23078
-
#15404 Na ne ba...?! -
steweee #15403 na a jetis részen nem tudom kinyírni a főjetit vagy mi a fenét. két baltával ütlegel, az nem gond, de ha lebénít akkor jön a jégmeteor zápor, és akkor annyi
vmi tipp ?
ja, harcossal vagyok, tehát közel kell mennem -
#15402 Blizzcon-on bejelentették a Diablo 3at! -
#15401 Az Olimposz után jön az új kieges pálya, ha arra vagy kíváncsi, akkor előtte ki kell fingatnod Typhont és onnan átmehetsz Rhodoszba, ami az első kieges helyszín -
steweee #15400 na épp ez a furcsa nekem, ha a tqit.exével indítom akkor más a háttérkép meg a töltés alatt a homokóra, de ua a falucskától kedzdem a sztorit, látszólag ua. végig kell először vinni az alapjátékot vajon? -
Shorlex #15399 megjegyzem, a sandboss vitality-re, lassításra meg talán poison-ra megy, ezekre asszem nincs scroll, mint neb keminél... :DD -
virs lee #15398 A titan quest.exe a sima tq-t, a tqit.exe pedig a kieget indítja. TQ-ból lehet konvertálni a mentést IT-be, de vissza nem. -
virs lee #15397 A korrupt főpap mellékküldetés, a telkine ramses sírjában van a királyok völgyében. Ha legyaktad, kipottyan egy tábla, azt kell elvinni a csókának aki nyitja az ajtót a sandwraith lordos templom felé. -
ballor #15396 a gold-ban a két lemezen kívül elvileg a gamma zenéje is ott van, nem tudom milyen formátum (audio CD, MP3), meg a papírdoboz
a zenére írhatna valaki (az, amit ki lehet bontani a játék könyvtáraiból, vagy van benne plusz is?) -
#15395 kifarmoltam a teljes hunter setet, de mire meglett, már nem tűnik annyira táposnak, mint kellene:) Fayum-ban a 2lábú skorpiók már 2 shot :(, a csizmát már eldobtam mert esett egy lila ami elég tápos, de igazság szerint szinte csak attack speed-re, sebzésre meg futásra tápoltam, így resistem a béka segge alatt, viszont bármit körbefutok nyilazva :D -
#15394 a TQ Deluxe az az alap TQ, a TQ csomagban meg benne van a kiegészítő.
amit írnak az meg faszság, hacsak deluxban nem lehet játszani mob textúrát viselő karakterrel, de annak meg ninsc értelme:)
szval mindenképpen a csomagot érdemes megvenni, vagy elkérni havertól a biztonsági másolatot:) (és megvárni, amíg 2999.- lesz a bolti :D -
Shorlex #15393 hát, nem akarok gonosz lenni, de ha már ehhez a neb kemihez vagy mi az istenhez is elemental shield papirusz kellett... -
steweee #15392 na visszaszívva. megtaláltam a telkinet, aki korábban megöltem csak vmi hős csontváz pap volt. elég sok sírbolt van arrafelé, és pont annak csak az elejét derítettem fel elsőre,ami kellett volna
modjuk nem volt egy nagy szám, megnéztem mivel támad, aztán egy elemental shield papirusz elsüt, és meg sem tudott szinte sebezni -
Afflicted #15391 Még nem próbáltam a játékot, de amint meglesz az új gépem, haverom kölcsönadja. Utánalestem 576on és cdgalaxison, hogy mennyibe kerül, és nem egészen értem a külömböző változatok közti különbséget:
Mindkét oldalon kapható az alap TQ Deluxe verziója és a kieg, de 576-nál TQ Gold kerül ~11ezerbe, Cdgalaxisnál meg egy bizonyos "Titan Quest Csomag" 10be... A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a két csomag ugyanazt takarja-e, melyikben van benne az alap tq deluxe változata - ha benne van - , és mi a különbség a deluxe és normál TQ között?
"Testreszabható szereplők: Alkosd meg szereplőidet a 28 faj bármelyikéből! A több mint 1000 egyedi elem segítségével tiéd lehet minden idők legnagyszerűbb bajnoka."
