23078
-
virs lee #16127 Az odáig oké, de a druidás tesztemre írtad válasznak. ~~ -
virs lee #16126 Elég is, mint mondtam a cl irt rendesen. De mivel a célom más skillek kipróbálása volt, ezért azt már nem kell külön hangsúlyozni hogy ami eddig is jó volt, az most is az. ~~ -
dudovec #16125 Jaj elbasztam:D
-
dudovec #16124 Na sharder druidnak valami ilyen kell:D Igaz ez testkari volt csak x3 hades/olympusra , de szerintem eleg jol arat a jatek fontosabb helyszinein is.
Artifact az Efficy? of skyfire asszem.. Az adja meg a Stormnak a 4 ik + skillt , naturenel eleg nekem +3 is a plaguehez.. 20% intet is ad , meg percenkent ellő egy brutal villamszőnyeget - ami olyan 60k körül szokott verni , bar 120k a greatestje a 100% dmg to daemons miatt. Bossoknal eleg surun bejon^^ -
Shorlex #16123 Nem, a mondanivaló lényege az volt, hogy petezni nem okvetlenül druidával kell. :D -
dudovec #16122 Virs lee: Mindenesetre regen azt mondtad , hogy storm eleg magaban - ezzel senki nemis vitazott , mert igy van:D Ha shardos karit akarsz , akkor szerintem legjobb a druid. 0% recharge es csak shard meg squall es ugyeskedsz a plaguevel is , tovabba okosan hasznalod a timeres cl t , hogy a feled ronto csapatokat megakaszd shardolas közben. Sharder annyira palyafüggő - de mivel jo 1 ellenfelre is meg tömegre is , mindenkepp hatekony lesz. Boss kill persze nemlesz gyorsabb mint egy shardos Oraclevel , de legalabb nem a lich king solozza le a főellenseget^^
Farkasom nekem nincs is , nemerdekelt nagyon most a speed , de ha kimaxolnam a karit , siman kijonne 2 db aurat adni a futashoz.
A cuccok meg eleg erdekesek sztem , mindja tolok 1-2 screent. -
virs lee #16121 A prófétát is megpróbáltam újra, hátha magától feljavultak a dream skillek, de nem. :D -
virs lee #16120 pl. a storm ágat magát.
Elméleti lehetőség létezik ilyesmire. Nade nekem lvl65 stormcaller után? ^^
Most képzeld el hogy nem egy el..szott storm aurával állsz a farkas mellé segíteni, hanem mondjuk a deathchillel, lich soul blightjával.
Druidával deathchill? ^^ -
dudovec #16119 Hat behivtam a druidom es mentem vele 1 kört. Valoban nem annyira atutő , de megfelelő squallozas mellett daral mindenhol. Act4 meg a 100% dmg to deamons miatt szinte babapiskota , egy ket hely van ami veszelyes lehet.
Mondjuk x3 alatt jott be vele jatszani leginkabb , nagy tomegeket eleg jol zuztam , ott jol terjedt a plague is es nem kellett annyit healeljem magam.
-
Shorlex #16118 pl. a storm ágat magát.
Nézd meg a farkas is tud %-osan redukálni. Most képzeld el hogy nem egy el..szott storm aurával állsz a farkas mellé segíteni, hanem mondjuk a deathchillel, lich soul blightjával.
