Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok , köszi. és mégegyszer bocs 😊
Hat mostanaban mindig mas cuccot aggatok a casterjeimre , celtol fuggoen , de mindja osszevagom oket egy kepre , az a legegyszerubb.

bocsi rosszult tettem fel a kérdést😞 azt szerettem volna tudni hogy milyen cuccok vannak a karidon <#vigyor>
Marmint a piros gömbre gondolsz ami rajtam van meg a peteken? Az a heat shield. 1 pontot erõ kis fire absorbot ado cucc. Ha fire sebzes er akkor lemegy rolad tole de felfog valamennyit belole. De a fire absorption mellett ad még 15% fizikal damage resistet is. Namost ez vegig hatassal van rad amig le nem verik rolad a shieldet. Olyan helyeken ahol nem ér fire sebzes, hasznos tud lenni , mert nem esik le es ugy folyamatosan ved a fizikalis ellen.

Hi!
Azlenne a kérdésem hogy a video közben mi van a karidon? :p
Kandurex: ah , most latom csak , hogy megiscsak bennhagytad azt amit szova tettem , hogy kitorolted. Bocs erte. Orulok h azt meghagytad (14270 rol beszelek) Igy teljesen rendben vagyunk , tovabbi jo munkat.<#eljen>

Hat igen , de mar gazlenne ha egy ennyire evidens dolgon is osszekapnank.

Hat ez teljesen cuccfuggo , helyzetfuggo. Ilyen kerdesre asszem nincs teljesen megfelelo valasz.

Arrol tudok csak nyilatkozni, hogy szerintem az ilyen 25 os szint elerese utan kezdokent egy ijasz Brigand ami eleg jol arat moboknal.
Bossnal ugyeskedni kell vele , dehat idovel ugyis elkell sajatitani egy megfelelo 'kari mozgatast' az eletben maradasert.

A legnagyobb sebzést osiris artifacttal (100% healt reduction), ami osztályfüggetlen. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hmm THX a tanácsokat sokat okultam belõlle +1 kérdésem lenne hogy szerintetek melyik 2 masteryvel tom a legnagyobb sebzéseket bevinni ?
Valamiben egyetértünk. Ezt felírom a naptáramba. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ez tök oke. Balklikkre alap a lightning , meg ha 1 es akkoris.

Shard akkor megis lemaradt ,hiszen kezdokent mindig azzal inditasz , mind1 h oracle v elementalist😊

Illetve dweller után már el lehet kezdeni fejleszteni a cl-t, rec nélkül is jó kiegészítõ skill, fele annyi idõ alatt újratölt mint az eruption, és ami lényeges: mehet bal klikkre, nem kell miatta levenni a shardot a jobb egérgombról. Act3-ban egész hasznos a sok cold immune / resistes ellenfélre.

Az elõbbi 2 build csak a lényeges dolgokat tartalmazta, az elementalist meg is áll lvl54-nél, nyilván kitelik mellé más is. Oraclenél meg a cl helyett sharddal kell kezdeni, és aztán ha megvan a 100% rec stuff, akkor átpakolni a pontokat (vagy kihúzni staffos lövöldözéssel addig, de ez elég unalmas).

Kezdésnek ennyi kell mindkét esetben. Aztán earth esetén bejön mellé a dweller, mivel ahhoz se kell cucc. Ezután már csak akkor szabad továbblépni ha megvan a 100% rec, és kifejleszteni az eruptiont, valamint átrakni a pontokat shardról cl-re (instant stunlock + nagy sebzés = mobra a legjobb).

Virs lee tenyleg nem kotedes😊 De az 'earth' verzional nem valasztottal semmi tamado skillt az eruptionon kivul? Nem maradt le a shard? (gondolvan , hogy 'kezdo' nem 100 reces moka.)

Hat megprobalhatsz egy dream-nature harcost petekkel kiegeszitve , phantommal egesz jol ellennel normalon , meg az oak is segitene. De kesobb mivel timeres skill magaban keves lesz, a naturenek meg nincs tamado skillje. A pszyo touch meg nemvalami eros sajna.

