Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mondjuk addig is az volt, hogy egy mob 3-4 ütés, kemény volt már wusao is, de csak pislogtam hogy menynire szar vagyok olympuson. Hát ez van. Most felcuccoltam, letettem róla, hogy beginner style melee kari, beginner style csak hunter vagy valami jó shardos kari jöhet szóba, még a defender noob sem segít mindenen.
Más:
tegnap funból csináltam egy brigand castert 😄 nem jó, és össze vissza bugol-nem mûködik. Ugye arról szól a téma, hogy plusz 3 skillel dobálom a gas bombot, rohadt sok (majd 500-600) % plusz piercinggel. Egy sharpnel sebez 1200-1500 körül csak a piercing, ahhoz még jön rohadt sok bleeding, meg némi poison, az sem elhanyagolnadó. Van gas bombonként 10 sharpnel.
Ha így számolok, akkor egy bombnak kéne sebezni 15000-20000 között. Igaz, hogy nem egy mobra megy, de területre hat, és az is jó, pláne hoyg nem egyesével dobálom...
Megállapításaim: a rugo aura az úgy ahogy van nem mûködik (nincs lassítás, nincs confusion, semmi, azaz csak fegyverre hat, castra nem). Ha ilyet akarok, akkor powder kell.
Fent van egy soul shiver hogy legyen általános converted-em, de egy kanyit nem gyógyulok. Ennek már kevésbé magyarázható az oka, hiszen nem a fegyverem converted-es, így castra is hatnia kellene. de nem hat.
Ami viszont kiemelkedõen jó, és imádom: a monster lure, hát az egy tünemény. Dudo említette, hogy az az amire soha nem tesz egy pontot sem. Hát megéri.
Valami eszméletlen jó kis mukik. Legenden van 4k életük, hármat lepakolsz, és egyszerûen ha akartam sem jött rám egy boss sem, mind a lure-t majmaolta. 😄 kényelmesen lehetett onnantól kezdve lövöldözni ahogy akartam. Azt hittem meghalok a röhögéstõl olyan fun volt. Meg raktam le három trap-et, ha már ott vagyok, miért ne alapon, azok is mûködtek, úgyhogy egy kupacban három trap meg három monster lure volt, és valami hatalmas fun 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Igazabol miota lehalt az egyik titan runon azota elveszett valami feeling belole , azota sem kezdtem bele act4 be:F Mindenesetre negondold , hogy egy cuccnelkuli ijasz ugy cseszi a le a legendet , mint a trackeres appolos meg gyors betrayer bowos😄 Persze azzal joval konnyebb , elvegre a marksmanshipnek nincs cooldown. De ha mar osszeszedsz 50% recet az earthel , akkor azer mar siman lehetne tolni vele egykis micro rasegitessel. Csakhat lehet nekemis lenne vagy 6-7 perc olympus legenden.. - mondjuk meg mindig jobb mint a te 1 orad.
Leszek ma delutan mindenesetre..
Egyiptomban..
Van nekem 1 bárdszerû Family Sword Of Anerru ezt kinek mikor hol kell oda adnom??
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Én rengeteget!
SACRED2 TRAILER
Rövid,hang nélkül, de odabax!!!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Meg ha megnézed a honlapot is le kell vágnod 1bõl...sztem!<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Shorlex : ittlesz csak durvitas igazabol;D
Virs lee: majd ha raersz figyeld meg az elejen mitmûvel az orb a terra cottak emperoros questjenel😊 Nagyonfun.
Pyromancer x3 questing part 2
valaki nyisson mar egy loki forumot~~
Hogy lehet a Lokiban elõhozni az angol nyelvet?????
Köszike!
már csak ez lehetséges. vélemény?
ilyet:
Vagy ilyet:
130ban ilyenek nincsenek... (illetve mondom: újat nem tudsz szerezni, de ami van tudod használni. Enélkül nem is játszanék kb tovább a játékkal)
Vagy ennyire éltet a pyro, hogy az assádat már leszarod és nem akarod tovább vinni?