Zúz az a farkas ám nem szabad lebecsülni, persze nem egy nagy szám mint az outsider, de plusz 4 skilles lupus soothsayer esetén nagyot üt. Tudom, kipróbáltam próbakarival, és most épp csinálom legit módon :DDD -
dudovec #16117 Btw ha van squallod teljesen felesleges a plague ha kisebb csapatok jonnek. De pl ha x3 azol es jon feled 10 minotaur , akkor dobsz 1 plaguet , squallt es lovod a shardot , kb mar rajtuk van a plague mire eltalalod oket , mert a tomegben baromi gyorsan terjed. De igazabol nincs ra szukseg , mint ahogy a Summonernek sem kell semmi a Volcanic orb melle , bossnal hasznal plaguet az eruptionhoz. -
virs lee #16116 Bisztosss... ^^ Mit lehet ezen elrontani? Storm ágat garantáltan nem, natúrból meg farkas + plague (+passzívok) maxolva, oakra elég 1 a speedért. Ennél többet ebből nem lehet kihozni. De még ha 2x olyan ütős lenne, az is nagyon karcsú egy rendes vazsihoz képest. -
dudovec #16115 Biztos nemvolt jo a builded -
virs lee #16114 Farkasoknál minden passzív is maxolva volt, plaguenál csak az alap + legfelső, de +4 skill befigyelt. Ennél az oracle / elementalist / conjurer fényévekkel jobb. -
virs lee #16113 Nyomtam egy próbát druidával (legend), hááát... 3 farkas a legelső rákot alig bírta lenyomni 1 perc alatt. Sharddal szintén szart se értem, csak a jól bevált cl mentett meg a haláltól. A plague lehet hogy bossra jó poén, de mobra lófasz, se a farkasok nem sebeztek látványosan többet, se nem terjedt elég gyorsan ahhoz hogy az instant squallt kiváltsa. Ez így suxx, le is töröltem a gecibe a próbakarit. ~~ -
#16112 Mindenkinek!!Ez egy jó kis progi!!Kategóriára,koronként,stb....érdemes megnézni! -
virs lee #16111 Nem a hekk a lényeg, az itt is van, hanem hogy már ott megvolt az igény a cuccolásra, nem kellett ehhez pont a tq egyik hekkjére várni, hogy rájöjjenek. -
dudovec #16110 Hat ezzel kellett volna kezdeni:D Alap amikor hasznalsz valami ilyesmit akkor azt a főkönyvtarba teszed. Lenyeg h muxik , remek.
Kemo: Bőven lehetsz siman hunter epic vegeig , ott meg azert mar esniük kell hasznalhato cuccoknak.
Btw talaltam egy 26 os wardent regi mentesek közt , es a statja sincs elkurva szal hurra , nemkell 0 rol kezdenem:) -
#16109 Kössz!!
Azért sokan összehoztuk,hogy jó legyen!
Thx mindenkinek :)
Igaz,a legjobb páncélt,meg fegyvert,ami eddig volt,valahogy a Tqvaultal letüntettem :S De ez legyen a legkevesebb. -
#16108 hu de sporolos ez a ranger télleg, ráadásul én csak sima tq val tolom. na mindegy mek valami más karival, szerzek cuccokat:D -
dudovec #16107 Hhehe oks:D
Jo reg nemjatszottam ugy rendesen.. asszem kezdek egy melee wardent , olyan meg ugysem volt:D -
#16106 mármint a naturos skilleket irtátok le -
#16105 igen tom hogy leirtátok, pont azé voltam gondba mer nem tuttam mire rakjak marksmanra mer nem marad sok pont, érted:D
de kösz a helpet nagyon -
dudovec #16104 a tqvaultmon ugyanabban a mappaban van , ahol a titan quest inditofajlja? -
#16103 Sajnos fent van.Mivel ATI kártyám van,s enélkül nem lehet feltenni.
Még valami tipp? :| -
dudovec #16102 jaj a kopírozos csavo megin alakitott , most a 11-20dmg videot terjesztetti 1 hadesrunra:D irtam neki , hogy elhiszem h csak 16 , de lehetne picit kreativabb is , de nem valaszol:DD -
#16101 Te figyu, megvan neked a NET keretrendszer?, a nélkül nem indul el, a guglin megtalálod és ingyenesen tölthető a hiv szerverekről, sima microsoftos oprendszer fícsör, nem kavar be semminek, sőt inkább csak javít rajta. -
dudovec #16100 Refreshre kimaradt az indoklas: 1.08 alatt rendkivul univerzalis skill volt , lehetett kb 3-4 fajta karit erre epiteni (guardian , champ , soothsayer, ranger). Mostmar picit gyengus skill lett , de 6 + 2-3 skillel eleg hasznalhato tud lenni. Kb fel perces cooldownja lehet , de 8 as szinten asszem 40 seccel csökkenti az összes eppen töltödő varazslatod cooldownjat. Szal a call of the hunt nevu skillhez erdemes ratolni azt a 6-7 pontot a refreshre , mert eleg szepen segiteni fogja.
