23078
-
ballor #16167 egyébként a játékban mekkora a legnagyobb szintű ellenség?
semmi x3 és a többi, csak a TQ+IT érdekel -
ballor #16166 az 1.08 jobb cuccokat dob?
gyűjtögetni sima TQ 1.08? -
dudovec #16165 Virs lee: Jo lehet a dweller, de ugyanakkor megse. Amit kezdtem pyromancert , direkt kezdo cuccokkal , annak nemvolt dwellerje normal act2 tol. Meg mastery shirenost is (5/5/5/5) ugy zuztak le egy pillanat alatt normal act3 tol , hogy rossz volt nezni. Pedig latszik a videon amit ugye csinaltam a questelesrol , hogy eleg jol zuzott az orbom. Az mas kerdes , hogy azertse kellett dweller , mer igy mindenki ram jött , szal mindenki kapott az orbbol , jobb volt ez igy. Mindenesetre normalon a dweller hasztalan act1 utan. Tudom , hogy legenden jol fogja birni a strapat , de legendre mar lehet jobb cuccokat is szerezni. Mig a nature oakja vegig hatna ra mondjuk az elso difficulitytol kezdve , ahol egy kezdo a legtobb tapasztalatot szedi. (nehezebb a normal cucc nelkul , mint legend cuccal mint tudjuk..)
Ha 2600 inted nemis , de 1500 siman lehet legendre egy kezdőnek is , a daemon bloodot pedig annyi helyen dobnak , hogy igazabol szerencse kerdese , hogy kapsz e olyan bonust. Az mas kerdes , hogy a kezdo mondjuk nemtudja , hogy olyat kene szerezni:)
Mindenesetre ha egy jo Shardert kene csinalnod, szerintem nem earthet kernel a storm melle , akarmennyire is szereted a dwellert:) Meg dreamet is inkabb valasztanek mint earthet , mert automata squallja van bizonyos kozelsegtol.. , gyorsabb futas , avoid , meg egy hasznalhato pet.
Heka staffot nemtom , de ancient eleg sok esett kiegben is nekem. -
virs lee #16164 Már patchelve árulják? Az szopás, akkor már 1.08-at nem tudsz jétszani vele, pedig cucckeresésre legjobb. -
virs lee #16163 Hát ha azzal játszol, akkor meg mit keresel? ~~ -
tibiszabo #16162 hello
nekem se mentek fel a javitások csak cumikáztam vele javitás nélkül nekem is kifagyot meg kilép nem lehet vele nyomulni
most vettem meg eredetibe semmi gond vele 1.20 verzio eleve és a multi is ok nagyon király a gém -
#16161 nekem 1.01 es volt az alapgém -
#16160 miért akkor mivel játszom?
hülyének nenézz légyszi, mert azt utálom!
nem lehet hogy az nagy alapjáték 1.00-ás verziójú?
amúgy meg állandóan kifagy a játék... -
virs lee #16159 Hát ha nincs meg az alapjáték, úgy nehéz patchelni. ~~ -
#16158 hahóóó, valaki segíthetne már végre nekem, nem tudom feltenni a patchet, mert nincs meg az 1.01-es verzió!
vagy ha valaki tudna nekem segíteni... más módon hogy feltegyem a patchet, köszönöm -
virs lee #16157 Kezdő karikról beszéltünk, ott megéri a shard + gólem, mert a nature ág kihasználásához sincs elég cuccod. Nem lesz 2600 INT-ed, démon dmg-s gyűrűd, stb, jól jön ha tankol neked egy gólem.
Zeus ad 100% stun rest is, nemtom te mit használsz, de shardhoz is jó (+30%).
Viszont heka staffot 1 db-ot nem találtam 1.08 óta, esik ez még, vagy le van tiltva? -
ballor #16156 megcsináltam Epicen
az IT sokkal keményebb volt, mint a sima TQ (epicen)
hádészt viszont eléggé hamar lanyomtam (Ice Shard volt, meg Leech King)
56-os szinttel zártam, akkor ezek szerint még van 9 szintlépési lehetőség?
na majd látom
azért én halogattam rendesen -
dudovec #16155 Ez megint csak oke , bar nekem nem erne meg Dwellert kerni a shard melle , a nature tap dolgai helyett.
