Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egész tûrhetõ cucc xd
grayfox
Miért lett volna gond a dmg-al ? 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Soxor ugyanazokat a statokat dobja, mint ami már egyszer megvan másik cuccon. Úgy vettem észre minél régebbi patch, annál gyakrabban. Sok cuccot ezért is adtam be a boltosnak, mert nekem ne dupoljon a game se. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Elkezdtem a wardent már lvl 44-es és már látom a def abilityvel nem lesz gond mert már 1946.. a dmg-vel sincs gond teljesen elfogadható. viszont a hp az nagyon low 3400, úgygondolom ennyi hp-val legenden gondban leszek <#idiota>
szerintetek? 😊
nálam ugyan ez van sentinel armbrandsal is 😊 haveromnak és nekem teljesen ugyan olyan van.
Na egy kis erdekesseg: Teljesen komolyan mondom , hogy ez nem dupe eredmenye! Az egyik kardot meg Orient questeles kozben talaltuk tegnapelott , a masikkal meg ma ajandekozott meg Shorlex , hogy "esett meg 1 sabertooth" runolgatas kozben. Hat mit ne mondjak eleg erdekesen generalja a game az elvileg 'veletlenszeru' tulajdonsagokat. Mindenesetre 2 ilyen kard az alma egy normalon jatszo dualos karinak. A buzogany is meger egy miset , ha minden 'kezdonek' ilyen fegyokat dobalna a game normalon , valszeg batrabban ajanlanam a dual wieldet kezdesnek😊

Hat a dual conq az kb az egyetlen dual wielder ami 100 reccel jo igazan csak😄

hát a dual wielder conqueror az nem éppen funkari, az egy állat... 😄D

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

grayfox
ja és lényeg a fun. hogy élvezd a gamet, egy egy sikeres combo pillanatát 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
hát toltam egy évig legalább. De akkor éjjel nappal😄
szerencsére inkább mostanaban wc3azok megint ^^ na meg titan quest 😛
wow nem embereknek való 😄

Grayfox latom nagy wowos vagy😄 Enchant meg aoe xD

En onmagamat meghazudtolva kezdtem most egy Earthes karit , kezdo stilusban. Persze ez nem egeszen olyan aze , mint amikor valaki feltelepiti a gamet es elso masterynek earthet valasztja.
Juggernautot inditottam totalis funbol😊 Cuccokat nemnagyon kapott , egy ket gatyi normal act1 es keket , eleget vergodtem mar ezzel a jatekkal , hogy elvezzem a minden mob 4 utes szindromat. Igy 2 utestol kb lemegy minden mob. Tatktika eleg egyszeru: normalisan harcolok defenderkent , de amikor korulallnak odaverek egy level 1 es Volc orbot , es kb leol mindenkit korulottem. Felek a kari orient vegere nagyon csirke lesz, de addig mindenesetre eleg fun vele jatszani😊 Ezt kivetelesen nem ajanlom senkinek , tul hibrid ahhoz😊

grayfox
Dudo a hamachihoz annyit, hogy ezt mi is végigszívtuk haverral, csak rainbow six veagassal 😄 kb 4-5 órán keresztül teszteltük mi lehet a gáz, aztán jött az ötlet, hogy no update.
Azóta remekül megy 😄

grayfox
hát végülis megszületett a main karim sok tesztelés után a warden tûnt a legszimpatiusabbnak 😊 tetszik a sokszínûsége, jó túlélõképesség, királyságos single target dps (nem egy brigand, de nekem elég 😊), jó aoe támadások +hunter hangulat, és nem utolsósorban spear 😊

most még csak 26-os normalon, egész jó itemeket találtam eddig, de ami kiborító, hogy még csak egy green spear sem dobódott, kb egy lvl 12-es req-s sárgával nyomom+ enchant. Kardból meg pajzsból eddig meg vagy 5-8 kék...

a fun karim meg egy dual wielder conqueror, majd ha unom a wardent, akkor csapkodok vele is kicsikét 😊

Ja akkor restart, ujrakrealas egyebek. Vannak ien kisebb-nagyobb bugok sajna a multiban. De a jatekido 80% ban elviselhetonek kell lennie.

ez igy nagyon nem jó mert megölö k1 szörnyet haverom csak akkor tudja elkezdeni lõni mert addig nem látja :S
Sajna elegge ien :F Bar lehet , hogy a gepeteken is van valami ami bekavar, de sajna teny , eleg lagos multiban, legalabbis haman at.

