• virs lee
    Hát elementalistával nem shardozok. ~~ Eruption + cl. Eruption az olcsó tömegirtó (kb. fele manaköltség a cl-hez képest), ráadásul stackelhető bossokhoz, cl meg arra jó, hogy stunnal benntartja eruptionban a tömeget, ami enélkül simán átrohanna rajta, megúszva 0-1 fragment sebződéssel. Mondjuk nem szabad úgy ész nélkül lövöldözni vele mint egy oraclevel (covenant hiányában sokkal kisebb mana regen), viszont a wisp +150% elemental dmg-t ad (eruptionhoz is), a squall meg ugye tudjuk miért jó. Dweller arra jó hogy (a cl-hez hasonlóan) megfogja az ellenfelet, lehet alájuk pakolni a vuilkánt, nem rohannak el. olcsóbb a cl-nél (de lassabb), ráadásul addig se téged lőnek / ütnek. Nem létfontosságú a gólem, de hasznos. Én a shard pontjait raktam át gólemre, így is 2 támadó skillem van, felesleges egy 3., viszont golyófogó pet az mindig jól jön, és magától végzi a dolgát, nem kell klikkelgetni.

Az oke h a core eleg jol aggrozik , de ha folyamatosan lovoldozol ugyanugy csalod magadra a lenyeket.
    Ez igaz, de mire rájönnek hogy nem a gólemet kell ütni, már lenn van a squall + 3-4 eruption, akkor már késő megfordulni. ~~ Bossoknál még nem késő, de azokat meg körbe futkosva a vulkán körül benne lehet tartani, és időnként újrarakni.

Szal a nécsör tud adni oakot (ami hasznos egy stormosnak), a fire pedig eruoptiont (amit a squall + wisp jól felturbóz). Sztem az elementalista jobb mint a druida. Ja, még az allres ami jó natúrból, de light az így is maxos (a zeus artifact miatt többszörösen is), cold az majdnem max, fire olyan 25% körül. Namost itt firet lehetne érdemben növelni, azt meg az earth is tud. Nekem csak 1680 INT-em van, nyilván 2600-zal a shard jobban sebez mint nálam, de a cl + eruption is annyival több lenne.

A duridos heal + refresh meg a manádat szopja le, akkor nem piros potit, hanem kéket kell innod, az se jobb. ~~