich lehetett volna gyorsabb is, bár az utolsó kettő gyönyörű ahogy együtt repül, egyszerre :D
Hát egy hunter az ilyen, egy melee kari meg mást nem tud csinálni amit ez. De ennél jobb X3-as karim nincs és nem is lesz, és talán objektíve sincs. -
dudovec #16471 De a zene most kifejezetten bejott^^ eddigi lejobb talan - a video is.. -
dudovec #16470 szal erted... Ez most olyan , hogy vegig mondjuk Jade emperor artival mesz , de amikor odaersz a bosshoz , kicsereled egy tyrant fistre.. Nem osirist raktal fel , nemis duppoltal , de megis olyan elonyhoz jutnal , h na..:D -
dudovec #16469 Shorlex: zsir lett video , bar poen h kiirod h nincs osiris , de azer scrollozol vegig^^ :D Mindenesetre van jopar szep kill benne , de azert fura hogy jopar bosst gyorsabban leöl a melee wardenem (gondolok itt a hadesre ,dragonlichre , sőt talan meg a titanokat is).. -
virs lee #16468 Hát nemtom, nekem nincs quick rec, mégis hiába lövöldöz 1 csapat íjász, akkor is alig sebződöm. -
Shorlex #16467 Virsli mindig elfelejtesz egy fontos dolgot: shield recovery time.
Azaz: ha van 100 blokkod, akkor is elmehetsz vele zabot hegyezni, mert a pajzs 2,5 mp-ként blokkol egy ütést. Igaz, hogy akkor 100% biztosan (ez a 100 blokk), de ha a blokk után beérkezik 2,5 mp-en belül még mittomén 5-6 nyíl, akkor azt 100 blokk ellenére mind beszopod.
Azaz önmagában a 100 blokk nem ér semmit, a shield recovery time-ot is csökkenteni kell. Arra viszont a quick recovery skill kell, vagy egyéb cucc, ami azt csökkenti. -
virs lee #16466 random -
virs lee #16465 HP-ra én semmit nem raktam, csak erő. Alap dps-e (aurák, és egyéb ideiglenes turbó nélkül) 7.5-8k, onslaughttal több. A lényeg hogy 100% blockod legyen, akkor gyakorlatilag fizikai támadással nem lehet leütni, mágia védelem az nálam nem nagyon van, inkább elugrok a lövés elől, majd utána batterral lassítás, és mire következőt lőne már halott.
Skillek: conqeror. Ennyi kötelező, de ha van jó cuccod, quick recovery se kell, anélkül is simán meglehet a 100% block, ráadásul timeres skill nélkül. -
ballor #16464 az összetartozó armorokat (sapka, pajzs, lábvédő stb) hogyan dobja?
egy ugyanazon helyen dobja majd a többit? vagy elszórva vannak? -
virs lee #16463 Cuccos karinál úgy szoktam hogy teleport megarába (1. plusz inventory slot, a wp alatti csávóval kell beszélni), és egy legendes hulladék eladása (10k felett van, és pont annyiba kerül a karaván 1. bővítése). Ez így olcsón megúszható, hamar kész van, és vagy 3x annyit tárol mint egy mezei lvl0 tag. -
luicosta #16462 köszi szépen mindent
a conquerornak mit érdemes először fejlesztgetni a harci képességét vagy az életét? -
virs lee #16461 Nemcsak hogy érdemes, egyenesen kötelező. Abból jönnek össze az artifactok. Nálam vagy 15 kari tárolja csak a relic / charmokat, meg 5-6 az artifact scrollokat. Lesser > greater > divine fokozat van, mindegyik alá 3 relic / charm + kisebb artifact tartozik, tehát egy divine artifacthoz kell vagy 10-15 relic / charm (persze mind completed, ami 3/5 darabból áll össze). És akkor még nem számoltuk bele ami jó bónuszt kap, és érdemes cuccba rakni (nekem pl. van epic heracles might 27% + 15 dmg bónusszal, és a legjobb benne hogy sapi + karperec + páncél + cipőbe is belemehet). -
virs lee #16460 Conqerornak felesleges a rec, bal kézbe pajzs, jobba dragon mace, és sima onslaughttal végignyomod legendet is. -
KH #16459 hömm, szerintetek érdemes őrizgetni a sok relicet, miegymás biszbaszt? lényegében már két tárolóhelyem ezekkel van tele... (eddig az artifactok miatt őrizgettem őket, de azt meg alig találok, illetve amit találtam, meg is csináltam...vagy olyan cucc kellene hozzá, ami viszont nincs meg :/) -
Shorlex #16458 No hát elkészült az újabb videjó. Ezúttal egy haruspexet csináltam. No comment, minden a videoban.
Level 75 Haruspex video -
Shorlex #16457 Vagy ha nincs recharge-os cuccod, akkor nature ágat választasz abban van a refresh. Igaz, hogy azt csakis ilyen nagyobb skillek használatára tudod alkalmazni (pl. call of the hunt, conq-nak colossus form, stb.)
De alapvetően recharge-os cuccok. -
#16456 olyan cuccokat kell hordanod ami ad -xy% recharge ot, összesen meg kell elgyen -100% és akkor insta lesz minden cuccod. de 14 esen még nem fogsz ojan cuccokat találni/hordani :D -
luicosta #16455 hogy lehet azt megcsinálni hogy mindig tudjam használni a képességeimet,hogy hamar újratöltődjenek a skillek. mert 14-es conqueror vagyok eddig és szeretném azt elérni amit az egyik videóban láttam itt az sg-n köszi szépen aki conquerorban utazik az léccci írjon, amugy 1.20-as peccsel nyomonm a gamet de mi a különbség a régitől?? köszke!! -
SonicVersus #16454 ok,thx, esetleg, tudnál ajánlani egy linket ? :p -
Shorlex #16453 tomb of ramses vége -
Fruta #16452 Sonic tölts le 1 trainert a játékhoz azzal pár perc alatt eljutsz oda ahol abbahagytad. -
SonicVersus #16451 Jah, igazad van ,de nincs sok időm amit játékra took ,forditani sajnos! Na mind1 ez van ... -
Fruta #16450 Sziasztok!
Elakadtam és kéne 1 kis help, Egyiptomban meg kell ölnöm a telkint a királyok völgyében, de nem talállom. Megtudná valaki mondoni hogy hol vagy miben keressem? -
#16449 najó lehet hogy több:D de akkoris. má eccer ezt beirtad. azota málehetnél 40 es is -
#16448 kezd ujra. 13 as szint max 2 ora alatt megvan