• virs lee
    Lehet más earth karit is, de eruption mellé wisp (+150% elemental dmg) + squall annyira ütős, hogy olyat más osztály nem tud neki kínálni. Spirit petek bossra kb. ugyanolyan jók (eruption spam + squall + wisp ugyanolyan gyorsan leszedi a bossokat, főleg ha azt is hozzászámoljuk hogy nem olyan lutri mint a spirit, hogy mikor lövik el végre a health reduce skilljeiket). Egy nagy hátránya van csak az elementalistnak hogy hamar kifogy manából ha orrba-szájba lövöldözik mindenre. Covenanttal ez nem gond, de itt inni kell a manát rendesen. Erre van nekem a gólem, előrerohan, begyűjt mindenkit egy kupacba, és aztán rakom alájuk az eruptiont. Így már nem kell annyi, ezért olcsóbb, potionkímélő. Igazából csak kényelmi dolog, de hosszú távon knyelmesebb hogy nem kell a piákkal annyit foglalkozni.

A summoner az megint a spirit miatt jó, covenant + petek, cserébe elveszti a squallt + wispet, ami kb. ugyanakkora veszteség mint nyereség. Hasonló szint.

A legelső karim stormos volt, sharddal ment, majd elementalista lett, onnan is csak a gólemet használta, hogy 1 kupacba begyűjtse az ellenséget a shard elé. Sztem kezdő karinak is ideális, 0 cuccal. Egyedül fast cast kell neki, de már a legelején találhat magi cuccokat, azzal elég lesz sokáig. Viszont a shard önmagában sok helyen kevés, pl. act3-ban szinte mindenki keményen resisteli (squall persze segít valamelyest), de pl. a jégemberek szinte immunisak, act4-ben csak a rákokig jutottam vele (tesztkari), de azok is szarrá resistelték, nemtom később hádész felé hogy állnak vele. Szal stormból a cl nekem jobban bejött, azzal egyedül a legend act4-es Dactylok szopás, na az squall mellett is cl immunis, de más nem.

Nemtom az Oraclednak mennyi az intje , de gondolom ilyen 1500 korul mozoghat ha 100 reces meg sok + skillje van.
    1681, lvl68-on. De nekem nincs 50% INT-es gyűrűm, az sokat dobna rajta, csakhát olyan sose esett, mint az amun-ra páncél.

-50% energy costom van 2600 mana melle
    Maxon 28%, +4 skillel is olyan 45% lehet, tehát kb. minden 2. spelledet felezi, vagyis átlagban csak 25%-kal csökkenti a költséget. Egy 200 manás spellből (pl. cl) 150-et így is ki kell köhögni, ami nagyságrendben kb. ugyanakkora. Hasznos dolog, csak nem egy covenant (a regen részére gondolok).

1 dolog amire jó a shard: mehet mellé a démon relices gyűrű, cl-nél szükség van a reces hammurapira. Talán a 25% reces artifacttal megoldható lenne a dolog, az kb. fedezné a 2 gyűrű (2*8%) + heka helyett rod of ancient staffból adódó veszteséget (23 -> 16%), ami nálam összesen 23%. De akkor ugrik a zeus is, az -60% light dmg, helyette az ancients ad 34%-ot, ami átlagosan csökkenés, bár a 100% démonért megérhetné. Már csak olyan artifact kéne. :)