-
dudovec #16128 Persze ertelek , de mondjuk nemtom ha shardozol akkor az earthbol a core dwelleren kivul meg a heat shielden kivul mi hat rad.. Csakmert az elementalistot is emlited.. Az oke h a core eleg jol aggrozik , de ha folyamatosan lovoldozol ugyanugy csalod magadra a lenyeket. Akkormeg inkabb dupla life , több mana meg heal meg res :D Sőt meg az 1 pontos refresh beis tölti a lightningod ha szukseg lenne ra. Maxoltam a lightot annak ellenere h max timeres , mer 600% total elemental dmg mellett azer odabasz:D
Persze bosshoz Elementalistnal van Eruption a shard melle , ez az egyetlen elony amit en az earthnek adnek itt a shardos karinal. De kozelrol shard+ plague + squall ugyanugy pillanatok alatt megdaralja a bossokat. Szal nalam inkabb a druid ilyen teren..
Oracleval kb egalban van. Dark covenant +50% elemental dmgje az ilyen 600% + elemental damagenel (bőven megvan annyi ennek a druidnak) nemsokat szamit. Mana reg az eleg jo , olyan 150 mana regje lehet kb egy conjunak vagy oraclenak.. Nekem van 2600 mana meg kb -50% energy cost meg 40 mana regen/sec , elegnek erzem , bar kell inni azert.
A spiritbol meg nagy elony a spirit ward , mivel a daemon elleni sebzes melle kapsz 60% undeadot , az mar ugy eleg tap^^. Hades runon squallal 3000 es shard tüskek mennek a daemonokra , ha plague is megy melle akkor ilyen 4300-4800 is megvan..
Persze a spirit a petjei miatt barmo gyors a bossnal, de shard plague squall megintcsak leepit barkit masodpercek alatt. Lehet venni (vagy duppolni scrollt) , nalam mindig van kb 30 behemot^^ bar ritkan idezem meg:D mert lassuk be nemnehez kiismerni a bossokat , kikerulni a kezdo durva spelljuket es leshardozni oket hatulrol pillanatok alatt.
Mig egy spirites sharderrel ha gaz van,akkor futsz a kis eleteddel es varod h betöltsön a poti , a druiddal meg nyomsz egy 'w' t meg jobb 1 jobb klikket es maxon van az eleted , amennyiszer csak akarod. Szerintem baromi kenyelmes:)