• Shorlex
    Mondtam korábban is hogy nem érted a mókát. :D
    Pont az a faxa a harusban, hogy beleállhatsz amibe csak akarsz, ez nekem tetszik, funvideo alapja. Ki lehet ügyeskedni a titán meteorját, meg lehet X3 modozni úgy is, hogy atom vagy, de mennyivel jobban néz már ki, amikor beleállsz 3 meteorba és meg sem mozdul az életed? Vagy ugyanez a neandervölgyinél? Na ezért fun a harus (abban is van lassítás, nemcsak a plague-ban).
    Trance talán egy picit azért jobb mert all resist, azaz vitality is a betrayerhez, de ez még kérdéses, mivel ha annyira jó leszek, hogy semmi sem talál el, akkor minek betrayer? Akkor télleg elég egy ultrabarom íj relicelce anubissal, hogy azért valamennyi convert legyen. Meglátjuk mennyire vagyok jó a harussal. Még csak lvl 50, nem kell tőle egyelőre sokat várni.

Szal amit mondtál igazad van, jobb a ranger, elhiszem, tudom, csak olyanom már van, és mondom: harus a fun kedvéért jó. Plusz 4 all skill a 100 avoidhoz kell, de máshoz is, csak ahhoz elengedhetetlen. Megjegyzem, hogy argonauts greaves lehet hogy inkább bejátszik majd athena helyett majd meglátjuk. :D