Thx sikerült csak nagyon laggol a játék neten!
Szal szedjetek le total uninstallal azt a hamat ami fennvan , es rakjatok fel helyette EZT . Nekunk Shorlexel ez van fenn es megy a dolog. Csak nehogy updateljetek majd.

Hat ugyanez volt nekunk is Shorlexel nehany napja. Arra jutottunk , hogy a legfrissebb hamachi versioval valamer cseszettul nemlatjuk egymas jatekat. Fel ora restartolgatas , allitgas es egyebek utan nemjutottunk semmire. Ezutan hamachi uninstall , felraktunk egy 2-vel? elotti verziot , nem engedtuk neki , hogy updatelje magat es gond nelkul megy minden. Remelem segit.

Egy Hálózatban vagytok hamacsin?
Vagy még az is gond lehet, hogy eltérõ a hamacsi verziója.
És azt megtudná modnani valaki hogy haverommal miért ne mtudunk neten játszani mind 2-nek felvan téve a hamachi és hiába hostol õ vagy én ne mtudunk egymához csatlakozni nem jelenik meg a listába a host nem tudjátok mi lehet a baj mind 2-nek kieg van és egyforma a verzió is hamachi is jól be van állitva (asszem) pls help!
Már a 4. Ma hógolyós nap van. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Naja, elsõ karinak biztos nem lesz hógolyója, de a többi már indulhat azzal. Most runoltam egyet legenden, 1 ládából 2 golyó is esett, már van 3. 😊

Latom Virs lee beeloztel a Magi cuccokkal , epp ezt akartam javasolni enis. A hogolyo eleg poen , csak sajna a normal fokozat kivegezese elott nemnagyon lesz eselye megtalalni , eshat mire vegzel a normallal addigra ien level 35, szal fogsz tudni talalni jobbat is remelhetoleg , mindenesetre a bonus palya farmolasa jo otlet hades utan , kerdeses , hogy birja e Toxeust😊

Nekem karperec esett magibol meg az elso 10 szinten az Assaval , szoval az elejen beszerezheto egy kis mazlival , es rendkivul hasznos.

Szoval hajra shard , nagyonjo kezdokent es haladokent is , csakhat picit egyoldalu vegig ugyanazzal a skillel menni. De raarsz kesobb is torni a fejedet kreativabb karikon.

Biztos jó a hunter is, én stormmal kezdtem a legelsõ karimat is, illetve azóta IT-ben is van egy ilyenem (mármint 0-ról induló), és sztem a shard minden patch verzióban nagyon jó választás kezdésre. Arra kell csak figyelni hogy az elején még ne sebzésre, hanem manára gyúrj, meg a sárga cuccokat idõnként vidd be a közértbe mana piáért, így folyamatosan lehet vele haladni.

De a legjobb ha megtalálod a * nevû fegyvert (egy hógolyó), vmi 100+ sebzése van, nincs semmi követelménye (szint se), lvl1-tõl lehet használni, és elég sokáig ver minden található cuccot. (Képet nem tudok róla nyomni, mert jól kiakad tõle az egész gép, biztos area51. ~~)

-15% rec-et ad pl. a staff of magi (lvl3 cucc), normál hamurapin még nem láttam, de epicen már van -8% rec (lvl25). Ami még jó, az az "of magi" sapi, kb 50% cast rate, és szintén vmi lvl0 cucc, shardhoz legjobb.

Shorlex : majd irj ha mehet a multi.

Ja , ha kezdo vagy SEMMIKEPPEN ne indits Earthel! Shorlex eleg jol leirta , hogy miert.

