23078
-
SonicVersus #16447 Sziasztok!
Én még nagyon az elején járok az egész játéknak és egy olyan problémám lenne,hogy eljutottam a 13 szintig Delphi után nemsokkal és a játék 1x csak kilépett magátol. Visszaléptem és a karakterem lementése csak 6os volt ,minden küldetés eltünt pedig mentettem rendszeresen! Elkértem egy haverom lementését bemásoltam és nemtörtént semmi változás ua.ugy 6os maradtam ,pedig ő már 23 körül járt! Azt is ajánlották,hogy rakjam ujra az xp-t és jo lessz ,hát megtettem de ua oan! (dell inspiron 9400 2.ghz dualcore, 2gb ram, 7900gs) sztem a gép se lehet kevés neki! Nemtudok rájönnni,h mi okozza!Nagyon tetszik a játék ,de nincs lelkierőm előről kezdeni ! Ha valaki tud segitsen pls! Előre is köszönöm! -
vidu01 #16446 Köszi a részletes leírást, megpróbálom követni... -
Shorlex #16445 Vidu, nature-t választani első kasztnak nagy hülyeség. Bocs
De ha már megcselekedted, akkor tökéletes választás volt a hunter mellé, ranger rulez! :D
Figyelj, a lényeg, hogy a nature ágat ne erőltesd egyelőre. Ez fontos. Hunter ág legyen a domináns.
Nature-ből ami neked fontos, az az oak alapja egyelőre egy pont elég, ahogy virsli mondta a speed miatt.
farkasok kurva szarok normalon, hagyd őket! nymph szintén tré, arra ne is tegyél. Farkasok epicen-inkább legenden nagyon jók lesznek, csak normalon rosszak.
Szal hunter legyél elsősorban.
Kezdetben amire gyúrj az a marksmanship, annak mindenje maxolva kötelező! Emellett természetesen a speed miatt wood lore mihamarabbi maxolása kötelező.
Act3-at amikor elkezded legyen pár pont a herbal remedy-n, mert lesz pár szörnyi aki kemény poison-el kínál meg, persze ha van cuccból poison resisted, nem fontos.
Íjászaura nagyon jó, de nem létfontosságú maxolni az elején. Én szoktam az alapra tenni, és a movementes passzívot maxolni, hogy minél gyorsabban fussak, de ez nálam azért van mert unom ha lassú vagyok 1 év játék után, nálad nem fontos egyelőre, de megfontolandó.
Íjásznál amilyen hamar tudod, maxold volley-t, és kezdd el fokozatosan gyúrni a study pray alapját, íjászaurát, és a call of the huntot.
Nature-ben ami fontos, az majd, de csakis hunter kimaxolása után az oak alapja legyen max, felső passzívja (resist max).
Refresh skillt én a helyedben maxolnám kezdőként. Ugyanis az leveszi a recharge időt skillekről. Na most, ha nyomsz egy call of the huntot, ami nagyon nagyon sokat dob egy íjászon, akkor annak nagyon sok a recharge ideje, ezért azt bossoknál, nagyon gázos helyeken használod.
Viszont ha benyomod, és azonnal nyomsz egy refresh-et, majd megvárod hogy a refresh maga feltöltődjön és utána megint elnyomod (abban a pillanatban ahogy lejár a call de ne előbb) akkor szinte az egész pályán veled lehet a call, ami attack speed és sebzés szempontjából nagyon fontos.
Ja apropó plague: egyik legbikább skill, ne hallgass Gabeszra :D De nem kell az elején fejleszteni, de ahogy tudod igenis kötelező, study és plague együtt olyan resistet vesz le a bossról, hogy kb triplázza a neki adott sebzést, miközben lassítja, az ő sebzését leveszi, stb).
Lvl 75-re ilyet csinálnék én kezdőként (nem kezdőként nem ilyet, de ugye az vagy):
Lvl 75 ranger
Amin spórolhatsz: farkas idézése, passzívján nem, fatigue, call felső passzívja végső esetben, íjászaura alapja, és egy-egy passzívpontja.
