23078
  • shaba23 #15727
    nem, mert tudok angolul
  • virs lee
    Legalább bkv sofőr vagy? ~~
  • KH
    "Arrol valoban volt szo , hogy csinalnak majd allitolag az IT hez egy forgathato kamerat , ami nem teljesen 3d s hatas lesz , megis javit majd a vizualis elmenyen , de nemtom lett e belole valami."

hömm, hát, én nem találtam benne ilyen forgatási lehetőséget, mondanám hogy sajna, mert néha jól jönne, de megvagyok nélküle is :)
  • sosi81
    MEgpróbálom! Köszi a segítséget
  • shaba23 #15723
    a játék elég érzékeny arra, hogy hova telepíted. installáld fel így -> d:\Titan Quest
  • shaba23 #15722
    opsz elaludtam melóban...kiesett ~50 perc :D
  • sosi81
    Mikor elindítom a javítófájlt, megkérdezi hogy upgradelni akarom-e a játékot. Majd miután megnyomom az igen ikont, rögtön kiír valami error hiba üzenetet. Valami összeférhetetlenség hiba üzenetet dob ki. Nem a c:|-n van hanem a d:\játékok\Titan Quest könyvtárban.
  • virs lee
    Persze, a tq fikázása nagyobb bűn. :D
  • dudovec
    Sracok ne marjatok egymast. Arrol valoban volt szo , hogy csinalnak majd allitolag az IT hez egy forgathato kamerat , ami nem teljesen 3d s hatas lesz , megis javit majd a vizualis elmenyen , de nemtom lett e belole valami.

Mindenesetre ez egy 2006 os dibalo , amiben van zoom , meg jott 3ds hatas.. Nemrossz dolog a kamera , de ha ilyen forgatos biszbasz rgvel akartok jatszani , akkor van kismillio , a tq nem ilyen.

Hameg valaki egy jokis singles hentelos jatekkal akar jatszani , meg szerette a diablot , asszem a TQ a legjobb erre a celra. A vilag amiben jatszodik szerintem nagyon rendben van.

Szvzs emberek ha valakinek nemtetszik a jatek , nemkell elkuldeni a picsaba , mert azis egy velemeny. Menjen szedjen le akkor 1 masik jatekot amiben van forgathato kamera , es elvezze. igaz , 2007 et irunk , elvileg az ilyen tipusu jatekoknal kene. Nekem par het wow utan fura volt , hogy nemtudom forgatni az egeszet , es ahogy Shorlex is emlexik , eleg gagyinak tunt a tq a wow utan. De persze 1-2 ora jatek alatt ujra megszokja az ember , es elvezi benne azt ami mondjuk wowban nemjellemzo (persze AOE zni lehet ottis a mage.el) , hogy egeszkepernyonyi csoportokat daralsz le masodpercek alatt, es szarrabirod tapolni a karijaid. Ez a mai rpg k be nemtul jellemzo , 2-3 asaval olod a szornyeket altalaban max.

Szal aki szerette a diablot az Tq zzon , akinek meg a mai forgatos moka kell , akkor arra van epp eleg a piacon. A tq diablos koppintasait leszamitva szerintem a hack and slash kategoriaban a legjobb game amit kiadtak , bar hozzateszem , hogy nemis nagyon hallotam masik jo , uj hack and slash jatekrol.

