Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõszöris szeretnék lenézést kérni ha már valaki írt errõl a problémáról.A problémám az, hogy elméletileg ha valaki eléri a lvl46-ot rakhat charm-ot vagy relic-et a legendary és epic cuccokba de én valamiért nem tudok ezt írja ki mikor be akarom pakolni: You cannott apply a relic or charm to an Epic or Legendary item! a karim 54-es és a game is eredeti. Amásik gondom, hogy az azok az artifact-ok melyek skill-t adnak nem mûködnek rendesen pl.: az Eye of the Heavens elméletileg minden ütésnél aktiválódnia de nekem csak a belépést követõ elsõ ütésnél aktiválódik és ennyi, a passzí tulajdonsáokat megadja.
Nem használok és nem is használtam semmilyen modot és cheatet (leszámítva 1x kísérletezésre)
Ha valki tud lécci segítsen
Elõre is kösz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Te veszed majd a szervereket hozzá?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor egy Charm-ot elhelyezek egy fegyveren azt onnan többet nem tudom kiszedni, hogy át tegyem egy másikba.
Van erre valami megoldás?
Köszi elõre is a választ.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
119/254, csak megnéztem hogy ebben a pillanatban mennyien vanak a multin az elõbbi szám a szerver az utóbbi a gémer...ahhoz képest, hogy nincs... :)
Szerintem ez is jó, meg az MMORPG-k is jók.
Arról szól, hogy 2-3-4 ember megbeszéli hogy együtt menjenek a pályán, ennyi. Nem olyan mint wow, köze nincs az ilyen feelinghez. egy ratyi
azon belül custom player modules.
de ha beírod a gugliba, hogy titan quest X3 mod, akkor pl. 5-6. helyen dobja ki.
Think before ask.
1-kis segítséget kérnék, az Imortal Thornban, van 1 küldetés, a neve An Inside Source, ebben a küldiben mit kell csinálni, s merre???Annyira jutottam, ha jólgondolom beszélnem kéne vkivel, de sehol sem találom....
Pls Help....
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Jofo: Microsoft Windows XP
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Spiritpetet mar valahol csitnek erzem iennel , de tudod h van conjum , probaltam vele parszor lenyomni 1 stone formbol , de nemsikerult.. A 3. titannak mindig megmaradt kb a 30% elete, meg ott az egesz azon mulik , hogy a liche mikor lovi a soul blightot , elkapja e vele mind3 at , stb.. Ittmeg a suminal , 5 probabol 4x lekapom oket 1 stone formbol , csak soxor elofordul , hogy meg eldobnak 1 kupacot , es mikor meghal mind3 es kijovok a formbol , a nyakamba zuhan es behalok:D Ezert formoltam ujra , mikor kijottem belole , mert megin volt meteor castjuk a halaluk elott , csak most valahogy megsem esett le vegul.:D
Ezt mindenesetre summonerrel nyomtam.
Summoner vs 3 Legend Titan
A titan tüskeit: latod rajta , elboritjak ien arany/barna tüskek mindenet. 5-6 masodpercig tart amikor felrakja , egy ilyen buggyano / fortyogo hangot ad amikor magara rakja , es hatra emeli a karjait vagy legyint veluk kicsit , valami iet csinal:
Más: Emléxem arra, hogy valamit beszéltetek arról, hogy legend tüfónon van valami tüske. Ezt mirõl lehet felismerni, mert csak pettel tudok támadni, mivel saját támadásaim 80%-ban rajtam csattanak el és így nem merek, csak 1-essével lõni. így kb 20 perc, de ha a 4m-es aurámmal ott ugrálok, akkor 15 perc is elegendõ. :(
Más: a plusz skill pontok nálam a lich és a outsider képességeit nem változtják meg, csak magasabb szintûnek látszik és többe kerül, vagyis annyi mintha arra nem is hatna ez. A lich többi bigyója emelkedik, csak maga a pet nem... másnál és létezik ilyen, vagy csak valami hülyeségbe botlottam? (swapon volt +2 skill és úgy nézegettem a skillek tulajdonságait)
azért 20%ot visszaugrott (vagy többet) az elementál resistem, majdnem 200-at az off ability-m, szóval pályára csontik ellen nem a legszerencsésebb... láttad hogy az a kék sárkány, amelyik eltalál ezzel a lightning-cold (inkább cold) szarral a 11k életemet felére leveszi (eskü jobban kell fosni az ilyentõl mint az összes bosstól együttvéve) most meg még inkább gyepálni fog stb...
a videon azok a nagy sárkányok, akik azért igen tisztességes fire sebzéssel rendelkeznek, hozzám sem érnek és nemcsak a betrayer miatt látszik így, hanem a 80 fire resist miatt, na kipróbáltam, és persze még mindig esélyük nincs, de azért már észre lehet venni hogy nem olyan az a resist mint korábban.
De összeségéban abban igazad van, hogy nem az a 20 resist lesz ami életben tart vagy sem, viszont pl. a 200 off ability az kicsit fáj... majd megnézem, hogy így is minden ütésre kritet csapok vagy sem, de lehet hogy nem, nem tudom. szal az a sapi bossra jobb, pályára szarabb. a video bossra készült, ezért mondtam, hogy arra talán jobb lett volna, de lehet hogy ingame view-ra jobb az ares helm.
igaz, hogy innentõl kezdve viszont télleg fake egy picit hogy plusz 200% damage az a valóságban miért eredményez plusz 3-400%-ot de ez legyen egy kellemes gond :D
viszont ez a plusz 3 skiles sapi... basszus, alig rosszabb egy-egy statban az ares helmnél, de azzal együtt hogy nemcsak ezt cseréltem ki, hanem egy gyûrût is (a stun resist miatt) ilyen 200al csúszott összvissz lejjebb az alapsebzés. igen ám, de farkasaura visszaadja :D plusz 4 skill mindenhol, plusz 5 warfare-nél úgyhogy kapásból tudtam 16 skillpontot spórolni, plague is kurva erõs lett...
á lehet hoyg elhamarkodtam azt a videot. :D
na jó nem, de talán lesz egy x3 mod video is, azt már ilyen cuccban nyomom