• dudovec
    Ez megint csak oke , bar nekem nem erne meg Dwellert kerni a shard melle , a nature tap dolgai helyett.

Nalam az energy costos tulajdonsag 37% chance to -50% energy cost es a staffomban van tovabbi 30% - energy cost szal kb ~47% energy cost minusom van.. Megneztem a 19 es heal 130 manaba kerul csak , szal 70 manaer töltöm az eletem kb^^ Szal -47% cost melle van 40 energy regen is 2600 mana szoval nemrossz az azert. Covenant azert annyira tap , mert ad sebzest , peteid is erősiti , gyorsabban futsz ,meg 2 csoport között feltölti a manadat maxra es olyankor nemkell tölteni. De a Conjum volcanic orbja melle mehet akarmilyen covenant , kinyirom a manam pillanatok alatt:D

50% intes gyuru pedig nincs , csak amu~ azaz elvileg kene legyen ringbe is , de nemgeneral a tq ilyet , ugytunik.

-25% reces arti pedig baromi jo tud lenni. Sok karinal hasznaltam , es a rod of ancients is jo tud lenni, valoszinuleg azt adnek egy cl es karinak.

Act4 vegen pedig 100% to daemonnal meg squallal kb ilyen a shard:
    hadesrun
    Mondjuk a hadesokkal megszenvedtem rendesen , dehat 3 an annyira stunolnak , meg nyomjak azt a piros gömböt ami követ (elkap meghalsz) , hogy osszevissza kell rohangalni kulomben veged.

Többi dologgal egyet ertek kb teljesen , bar annyit azer megjegyeznek , hogy regen enis nagyon izgultam az amun-ra pancelra , de IT óta nem annyira eros...