Ezt olvastam a deluxe-ról. Ez a lényekre vonatkozik vagy a játékos karakterekre? Olyan hülyén fordítanak néha, hogy nem tudom eldönteni.. -
steweee #15390 válaszoljon vki légyszi ! szeretnék tovább menni benne
lenne még egy kérdésem:
ha a titan quest-et indítom akkor is ugyanonnan indulok mint az immortal throneban? hogy van ez? ha végigviszem az alapjátékot akkor folytathatom a kieget de csak akkor ha az immortal throne exéjével indítok játékot? -
steweee #15389 na egy nagy problémám van, remélem tud segíteni vki
thébába van egy főküldi meg mellékküldi, hogy a corruptált telkine nevezető papot keressük meg, illetve likvidáljuk. megtörtént, szinte elsőként botlottam bele a valley of the kings-ben.
meg is kaptam a pharaos standardot, egy staffot de nem nyílik ki a továbbjutáshos az ajtó, seald by quest, pegid a mellékküldinél jelzi hogy teljesítve. mi lehet a gond? kivel kell beszélnem? már a korábbi városokba is visszamentem emberkékkel dumcsizni , de semmmi !
help plíz ! -
dudovec #15388 Ja. Jo a 100% avoid. Lehet vele mokazni ilyennel, de eddig akarhany avoidos karit csinaltam , mindel bun uncsi volt. Ilyen neandervölgyit siman kilehet loni meg meteor cast elott. Titan mar razosabb , de ottmeg hiaba van avoid , ha elkezdik szivni 3 an az eleted meg a manad akkor meg becsokizol. Csinaltam olyan Templart , ami scrollal 100% avoidodolt , es maxolt Rally + Reflect trance.. Felraktam neki 150% life leech resistet , meg 120% koruli energy leechet. Kb semmit nembirt a karival csinalni a 3 titan. Uteseik amik egyedul sebeztek kb , de azok eleg jol , meg shield mellett is. Mindenesetre kb 2-3 meteorral kinyirtak magukat rajtam , szal ilyen 30 seces dolog volt a 3 titan ugy , hogy hozzajuk sem nyultam:D Persze ijasznal fun a dolog , mert gyorsan ki lehet fingatni oket , de nincs szukseg a "dreamre" ahhoz , hogy x3 alatt 100% avoidolj egy bossnal. Csinalsz egy +4 skilles rangert , felrakod neki a 25% ? avoidos artifactot (+35% az ijasz aura) , benyomod a scrollt az tovabbi +40% es kapasbol megvan a 100% od , csak hunterbol. Egy artifactbol megoldod azt , amier kene a dream:D -
Shorlex #15387 pfff, argonauts... -
Shorlex #15386 Mondtam korábban is hogy nem érted a mókát. :D
Pont az a faxa a harusban, hogy beleállhatsz amibe csak akarsz, ez nekem tetszik, funvideo alapja. Ki lehet ügyeskedni a titán meteorját, meg lehet X3 modozni úgy is, hogy atom vagy, de mennyivel jobban néz már ki, amikor beleállsz 3 meteorba és meg sem mozdul az életed? Vagy ugyanez a neandervölgyinél? Na ezért fun a harus (abban is van lassítás, nemcsak a plague-ban).
Trance talán egy picit azért jobb mert all resist, azaz vitality is a betrayerhez, de ez még kérdéses, mivel ha annyira jó leszek, hogy semmi sem talál el, akkor minek betrayer? Akkor télleg elég egy ultrabarom íj relicelce anubissal, hogy azért valamennyi convert legyen. Meglátjuk mennyire vagyok jó a harussal. Még csak lvl 50, nem kell tőle egyelőre sokat várni.
Szal amit mondtál igazad van, jobb a ranger, elhiszem, tudom, csak olyanom már van, és mondom: harus a fun kedvéért jó. Plusz 4 all skill a 100 avoidhoz kell, de máshoz is, csak ahhoz elengedhetetlen. Megjegyzem, hogy argonauts greaves lehet hogy inkább bejátszik majd athena helyett majd meglátjuk. :D -
dudovec #15385 Shorlex: ez az a cipő -
dudovec #15384 shaba23: erre -
dudovec #15383 Shorlex:
Apollo: +1 to Art of the hunt + Volley - ez 2 apollo eseten 2...
