Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grayfox
köszönöm!

na de végre valaki adjon már tanácsot is!!
sajna én nem tudok segíteni, nem sok karim volt, én csak a topik nyelvtanára vagyok ^_^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ROMOTO
Nekem van egy champ tippem 😊
Grayfox: Shorlex mindig talal valami indokot arra , hogy reklamozza a Champjet , amivel farkassal tankoltatja a titant es televan nem eppen kezdõ style cuccokkal es aztgondolja , hogy egy kezdõ igy tolja majd😄

Ja es mindezt azert , hogy lehetõleg napjaba 5x meghallgasd ezt a BUZI E-KLUB zenet ami megy alatta <#ejnye1><#nevetes1><#wilting>

DirtyGab3sz
Félreértettél, sry..
Nem xar, éln nem értem...ezt ajánlották, de bele kell tanulnom...a BM-ém után másabb...sokkal furcsább!De azért köszi!,és sry mert félreérthetõ vaok!<#worship><#integet2>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

ROMOTO
Szerintem meg csak Shorlex ma kicsit harapósabb 😊

"...Volna egy kérdésem...de õk wardennel hentelnek,így nem tudnak igazán segíteni!Na a kérdés:championnnal tolom, de nem érzem teljesen kiforrottnak a karim,tudnátok segíteni a builddel kapcsolatban?Mit érdemes tápolni?..."

mi ez, ha nem tanácskérés? písz 😊
grayfox
szerintem ehhez nem feltétlenül kell magyartanári diploma 😊
mind1 biztos Neked van igazad!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Mondjuk hogy a BM-ben milyen defensive cuccok vannak, ha én azt egy év játék után tudnám... az a hülye gömb annyi absorppal ami epicre is kevés? hmmm

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ezek a karakterek télleg benne vannak az elérési útban?
mondjuk azt nem értem, hogy miért nem engeded neki oda telepíteni ahova akarja annyi különbséggel, hogy másik meghajtóra. nem mindegy, hogy azon belül hova teszi? akkor meg hagyd meg neki a saját örömét 😄D
bár ez nem lehet ok, elvileg menni kellene úgy is ha te adod meg, csak talán egyszerûbb ha meghagyod neki az élvezetet.

shaba23
úgy tûnik, hogy tanácsos már az elejétõl ITvel tolni...

még arra tudok gondolni, hogy nem a D:/-=]Jatek[=-/Titan Quest/TQ és TQIT van most. lehet ha csak simán D:/TQ és TQIT lenne akkor nem okozna gondot. ha hazamegyek kipróbálom
grayfox, sok a szöveg.
másrészrõl tanulj meg szöveget olvasni és értelmezni:
Elõtte battlemagem volt, az az earth passziv defenseit jól használta, de ez a champion...ááá nemtom,valszinûleg én vaok béna!
Azaz: a BM az marha jó volt a defensekkel, de a championnak ilyen nincs, ergo szarabb karinak tartja. Hogy a szarság oka objektív (ilyen a kari), vagy szubjektív (nem tud vele játszani) az lényegtelen, a mondanivalója az volt, hogy nehezen halad vele, nehezebben mint másik karival, ergo szar a champion, még ha az a játéktudásának is betudható.
Én pedig nem azt írtam, hogy a champion mint objektív kari a legjobb, hanem azt mondtam, hogy szerintem bizonyos tulajdonságai alapján a legjobb, erre linkeltem egy videot (és mivel ez egy képi élmény volt, így benne volt az én játékstílusom is). Másrészrõl odatettem egy "de ha neked szar" félmondatot a végére, azaz belevittem a szubjektív elemet, nevezetesen hogy NEKI szar (legyen annak oka bármi: cucchiány, játéknemtudás, stb).
Másrészrõl a "valószínûleg" én vagyok bénában benne van, hogy lehet hogy nem is vagyok béna, csak ez egy ilyen szar kari (injkluzíve a szövegkörnyezetben: a BM-hez képest). Azaz mint lehetõség ott pislákol a mondanivalóban.
Úgyhogy ne szólj be nekem a szövegértelmezésem terén, vagy ha beszólsz akkor tedd azt joggal: linkeld be a magyartanári diplomád és elhiszem hogy e téren nagyobb ember vagy nálam. Addig ahogy mondtad: peace. rád is vonatkozik.
és még valami: nem szorulok a champ videóra önmagában.
Nézd csak! nini

grayfox
Most tényleg nem kötekedni akarok Shorlex, de legalább normálisan olvasd már el a hozzászólásokat 😊
Nem írta, hogy szar, hanem: "de ez a champion...ááá nemtom,valszinûleg én vaok béna!" ....tanácsot kért. 😛
Szerintem direkt csinálod, hogy belinkelhesd a videót 😉

peace!

