-
dudovec #15383 Shorlex:
Apollo: +1 to Art of the hunt + Volley - ez 2 apollo eseten 2...
Tracker glove: +1 Volley +2 Study Pray
Hood: +2 Scatter + 1 Puncture
Kahn: +1 skill.
Összegezve: 3 Art of hunt, 3 Study , 4 Volley , 3 Scatter , 2 Puncture, minden masra +1..
Namost ami kellhetne meg innen : +1 Study, Scatter, +2 Puncture... Callnak a felso passivjara meg 3 at ra lehetne huzni , de nemfog menni.
Van uj cipo , ami + skillt ad hunting agra es STR ed is lenne hozza , ezzel mar meglenne a lenyegen a +4 ed , raadasul maxos pierce dmg % od van kb a Scatteredre , es ugyan a pierce lehethogy fake , de a scatterhez azkell , akarhogy is nezzuk. Raadasul lehet ra resist legenden , x3 alatt meg study sem kell kb , annyira takarit.
A +4 Skilles sapi akkorjo igazan , ha a masodik masterydbe is sokat nyom. En nem lennek Haruspex , mert leszarom , hogy eltalalnak e , vagy hogy mi talal el. Kilovom a bosst par sec alatt mindenestul. Minek egy ijasznak atom vedelem , mikor ha normalisan kezeled akkor kb eselytelen , hogy meghalj? A rangeremmel ugy vittem vegig legendet kb death nelkul , hogy sacrifical amu volt rajta vegig (-50% hp) , igaz igy annyi lifeom volt , mint egy oak nelkuli normalis karinak , de halalkozelben sem voltam soha kb. Szal ien def ability meg dodge meg avoid.. hat jo annyi amennyi osszejon csak ugy - de vedelemre gyurni ijasznal , hat kicsit lol..:D
Azt hogy mennyi dmg johet ossze , ez megin erdekes dolog. Hamar annyira a dmg , akkor inkabb Ranger , mint Haruspex. Szerintem a Kahn pancel alap! (nezdmeg rendesen a statjat es meglatod). Most ottvan +65% dmg egy Athena cipobol meg Conq kesztyubol. Farkas aurajanak a dmg % ja kb ennyit ver ra a Lucid dream dmg % jara.
Rangernek allando Call of The huntja van, azis csomo sebzes a Scatternek , raadasul az Attack speeded is maxon van allandoan , ami akar meg aztis lehetőve teszi , hogy lesporold a speedes relicet a bowrol - beleraksz egy peng clawot akar , es maris joval elorebb vagy.
Aztan vesd ossze a Plague vs 3 ik Trancet boss killnel. En eddig ugy tapasztaltam , hogy a reduced resistancok nem adodnak ossze , szoval hiaba lesz mondjuk berakva egy betrayered , nemfogsz tobb rest levenni a trance + betrayerrel. De ez nem 100% , csak nekem eddig igytunt.
Mindenesetre a Plague lassitja a bosst , meg ugy lekapja a rest is , hogy Study + Plague mellett , nincs mar szukseg betrayerre se.
A +4 Skill ami abbol a sapkadbol lenne, az itt jön ki mondjuk egy plaguenel , meg a nature cuccainal , amikre meg jot tenne 1-2 plusz , de eleg lenne nekem az alap plague is.
Szal jodolog a dodge/avoid de en raraknek minden a sebzesre , mert egyket hunter kari utan , szerintem azert beismered ,hogy muveszet egy ilyen irto geppel meghalni:P