Ha mar minden aron Magusozni akarsz , akkor ha tenyleg eleg kezdo vagy , akkor csinalj Druidat ice shardal! Hameg picit halado vagy mar , es van egy-ket közepes cuccod is , akkor megprobalhatod az Oraclet.

Earth teljes mertekben felejtõs 100% recharge nelkul. Meg ha Storm lenne az alapod, akkorse mennel sokra vele. Kapnal egy Dwelllert , meg 2 cooldownos skillt , a Shardod melle , ami a tomeget meg a bosst is apritja es casting speeden kivul semmi mas nemkell hozza. (kesobbi fokozatokon majd kell a res levetel). Szoval tobb hasznat venned egy masik masterynek amit a Storm melle valasztasz.

Szal nemmondom tobbet , earth kuka.😊

Hát nem tom mennyire vagy kezdõ, de mint mondtam, huntert csinálj. Én nem azért vagyok ennyire papagáj a huntert illetõen mert reklámbevételt kapok utánuk, hanem mert amit a dudovec hosszan kifejtett a játék nehézségérõl alább, azt 100%-ig osztom. Ez a game kezdõknek, csakis full legit talált cuccokkal, mindenféle kapott itemek nélkül k..va nehéz.
Még akkor is ezt mondom, hogy ha nem a te világod, ugyanis gondolom nem 1-2 karit szeretnél csinálni, akkor meg simán belefér, hogy csinálj egyet az elején, ami kevésbé a szíved csücske, DE össze tudsz vele szedni egy csomó jó cuccot. Én ha most kezdenék, néhány hónapig nem játszanék mással csak egy hunterrel (ranger, bone charmer) hogy farmoljam a jó cuccokat. De konkrétan.

Earth annyira tetszik. Nos, az earth tipikusan az a kari, amit vagy 100 recharge-ra csinálsz vagy ne csinálj. Ugyanis a két támadóspellje, az eruption és az orb cooldown-os. Mit csinálsz, amíg azok töltenek? Hmmm? Amit karit kezdtünk a dudoveccel, eddig -8% rcharge-ot talált, egy golden fleece relic bonuszt adott ki. Lvl 31-32 a kari. Egész biztos vagy benne, hogy a 100% recet el fogod érni emberi idõben? Ha cuccolnék, akkor sem tudnék karira tenni lvl 42 elõtt 100 recet (max mindent beáldozva ennek érdekében, de azt meg a sebzés sínyli meg), pedig elhihteted, hogy van ott nálam vault rendesen...

Az elementalist kari szerintem rosszabb a summonernél, nem írom le még egyszer amit dudo leírt. A summoner is írt ugyanúgy, leveszi a resistet ugyanúgy, csak épp 5 petje van, nem kettõ, jóval több élete, heal-je, lassítja a szarba az ellenfelet a plague-al (egyik legjobb skill a gaméban), elemental resist, nrg cost, bla bla bla.
De amit láttál a videon és megtetszett annyira az egy 100 rec cuccolt kari, mert neki van már cucca, neked viszont még nincs.
Hagyd az earth-t, nem jó kezdés, beunod a játékot a sok halál miatt, pedig nagyon jó és szép játék ez, ne ez legyen az elsõ élményed vele.

Amin mi vitatkoztunk, az hogy melyik irt jobban, de ez már nem az a szint hogy melyik életképes, mert mind az. ~~

Nah letettem arról hogy Dream Mastery leszek valahogy nem az én világom de az Earth az annál inkább 😊 csak nem tom mit kezdjek mellé mert Virs lee te stormot irtál, dudovec neked pedig tetszett az Earth + Natures karid szal most vok bajba 😛

(Sorry, hogy sokat kérdezek gondolom nem azért fórumoztok hogy az én nyavaáimon segitsetek, de szeretnék egy olyan karaktert ami a játék végén is megállja a helyét)
Szal lenyegeben egy ido utan kb ujra kell kezdeni az egeszet, hogy legyen jatekelmeny. Dioba ezt megoldottak ladder resettel😊

Mindenesetre halat adok a gamenak , hogy kiadta vegul legalisan.
Komolyan , ennel az uj 'cuccnelkuli' karinal erzek valami olyat , mintha a game 'erezne' az emberen a legit hozzaallast , es megjutalmazna ezert minden joval. Normal titan pl olyan ringet dobott most a karinak , amirol screent raktal be , hogy a conqodon van , csak 26% os. Atomdurva Sabertoothot , brutal relic bonusokat , stb stb.

