dudovec#15719
Sracok ne marjatok egymast. Arrol valoban volt szo , hogy csinalnak majd allitolag az IT hez egy forgathato kamerat , ami nem teljesen 3d s hatas lesz , megis javit majd a vizualis elmenyen , de nemtom lett e belole valami.
Mindenesetre ez egy 2006 os dibalo , amiben van zoom , meg jott 3ds hatas.. Nemrossz dolog a kamera , de ha ilyen forgatos biszbasz rgvel akartok jatszani , akkor van kismillio , a tq nem ilyen.
Hameg valaki egy jokis singles hentelos jatekkal akar jatszani , meg szerette a diablot , asszem a TQ a legjobb erre a celra. A vilag amiben jatszodik szerintem nagyon rendben van.
Szvzs emberek ha valakinek nemtetszik a jatek , nemkell elkuldeni a picsaba , mert azis egy velemeny. Menjen szedjen le akkor 1 masik jatekot amiben van forgathato kamera , es elvezze. igaz , 2007 et irunk , elvileg az ilyen tipusu jatekoknal kene. Nekem par het wow utan fura volt , hogy nemtudom forgatni az egeszet , es ahogy Shorlex is emlexik , eleg gagyinak tunt a tq a wow utan. De persze 1-2 ora jatek alatt ujra megszokja az ember , es elvezi benne azt ami mondjuk wowban nemjellemzo (persze AOE zni lehet ottis a mage.el) , hogy egeszkepernyonyi csoportokat daralsz le masodpercek alatt, es szarrabirod tapolni a karijaid. Ez a mai rpg k be nemtul jellemzo , 2-3 asaval olod a szornyeket altalaban max.
Szal aki szerette a diablot az Tq zzon , akinek meg a mai forgatos moka kell , akkor arra van epp eleg a piacon. A tq diablos koppintasait leszamitva szerintem a hack and slash kategoriaban a legjobb game amit kiadtak , bar hozzateszem , hogy nemis nagyon hallotam masik jo , uj hack and slash jatekrol.
Mindenesetre chillezzetek:D
Virs lee: temeg hagyd mar ezt a bannolos szoveget , latod , hogy meg admin anyazaser sincs ban , szerinted kitiltananak valakit , mert fikazta a gamet , hogy nincs benne cam?:D