Tracker glove: +1 Volley +2 Study Pray
Hood: +2 Scatter + 1 Puncture
Kahn: +1 skill.
Összegezve: 3 Art of hunt, 3 Study , 4 Volley , 3 Scatter , 2 Puncture, minden masra +1..
Namost ami kellhetne meg innen : +1 Study, Scatter, +2 Puncture... Callnak a felso passivjara meg 3 at ra lehetne huzni , de nemfog menni.
Van uj cipo , ami + skillt ad hunting agra es STR ed is lenne hozza , ezzel mar meglenne a lenyegen a +4 ed , raadasul maxos pierce dmg % od van kb a Scatteredre , es ugyan a pierce lehethogy fake , de a scatterhez azkell , akarhogy is nezzuk. Raadasul lehet ra resist legenden , x3 alatt meg study sem kell kb , annyira takarit.
A +4 Skilles sapi akkorjo igazan , ha a masodik masterydbe is sokat nyom. En nem lennek Haruspex , mert leszarom , hogy eltalalnak e , vagy hogy mi talal el. Kilovom a bosst par sec alatt mindenestul. Minek egy ijasznak atom vedelem , mikor ha normalisan kezeled akkor kb eselytelen , hogy meghalj? A rangeremmel ugy vittem vegig legendet kb death nelkul , hogy sacrifical amu volt rajta vegig (-50% hp) , igaz igy annyi lifeom volt , mint egy oak nelkuli normalis karinak , de halalkozelben sem voltam soha kb. Szal ien def ability meg dodge meg avoid.. hat jo annyi amennyi osszejon csak ugy - de vedelemre gyurni ijasznal , hat kicsit lol..:D
Azt hogy mennyi dmg johet ossze , ez megin erdekes dolog. Hamar annyira a dmg , akkor inkabb Ranger , mint Haruspex. Szerintem a Kahn pancel alap! (nezdmeg rendesen a statjat es meglatod). Most ottvan +65% dmg egy Athena cipobol meg Conq kesztyubol. Farkas aurajanak a dmg % ja kb ennyit ver ra a Lucid dream dmg % jara.
Rangernek allando Call of The huntja van, azis csomo sebzes a Scatternek , raadasul az Attack speeded is maxon van allandoan , ami akar meg aztis lehetőve teszi , hogy lesporold a speedes relicet a bowrol - beleraksz egy peng clawot akar , es maris joval elorebb vagy.
Aztan vesd ossze a Plague vs 3 ik Trancet boss killnel. En eddig ugy tapasztaltam , hogy a reduced resistancok nem adodnak ossze , szoval hiaba lesz mondjuk berakva egy betrayered , nemfogsz tobb rest levenni a trance + betrayerrel. De ez nem 100% , csak nekem eddig igytunt.
Mindenesetre a Plague lassitja a bosst , meg ugy lekapja a rest is , hogy Study + Plague mellett , nincs mar szukseg betrayerre se.
A +4 Skill ami abbol a sapkadbol lenne, az itt jön ki mondjuk egy plaguenel , meg a nature cuccainal , amikre meg jot tenne 1-2 plusz , de eleg lenne nekem az alap plague is.
Szal jodolog a dodge/avoid de en raraknek minden a sebzesre , mert egyket hunter kari utan , szerintem azert beismered ,hogy muveszet egy ilyen irto geppel meghalni:P
-
#15382 az x3 mod mire jó? próbáltam keresni a topikba, de semmit nemtalál, gugli meg kidob 10000 oldalt de abból 9999 x3-reunion -
#15381 én is gondolkodom a GW-n, csak most (éppen lakást veszek) kiscit sok az a 100000000 kieg ami megjelent hozá:) valamikor év elején kipróbáltam, de akkor nem sokat láttam belőle, mert éppen lehalt a gépem és egy 1000Mhz 256MB ehhez a teljesítményhez illő itegrált videókaris gépen néztem meg, aztán meg már nem tudtam trialt szerezni. úgyhogy látvány ronda volt semmit nem értettem, hogy ki kivel merre hogyan:) -
#15380 Eshet attól még a setedhez való cucc...max a req, és a stat másabb picit!