Következőkeppen csinalod: Call of the huntot elnyomod (tart vagy 1 percig biztos kifejlesztve) azonnal nyomsz 1 refresht. Mesz, gyilkolsz, stb es amikor latod , hogy lejart a Refresh cooldownja (ekkor meg a call of the hunt hatasa alatt kell legyel , ha mindent jol csinaltal) elnyomod ujra a Refresht. Igy elvileg ha van +2-3 all skilled , amire lejar a Call of the huntod , rogton fogod tudni ujra castolni a 2x ellőtt refresh miatt (max varnod kell 10-15 secet - plus skillek szamatol fugg) .
Egy call of the hunt eseten meg baromi nemmind1 , hogy a teljes idő 1/3 aban van rajtad egy ilyen allat aura (főleg ha gyengusok a cuccaid) vagy kb a 90% aban.
A refresh tovabba hasznalhato arra is , hogyha esetleg elcseszted a Study castjat vagy a Plaguet , es nem kapta meg a celpont , akkor azonnal elsütöd a refresht es lesz meg 1 lehetőséged , hogy rajuk tedd. -
dudovec #16099 De calc szerint valami ilyen skillkiosztast kapna:
Ranger
Mondjuk a ranger az kurvara skillzabalo kari , szoval jopar dologra igy nemjutott. De speciel en ugy oldottam meg a dolgot , hogy sporoltam nehany nature skillen , ugy, hogy swapra benyomtam +2 skillt , igy a farkasra alig kellett tenni , hogy 2 db jöjjön legalabb.
Healre szinten nemjutott , az kb azokbol a skillpontokbol lenne meg , amit quest rewardkent kapnal.
Ha mindenkeppen ilyen extra sporolos dolgot akarsz csinalni. Akkor a hunting reszet igy csinald meg , ahogy linkeltem. A naturenel legyen 2 farkas maxolt auraval , meg 1 maxolt alap oak. A plaguen meg ugy tudsz sporolni , hogy csak a legfelso passivjat maxolod , es az alapskillre teszel 1-2 pontot , hogy azert hasson is valamennyi ideig. Azt ugyis csak legenden fogod a study melle radobni a foellensegekre, szoval a többi reszet nemis olyan fontos ott fejleszteni , igazabol a damage resist levetel fog ott szamitani legfokebb , amit mar alapban ad a study , de ez meg megfogja fejelni a sebzesed eleg rendesen. A lassito illetve health reduction resze eleg jol muxik moboknal , de ilyen legend főbossoknak szerintem eleg jo slow resistjük van , meg rajuk nemigazan hat mar a Plague health reductionja , meg deatchill aura melett sem..
(valo igaz , epic manticore lifejanak 80% at lekaptam 1x egy plague castra a soothommal , de legenden kb 1 milit szed le belole ugyanez [erdekes:O] )
Healt eleg korulmenyes hasznalni , elvegre bal klikk marksman , jobb klikk study pray.. Szoval heal az csak weapon swapra kerülhet , de eleg sok skill , es ugyan soxor megmenthet , de nekem igazabol csak ilyen x3 as legend boss killek alatt volt szuksegem ra , a ranger annyira durva , hogy nemkell neki..
Megin lehet sporolni az oakon , ha rutinosabb vagy - sokan mondjak , hogy az Oak alapfeltel egy natureos karinak. Lehet , de a hunternek nem muszaj. En sacrifical amuval tepertem vegig legenden anno (-50% hp) es az oakom arra volt jo , hogy ez ebbol adodo veszteseget potolja , szal annyi eletem volt , mint egy normalis oak nelkuli karinak. Siman vegigmentem legenden , igaz brutko cuccokkal , de nem ereztem , hogy keves lenne az a 3.5 - 4.5k hp amivel egy atlagos hunter rendelkezik.
Mindenesetre ha nincsenek jo cuccaid , meg relative kezdő is vagy , akkor jobban jarsz ha kigyurod azt az oakot.
Briar wardra nem erdemes tenni. Poenkodni persze lehet vele 100% rec mellett , de ha jo a karid akkor nemigen fognak odaerni , hogy segitsen barmiben is. Az meg mas kerdes , hogy a briar ward igazabol 100% recharge mellett hasznalhato - de amikor mar 100% rechargeos cuccod van , akkor mar eleg tap cuccaid vannak , es akkor mar nincs szukseg wardra:D
Stat szempontjabol. Dexed majd kesobb cuccokkal legyen kb 500 max , amugy Str ami a csövön kifer. Legalabbis en igy csinaltam. Sokan a dexre esküsznek a defensive ability miatt. (def ability csak melee attacknal szamit , egy jo huntert pedig nemszabad h megközelitsenek , amugyis eleg defensive abilityd lesz ultramagas dex nelkul is - annyira sok meg ugysem lesz alapcuccokkal , hogy teljes vedelmet adjon - ez megint csak ugy lenne elerhető ha durva felszerelesed van , de akkor ugyanaz van mint a briar wardnal: senki nemfog odaeerni h igazan hasznat vedd.)
