23078
  • SonicVersus
    Sziasztok!

Egyszercsak kilépett a játék és L tünt az aktuális lementésem, 13-s szinten voltam és amit behozozz mentés csak 6os :( ! Tudna vki küldeni nekem egy 13-s szintű lementést? vagy ,h toom előszedni a régit?
    Pedig meg volt patchelve a játék!

Előre is köszi!
  • dudovec
    300% a max szoval eleg karcsu az a casdt speed.

De ez a 2500/2500 off def ability eleg gyanus^^
  • DirtyGab3sz
    Összkép!Érdemes nézni a cast speed-et!:-)
  • DirtyGab3sz
    Találtam egy jó kis dreames armort+kesztyüt,ezek sokat dobnak...100 fölötti a en regen,aurával...állat!

• DirtyGab3sz
    A divineremmel tök jól haladok....már megpakoltam egy csomó jó dologgal, így+4 skill van mindenre...élvezem a regen aurát....alig tud hasítani rajtam epicen bármi...na jó a boss nem könnyü..
  • dudovec
    Nemrossz , csak nekem semmi hasznosat nemtudna adni a def abilityn kivul , ami szinten haszontalan , mert igyis van 900 , meg 100 block , colossus form. De a resist nagyon durva rajta:)
  • DirtyGab3sz
    Nekem most ez a csizma a csampin,sztem a +1 skill sokat ér...
  • DirtyGab3sz
    Nah erről beszéltem
  • dudovec
    Mindenesetre ugytunik megtalaltam a jatek legjobb harcos cipőjet.
    Az athena 35% dmg je szep , de ez jobb , foleg ha nincs warfare ágad amibol sok off abilityd lenne. Legend titan adta^^ , bar dobhatott volna jobb statost is.

Igen , 10% run... Enis amikor meglattam kicsit leoltodtam , de gondoltam hogy a +4 skilles hunter aura , a 27% total speedes adrenalin , meg a tovabbi 10% os rally mellett nemlesz vele gond... Amugyis gyorsan fut colossusban.

Aztan par ora mulva nezegetem a secondaryt , es latom hogy csak az ijasz aura van rajtam , de 166% a run... Mondom miafene , hogylehet ez.. Aztan kikapcsolom az art of the huntot es meg mindig 166% run. Pedig nincs rajtam semmi , csak ez a 10%runos cipo. Bugos es maxra rak , vagy nemtom:D
  • dudovec
    Attolfugg milyen melee. Van olyan aminek adhatsz 40% attackspeedes kesztyut jo statokkal es belerakod azt az uj relicet , ami 15% chance to 450 fizikal dmg es bonusnak 15% attack speed.. Eleg sokat dob ha bejon , es egy szeletelo dual wieldernel 2 masodpercenkent bejohet kb:D

Wardenem claspot kapott most , amit mind1 hogy milyen karira raksz , nagyon megdobja majd:D
  • virs lee
    Az a junik alcones kesztyű? Sztem nem nagy durranás, én is csak emlékbe tettem el egyet cuccos karira. :)
  • virs lee
    Vagy a warrior. Ugyanúgy ias + dmg, de +28% block!
  • Shorlex
    melee karinak nem az a legjobb, hanem a conquerors bracer, ami neked van abból a lábvért jó (van egy olyan lábvért, majdnem ugyanazokkal a statokkal). De ha nincs más persze nagyon szép az is.
  • DirtyGab3sz
    Tegnap este nem volt már erőm írni......
    Naszóval,pölö eshet olyan lila karperec mint nekem...600 a arm-ja,és melee karinak a legjobb a ststjai miatt!Ha lesz idöm belteszem a képét!
  • DirtyGab3sz
    a legfincsibb cuccok...nah jó8!!!
  • AntiHero
    mer akkor mi van ott?
  • DirtyGab3sz
    Legenden appám..legenden!!Ott van az igazság!Odaát!
  • AntiHero
    Höhöhö értelme nincs de nagy fun volt:)(bár semmi értelmes tárgyat nem kaptam)
  • Shorlex
    jó def ability lehet tőle de sebzésre nagyon szar.
    1 str pont nekem ad 20 damage körül, 1 dex meg 5-6, kb ilyen az arány...
  • virs lee
    A rákok feletti secret passage.
  • DirtyGab3sz
    Uccsó act...induló hely után, északnak tartva.....van egy kerítés..na azt nyitja a drága!
  • AntiHero
    ÖÖ a tekit(teknős amit HADES dob) hol vagy hogy használjam?
    Mer van egy csak nem tom hogy kéne használni hogy a titkos pályára jussak:)
  • virs lee
    Ha csak dexre rakok íjásszal az szar? Mert régebben azt láttam hogy az str jobban erősít, de akkor se dodge / avoid nem lesz jó, meg ugye az íjász minden skillje piercingre megy, amit a dex növel.
  • AntiHero
    hopp itt ez csítelős lesz. nem is nyúlok inkább hozzá:)
    Akkármien értéket beírhatnák szóval így inkább hagyom az egészet.
  • AntiHero
    nekem szolt?