Nalam az energy costos tulajdonsag 37% chance to -50% energy cost es a staffomban van tovabbi 30% - energy cost szal kb ~47% energy cost minusom van.. Megneztem a 19 es heal 130 manaba kerul csak , szal 70 manaer töltöm az eletem kb^^ Szal -47% cost melle van 40 energy regen is 2600 mana szoval nemrossz az azert. Covenant azert annyira tap , mert ad sebzest , peteid is erősiti , gyorsabban futsz ,meg 2 csoport között feltölti a manadat maxra es olyankor nemkell tölteni. De a Conjum volcanic orbja melle mehet akarmilyen covenant , kinyirom a manam pillanatok alatt:D
50% intes gyuru pedig nincs , csak amu~ azaz elvileg kene legyen ringbe is , de nemgeneral a tq ilyet , ugytunik.
-25% reces arti pedig baromi jo tud lenni. Sok karinal hasznaltam , es a rod of ancients is jo tud lenni, valoszinuleg azt adnek egy cl es karinak.
Act4 vegen pedig 100% to daemonnal meg squallal kb ilyen a shard:
hadesrun
Mondjuk a hadesokkal megszenvedtem rendesen , dehat 3 an annyira stunolnak , meg nyomjak azt a piros gömböt ami követ (elkap meghalsz) , hogy osszevissza kell rohangalni kulomben veged.
Többi dologgal egyet ertek kb teljesen , bar annyit azer megjegyeznek , hogy regen enis nagyon izgultam az amun-ra pancelra , de IT óta nem annyira eros... -
virs lee #16154 Menni kell előre, nehéz eltévedni. -
virs lee #16153 Lehet más earth karit is, de eruption mellé wisp (+150% elemental dmg) + squall annyira ütős, hogy olyat más osztály nem tud neki kínálni. Spirit petek bossra kb. ugyanolyan jók (eruption spam + squall + wisp ugyanolyan gyorsan leszedi a bossokat, főleg ha azt is hozzászámoljuk hogy nem olyan lutri mint a spirit, hogy mikor lövik el végre a health reduce skilljeiket). Egy nagy hátránya van csak az elementalistnak hogy hamar kifogy manából ha orrba-szájba lövöldözik mindenre. Covenanttal ez nem gond, de itt inni kell a manát rendesen. Erre van nekem a gólem, előrerohan, begyűjt mindenkit egy kupacba, és aztán rakom alájuk az eruptiont. Így már nem kell annyi, ezért olcsóbb, potionkímélő. Igazából csak kényelmi dolog, de hosszú távon knyelmesebb hogy nem kell a piákkal annyit foglalkozni.
A summoner az megint a spirit miatt jó, covenant + petek, cserébe elveszti a squallt + wispet, ami kb. ugyanakkora veszteség mint nyereség. Hasonló szint.
A legelső karim stormos volt, sharddal ment, majd elementalista lett, onnan is csak a gólemet használta, hogy 1 kupacba begyűjtse az ellenséget a shard elé. Sztem kezdő karinak is ideális, 0 cuccal. Egyedül fast cast kell neki, de már a legelején találhat magi cuccokat, azzal elég lesz sokáig. Viszont a shard önmagában sok helyen kevés, pl. act3-ban szinte mindenki keményen resisteli (squall persze segít valamelyest), de pl. a jégemberek szinte immunisak, act4-ben csak a rákokig jutottam vele (tesztkari), de azok is szarrá resistelték, nemtom később hádész felé hogy állnak vele. Szal stormból a cl nekem jobban bejött, azzal egyedül a legend act4-es Dactylok szopás, na az squall mellett is cl immunis, de más nem.
Nemtom az Oraclednak mennyi az intje , de gondolom ilyen 1500 korul mozoghat ha 100 reces meg sok + skillje van.
1681, lvl68-on. De nekem nincs 50% INT-es gyűrűm, az sokat dobna rajta, csakhát olyan sose esett, mint az amun-ra páncél.
-50% energy costom van 2600 mana melle
Maxon 28%, +4 skillel is olyan 45% lehet, tehát kb. minden 2. spelledet felezi, vagyis átlagban csak 25%-kal csökkenti a költséget. Egy 200 manás spellből (pl. cl) 150-et így is ki kell köhögni, ami nagyságrendben kb. ugyanakkora. Hasznos dolog, csak nem egy covenant (a regen részére gondolok).
