Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszonynak hiába mondom mikor dedózik hogy ez tudomány<#wow3>#wow3>
komolyan.
én is dilemmában vagyok hogy mi legyen a második kasztom... ranger, harus, vagy charmer, ezek jöhetnek be, de nem tom eldönteni 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
mivel mindenki dícséri én hallgatok...
nem rossz. <#rolleyes>#rolleyes> elmegy
nekem csak ugy kell cucc ha full legit nem dupolt
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Legendary hades run x3 mod
de nemelyik eleg jo 😊
romoto, azért ennyire nem egyszerû. kezdtem a dudoval egy templart (amire aszondanád, hogy elég kemény és életbenmaradós kari) anno még és elég sokat szívtunk vele... ha õ nem nature majdnemhogy 100reces healeléssel, akkor minden két wp között halunk le. ja gondolom tudod mirõl van szó (ez a cuccnélkül feeling).
most meg kezdtem szintén csak ilyen kóstolgatás szintjén egy huntert. azzal is egy jó ideig nem cuccoltam, aztán nem bírtam megállni (egyszerûen unom a 80% attack speedet, hát mit csináljak...), de most nem használok az égvilágon semmilyen modot, semmilyen csítcuccot, csak haknizott cuccolok. ezzel a karival ilyen 20szor egyszerûbb, még akkor is ha bnem multiban megyek. ez ilyen. hunter a legjobb kari kezdõnek.
szal conq ide conq oda, low levelen nincs 100 blokk, meg kezdõként peleus armor, stb stb...
a cuccolást illetõen nem tom miben tudok segíteni, mert adok én amit akarsz, nem vagyok ez a megtartom magamnak mer én találtam típus, de hidd el, a játékélmény rovására fog menni, én mondom. legalább az elsõ néhány karid legyen "nehéz" 😄 én az elsõ slayeremmel anno normalon lehaltam vagy 40szer, és semmi gáz meg ciki nincs abban 😄
én minden kezdõnek azt tudom mondani és tanácsolni, hogy könnyû karival kezdjen. erre te fogod magad és belecsapsz a lecsóba egy dual wielderrel... 😄 egy jó hunterrel kell kezdeni, vagy egy ternionerrel (sooth leginkább) azzal jókat cuccolni és utána menni nehezebbre.
lvl3-as kari, full kék cuccban, nagyon teccik 😄D
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=Items.Detail&id=640
a cuccot nem kaptam sehonnan, mindet találtam vagy vettem (még ha custom map-en is).
lvl8nál stimán megvan a 400as ütés, lehet hogy több is 😄DD a titka az hogy lvl8nál már elérhetõk olyan cuccok, amik ilyen minusz X% reduction to all requirements. 4 armor, plusz 1 shield, ami ilyen, az átlagosan darabonként 9%-al számolva 45% minus req. Na most, ha lvl 8ig összeszedsz mondjuk 200-220 str-et (cuccból, artifactbõl, relicbõl és pontrakásból simán összejön) az azt jelenti, hogy hordhatsz egy olyan fegyvert aminek 400 a str követelménye. Igen ám de nem akármilyet, mert még egy sárga fegyónak is van lvl req-je: hát cselhez folyamodsz és egy fehér fegyvert adsz a kezébe. Egy olyan fehér fegyó, aminek 400 a str követelménye, már igencsak epic végi cucc! 😄D de mivel fehér és nincs lvl req-je ezért ilyen minusz req-es cuccokkal lvl8nál simán hordod. 😄
a vaultozásról olvass vissza.
de, ha ez az elsõ karid, akkor jó vagy ilyen fegyóval (illetve a lehetõségeidhez képest jó vagy), én lvl8nál sebzek 400 körül (igaz csak 130 speedel) lvl 11nél pedig jön az 1-1,5k, utána lvl18nál a 2k, és ez csak egyre feljebb megy. 😄
játssz sokat, és nagyon fontos, hogy gyûjtsd a cuccokat, vaultozzál, és tegyél el minden jó, vagy legalábbis ha mást nem átmenetileg jónak tûnõ zöldet, azt majd szortírozol. még 3-4 hónap game és te is ugyanitt fogsz tartani 😄DD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
türelem, és ha kell, akkor még 30szor nyomd le, lehetõleg legenden. nekem is kb ilyen 60ik alkalomra dobta csak...
romoto: mondtam én hogy a melee brigi az egy végtelenül unalmas figura, csak arra jó, hogy ha van türelmed, akkor végigmész vele, csinálsz pár videot, kiteszed a youtube-ra hogy "hahó én ilyen gyorsan cseszem le a bossokat", de másra nem. 😄 rettenetesen uncsi kari, de nagyon...
a dualhoz meg annyit, hogy sztem annál élvezetesebb játékmenet az kevés van, mert én azt mondom, hogy legenden már nincs az a kari, ami olyan hû de eszméletlenül gyorsan írt, hogy egy jó dual ne vegye fel vele a versenyt, de jó nézni ahogy pörög-forog, és üti a hew-okat 😄 dual rulez, pláne azzal a szerkóval, amivel 1600-2000 off ability-d van, és kivétel nélkül minden ütésed krit 😄
Egyébként a teknõsnek milyen színû a felirata? (sárga, zöld, kék, lila???)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
nyenyere, nincs cuccod azért szopsz. gondolom van ilyen pár százas ütésed azt csókolom.
mondjuk nem spellbreakerrel kellett volna kezdeni, hanem hunterrel, de szedj ösze jó cuccokat egy karival ami könnyû és utána közelharcosozz.
Mindenesetre wusaoban jonnek azok a kis piros flame spriteok, amikkel eleg nagyot szoptam a fires conjuval.. Nahat ezekre squallal 6000 es shardokat lovok , ha rakok plaguet akkor meg 8000 et. Igaz , van 100% dmg to deamonsom, de meg ugyis sok szerintem 4k s shardokat loni😄 Hades runon azert nem lovok ekkorakat , ott ilyen 1500-4500 asok repkednek , mobtol fuggõen😊 Nemkicsit büntet ;>