dudovec#16165
Virs lee: Jo lehet a dweller, de ugyanakkor megse. Amit kezdtem pyromancert , direkt kezdo cuccokkal , annak nemvolt dwellerje normal act2 tol. Meg mastery shirenost is (5/5/5/5) ugy zuztak le egy pillanat alatt normal act3 tol , hogy rossz volt nezni. Pedig latszik a videon amit ugye csinaltam a questelesrol , hogy eleg jol zuzott az orbom. Az mas kerdes , hogy azertse kellett dweller , mer igy mindenki ram jött , szal mindenki kapott az orbbol , jobb volt ez igy. Mindenesetre normalon a dweller hasztalan act1 utan. Tudom , hogy legenden jol fogja birni a strapat , de legendre mar lehet jobb cuccokat is szerezni. Mig a nature oakja vegig hatna ra mondjuk az elso difficulitytol kezdve , ahol egy kezdo a legtobb tapasztalatot szedi. (nehezebb a normal cucc nelkul , mint legend cuccal mint tudjuk..)
Ha 2600 inted nemis , de 1500 siman lehet legendre egy kezdőnek is , a daemon bloodot pedig annyi helyen dobnak , hogy igazabol szerencse kerdese , hogy kapsz e olyan bonust. Az mas kerdes , hogy a kezdo mondjuk nemtudja , hogy olyat kene szerezni:)
Mindenesetre ha egy jo Shardert kene csinalnod, szerintem nem earthet kernel a storm melle , akarmennyire is szereted a dwellert:) Meg dreamet is inkabb valasztanek mint earthet , mert automata squallja van bizonyos kozelsegtol.. , gyorsabb futas , avoid , meg egy hasznalhato pet.
Heka staffot nemtom , de ancient eleg sok esett kiegben is nekem.