Szerintem kicsit elszalltak amugy a keszitok az IT nehezsegevel. Valameik szamitogepes ujsagban olvastam az IT rol a bemutatast (megjegyeznem addigra mar vegeztem a jatekkal, de csak ugy , hogy folytattam a meglevo karikat) - es nem egeszen ertettem miert volt cime a cikknek: "kezdoknek tul nehez , profiknak tul konnyu". A masodikfele oke volt a dolognak , de azota az elsovel is tokre egyet ertek. Van egy par haverom aki nemreg kezdett el jatszogatni , diablozgattak elotte eleg sokat single playerben, szal nem total beginnerek az ilyen tipusu jatekokban. Hat megkell hagyni, eleg nyogvenyelosen megy nekik a dolog.
Meg enis izzadtam rendesen amellett , hogy jatszok egy ideje , es Assasint inditottam , duallal , baromi gyors fegyverekkel meg Mandrakkel. 1 tol 25 ig konnyu volt , foleg , hogy a game azert eleg szepen dobalta a cuccokat. De 25-33 , na igen. Orient vegen amikor meg nemvolt mandrake, olyan szinten csaptak szet a karit parszor , hogy rossz volt nezni. De sebaj , osszeszoritott fogakkal kb level 28 tol 33 ig olympus runoltam , szereztem jopar cuccot , keszlett a mandrake, meglett a stun resist meg a tapos relicec. Onslaught felso passivja melle kilett huzva az alapskillje is. Es a karibol egy brutalis gyilkolo gep lett orienten , minden szempontbol. Ezutan atleptunk Shorlexel act4 be es ugyan a fegyverek atlagsebzese kb 5 el nott (megjegyeznem , fele olyan jo fegyot nem arulnak a boltba , mint amien tulajdonsagu kardokat meg buzoganyokat TALALhatsz orienten) es a kari irtasi sebessege , szemmel lathatoan igencsak zuhant. Pedig csak csira rakokat kell utni , meg mindenfele mocsarlakot , minotaurok meg dragonianok helyett.

Szoval ja , lenyomtam kb 30-40 titanrunt , hogy normalisan tudjon haladni a karim a tovabbiakban. Mig haverom , aki kezdokent belenyult egy Oracleba , es 100 castspeeddel szenved a shardal, meghalt kb 30x titannal mire megbirta olni es orult , hogy atmehet a portalon folytatni a gamet , nemhogy megalljon meg runolni?... Akkor hogy erositse fel a karit , hogy nehaljon meg minden kut között egyszer..

Szal igen , kicsit elszurtak ironlorek. Ha valaki elkezdi , az vert fog izzadni a karik 80% aval. Hameg valaki megszerzett minden jo cuccot , annak meg a karik 80% aval unalmas lesz , mert nemlesz kihivas.

Tul nehez a normal a legendhez kepest.

Virs lee: lehetseges. Tulzottan sok tapasztalatom nincs relic dupiban , de nalam ugy mukodott a dolog , hogy akarmien sorrendben pakoltam ossze , ugyanazt kaptam. Aztan meguntam , elkezdtem farmolni , esett egy ujabb darab , azt ledupiztam annyiszor amennyire szukseg van a kirakashoz (ez 5 vagy 3) es kapasbol tok mas bonust kaptam mint addig.

Igazabol ha van turelme farmolgatni az embernek kiadja idovel a szukseges bonust , bar egy erebus eseten mindig elvinni 1 karit legendig , nahat igen , nemkicsit kibaszas <#confused>

okés, köszi a segítséget.
holnap megpróbálom majd többször.
Nem kell, random módon összejöhet. Szokott még olyan is lenni hogy nem látszódik az item tulajdonsága amire rávitted a kurzort, vagy a hátizsákot mutatja üresnek.

