Shorlex#15359
Dudo: nem értek egyet a cuccolási technikával, ugyanakkor másból is fakad a különbség.
Nekem nem kell hood, mert leszarom a call of the huntot, anélkül is brutális ez a kari, nem érdekel a 40 rec.
Peleus armor jobb nekem mint a khan, egyrészről mert dodge-ot ad, másrészről marha sok dex-et és def ability-t is asszem. Igaz, hogy attack speed-től esek el, de mástól nem (movement dream passzív nélkül is 166, plusz piercing damage fék, jobb a sima fizikális). Ugyanakkor a haruspex íjász egyik lényege nálam a nagyon sok def abiliy. Mivel X3 modra 100 avoidra vagyok belőve (2 aura plusz scroll) ezért a totál móka mellé a 100 dodge, de ha 70 az is jó. A lényeg hogy sok sok def ability kell, így gyakorlatilag hozzám sem tudnak érni. Ha mégis hozzám érnek, akkor meg nem egy 200-as hanem majd 500-as armor van rajtam.
Athena alap, szintén def ability, jó statok. Conquerors bracer nekem jobb mint az a szar tracker, élet, resist, speed, plusz fizikális damage.
És sztem hunter az aminél a plusz 4 skill talán a legjobban számít, iszonyúan sokat dob. Ha úgy veszem, hogy a plusz 4 skilles sapi helyett van hood, akkor van némi rec és piercing damage.
Plusz 4 skillel (bocs, mellette még plusz 20% str, 10% élet, 20 vit resist, 56 def ability...) nemis írom le, hogy mit ad a sapi, mert kb 30 sorban kellene sorolnom. Ha felmész a gamebanshee-re, találj nekem egy sapit, aminél 30 sorban vannak felsorolva azok amiket ad, és mind rohadt fontos és releváns dolog. Kicsit ferde a dolog de érted mire gondolok.