Mindenesetre chillezzetek:D

Virs lee: temeg hagyd mar ezt a bannolos szoveget , latod , hogy meg admin anyazaser sincs ban , szerinted kitiltananak valakit , mert fikazta a gamet , hogy nincs benne cam?:D
  • shaba23 #15718
    milyen hibát? ezt nem árt tudni, ha olyan választ szeretnél, ami segít a problémán!
  • shaba23 #15717
    azért gondoltam magamra, mert
    1. én indítottam a topikot
    2. van időm csekkolni a történéseket
    3. mert nekem jutott eszembe bibibiii :)
    4. mert a moderátorság nem függ attól, hogy kinek mennyi karaktere van a játékban!:)
    5. mert kocka wowos vagyok
    6. mert nincs rajtam sapka
    7. mert első sorban Dudo-t és Shorlexet akarom moderálni
    8. és mert..mert..mert...
  • sosi81
    hy!
    Érdeklődnék, hogy Nektek vgond nélkül ment a játék patchelése?
    Mert nekem hibát ír ki miután elinditom a javító fájlt.
    A 1.01 alapjátékom van. Köszönet a segítségért előre is.
  • ROMOTO
    Nekem van, mert biztos kiraknál a "kockás" kommentem miatt :DD
    A viccet félretéve én mondjuk Dudo vagy Shorlex re szavaznék, de ha nem vállalják, üsse kavics :)
  • shaba23 #15714
    kértem házigazda jogot a topikhoz. van vkinek ellenvetése?
  • Shorlex
    Emberek, mint régi fórumos, már én is belefutottam virslivel anno, de nem érdemes. TAPASZTALATBÓL kérek mindenkit, hoyg hagyjátok a mocskolódást, nincs értelme, moderálás lesz belőle és úgyis törlik a hozzászólásaitokat.
    Mondom: foglalkozzatok a gaméval. Akinek nem tetszik, menjen innen máshova (mondom ezt tök jóindulatból) akinek meg tetszik, még ha vannak hiányosságai is a játéknak az játsszon kérdezzen írjon, linkeljen, mittomén.
  • DirtyGab3sz
    Erős a kéztetésem,hogy leszedjem...max ha elérem az uj karimmak, olympost.Akkor bizisten lehúzom...nem ad semmi pluszt,pedig azt vártam tőle!
  • dudovec
    Hat erdekes ez a magyarositas tema sracok. Shaba valamennyire elmondta , amit kommentelnek. Szal veletlen sem akarom fikazni a TQ-t, na de sracok.. ez nem egy olyan tipusu jatek szerintem aminel szukseg lenne magyarositasra. Tehat ez a klikkelek amig nemfaj az ujjam jatek eseten nemtom, hogy miert szukseges. Ha cserelgeted a cuccokat meg kezdokent is , vilagosan latod a karakter lapon , hogy mi valtozott. A skilleket ugyis ki fogod probalni , hogy hasznalhato e vagy sem , attol függetlenul , hogy mit ir a szöveg , a sebzest meg csak le birod olvasni. Persze a storyja , meg mittomen... questek leirasanal lehet szukseg ra igazabol , de nekem egy alapfoku angolllal , nehany okozott egykis fejtörest az elejen igyis , es vegul addig kerestem amig megnem lett a quest targetet amig megnem lett. Hameg egyket tulajdonsag v valami fontos , ahhoz meglehet nyitni szotarat , amugymeg kilehet probalni a dolgokat. De a cuccok nevet leforditani.... ez mondjuk nem egy szerencses ötlet.

Szal mondjuk egy Heroes 5 t fullra leforditani magyarra, aszondom , hogy az jó ötlet (attol függetlenül , hogy nekem angol verziom van , es amikor atmentem haverhoz jatszani , es neki magyar volt , majd kiteptem a hajam , hogy nemertem a felet kb ?? lol..)..