Ja ok láma vagyok bocsi
  • Shorlex
    16204-nél linkeltem egy progit... még ha nem egy képernyőn belül lenne...
  • AntiHero
    Oké senkinek nem mondom el.. Viszon nem találom sehun:( holl lehet leszedni? (google-be is kerestem és semmi:()
  • Shorlex
    Farkasaura egész pályán rajtad van. Most nyomom a necro sooth-al és látástól vakulásig nyomják az aurájukat. Csak nrg kell nekik is, azok is harcosok :D
    Szal ha emiatt nem tetszik a ranger akkor ne ez jelentsen akadályt, mert télleg állandóan rajtad van 3 farkasnál.
    De egy íjászt érdemes kipróbálni mindenkinek. Legend közepén-végén már nem írt annyira (persze akkor is állat csak nem annyira mint addig), de viszont addig szétszedi a pályát közepes cuccokkal is.
    Ami viszont egész pályán normal helos patakparttól hades szobájának portáljáig úgy írt, amilyet még nem láttam az ez a sooth :DDDD
  • dudovec
    lethal strikeozni is lehet nyillal^^
    asszem nemtudsz honingozni , es ha felrakod 1 spearrel mondjuk , akkor leesik ha bevaltasz mas fegyora. Legalabbis mas fegyonal igy ment.

Nature v spirit a szokasos kerdes:) Naturrel van allando call of the hunt recharge nelkul. Sztem eleg jo dolog , sok elet , meg jo mana. Ha 3 farkasod van , es meglatod az ellenseges csoportot , varsz 1 secet loves elott es mar toljak is az aurat mire lősz.

Spiritnel meg undead elleni sebzes meg bosskill ,szokasosmodon:)

Bar talan a legjobb karija a bone charmer. 100% rechargeos ijasz is jol irt a scatter miatt , de akkor lehet weaponswapra rakni take downt deatchillel melle , van allando covenant meg outsider. Eleg fasza.
  • DirtyGab3sz
    TQElyson 1.2 asszem.....de nem tölem tood!
  • virs lee
    A rogue pierce % növelő skillje (blade honing) nem hat nyílra, ugye? A leírása szerint egyértelműen nem, de már láttunk pár nem dokumentált featuret, aztán hátha.
  • virs lee
    Nincs betrayer fegyverem, ha meg felteszek életlopó cuccot, nagyon sokat esik a dmg-m. war+spiritet csináltam, de hiába a deathchill, hamar szétkapják. Az a 100% / 700 block eléggé hiányzik róla. Így aztán wh + ancient + lich + outsider lett belőle.

Most inkább vmi nyilasban gondolkodom, poénból elővettem a brigandomat, de rájöttem hogy igazából a rogueból csak a mandraket használom (más értelmes dolgot íjásznak itt nem látok), de az is felesleges mert ideje sincs hatni. Inkább vmi másik mastery kéne a hunting mellé. Leginkább a kevés mana idegesít, call of hunttal pikpak leírom azt a keveset is, meg az egyik apolló helyett muszály 300 manás gyűrű hogy legalább ne minden csoport után kelljen inni. Ráadásul most nighton még elvagyok study nélkül, de hellen gondolom már alapkövetelmény lesz, arra meg végképp nem futja ennyi manából. Ezért vmi caster osztályon gondolkodok. Nature / spirit a jelölt, a többi sztem szintén nem tud érdemben hozzászólni a huntinghoz. Spirithez 100% rec kéne, akkor viszont nemtom milyen lesz a dmg / attack speedem, valszeg túl nagy áldozat. Talán a nature lehetne a legjobb, bár a farkasokat talán egyszer láttam strength of packozni, anélkül meg innen is csak a masteryből adódó manát lehet hasznosítani, ami nem sok.
  • dudovec
    csinalj 1 jo dualost , ha 1.08 ota nemprobaltad meg ujra^^
  • kemotox
    virs lee te egyáltalán élvezed még a játékot vagy csak arra hajtasz hogy neked legyen a legjobb karid?
  • virs lee
    Viszont azt nem értem hogy lett a pénzem végén .001 ft. :)
  • virs lee
    Lenne az már 200k is, ha nem kezdtem volna újra 65 stormcallerről. Eredetileg nem akartam újrakezdeni, csak mivel a ládában levő cuccaimat ellopta a gém más win usernév miatt, gondoltam amíg lesz kedvem csinálni másik usert, kicsit poénból elkezdem megint az oraclet, aztán mire megálltam, már lenyomtam újra minden questet, így maradt ez, a régit meg töröltem. :) Most elég sokat toltam a gamét, de kezdem kicsit megunni, ideje lenne már kipróbálni a Stalkert + C&C3-at, ha már megvettem vagy 2 hónapja. :D
  • dudovec
    virs lee ez a screen nagyon droid^^

igazi orult vagy , 140k mobs killed 1 karival. Ehh! Mennyit jaccol te?:)
    0 dth meg szep.
  • AntiHero
    Valami olyan progi nincs amivel az eddigi "tulajdonság" pontokat kilehet újra osztani?
    Mert eléggé rosz helyekre is raktam pontokat amit így utólag megbántam nagyon:(
  • Toroco
    És más sincs ami ad plusz tároló kapacitást?
  • virs lee
    Nincs.