A dex egyebkent pontokent ad kis % ban pierce dmg t (amibol igyis ugyis több száz lesz % osan , szal ilyen szempontbol nemfeltetlen eri meg izmozni a dexet)
Mig az STR a jatek szerint a közelharci fegyverek alapsebzését növeli - fix (nem % os értékkel) , de mint többször is tapasztaltuk: az STR hat a tavolsagi fegyverrel vegrehajtott tamadas alapsebzesere is , raadasul magas szinten jobban növeli , mint a dex - ezert tessek str re gyurni , ha megvan a megfelelo dex az ijakhoz. -
#16098 Biztam benne h elindul,erre nem jön össze ezzel a játékkal semmi :||
Start Titan Quest,erre ezt írja ki:
2007.08.17. 15:19:50: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt
2007.08.17. 15:19:50: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
2007.08.17. 15:19:50: at System.Diagnostics.Process.Start()
2007.08.17. 15:19:50: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
2007.08.17. 15:19:50: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
2007.08.17. 15:19:50: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)
Hihetetlen ez a játék,ennyit még nem küszködtem egy játékkal se :@ -
dudovec #16097 Kedves kemotox epp a mai nap irtuk le shorlexel , hogy mit erdemes naturebe fejleszteni , ha hunter melle valaszotod (mondjuk ez nagyjabol igaz minden mas karira is aminek nature kiegje van) -
dudovec #16096 Persze shorlex , vilagos:D
Virs lee: dio1 nel jobban szarrahekkelt jatekot nemis mondhattal volna:DD
Vaultal Origi Tq ban: cuccot tudtal tarolni , relicet kivenni cuccbol , na meg persze duppolni...
Duppolast mindigis lehetett (save file backup) , de most a keszitők beletettek a relic kivetelt meg a cuccolast - nyilvan annak a hatasara , hogy panaszkodtak a userek , hogy nem mindenkinek van multira lehetosege es ne kelljen mar (egy egyebkent jol mukodo) külső programot hasznalni.
Hack az az amikor Defilerben atirod a karid , meg csites cuccokat hasznalsz.
De hogy elrepüljenek a mobok , meg kiirjon minden sebzest az inkabb 'add on'. Az IT előtti vault sem eppen hack , inkabb egy kigeszites a jatekhoz , amit a fejlesztok kihagytak - kesőbb el is ismertek :)
Persze neked minden hack ami külső dolog , akkor teis hacker-csiter vagy mert nocd vel jatszol a jatekkal , nempedig ugy ahogy kene -
Shorlex #16095 Rash, a vaulttal kapsz egy olyat hogy tqvault monitor (tqvaultmon.exe)
Azt indítsd el, és ha az megvan akkor indítsd a játékot.
Hajrá! -
Shorlex #16094 Btw veled együtt írtam nem egészítettelek, cimbora :DD -
#16093 hát nem is akartam rögtön az elején másodlagost választani.. mer nemtom mi legyek:D néztem titancalcon rangert de nemtom pontokat hogy osszam el. -
#16092 epic szintig nem kell szerintem 2. mastery a hunter mellé, sőt epicen is csak kb act3tól -
#16091 hello
kezdtem egy huntit, de nemtom mi legyen 2. mastery, natúr, spirit, vagy dream. natúrba már leirtátok milyen skillek a jók, a másik kettöhöz is leirnátok?
kösz
-
#16090 Hát nincs semmilyen Start Titan,vagy ilyesmi...
Úgy látom ennek lőttek
Jól elbaszta a program az egész játékomat. Én meg biztos már nem fogom újratenni. Még próbálkozok párszor,ha nem jó,uninstall sajna :( -
KH #16089 2dudovec, 2Shorlex
nagyon köszi az infót! -
#16088 Aszittem sékel járja nálad...