A champion szar lenne?
Nem hiszem én azt
Sztem a legjobb, legerõsebb, legbiztonságosabb és legjobban írtó melee kari, de ha neked szar...
Champion
Õ itt a videjós champion.

ROMOTO
Itt bõven kifejtik : link, link, link
shaba23
egyébként IT milyen extrákat tesz bele TQba? azaz, ha TQt IT nélkül tolom, mi marad ki?
shaba23
de ez nem peccselni akar, hanem a TQ könyvtárból kell neki info. az, hogy TQ és TQIT a 2 könyvtár neve, gondolom nem lehet gond
DirtyGab3sz
Sziasztok!
Rég voltam már erre, gondoltam bekukkantok!
Volna egy kérdésem!Sajna vinyóm mehhalt, így ujra kelett kezdenem a gámát(mert én barom nem csináltam biztonsági mentést!)
Pár magyar sráccal szoktam néha nyomni...de õk wardennel hentelnek,így nem tudnak igazán segíteni!Na a kérdés:championnnal tolom, de nem érzem teljesen kiforrottnak a karim,tudnátok segíteni a builddel kapcsolatban?Mit érdemes tápolni?
Elõtte battlemagem volt, az az earth passziv defenseit jól használta, de ez a champion...ááá nemtom,valszinûleg én vaok béna!
Elõre is kösza választ!

Gaba<#help><#help>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Nemtudom milyen oprendszered van de pl. vista alatt nem frissül automatikusan az eredeti ittq-sem, hanem le kell tölteni valahonnan a javítást1.30 és manuálisan telepíteni. Azután simán elindul.
ROMOTO
Miért? Néha szoktam, de csak a vita kedvéért 😊. A pajzs tényleg sokat jelent, bárki (meele) kipróbálhatja akár az elején is nélküle, nagy lessz a különbség.... A typhon kill kapcsán beírt valaki egy másik fórumba 1.20 körül, ahol azt írta hogy nem bírja leverni ezt a bosst és biztos valami bug lehet az oka 😊, neki ugyanezt írtam korábban és le is verte rögtön. Szóval leírás alapján hentelhetõ a typhon, és bõven van idõ a castolt szarjai közötti idõben ütlegelni...
Csirke conq. rulez! 😊
Hát addig nem lesz 100%, de a sok % is sokat számít. Rakás pofont megúszol, nem kell 2 ütés közben potizni.

Ez ráadásul conquerorral az igazi, pjzsos passzívokkal, mert akkor a pajzsot 2. fegyvernek használja, és azzal is üt, kb. dual wield, csak véd is.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

'Mer egy kezdo nemnagyon fogja 3-4 utesre eltuntetni a csoportot melee karival' t akartam irni , egy ket szo lemaradt^^

Marmint normal act3 bol? xD Nemrossz dolog a 100 block , csak ahhoz is ido kell , meg jobb cucc , pl a warrior.. Mennyi eselye van h egy kezdonek kiesik egyaltalan normalon? A legendes pajzsoknak van turheto % a csak, de mig eljutsz odaig azer kapsz rendesen.

Egy kezdonek normal olympuson olyan shieldje van , hogy 15% to block 130 dmg. Minotaurok meg ilyen 200 akat lazan utnek , a nagydarab ien 500 at is akar. Vannak 5-6 an, szarrastunolnak meg szarrautnek , ha van egy szintednek megfelelo shielded akkoris. Mer egy kezdo nemnagyon fogja 3-4 utesre eltuntetni a , boven van a moboknak idejuk utni.

Bar megjegyeznem , hogy Juggerrel meg szar cuccal is lazan mentek a minotaurok;> orb rulz😉

Warrior kesztyûvel, act3-ból hozott zõd pajzzsal (+turtle shell / spiny shell), focussal simán ki lehet hozni a 100% blockot, ami gyakorlatilag absorb. K. jó dolog.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

használj egy nagy slowed et adó fegyót
Ez mûködik artifacttal is, oraclemnek olyan zeus ikont raktam össze, ami 66% slower attackot ad (+60% light dmg, +40% stun, de ezek alapértékek), aki el is jut hozzám, az is olyan lassan üt hogy simán elfutok. ~~ Csak a bónusz spell nem kapcsol be soha, mert az támadás esetén jönne csak elõ, addig meg nem jutnak el.