Amin sose spórolj: marksmanship és passzívjai, volley, study alapja, oak alapja és farkas legfelső passzívja (rád is hat). -
virs lee #16444 Sztem regrowth se. A nécsörben van a legtöbb elbaszható skillpont, spórolni kell a leglényegesebbekre. Oak elég 1 pont, az is kiadja a 10% speedet. Farkasokból az alapskillt + a legfelső passzívot érdemes csak maxolni, de azt is csak a hunting ág után, az elején csak 1 pont oak és kész. -
#16443 Én csak annyit tennék hozzá, hogy a plaguet felejtsd el....
A heatr oak-ra gyúrj,a farkasok jók, a nimfa egy idő után használható, de lvl 10-esként ne foglalkozz még vele...ráér később!A nature-ban ami eleinte fontos az az oak+regworth.....
-
vidu01 #16442 Most kezdtem a játékot, az első karim egy 10es nature, a farkasokra meg plaguera rakom a pontokat javarészt, néhány van a regeneráción meg azon a farkasharapáson is. Magasabb levelen mire érdemes rágyúrni natureval? Van ott az a nimfaidézés, az jó az? Vagy előbb érdemes a farkas+plague+regenerációt felnyomni? Jah, huntert választottam másodlagosnak (annyira mondtátok hogy azt kell). -
virs lee #16441 Nem, storm! ~~ -
#16440 Titan Quest Immortal Throne Bloodmod by TheFallout másik -
#16439 Bloodmod !!!! :)
Make sure Titan Quest is version 1.30.
- Immortal Throne with version 1.1 is required with this mod! it wont work without it, so make sure its installed.
- Unpack the database.arz from the TQ1.30 folder to your Titan Quest Database folder (default is C:\Program Files\THQ\Titan Quest\Database) dont forget to backup the original file first!
- Unpack the database.arz from the TQIT1.1 folder to your Titan Quest Immortal Throne Database folder (default is C:\Program Files\THQ\Titan Quest Immortal Throne\Database) dont forget to backup the original file first!
- Start the game with the Immortal Throne exe and not with the TQ 1.30 exe.
-
dudovec #16438 Act3 kozepetol eleg nehez lesz , szoval ha 2 fegyoval akarsz majd harcolni , akkor nature.. Ha beerned egy pajzsos tankal , ami nagy pofonokat oszt akkor csinalj conqot.
-
Szuni #16437 No igen, sejtettem, a kezdőt elértettem, azt hittem, kezdő játékosokra gondoltatok, nem ebben a játékban. a kihívás nem tartana vissza, de a lehetetlent nem választom azért.. :-p
A videókból többet is megnéztem, amiket belinkelgettetek, brutálisak. Nem tudom, mennyi játékóra fekszik némelyikben, de gondolom nem kevés... -
6600GT #16436 jaja:) -
Shorlex #16435 Szuni csinálj championt ha már dual wielder vagy, de ha beleolvastál a fórumba alaposan, akkor azt is tudnod kéne, hogy mint mondtuk: KEZDŐ HUNTERREL NYOMULJON ha egy mód van rá.
Ízelítő championból. -
#16434 Tán Vihar a neve?, bár nemtom hogy magyarították... :D -
6600GT #16433 helo,most kezdtem a játékot.....nagyon bejön:)most a jég-villám kasztot választottam. -
#16432 Majdnem lehetetlen és tök fölösleges nehezítés másik kaszt nélkül szenvedni, ráadásul elesel a játékélmény felétől ezáltal, ha meele kariban utazol ne eröltesd a mage kasztokat kezdőként, rakj mellé nature-t és kész. -
Szuni #16431 Kezdő TQ-s vagyok, alaposan beolvasgatva a fórumban kérném a tapasztaltak segítségét. Karakterem most lett huszas szintű, és Egyiptom könyvtárán vagyok túl. Még mindig nem választottam másodlagos képességet, egy két karddal küzdő amazont :-) neveltem ki, kizárólag harci képességekre gyúrva, erőre és ügyességre adva a pontokat. Végig lehet játszani anélkül, hogy vinnék bele mágiát? Egész jól boldogulok, csak egy-két főboss izzasztott meg idáig, bár most már sokat kell néha rohangásznom a túlerő miatt.. A harci képességek egész jól megfelelnek, muszáj lesz majd másik "szakirányt" is választanom, vagy kísérletezzek így? Nekem így jó lenne, de ha lehetetlen, akkor világosítsatok fel... -
dudovec #16430 Lol:D felvettem mar 1-2 durva jelenetet ezzel a 'tre' wardenel.:D nagyobb kozelharci dalarogep nincsen.. x3 alatt absolut:D
Take down jo , de timeres es a health reduction amit csinal , legenden kaki resist levetel nelkul.. - bar meg resist levetel mellett sem olyan durva egy utes vele egy foellensegre..