Igazabol ha harcost akarsz jo a dream warfarrel is , de a vedelme nemlesz tul eros, taktikazni kell majd kicsit.
Hunterrel is eleg fasza. Rogueval annyira nem. Defenderrel is jo, de ha az nemszimpi es mindekepp dreames harcos , akkor warfare.

Storm mellé earth vagy spirit a legjobb.

A Defense valahogy nekem nem tetszik nem tom miért de nem jön be annyira.
Mondjuk egy Storm + Dream mennyire lenne ütõs vagy akkor már inkább maradjak a Dream + Nature elképzelésemnél ?? Vagy esetleg még a Spirit amit eltudnék viselni sztetek melyik lenne a legjobb a 3 közül ?
Hades run es a bonusz palya farmolasa azert van olyan jo cucckeresesre mint az 1.08 as Titan run.

Shorlexel kezdtunk multiban egy karit amivel direkt ugy jatszunk , hogy semmilyen mas karitol nemkap cuccot , meg penzt se , csak egymas kozt cserelhetunk , amiket talalunk. Hat nem mondom , tenyleg nehez lehet egy kezdonek , cuccos nelkul. Az immortal trhone javara azert annyi dönt , hogy level 20 ig kb 40 kek itemet talaltam , mig 1.20 as sima tqban , orultem ha jott 8-10... Szovala helyzet megsem olyan elkeserito😊

Virs lee amit a karirol irsz vegulis oke. Kezdonek tenyleg jo a shield (akarcsak egy Oak - vagy mind2! 😄 ), bar az igazan aldasos hatasa a shieldnek - a relative magas blokkolas , ugyis csak ien 34-35 os szintnel indul be igazan.

A Rally legfelso passiveja altalaban meger 1-2 pontot , foleg ha surun hasznalod , ki hogy szereti.

Kb level 33-34 ig a ami nehez a legtobb karival. Ott mar sok minden korvonalazodik benne , cuccok is nagyon erosodnek Kikell izzadni😊

Mivel a dream a kieg újdonsága, a készítõk próbálták úgy belõni hogy mindenhez jó legyen. De nem jött össze, inkább harcos kaszt mint mágus. Ami jó onnan az a phantom strike és a distort reality. Viszont ezek cooldownos skillek, kell hozzájuk -100% recharge cucc, amit nem könnyû csak úgy összeszedni. Fõleg a kiegben, 1.08 alatt a bossok nagyon jól dobáltak cuccot, ez itt már nincs így (esély persze mindenre van, csak nem annyi). Ezért ajánlom a pajzsos conquerort, jó pajzsot mindenhol lehet találni, raksz bele turtle vagy spiny shellt (ad blockot), kell egy kék warrior kesztyû (+28% block) és annyi. Könnyen felcuccolható és végig jó lesz.

Virs lee thx a tippet! Az lenne még a kérdésem, hogy a Dream-el hogy bánjak ugy mint 1 harcossal vagy ugy inkább mint 1 mágussal mert ahogy a varázslatait elnézem inkább közel harcra van tervezve szal ezt nem tudom eldönteni!
Benne. A kieg a tgit.exe-vel indul, a classic a titan quest.exe-vel. Utóbbira csak akkor van szükséged ha nem kívánsz a kieggel játszani, csak classic.

Shaman
leszedtem az eredeti játékot,meg a kieget is.
Kérdésem,hogy felinstalláltam mindkettõt,akkor elég a kieget indítani,s abben benne lesz az eredeti is,vagy elõbb a simát kell végigtolni?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Legjobb a defense hozzá, de ha most kezdted, akkor valszeg nincsenek meg a szükséges cuccaid ahhoz hogy jó legyen. Kezdõkarinak legjobb a storm vagy a warfare, attól függõen mágust vagy harcost akarsz. Stormból az ice sharddal érdemes indítani, és önmagában is életképes magas szinten is, ráérsz másik masteryt választani, addigra összeszeded talán a jó cuccokat is. Warfare mellé szintén legjobb a defense, azaz a conqueror. Csak egy jó dragon mace, és 100% block kell, ami pár közepes cuccal elérhetõ. Kezdéshez ideális, aztán majd runolsz vele dreamhez való cuccokat.