1 dolog amire jó a shard: mehet mellé a démon relices gyűrű, cl-nél szükség van a reces hammurapira. Talán a 25% reces artifacttal megoldható lenne a dolog, az kb. fedezné a 2 gyűrű (2*8%) + heka helyett rod of ancient staffból adódó veszteséget (23 -> 16%), ami nálam összesen 23%. De akkor ugrik a zeus is, az -60% light dmg, helyette az ancients ad 34%-ot, ami átlagosan csökkenés, bár a 100% démonért megérhetné. Már csak olyan artifact kéne. :) -
#16152 ösmerős hozza :) -
dudovec #16151 http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php
jobb oldalt lesznek a helyszinek terkeppel..
A kieghez tartozo reszt is megtalalod bal oldalt "IT walkhtrough" gombnal. -
mixk #16150 Sziasztok tudna valaki segiteni létezik a játékhoz valami térkép féle?mert sokszor nem tudom melyik terület hol található.Köszönöm a segitséget. -
dudovec #16149 Ezzel a hsz. el kb tökre egyet ertek , 1-2 aprobb bibi van vele csak.
Az első mondatod a lenyeg , hogy Elementalistal nem shardozol.. Na epp ezaz: - nem azt mondtam , hogy a druid a legjobb caster vagy vazsi vagy akarmi , hanem , hogyha tisztan Shardos karit csinalsz , akkor sztem a druid az idealis erre a celra. 0% rechargeos shardernel a nature az ami sokat nyom a dologba. Hiaba van a spiritnek covenantja , rec nelkul azis haszontalan kb , szoval kapsz 1 petet meg egy undead ellenes aurat , amit kihasznalsz belole.
Persze , hogy erosebb tud lenni az elementalist , de azt csak 100% recharge mellett van ertelme csinalni. Bar hozzatennem , hogy ha 100% reced van , akkor mar az Earth is eleg tud lenni önmagaban es baromi jo Evokert , vagy akar Summonert lehet csinalni instant orb + eruptionra.
De egy kezdo player , gyenge cuccokkal akkor jar a legjobban , ha kezd egy Rangert vagy egy Druidot. Nyilvan a tisztan shardos kari nemfogja felvenni a versenyt az overpowered instant skilles varazslokkal (pl az a sorceror amit linkeltem , vagy spellbreaker hornal stb..) , de nagyonjol lehet vele zuzni kezdőkent is , es profikent is egyarant. Szal a 0% meg 100% recharge annyira mas kategoria egy kaszternel , h nem hasonlithato ossze.
Ami az intet illeti , nekem 2k volt asszem a max a Conjurerrel level 66 on a +4 skill meg a 100% rec mellett , szal valaminek a karara fog menni a dolog, hogy ilyen 2500 at kihozzal.. Nemtom az Oraclednak mennyi az intje , de gondolom ilyen 1500 korul mozoghat ha 100 reces meg sok + skillje van.
A refreshen 1 pont van (4es) es eleg ritkan castolom , szoval nemigazan fogyasztja a manamat.
-50% energy costom van 2600 mana melle , szoval a 170? manaba kerülő healemet , ami 3200 eletet tölt - kb 20x elbirom castolni egy mana potibol es több eletet ad , mintha nyomnek 1 piros potit , raadasul nincs rajta timer , szoval akkor es annyit gyogyitok magamon , amennyit csak akarok , szal nemkell lehuzni:D 1 mana potibol gyogyulok annyit , mint 20 healthbol.. Persze ez nem jelenti azt , hogy ne hasznalnek health potit neha , de csak olyankor amikor reflexbol kell villamgyorsan a gyogyitas.
Raadasul a heal az instant kb 0% recharge "alapszerko" mellett is , mert adsz neki egy 20% rechargeos botot weapon swapra es mar tudod belole is tolni (mivel a heal passivja ad ra 85% koruli recet)..
összefoglalva szerintem:
Tisztan shardos karira Druid 0% rechargeal .