Nalam shield charge + study az alapon egy nagyot uto fegyverrel.
Mig weapon swapra kerult a batter , amivel a reduced resistanceokat csinalom csak bossoknal (mivel ott betrayer darda van a kezbe , es batternel azzal is üt) Nslam a batter sebzese nemlenyeg , ezert csak a passivejat maxoltam a sz9g miatt.
90% recharge mellett igazabol a shield charge mellett minden mas eltörpül , ha megfelelő sebzesed van.
Persze ha nincsenek meg a legjobb motyok , akkor maradj annal amit irtak. A warden amit csinaltam az egy veglet mar:) -
Shorlex #16429 mert amúgy is van 300 run speedes attackja ami ráadásul 5-6 nmy-t üt egyszerre. A take down-ban ne higgy a 32% életelszívásnak, olyan resist van mindenkinek legenden hogy az egy nagy xar, egyedül egy karinál nem, a melee bone charmernél.
Ha dudo ráér, majd linkel neked videot róla, hogy reklámozhassa magát :D -
Shorlex #16428 ez a te majdnem 100 reces csítwardened bazzeg, egy kezdőnek nincs olyan cucca Te!
Úgyhogy amit Romoto linkelt meg én abban bízzanak kezdők (nem kezdőként sem csinálnék soha ilyen tré wardent :DDD) -
#16427 Huuuu..
Srácok ezis off, de állat!!!!!
-
#16426 a take downra... miért nem tettél? [nem érti, nagyon új még itt] -
dudovec #16425 talan most -
dudovec #16424
Valahogy igy nez ki a kimaxolt warden , minden + skilles questet megcsinalva.Ha megvan minden tap cucc , ilyet erdemes csinalni:D
A trail blazinget erdemes maxolni , bar ha barbar cipőt hordasz , akkor max a futasod mindenkeppen , szoval en nemraktam trail blazingre a karinal:) -
#16423 te variációd akkor? :P -
dudovec #16422 Sracok telleg nem akarok beleszolni..:D de egyik warden sem az igazi;)
persze ha viszonylag kezdo cuccai vannak , akkor vegulis jo a skillkiosztas. -
#16421 Akkor pl. a honing+apollo os dárda dmg-t se védi a def. ability annyira, és lethalt-se védi, a macskeszok pl. lethallal ütnek -
virs lee #16420 Alapesetben ez nem is lenne kérdés, de ha már az str is hat nyílra, akkor akár ez is lehetne. -
Shorlex #16419 igen mert az melee attack, annyi különbséggel, hogy egy része piercinggé van konvertálva, de attól még melee -
#16418 Én úgy vettem észre hogy sokkal nehezebben sérülök dárdától, mint nyíltól -
virs lee #16417 Ha a nyílnak nem számít a def ab, akkor a lándzsás pierce dmg ellen véd? -
#16416 Te! Asszem erre is ráférne egy kis arcplasztika, meg mi az a csoffadt inkalos ott hátul?! -
#16415 oké, köszi srácok! :) -
#16414 Itt egy jó nő srácok!Csini ruciban,de vigyázat!Testőrökkel van,és fegyverrel rendelkezik!
-
#16413 Szóval a volley persze alap, a többi különbség a két build között izlés kérdése, persze ha van még pont akkor mehet a colossusra, aztán ha tényleg nincs mire tenni mehet a Herbália :) -
#16412 Hú bazz a volley kimaradt tényleg! ... :) a herbal, meg a colossus spira feleslegesnek tűnik, persze nem a vita kedvéért csak tapasztalatból :) -
Shorlex #16411 ejnye... :DD
Warden
Na vitatkozzunk :D -
#16410 No no, azé az túl hosszú idő :)...kb. vagy 50X belinkelték már többé-kevésbé ugyanezt :) -
#16409 Nna bazz, akkor vak vok, bocsesz megnézem megen majd,... a demonos páncélon kívül a többi motyó közt nem volt más használható? :) -
#16408 örök hála! :)