-
Shorlex #16445 Vidu, nature-t választani első kasztnak nagy hülyeség. Bocs
De ha már megcselekedted, akkor tökéletes választás volt a hunter mellé, ranger rulez! :D
Figyelj, a lényeg, hogy a nature ágat ne erőltesd egyelőre. Ez fontos. Hunter ág legyen a domináns.
Nature-ből ami neked fontos, az az oak alapja egyelőre egy pont elég, ahogy virsli mondta a speed miatt.
farkasok kurva szarok normalon, hagyd őket! nymph szintén tré, arra ne is tegyél. Farkasok epicen-inkább legenden nagyon jók lesznek, csak normalon rosszak.
Szal hunter legyél elsősorban.
Kezdetben amire gyúrj az a marksmanship, annak mindenje maxolva kötelező! Emellett természetesen a speed miatt wood lore mihamarabbi maxolása kötelező.
Act3-at amikor elkezded legyen pár pont a herbal remedy-n, mert lesz pár szörnyi aki kemény poison-el kínál meg, persze ha van cuccból poison resisted, nem fontos.
Íjászaura nagyon jó, de nem létfontosságú maxolni az elején. Én szoktam az alapra tenni, és a movementes passzívot maxolni, hogy minél gyorsabban fussak, de ez nálam azért van mert unom ha lassú vagyok 1 év játék után, nálad nem fontos egyelőre, de megfontolandó.
Íjásznál amilyen hamar tudod, maxold volley-t, és kezdd el fokozatosan gyúrni a study pray alapját, íjászaurát, és a call of the huntot.
Nature-ben ami fontos, az majd, de csakis hunter kimaxolása után az oak alapja legyen max, felső passzívja (resist max).
Refresh skillt én a helyedben maxolnám kezdőként. Ugyanis az leveszi a recharge időt skillekről. Na most, ha nyomsz egy call of the huntot, ami nagyon nagyon sokat dob egy íjászon, akkor annak nagyon sok a recharge ideje, ezért azt bossoknál, nagyon gázos helyeken használod.
Viszont ha benyomod, és azonnal nyomsz egy refresh-et, majd megvárod hogy a refresh maga feltöltődjön és utána megint elnyomod (abban a pillanatban ahogy lejár a call de ne előbb) akkor szinte az egész pályán veled lehet a call, ami attack speed és sebzés szempontjából nagyon fontos.
Ja apropó plague: egyik legbikább skill, ne hallgass Gabeszra :D De nem kell az elején fejleszteni, de ahogy tudod igenis kötelező, study és plague együtt olyan resistet vesz le a bossról, hogy kb triplázza a neki adott sebzést, miközben lassítja, az ő sebzését leveszi, stb).
Lvl 75-re ilyet csinálnék én kezdőként (nem kezdőként nem ilyet, de ugye az vagy):
Lvl 75 ranger
Amin spórolhatsz: farkas idézése, passzívján nem, fatigue, call felső passzívja végső esetben, íjászaura alapja, és egy-egy passzívpontja.
Amin sose spórolj: marksmanship és passzívjai, volley, study alapja, oak alapja és farkas legfelső passzívja (rád is hat).