Sziasztok! Nem rég kezdtem el ezzel a játékkal játszani és nagyon megtetszett csak nem tom hogy a Dream Mastery mellé mit válasszak. A naturen gondolkodtam de nem tom, hogy passzolnak e egymáshoz tudnátok valami tippet adni vagy elmondani hogy melyik mastery-nek mi az elõnye.
A helpet elõre is THX!
Marmint a Summoner build 1 oldalas leirasa Virs Lee nek ment? Valamit csunyan elneztel. Vegulis erthetõ , nemersz ra 1 lapnyi flamebol kivalogatni , hogy mi az ami 'hasznos' , ha mashol nemis , itt az egyszerubb megoldast valasztod. Ok , ezis legyen. <#eljen>

Sztem a pártatlanságoddal eddig se volt baj. <#eljen>

Kandurex
Azon eskü elgondolkoztam, de miután alapvetõen Virs Lee -nek ment, így törölnöm kellett. Pártatlanak kell lennem :/ (nem hagyhatom meg, ha az õvéit törlöm)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nem dobjuk ki két kézzel az embereket. Pláne, úgy, hogy alapvetõen a játékról vitatkoztok, még ha túl is lépi a határokat. Ezért van a fórum, viták, flamek mindig is voltak, lesznek..szal, ilyen egy hely ez, de jó hely, és nem üldözök el senkit a fórumról.... ha nem muszáj

Az teljesen korrekt , hogy kivetted a flamet, de a karakterfejesztesrol meg a jatekkal kapcsolatos 1 - masfel oldalas iromanyomat miert kellett kiszedni ami a forumozoknak szolt? De persze ezzel megin nincsmit tenni.

Kandurex ezzel csak 1 baj , ahogy a sracot ismerem csak ido kerdese es lesz uj:\ Van ennel egyszerubb megoldas is , de ha igy dontottel am legyen.<#eljen>

Kandurex
Következõ lesz, kitisztítom a flametõl a topikot. Virs Lee, és Dudovec, hagyjátok ezt abba! Vagy intézztek privátba.

Jól van mindkettõtöknek igaza van csak kussoljatok már.
ROMOTO
Kell ide egy admin, vagy egy házigazda...ha másképp nem megy

SZAVAZZUNK MEG EGY HÁZIGAZDÁT !

Más fórumokban is van és sajnos szükség lett erre itt is...

én Dudo ra vagy Shorlex re szavazok,

szerintem, ha a többi fórumozó (ez jó ideje már csak kb. 4-5 fõ ) venné a fáradságot egy jelölés erejéig hamar túl lennénk rajta.
Inkább warden 100% blockal.

grayfox
haruspex vs warden? 😊 (persze dárdás)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Hat ja , jolmondja a kollega. Meleehez sokkal jobban passzol..

Önmagaban Distort realitybol lehetne csak megelni spirit kiegeszitessel, 100% rechargeal.
A dream vegulis nemrossz kiegeszito mastery lenne egy varazslonak , de azoknak van jobb valasztas 'kiegeszites' celjara. De persze ha gondolod megprobalhatod az earthel vagy a stormal.
Vagy naturrel petekkel, de szerintem az nem valami nyero itt. Szivos a kari ,de lassu.

Amugy Evokerrel lehet meg is probalnam , hamar varazslot kene Dreamesbol - Jobban erosit az Earthre a Dream , mint a Stormra. Storm elmegy magaban is ,de az Earth kevesbe: -nincs resist levetele , es mert az osszes jo skillje cooldownos.

Meghat attol is fugg , milyen cuccok allnak a rendelkezesedre.