100% rechargeal stormmal tamado karinal pedig Oracle. -
#16148 válasz? segítség? ötlet? valaki? -
virs lee #16147 És hogy fizettél érte? Neten? Mert én csak a kp-ban bízom meg, ha előre utalok, akkor már nem fontos hogy siessenek a kiszállítással, lenyúlják a cuccot (ha nem kint, akkor a királyi posta), aztán rohangáljak én a pénzem után. Ha megoldható enélkül is, az érdekelne. -
#16146 én határozottan úgy emlékszem, hogy a cdgalaxisban nem kellett az asztalra sem lerakni a pénzt, mert elvették a kezemből :D
de egyébként pl a SWG-t (meg még egy párat) ausztriából hozattam, mert ~5-6 ezer forintal olcsóbban jött ki -
virs lee #16145 Megvenni se nagy munka. Lerakod a pénzt az asztalra, elhozod az árut. Ilyen egyszerű. -
#16144 nemtom hogy fogok végezni a legendaryval, mert Gods And Heroes beta és Archlord (ingyenes lett) mellett nem jut idő:) -
#16143 lol shabaXD -
#16142 olyat hogy 1.01-es patch hol tölthetek le? -
#16141 köcsög osztrákok átba**sztak és warezt vettem eredeti helyett!!!!
egyébként ne tudjátok meg, hogy mennyit szívtam a wow dobozok nyomtatásával...azért van 2, mert az elsőt elcsesztem és US verziót nyomtattam -
#16140 hát ja^^ de végülis nem lehet nagy munka hajtogatni egyet:D
jé a nyomtatott dungeon siege boritom pont ugyanugy néz ki xD -
virs lee #16139 Minden warezman ezzel takarózik. De gondolom díszdobozt is fabrikálsz magadnak, ami kb. minden képen szerepelt vagy 1-2. -
#16138 kreálni kelll játékot? téééééleg? naneeemááá
ennyire nem vagyunk balfaszok. egyszerüen csak nem látja a seromat, övé meg megszakad 5 perc mulva -
Giliven #16137 Hi Kemotox.Ha Hamacsin nyomjátok akkor elöször krealjon valamejikötök lanban egy pályát.A másik addig ne inditsa el a játékot amig nincs meg a pálya csak azután inditsa el a Titant.Na ha igy csináljátok akkor már látni fogjátok a másik által krealt gémet.De igyis lehetnek hibák.Mert sajna nem mindig elég erös a kapcsolat.Cserebelélni jo de játékra nem mindig föleg hétvégén mikor nagyon levannak terhelve a hamacshi szerverek.Szal sok sikert. -
#16136 nem bántódtam meg, mert ez minden egyes belinkelésnél elhangzott -
haata #16135 Nem bántás képpen, de egy borítót mindenki tud nyomtatni -
#16134 összeszedtem magam és feltöltöttem én is
-
Shorlex #16133 gondolom 100rec és dárdára gondoltál.
Nagyon szar.
Nem az ötleted, hanem ami megvalósul belőle.
Én már kipróbáltam a 100reces fantomot és mobokra még csakcsak megy de odamész egy bosshoz és 3-ból kettő nem talál... Nem értem valami bug lehet vagy nemtom de így van, szal ugyanaz a helyzet vele mint amit dudo mondott a life drainről hogy sebezne az szépen ha nem lenne bugos a 300 cast mellett hogy jó ha mp-ként egyszer ellövi. -
#16132 Ez milyen? (mennyire szar?^^)
más: azmévan hogy haver nem látja seromat ? hamacsin tolnánk, ugyanaz a pecs van felrakva. ö géme eredeti enyém nem. lehet hogy az a gond? -
virs lee #16131 Hát elementalistával nem shardozok. ~~ Eruption + cl. Eruption az olcsó tömegirtó (kb. fele manaköltség a cl-hez képest), ráadásul stackelhető bossokhoz, cl meg arra jó, hogy stunnal benntartja eruptionban a tömeget, ami enélkül simán átrohanna rajta, megúszva 0-1 fragment sebződéssel. Mondjuk nem szabad úgy ész nélkül lövöldözni vele mint egy oraclevel (covenant hiányában sokkal kisebb mana regen), viszont a wisp +150% elemental dmg-t ad (eruptionhoz is), a squall meg ugye tudjuk miért jó. Dweller arra jó hogy (a cl-hez hasonlóan) megfogja az ellenfelet, lehet alájuk pakolni a vuilkánt, nem rohannak el. olcsóbb a cl-nél (de lassabb), ráadásul addig se téged lőnek / ütnek. Nem létfontosságú a gólem, de hasznos. Én a shard pontjait raktam át gólemre, így is 2 támadó skillem van, felesleges egy 3., viszont golyófogó pet az mindig jól jön, és magától végzi a dolgát, nem kell klikkelgetni.
