-
dudovec #16149 Ezzel a hsz. el kb tökre egyet ertek , 1-2 aprobb bibi van vele csak.
Az első mondatod a lenyeg , hogy Elementalistal nem shardozol.. Na epp ezaz: - nem azt mondtam , hogy a druid a legjobb caster vagy vazsi vagy akarmi , hanem , hogyha tisztan Shardos karit csinalsz , akkor sztem a druid az idealis erre a celra. 0% rechargeos shardernel a nature az ami sokat nyom a dologba. Hiaba van a spiritnek covenantja , rec nelkul azis haszontalan kb , szoval kapsz 1 petet meg egy undead ellenes aurat , amit kihasznalsz belole.
Persze , hogy erosebb tud lenni az elementalist , de azt csak 100% recharge mellett van ertelme csinalni. Bar hozzatennem , hogy ha 100% reced van , akkor mar az Earth is eleg tud lenni önmagaban es baromi jo Evokert , vagy akar Summonert lehet csinalni instant orb + eruptionra.
De egy kezdo player , gyenge cuccokkal akkor jar a legjobban , ha kezd egy Rangert vagy egy Druidot. Nyilvan a tisztan shardos kari nemfogja felvenni a versenyt az overpowered instant skilles varazslokkal (pl az a sorceror amit linkeltem , vagy spellbreaker hornal stb..) , de nagyonjol lehet vele zuzni kezdőkent is , es profikent is egyarant. Szal a 0% meg 100% recharge annyira mas kategoria egy kaszternel , h nem hasonlithato ossze.
Ami az intet illeti , nekem 2k volt asszem a max a Conjurerrel level 66 on a +4 skill meg a 100% rec mellett , szal valaminek a karara fog menni a dolog, hogy ilyen 2500 at kihozzal.. Nemtom az Oraclednak mennyi az intje , de gondolom ilyen 1500 korul mozoghat ha 100 reces meg sok + skillje van.
A refreshen 1 pont van (4es) es eleg ritkan castolom , szoval nemigazan fogyasztja a manamat.
-50% energy costom van 2600 mana melle , szoval a 170? manaba kerülő healemet , ami 3200 eletet tölt - kb 20x elbirom castolni egy mana potibol es több eletet ad , mintha nyomnek 1 piros potit , raadasul nincs rajta timer , szoval akkor es annyit gyogyitok magamon , amennyit csak akarok , szal nemkell lehuzni:D 1 mana potibol gyogyulok annyit , mint 20 healthbol.. Persze ez nem jelenti azt , hogy ne hasznalnek health potit neha , de csak olyankor amikor reflexbol kell villamgyorsan a gyogyitas.
Raadasul a heal az instant kb 0% recharge "alapszerko" mellett is , mert adsz neki egy 20% rechargeos botot weapon swapra es mar tudod belole is tolni (mivel a heal passivja ad ra 85% koruli recet)..
összefoglalva szerintem:
Tisztan shardos karira Druid 0% rechargeal .
100% rechargeal stormmal tamado karinal pedig Oracle.