Ma pl. vagy? és ha igen, nyomjuk tovább, vagy hagyjuk a fenébe, mert akkor törlöm a huntert.
Hogy sikerült elindítani a Lokit és hogy tudtátok angolosítani???
Thx a segítséget!
<#worship>#worship>
A folyamatos kilépkedésre van már megoldás?
Patcheket még nem raktam fel, az alapjátékkal játszom, majd a kiegészítõvel együtt.
szóval német oldalról kaptátok le?
Akkor szedj le egy angol patchet.
várj, adok linket.
IGN
Ez egy állat jó TQ oldal, itt mindent megtalálsz ami kell (modok, custom map-ek, mindenféle, ott van többek között a game patches menü is).
Inenn töltsd le, nem tom hogy a német oldal mit kavar be, bekavar-e egyáltalán.
De télleg crackelés meg minden törés nélkül kell csinálni, de ahogy mondjátok azt nem csináltátok. Ha ez sem segít, akkor KO
Ugyan azt irja ki mint amit akkor. És a patch- et hivatalos oldalról töltöttük. (www.titanquest.de) Ha van még ötleted légyszi ird le és még 1 x thx!
Pyromancer questing under x3
telepíted a gamét, és nem nyúlsz hozzá.
A patchet (remélem valami hivatalos oldalról húztad le, nem valami gagyiról) bemásolod abba a mappába, ahova telepítetted.
leszállsz a netrõl, ha kell, kihúzod a hálókábelt.
indítsd el a patchet és mennie kell.
VAGY
szedd le azt a hülye IT-t is, kb minden torrentkeresõben megvan és azt telepítsd abban benne van 1.30
De ha csak sima TQ-t akarsz játszani, IT nélkül akkor hagyd a fenébe az 130-at, szedd le inkább 120at, azt tedd fel, abban van magasabb szinten (legend changan leginkább) olyan fegyver, aminek van betrayer suffixe, farmolj olyat, mert az 130ban már csúnyán ki lett pakolva (azaz felismeri, használhatod, de újat már nem ad). Addig járj a changani árushoz, amíg nem dob betrayert, azt ha van mindenbõl akkor tedd fel IT-t és használd 😄
elõre thx.
telepõít game, azonnal patchel, játszik.
VAGY leszeded az eredeti game file-okat amiket megváltoztattál (exe, esetleg mod miatt mást). google-ban megtalálod honnan szedd le.
patchet a TQ (vagy TQ IT, de asszem neked nincs IT) könyvtárból indítsd.
Ugyanaz a pálya, minden tök ugyanaz, sõt egy picivel több szörnyi volt, de 3 perc alatt voltam szifónostul. Ennyit számít a cucc ebben a játékban.
Akartam csinálni egy olyan videot amiben kezdõknek bemutatom hogy miért NE melee karival kezdjenek.
Úgy nézett volna ki a dolog, hogy csinálok egy olympus runt hunterrel és egyet a templarommal.
De nem tudom megcsinálni, mert a youtube ilyet nem enged.
A hunterrel mégcsak nem lenne baj, mert az kb. 2 perc szifónostul, de a templar... khmmm egy év játék után nem átallom kijelenteni, hogy egy templarral beginner style, no cuccolás, semmi 1 óra azaz egy óra volt olypus !!! Elhihetitek hogy van játéktapasztalat meg minden, de egy óra volt olympus, lehet rajtam röhögni. Egyszerûen azok a cuccok amit dobott, ezt tették lehetõvé, ennyi.
Úgyhogy nem lesz video, szóban moindom el utoljára minden kezdõnek:
AMIG NINCS CUCC, ADDIG HUNTER!!!!!!!!
Na most bebizonyítandó az ellenkezõjét, nyomok cuccost a templarra. Kiváncsi leszek az egy órából mi lesz... van egy sejtésem, hogy a hunter 2 percjét fogja súrolni...