Normalon keves a pierce resütjük a moboknak ahhoz kepest h miket sebez a marksmanship a passivjaival. Minel nagyobb tomeg van , annal jobban irt😊

Hat nemtom basszus. Asszem nekemnis relodaded tq , es unleashed IT.
Ugy raktam fel , hogy d:/titan/tq/ -ba a sima , es a titan mappaba az IT.
Szal felmegy a sima , semmi krekk ,zonnal IT ra. Ezutan sincs krekk ha jol emlexem , szal jatek inditas. Amiert szol azt engeded neki. Ha nemsikerul , akkor huzd ki a netet es probald meg ujra. Ha igyse megy akkor nemtom.
Lehet futna valami vedelem ami belekavar, passz.

shaba23
Titan.Quest-RELOADED
Titan.Quest.Immortal.Throne-Unleashed

ezek vannak, és lövésem sincs miért nem updatelõdik😞

"neither command line parameter specified is an existing directory"
Romoto, ne csináld...
Pajzs? Játék elején, mondjuk ilyen 8% chance to block 1X damage? mindez 2,5 sec shield recovery cooldown-al? az igen, az nagy életbentartó tényezõ. Játék végén meg mi tart életben, hogy senki nem ér oda hozzád, ha odaér, akkor majdnem 100 dodge-od van, vagy az hogy egy egy mob 3k-s ütésébõl leveszel 780-at legjobb esetben? No...
Typhon meg melee karival kezdõként no cuccal no tapasztalat ezerszer inkább felejtõs, mint egy ranged karival, legyen az hunter vagy egy jó mágus. Amit leírtál az kicsit anakronisztikus egy kezdõnek: ilyen castokat ugyanis kb másodpercenként nyom, akkor meg mikor érjen hozzá? Válasz: amikor fúj tüzet, vagy amikor megy, akkor van erre idõd leginkább. De ha egy melee karival arra b..od el az idõd, hogy amig lehetne ütni te odamenj, akkor kb nem lesz rá lehetõséged hogy megüsd. Hunterrel ez nem gond: beleállsz amikor van egy kis szusz és lövöldözöl. Ennyi

ROMOTO
Ja és a kezdõ íjjász csak a nyílt terepen lessz nyugis elvileg, hol vannak a barlangok, sírhelyek stb ? ahol még helye sem lessz elég, de a sok pierce res. es csontiból bõven akad... 😊
ROMOTO
Az íjjász pont ellenkezõleg gáz , kb. olyan mint egy mage kari, nincs pajzsa, ami egy kezdõnek kész vesszõfutás, sokkal többet kell "el" mozgatni a karit...ha nincs gyakorlata a shifttel kb. mindig belerohan lövöldözés közben a mobokba és egyebek, typhon meg nyom egy koreográfiát amit ki lehet tapasztalni kb 2-3 lehalás után, és simán leüthetõ bármivel, ha van türelme valakinek körbe-körbe rohangálni. E szerint a használati utasítás szerint bármilyen meele kari szétszedi : Ha rajta van a reflect (tüskés) ne baszogasd, ha elindul egy meteor ne állj alá, ha leszív fuss egy kört és potizz, és használj egy nagy slowed et adó fegyót (hogy kiverje a szemed ha valami szart castolna), persze rá kell tenni pár res gyengítõ spellt, ha van olyanod, meg minden egyebet...ja és nem árt párosával fölszedni a shrineket közben.
OKOK, de én nem wardenrõl beszéltem, hanem íjas íjászról.
Az sztem kezdõnek stabilabb, mint mindenkihez odamenni az arcába és onnan kapni a matériát. Ahhoz azért kell egy kis tapasztalat...
Képzeld el a titánt, ahogy akár normalon mittomén 300 damage-el ütöd, de nem ám messzirõl, hanem pacekba. Kb rohangálsz körbe körbe hogy meg ne öljön és teljesen kétségbeesett vagy hogy az életben hogyan fogod megölni. EZzel szemben egy hunter felteszi a mastery shrine-t, megvárja, ráteszi a titánra a study-t azt amikor fúj tüzet (mert akkor van a legtöbb idõd) messzirõl a biztonságból lövöldözöd 2500 pierce-el. Nehogy már ne legyen jobb...