Hát annyiból nem, hogy itt azért mégiscsak azt használod amit dobott neked a játék. Ez inkább csak egy reroll, semmi olyat nem kapsz amit nem szereztél meg legálisan.

ezek szerint mondjak le az inventory képekrõl?
ez elég szar ügy😊
Ezért mondtam hogy ha mákja van, akkor összejön, de az eredmény nem garantált. Csak az hogy a meglevõ darabokból a legjobbat garantáltan ki tudod hozni.

Ilyenkor nem mindegy hogy ledupolja az ember, vagy bonyolultabb módon másolgatja a kariát? <#idiota>
bár az is igaz hogy én utálom a cheatet:p
Ez a játék hülyesége, én pl. a hógolyóról (*) nem tudok screenshotot lõni, mert azonnal lefagyasztja a gépet. ~~

Lenne még egy problémám.
Amikor képet veszek ki simán a játékból pl. mikor épp leütök egy szörnyet teljesen éles, szép kép lesz (print screen-el). De mikor az inventory-ról csinálok képet akkor az teljesen fekete. Paint-el nyitom meg de csak azért mert nincs alapból más progi vistán amivel megnyithatnám, kerestem neten de egyik se volt jó vistára.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj?
(bár tudom nem ide kellene írnom, de hátha valaki tudja a választ)
Virs lee: en probalkoztam a save/reloaddal eleg sokat , de vegul csak az segitett , hogy talaltam egy ujabb darabot es azt tettem be az utolso helyre. A darabokba sajna valamilyen szinten kodolva van a vegleges bonus. Nem teljesen veletlenszeru. Erebusnal igy nemis jott ossze a dolog. Veletlenul adta ki vegul a sokadik karakternel amikor mar lemondtam rola.

Aha. Kicsit csítes megoldás, de jobb nincs. ~~

A karaktert mentsem le és annyiszor rakjam vissza ahányszor nem sikerül?😊
A reliceknek mind van saját bónusz értékük, a completed relic bónusza ezek kombinációjából áll össze. Ha ugyanolyan sorrendben pakolod egymásra a darabokat, mindig ugyanazt a bónuszt kapod.

A megoldás: megvárod míg minden darab (relicnél 3, charmnál 5) összejön, és csak ezután kezded egymásra pakolni (elõtte elmented a save könyvtárat valahova). Ha nem jó a bónusz, reload, és más sorrendben rakod össze. Ha mákod van összejön a kívánt bónusz.

nagyon durva a gyûrû, amu meg a staff <#wow1>
MINDEN KEZDÕNEK!

