virs lee#16216
Nincs betrayer fegyverem, ha meg felteszek életlopó cuccot, nagyon sokat esik a dmg-m. war+spiritet csináltam, de hiába a deathchill, hamar szétkapják. Az a 100% / 700 block eléggé hiányzik róla. Így aztán wh + ancient + lich + outsider lett belőle.
Most inkább vmi nyilasban gondolkodom, poénból elővettem a brigandomat, de rájöttem hogy igazából a rogueból csak a mandraket használom (más értelmes dolgot íjásznak itt nem látok), de az is felesleges mert ideje sincs hatni. Inkább vmi másik mastery kéne a hunting mellé. Leginkább a kevés mana idegesít, call of hunttal pikpak leírom azt a keveset is, meg az egyik apolló helyett muszály 300 manás gyűrű hogy legalább ne minden csoport után kelljen inni. Ráadásul most nighton még elvagyok study nélkül, de hellen gondolom már alapkövetelmény lesz, arra meg végképp nem futja ennyi manából. Ezért vmi caster osztályon gondolkodok. Nature / spirit a jelölt, a többi sztem szintén nem tud érdemben hozzászólni a huntinghoz. Spirithez 100% rec kéne, akkor viszont nemtom milyen lesz a dmg / attack speedem, valszeg túl nagy áldozat. Talán a nature lehetne a legjobb, bár a farkasokat talán egyszer láttam strength of packozni, anélkül meg innen is csak a masteryből adódó manát lehet hasznosítani, ami nem sok.