-
dudovec #16099 De calc szerint valami ilyen skillkiosztast kapna:
Ranger
Mondjuk a ranger az kurvara skillzabalo kari , szoval jopar dologra igy nemjutott. De speciel en ugy oldottam meg a dolgot , hogy sporoltam nehany nature skillen , ugy, hogy swapra benyomtam +2 skillt , igy a farkasra alig kellett tenni , hogy 2 db jöjjön legalabb.
Healre szinten nemjutott , az kb azokbol a skillpontokbol lenne meg , amit quest rewardkent kapnal.
Ha mindenkeppen ilyen extra sporolos dolgot akarsz csinalni. Akkor a hunting reszet igy csinald meg , ahogy linkeltem. A naturenel legyen 2 farkas maxolt auraval , meg 1 maxolt alap oak. A plaguen meg ugy tudsz sporolni , hogy csak a legfelso passivjat maxolod , es az alapskillre teszel 1-2 pontot , hogy azert hasson is valamennyi ideig. Azt ugyis csak legenden fogod a study melle radobni a foellensegekre, szoval a többi reszet nemis olyan fontos ott fejleszteni , igazabol a damage resist levetel fog ott szamitani legfokebb , amit mar alapban ad a study , de ez meg megfogja fejelni a sebzesed eleg rendesen. A lassito illetve health reduction resze eleg jol muxik moboknal , de ilyen legend főbossoknak szerintem eleg jo slow resistjük van , meg rajuk nemigazan hat mar a Plague health reductionja , meg deatchill aura melett sem..
(valo igaz , epic manticore lifejanak 80% at lekaptam 1x egy plague castra a soothommal , de legenden kb 1 milit szed le belole ugyanez [erdekes:O] )
Healt eleg korulmenyes hasznalni , elvegre bal klikk marksman , jobb klikk study pray.. Szoval heal az csak weapon swapra kerülhet , de eleg sok skill , es ugyan soxor megmenthet , de nekem igazabol csak ilyen x3 as legend boss killek alatt volt szuksegem ra , a ranger annyira durva , hogy nemkell neki..
Megin lehet sporolni az oakon , ha rutinosabb vagy - sokan mondjak , hogy az Oak alapfeltel egy natureos karinak. Lehet , de a hunternek nem muszaj. En sacrifical amuval tepertem vegig legenden anno (-50% hp) es az oakom arra volt jo , hogy ez ebbol adodo veszteseget potolja , szal annyi eletem volt , mint egy normalis oak nelkuli karinak. Siman vegigmentem legenden , igaz brutko cuccokkal , de nem ereztem , hogy keves lenne az a 3.5 - 4.5k hp amivel egy atlagos hunter rendelkezik.
Mindenesetre ha nincsenek jo cuccaid , meg relative kezdő is vagy , akkor jobban jarsz ha kigyurod azt az oakot.
Briar wardra nem erdemes tenni. Poenkodni persze lehet vele 100% rec mellett , de ha jo a karid akkor nemigen fognak odaerni , hogy segitsen barmiben is. Az meg mas kerdes , hogy a briar ward igazabol 100% recharge mellett hasznalhato - de amikor mar 100% rechargeos cuccod van , akkor mar eleg tap cuccaid vannak , es akkor mar nincs szukseg wardra:D
Stat szempontjabol. Dexed majd kesobb cuccokkal legyen kb 500 max , amugy Str ami a csövön kifer. Legalabbis en igy csinaltam. Sokan a dexre esküsznek a defensive ability miatt. (def ability csak melee attacknal szamit , egy jo huntert pedig nemszabad h megközelitsenek , amugyis eleg defensive abilityd lesz ultramagas dex nelkul is - annyira sok meg ugysem lesz alapcuccokkal , hogy teljes vedelmet adjon - ez megint csak ugy lenne elerhető ha durva felszerelesed van , de akkor ugyanaz van mint a briar wardnal: senki nemfog odaeerni h igazan hasznat vedd.)
A dex egyebkent pontokent ad kis % ban pierce dmg t (amibol igyis ugyis több száz lesz % osan , szal ilyen szempontbol nemfeltetlen eri meg izmozni a dexet)
Mig az STR a jatek szerint a közelharci fegyverek alapsebzését növeli - fix (nem % os értékkel) , de mint többször is tapasztaltuk: az STR hat a tavolsagi fegyverrel vegrehajtott tamadas alapsebzesere is , raadasul magas szinten jobban növeli , mint a dex - ezert tessek str re gyurni , ha megvan a megfelelo dex az ijakhoz.