ROMOTO
Csak a vita kedvéért, a qonquerer kb. egy tank, nem cuccspecifikus, és tök stabil, mindenre hat a fizikai dmg.-ja, a hunter a pierce csak a study val tudja ezt...
jobbak a statjai, mert több health ot ad a warfare, a dex meg a streng a az egyiknél több a másik rovására és ez oda-vissza játszik , úgy-hogy ez nem érdekes, hacsak annyiban nem hogy a +streng jobbat dob a karin ...
meg stabilabb a conq. védelme mint a wardené a battle standard+passzívja miatt ami a study hoz képest még be is véd+1 all skill...szóval kezdõnek viszonylag biztonságos, dinamikus kari, és nem kell hozzá extra cucc

a nature kasztot idáig hanyagoltam ezért inkább nem vitatkoznék ebben az irányban, igaz ismerni már ismerem eléggé, mert anno pvp ben eléggé alázott az a plaque, asszem írtam is eleget róla ... 😊

Mindenesetre tényleg grayfox 14492 hsz. val abszolut egyetértek, nála az igazság... 😊
shaba23
mountolt
grayfox
szerintem ezt õ is tudja 😊
"sehogy nem updatel, ha crackelem a TQ-t akkor legalább az elindul"

crackelés után nem update-el!!!

grayfox
majd ha hazaérek megnézem az én verziómat.. az egyszerûen elindul updatel stb, crack nélkül..
dvd-re van kiírva, vagy mountolt?

shaba23
sehogy nem updatel, ha crackelem a TQ-t akkor legalább az elindul, de az updatelést sehogy nem sikerült kicsikarni belõle
grayfox
én úgy emléxem, hogy kõkemény dnb-ket pakolt a videók alá xD

jah a zene meg egy ilyen õsrockos maradékcsákónak persze hogy gyötrelem, nem követed a divatot? 😄DD

mi az hogy zzz a titankill???
nyilván nem fogok nekiesni tüskéstül mert akkor két ütés és a 11k életemmel együtt mehetek a fountain-hez...
Amikor pedig leesik róla, 4,7 mp azért az elfogadható asszem. <#taps>
Most csinálhattam volna azt, hogy láma módon bemegyek, azonnal ki, majd 3-4 mp múlva megint be, hogy mire odaérek leessen a tüske, és úgy vágom a videot, mintha elsõre rontottam volna be, de nálam meg az a láma. Megvártam hogy lemenjen ennyi. Az meg hogy a farkasokat ütötte, nem engem: szerinted ha ütött volna, nem ugyanez lett volna? dehogynem. Virslinek bizonyíték egyébként a dolog arra, hogy nem a 40ik alkalomra a legjobb felvett video, hanem bementem azt az elsõ amit felvettem bekerült.

Shaba: állítólag a hálókábelt is ki kell húzni, úgy megy. Ilyet csak egyszer mondtak de múködött.

JA , huzd le a netet es probald meg ugy az egeszet. Lehet ugy jolesz.

Shorlex: nemrossz a video , bar a titankill eleg zzzz... 😄 A zene pedig egy gyötrelem <#szomoru1>
De a kari rendben van<#eljen>

shaba23
nah valami szopás van
The Titan Quest has encountered an error
shaba23
épen ott tartok...valami hibaüzenettel nem csinálja meg 😄
1 dologra majd azer figyelj , valaki szolt , hogy neki az updatet amit az IT csinal az elso inditas utan , nemvolt hajlando megcsinalni. Lekellett hozza huzni a netet addig. De remelhetoleg minden jolesz<#eljen>

sztem meg championt
mondtam már, hoyg imádom reklámozni? 😄DD
ja mondtam, csak törölték, most pótolom, nem kapom meg különben a jogdíjamat 😄

igen

shaba23
szal az alap az reloaded a kieg meg unleashed,
az normális, hogy a kieget külön mappába kell telepíteni?
unleashed v miafranc , na.)

Reloadedre ramegy a kieg tutira , mert nekemis azvan. De szerintem unsleashed? el sem lenne gond, de azt a reszet inkabb passzolom.

shaba23
ez vicces...telepítés elején megkérdezte tudti akarom-e folytatni, mert nem érei el a gépem a minimumot...
AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4200+
2giga Kingston 800MHz
Ati x1950

egyébként az hogy milyen verzió számít? TQ az reloaded
grayfox
már én is alig várom, hogy hazaérjek a wardenemhez ^_^