-
#15379 Én csak remélem hogy a dio3 megfelel az általános izlésnek!
Mostanában sajna nem jött ki olyan játék ami igazán megfogott volna!A TQ is csak hiánypótló valljuk be....az, kár tagadni, szép,tartalmas,stb!
De!Csak ideig-óráig...max 4X5X végigtolod, és unod....én legalábbis igen ritkán veszem elő....
Jó bennem van a hiba várom a GW-hez az uj kieget.....ujra gyurom a gw-t, és most leköt, nameg egy hónapot kell csak kibirnom!
-
#15378 tegnap farmolgattam kicsit, esett egy elég jó bow, meg 2 rész a hunter setből. a kérdés az, hogy most epicen vagyok, köv. nehézségi szinten más set-ek lesznek? vagy csak ezeknek az upgradelt változata fog potyogni? -
#15377 vedd figyelembe, hogy mostmár elég nagy figyelem van a blizzard minden munkáján, pénzük van, idejük is, a játék piaca már évek óta adott, ha csak annyit tesznek, hogy a dio2őt kiadják egy legalább TQ grafikával, már sikeres lesz :) -
virs lee #15376 Persze, biztos nem adnák ki ha már kész lenne... 90%-nál nincs olyan hülye aki megállna, és hagyná veszni a belefeccölt munkát. -
virs lee #15375 A dio2 konkurrencia nélkül is egyre jobban alulmúlja önmagát, a tq pedig 100x jobb lett már alapból is. Ráadásul a dio2 kiegje egy nagy szar, a tq kiegje viszontjól sikerült, ami azt mutatja hogy a tq fejlesztőcsapatban még van tartalék, a dio2 bigád pedig kiégett, már csak az egyre nagyobb tápolásra futja az eszéből. -
virs lee #15374 De. -
virs lee #15373 Az csak egy mod, ami kezdetben ingynes volt, aztán megvette a bioare, és a prémium moduls keretében pegetős lett, majd rákerült a kieges gold/titán/fasztuggyahogyhívják lemezre is. -
virs lee #15372 A dio2 team már rég lelépett a blizzardtól, ezért kérdés hogy mit tudnak egy 3. részben felmutatni a néven kívül. Mondjuk amilyen irányba a dio2 elment (minden peccsel egyre jobban elbasszák), ezért nem is fognak hiányozni. Hátha egy új brigád vége jót csinál. -
#15371 Holnap kiderül, hogy lesz-e. Elméletileg a Blizzcon-on bejelentik az új játékot, a kérdés, hogy mit -
Zoi92 #15370 LoL mégis lessz Dio3??? Ez igaz? de jó és senki nem tud valami infot hogy mikor jön ki mert én úgy tudom hogy nem fog kijönni de ha mégis áá :D THX előre is! -
#15369 LotR játékkal én még sosem játszottam, de azt tudom, hoyg RTS van pár, meg 1-2 RPG szerű valami is készült -
#15368 van vmi Kingmaker c. is de az lehet hogy mod gyűjtemény -
Gabesz026 #15367 Mondjuk hogyha a dio3 is annyi ideig készül mint a 2. rész akkor a TQ2 elöbb megjelenik.
A gamestarosok egy titkos forrásbó tudják hogy még annak idején elkészült a dio3 90%-ban kész is volt de nem engedte a vezetőség kiadni.
Inkább Dio3 mint TQ2 -
#15366 Nem hinném, mert mire kijönne már mindenki a dio 3 al fogja tolni :), annak meg hiába csinálnak konkurrenciát, bár ha a multin változtatnának még akár fel is vehetnék a kesztyűt :D -
Gabesz026 #15365 Hi!
Szerintetek lessz TQ2?