Amit dudo írt arról, hogy tulajdonképpen mi is így játszunk az igaz, nem mondom tényleg nem könnyû így cuccolás nélkül.
Én úgy gondolom, hogy egy kezdõ mindenféleképpen hunterrel nyisson, íjásszal. Hogy a második mastery mi legyen, az lehet többféle. Én vagy a rangert de inkább a bone charmert ajánlanám.
Szal kezdõ az bone charmert csináljon. Hogy miért.
Alapvetõ, hogy a kari az íjász, hunter ág dominál. Azon belül is, amilyen hamar csak tudod, kifejleszted a marksmanshipet, annak minden passzívjával. Ez gyakorlatilag epicen is végigtol a pályán. Ugyanis: kezdõként nem fogtok ütõs, nagyot sebzõ és kis lvl igényû fegyvert találni, így gyakorlatilag annak is örülni kell, ha 5-10 ütést/DPS-t ugrik a kari. Nyilván tapasztaltátok. Lvl 30 körül (sztem elõtte is) el lehet érni a maxolt masteryt, amibe belefét a majdnem maxolt marksmanship, egy kis study, hálódobás (ami kezdõknek nagyon nagyon hasznos lehet és viszonylag kicsi a cooldown), maxolt wood lore, és talán belefér egy-két pont arra, hogy gyorsabban fuss.
Valahogy így
Akkor számoljunk kicsit.
Lvl 30 környékén még ilyen nagyon gizda fegyvereitek lesznek, olyan íjak, amivel a hit ilyen 200 körül van. Nekem pl. egy év játéktapasztalat után 250 az "ütésem" íjjal, és ebben benne van egy marha szerencsésen kifogott kis artifact. Tehát 200.
Igen ám, de ami marksmanshipnél szerepel plusz piercing damage-ek, azt nem veszi bele a program ilyenkor a számításba. Ezek pedig a következõk.
24 piercing damage a fõlövedékre pluszban marks alapjából
A LÉNYEG: scatterbõl 7-9 fragmentet lõ ki, egyenként 162 piercing damage-el. Emlékezzünk csak: majdnek ennyi a fegyverrel a hit, ebbõl pedig 7-9-et lõ ki! DE ez még nem minden.
Puncture shot arrows: plusz 33% pierce damage, azaz scatterenként lesz 200 piercing damage-ed, amibõl van átlagosan 8, ÉS RÁADÁSUL 55% esély van arra, hogy keresztülmenjen az nmy-n. Azaz 8 lövésbõl 4 legalább duplán arat.
Összeségében egy olyan fegyverrel, amivel egyébként sebeznél 200 körül mert kezdõ vagy és nincs cuccod, sebezhetsz (8+4)*200, azaz 2400-at egy lövésre, csak azért mert ilyen a marksmanship és kész (és akkor nem számoltam a marks alapot, meg azt is lehet maxolni, késõb pedig a hunter aurát, majd a call of the huntot, stb stb) Gondoljatok csak bele micsoda írtás az...
Ami a spiritet illeti: legjobb kieg mastery: deatchill aura, undeadek elleni aura egy isten, lich king-outsider duo bika, a legjobb bossölõ, mivel még se tapasztalatod nincs, se cuccod, bízd rájuk a bossok kivégzését 😄 Nem ám elkeseredni ha normalon lehalnak könnyen, legenden iszonyú bikák! 😄

Szóval összeségében azt mondom, hogy hunter az, amivel valami brutál módon lehet írtani, ÉS GYORSAN, tömegeket nem is akármilyen tömegeket, és mindezt mindenféle cucc nélkül.
HUNTER RULEZ aztán ha összeszedtetek vele cuccokat akkor jöhetnek az egyéb, nehezebb karik is.

huhh. na igen ez a crystal of erebus.. elég kevés lehetõség van kirakni 😊 (nekem) és még sosem jött ki ilyen 😄
Na asszem ittvan minden. Lenyegeben: 100% recharge +4 Skill 300% cast speed , es mindehhez megprobalni meg sok intelligenciat is elerni. Hat kb igy sikerult.

A sapiban levõ relicet nagyon nehez kihozni. 6 ik Legendet befejezõ karimnak adta ki , Virslinel talan a 3 ik nal? szal eleg mazli kerdese a dolog , mindenesetre a jatek legjobb relicje. Ebben asszem egyetert Virsli is.
Ha ezen kivul mast nemis ereztem tole valodi hasznos feldezesnek, ezt mindekeppen annak tartom, ha eddig nemtettem volna szova most megteszem.

A resistjeim mint latod nem a legjobbak ,de igazabol nincs szuksegem rajuk. Energy leech/vitadmg meg stun resist van x3 hades runolashoz. Masra ide nincs szukseg , bar azis igaz , hogy nincs kifejlesztve az Oak passiveja es a tobbi aktban is ugyanezt a szerkot hordom. Mobra stunos orb , Bossra eruption + stoneform , nemigen van szukseg ra.

Movement speed ami egy casternel eleg fontos dolog , hiaba hanyagoljak el sokan. Sõt igazabol minden karinak fontos , ha mar csak azt nezzuk , hogy mennyi resz van a jatekban ahol csak futsz , mennyi idot takaritasz meg.., a harc kozbeni mozgasrol nemis beszelve. Nalam ez mindössze 119% , de az Oak sage , illetve a szinte allando farkas aura mellett tovabbi 25% ot novexik , ugy mar elviselheto.

Asszem nagyjabol ennyi , ha kerdesed van johet batran.
A heat shieldes dolgon meg ne oltodj😊 legalabb tisztazva lett a skill valodi haszna.