Szal en veletlen sem lehuzni a dolgot , mert valakinek tenyleg hasznos lehet ,ha 1 mukkot se tud angolul , de aki kicsit is tud , sztem ne rakja fel. Mindenesetre , ha valaki tenyleg hasznat veszi , akkor jo h csinaltak, de cuccnevet forditani , föleg zöldek eseten.....
  • virs lee
    És ha már ilyen sok időd felszabadul, itt el is kezdheted a nyelvtanulást. ~~
  • DirtyGab3sz
    jah
  • ROMOTO
    Nna itt egy újabb paranoiás...idáig megpróbátam a lehetőségekhez képest minden értelmes kérdésedre válaszolni...ez lett belőle...szerintem azért nem ártana szedni azokat a nyugtatókat :)
  • DirtyGab3sz
    Ha kötöszködni akarnék, akkor virs lee-t követve írnám a dolgokat!Egyszerüen véleményeztem a dolgot...ennyi!!
    Jah..csak egy baráti kérdés!Hány éves vagy ??De nemám füllenteni!!!
  • virs lee
    Mire visszajössz, már a nicked is bannolva lesz, szal nem jössz vissza. ^^
  • totya4
    Na, most pedig dolgom van, gondolom mire visszajövök a fele ki lesz moderálva, és várnak új, értelmes hozzászólások :)
  • totya4
    Kötekedenek velem a gyerekek :)
  • DirtyGab3sz
    Zajlik az élet hölgyeim,és uraim.......zajlik
  • totya4
    Öcsisajt, nem érdekel mit irkálsz unalmadban, ha nincs értelmes hozzászólnivalód húzz innen a francba.
  • virs lee
    Sőt autót se lehet benne vezetni, meg rocketjumpolni se. De szar...
  • totya4
    Pedig neked láthatóan van.
  • totya4
    ...számomra első ránézésre az, pontosabban. De gondolj bele, hányan lehettek azok akik elkezdték nyomni és mondták jajj anyám mi a szar ez a fix megjelenítés és törölték le a picsába. A fürumra azok jönnek, akik egy ideje nyomják és/vagy infót akarnak a játékról vagy dicsekedni az eredményeikkel...tehát az itt levő felhasználók mindenképp egy szűrés utáni maradék, nem az egész. De mint mondtam ha rákeresel itt a fórumban is felmerült az igény a forgatásra, és én angol fórumokon is sok helyen láttam ezt a kérdést, ahol szeparáltabban lehet infóhoz jutni, mivel minden problémának saját topikja van (nem olyan áttekinthetetlen masszaként mint itt az sg-n).
  • ROMOTO
    Nemmegmondtam, hogy nemmészinnen!!! :DDD
  • DirtyGab3sz
    Figyu öcsisajt!!!
    Ha nem teccik a játék mi a faxnak tolod???Ha fikázni akarod akkor sztem máshol tedd, ide olyan emberek járnak akik élvezik ezt a játékot, vagy ha nem, akkor sem fikázzák!!
    Szerintem huzz el máshová nyavajogni,biztos találsz olyan topicot amiben a "papa vette drágamasinás kiskölykök fojatják a nyálukat olyan játékokon ami szép 3d-s, és sz@rnaksejó tartalmilag"
    Asszem részemről lezártam a témát.....
  • shaba23 #15693
    ne kezd el te is a faszságot...nem szántál rá egy percet sem, de a wow suxx...az a 9 millió ember meg téved...
  • virs lee
    A csóró gépedből 1 percemet nem tudnád megfizetni. ^^
  • shaba23 #15691
    nem értem miért ragaszkodsz a forgatáshoz...csak neked hiányzik, ha nem tetszik hogy nincs, nem kell játszani a játékkal...
  • virs lee
    WoW suxx. ^^ Dio2-re elment 5 évem, erre már direkt nem szántam 1 percet se. Pedig haverom hozzám akart vágni egy collectors editiont kieggel + 2 feltöltőkártyával, de mondtam hogy nem kell.
  • ROMOTO
    A szövegértéssel nem szokott problémám lenni, és neked...?
  • totya4
    Nem a le/fel nézésről van szó, az a kutyát nem érdekli, hanem a forgásról baszod. Balra-jobbra, tudod. Ha valakinek azt mondod forogj akkor nem bukfencezni fog...szövegértés látom nálad nem az igazi, így baszhatod a diplomádat is meg az angol tudásodat is, és nem foglak alkalmazni :)
  • virs lee
    Ha tudnál angolul, kaphatnál jó állást és még egy ilyen gépet is megengedhetnél magadnak. ^^
  • shaba23 #15686
    nemis vagyok kocka, csak 2004 dec1. óta játszok :D
  • totya4
    Inkább azokat kéne lecsukni akik ilyen játékot csináltak, látom az autós példát nem értetted meg :)