Shorlex mivan a stunnal? 😄

nézd, a dream sztem elsõsorban melee kari.
ott van az egyik nagy dobása, a fantom, az asszem csak melee fegyverrel mûködik. Igazából a felsó trance is csak akkor hat ha közel mész az nmyhez, és olyat csak harcos csinál (a másik kettõ trance-et nem is említem... pfff)
off-def ability harcosnak kell, fajtától függõen, nem casternek.
total damage harcosnak sokkal többet ad stb stb
szal casterként a dreamet felejtsd el, de van pár harcos ami nagyon megzabálja azt.
Pl. a harbinger a haruspex, a templar azok nagyon killerek

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

grayfox
nah, dream mellé mit ajánlotok? caster kari, nem melee. Vagy eleve hülyeség? 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

biztos a stunra gondolt... MINEK VITATKOZOL VELE, AMIKOR ILYEN ALAPVETÕ DOLGOKAT ELFEJELTESZ, NEKI BEZZEG ESZÉBE JUT??? 😄DDDDDDDDDDD
A stun resist, az a kulcsa kérem, arra gondolt, te megint hülye voltál, megint nem gondoltál rá!!!!! <#crazya>
😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Amugy nagyon gizda ez a Heat shield😊 5 pet rohan utanam vele , olyan mintha ien kis tûzgolyok lennenek😄 Es meg hasznos is;>

Romoto egyetertek. Remelem Kandurex is olvassa. Igaz õ a Tq reszet ha nemis erti ,de ha van szeme latja h kiaz akit elkene tavolitani innen.

ROMOTO
"Mivel nem olvastad, ezért felesleges légbõlkapott "szerintem" dumákat elereszteni, ezt jól látod."

Egy ujabb baromság a részedrõl, nekem nem kell ahoz elolvasni egy szabályzatot, hogy tudjak viselkedni és ne legyek faszfej... és ha már a moderálási elveken rugózol, Te kapásból, legalább a felét szeged meg álltalában, pl. :

# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.

# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.

# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
Kandurex
Jaja, két fan, a jó isten nem tud velük mit kezedeni...
<#nemtudom>

Burninget egyaltalan szamba venni , hat ezt nemis kommentalom inkabb<#wilting>

Jaj istenem , mennyire mesüge vagy. Miket adogatsz itt ossze?
MEGIN NEM OLVASTAD EL A SKILLT MIELOTT HULYESEGET MONDTAL. Sportot uzol abbol , hogy sajat magadnak adjal sakk mattot?

Nezdmar meg a passivejat okoska. 8-15 Fragment!!! Az a nagy szamok torvenye alapjan ~11 ! 11 Olyan darab esik ki 1 orbbol aminek ketszerese a fizikalis sebzese mint a fireje. Az 1 el szemben ami az alap. Es ezek a fragmentek ugyanugy teruletre sebeznek.

MIAFASZNAK VITATKOZOL HA MEG A SKILLEKET SEM ISMERED?

A squall plaguerol annyit , hogy kerlek , mondj csak 1 resistet amit lekene szednie egy earthes karinak a Fire es a Fizikal resisteken kivul? (csakmer ezeken kivul semmimas sebzese nincs) kivancsian hallgatom.

Virs lee: nemtom mien 8-1 rol beszelsz
Ezt rögtön gondoltam. Ilyen kínos esetekben "véletlenül" kiesik az emlékezet, ugye...

Plague -54% elemental resist, -54% fizikal resist raadasul lelassitja az ellenfelet.
Squall is levesz minden rest.

Ezutan nezd meg , hogy a Volcanic orbban , mennyi Fire sebzes van , es mennyi Fizikai. Igen , kb 2x annyi a fizikai javara.
55+126 fizikai (181), erre jön az earth ench. 1. passzívja, ami kemény +20% fizikai.
91-128 (avg: 110) +59 (+48 burn) = 169 fire. Erre jön még a volativity, ami 33% of +178% fire, earth ench ami +100% fire.
Na hol is van az a 2x annyi fizikai? 😄DD Ne égesd már magad tovább! 😄DD

Mivel nem olvastad, ezért felesleges légbõlkapott "szerintem" dumákat elereszteni, ezt jól látod.

Az 14270-es hsz ben ,valami baki folytan kimaxoltam a burning damaget a calculatorba. Az az amire kotelezoen csak 1 pontot ha valaki megcsinalna , mert burning sux. Eszrevettem a karilapomon h csak 1 kerult , calcban meg mexokasbol ratoltam az egesz orb fara a pontokat. Burning szigoruan szar😄