Az oke h a core eleg jol aggrozik , de ha folyamatosan lovoldozol ugyanugy csalod magadra a lenyeket.
Ez igaz, de mire rájönnek hogy nem a gólemet kell ütni, már lenn van a squall + 3-4 eruption, akkor már késő megfordulni. ~~ Bossoknál még nem késő, de azokat meg körbe futkosva a vulkán körül benne lehet tartani, és időnként újrarakni.
Szal a nécsör tud adni oakot (ami hasznos egy stormosnak), a fire pedig eruoptiont (amit a squall + wisp jól felturbóz). Sztem az elementalista jobb mint a druida. Ja, még az allres ami jó natúrból, de light az így is maxos (a zeus artifact miatt többszörösen is), cold az majdnem max, fire olyan 25% körül. Namost itt firet lehetne érdemben növelni, azt meg az earth is tud. Nekem csak 1680 INT-em van, nyilván 2600-zal a shard jobban sebez mint nálam, de a cl + eruption is annyival több lenne.
A duridos heal + refresh meg a manádat szopja le, akkor nem piros potit, hanem kéket kell innod, az se jobb. ~~ -
dudovec #16130 1:53 nal van a lenyeg , tessek nagyon figyelni ;D
najo abbahagyom itt a spamot eltunok parnapra. -
dudovec #16129 De ha igazan jo shard feelinges kasztert akarsz , akkor Sorceror Throwing Knifeal:D Eloszor gyengusnak ereztem , de aztan ahogy kezdtem megszokni egyre jobban bejott:D Ezis amolyan proba. De lehet megkene csinalni rendesbe^^
Knifeshard :D -
dudovec #16128 Persze ertelek , de mondjuk nemtom ha shardozol akkor az earthbol a core dwelleren kivul meg a heat shielden kivul mi hat rad.. Csakmert az elementalistot is emlited.. Az oke h a core eleg jol aggrozik , de ha folyamatosan lovoldozol ugyanugy csalod magadra a lenyeket. Akkormeg inkabb dupla life , több mana meg heal meg res :D Sőt meg az 1 pontos refresh beis tölti a lightningod ha szukseg lenne ra. Maxoltam a lightot annak ellenere h max timeres , mer 600% total elemental dmg mellett azer odabasz:D
Persze bosshoz Elementalistnal van Eruption a shard melle , ez az egyetlen elony amit en az earthnek adnek itt a shardos karinal. De kozelrol shard+ plague + squall ugyanugy pillanatok alatt megdaralja a bossokat. Szal nalam inkabb a druid ilyen teren..
Oracleval kb egalban van. Dark covenant +50% elemental dmgje az ilyen 600% + elemental damagenel (bőven megvan annyi ennek a druidnak) nemsokat szamit. Mana reg az eleg jo , olyan 150 mana regje lehet kb egy conjunak vagy oraclenak.. Nekem van 2600 mana meg kb -50% energy cost meg 40 mana regen/sec , elegnek erzem , bar kell inni azert.
A spiritbol meg nagy elony a spirit ward , mivel a daemon elleni sebzes melle kapsz 60% undeadot , az mar ugy eleg tap^^. Hades runon squallal 3000 es shard tüskek mennek a daemonokra , ha plague is megy melle akkor ilyen 4300-4800 is megvan..
Persze a spirit a petjei miatt barmo gyors a bossnal, de shard plague squall megintcsak leepit barkit masodpercek alatt. Lehet venni (vagy duppolni scrollt) , nalam mindig van kb 30 behemot^^ bar ritkan idezem meg:D mert lassuk be nemnehez kiismerni a bossokat , kikerulni a kezdo durva spelljuket es leshardozni oket hatulrol pillanatok alatt.
Mig egy spirites sharderrel ha gaz van,akkor futsz a kis eleteddel es varod h betöltsön a poti , a druiddal meg nyomsz egy 'w' t meg jobb 1 jobb klikket es maxon van az eleted , amennyiszer csak akarod. Szerintem baromi kenyelmes:)