23078
  • steweee
    a neverwinternek nem csak két kiegje volt, a sou és a hotu ?
  • luicosta
    Honnan lehet letölteni az x3-as modot?? És az mirrreee jó??Lécci írjatok mind a kettőre!! Köszi
  • luicosta
    Hali!! Hogyan lehet azt megcsinálni hogy a lether strikem hamar feltöltődjön?? És tudjam beállítani bal egérnek!!
  • zsotesz
    Kalandjátékok terén meg szerintem: Syberia 1-2, Runaway 1-2, meg mondjuk Broken Sword.
  • virs lee
    Nincs.
  • Shorlex
    Dudo: nem értek egyet a cuccolási technikával, ugyanakkor másból is fakad a különbség.
    Nekem nem kell hood, mert leszarom a call of the huntot, anélkül is brutális ez a kari, nem érdekel a 40 rec.
    Peleus armor jobb nekem mint a khan, egyrészről mert dodge-ot ad, másrészről marha sok dex-et és def ability-t is asszem. Igaz, hogy attack speed-től esek el, de mástól nem (movement dream passzív nélkül is 166, plusz piercing damage fék, jobb a sima fizikális). Ugyanakkor a haruspex íjász egyik lényege nálam a nagyon sok def abiliy. Mivel X3 modra 100 avoidra vagyok belőve (2 aura plusz scroll) ezért a totál móka mellé a 100 dodge, de ha 70 az is jó. A lényeg hogy sok sok def ability kell, így gyakorlatilag hozzám sem tudnak érni. Ha mégis hozzám érnek, akkor meg nem egy 200-as hanem majd 500-as armor van rajtam.
    Athena alap, szintén def ability, jó statok. Conquerors bracer nekem jobb mint az a szar tracker, élet, resist, speed, plusz fizikális damage.
    És sztem hunter az aminél a plusz 4 skill talán a legjobban számít, iszonyúan sokat dob. Ha úgy veszem, hogy a plusz 4 skilles sapi helyett van hood, akkor van némi rec és piercing damage.
    Plusz 4 skillel (bocs, mellette még plusz 20% str, 10% élet, 20 vit resist, 56 def ability...) nemis írom le, hogy mit ad a sapi, mert kb 30 sorban kellene sorolnom. Ha felmész a gamebanshee-re, találj nekem egy sapit, aminél 30 sorban vannak felsorolva azok amiket ad, és mind rohadt fontos és releváns dolog. Kicsit ferde a dolog de érted mire gondolok.
  • Shorlex
    Jaj ez a hunter (immáron haruspex, merthogy kimaxoltam lvl 45-re a hunter ágat) ez egy tünemény. X3 mod, sandwept cave, egy lövéstől (!!! becsszó) feküdt két manticore, harmadik másodiktól, mer az messzebb volt, mint a másik kettő. Nyilván volley volt, de akkor is, egy lövéstől már... Még mindig felcuccolatlanul...
    Mi lesz itt legenden felcuccolva, dream ág maxolva, plusz 4 skilles trance-el és passzívokkal, még több att ponttal, plusz 10% total damage-el questekből, hjaj... Hunter írtógép állat!!! :D
  • Prince23
    Köszönöm.
    A gyűrűk úra csak onlinos játékban van meg? Single-ben nincs?
    A dungeon siegéról halottam, még tán film is lesz/van róla Jason Statham szereplésével.
  • ROMOTO
    Kuka vagy vault :)
  • shaba23 #15355
    szóval ennek van vmi értelme, vagy kuka?
  • shaba23 #15354
    Neverwinter nights I.+3 kieg, II., Ghotic I-III., Two Worlds, Sacred+kieg, Dungeon Siege 1-2 +kiegek, Fable, LotR MMORPG, WoW;), a Diablo az alap. így első körben ezek jutnak eszembe
  • virs lee
    Nehéz eltéveszteni, mert a 2. wp-nél, pont a bejáratnál van, máshol tovább se tudsz menni.
  • drlazi
    Szasztok,
    Elakadtam. Az IXIAN WOOD nevű helyen kéne a Szem-et odadni Medea-nak, de nem találom Medea-t. Hol van? Meg ezen a pályán vannak mindenféle lezárt ajtók, amiket nem eged kinyitni a játék. Mit kell tennem, hogy kinyíljanak? (Asszem a faluban is van egy.)
  • Prince23
    Hi!
    Régóta figyelem ezt a topikot. és hála nektek be is szereztem e gammákat (TQ+exp).
    Szal kérném a segítségeteket a kaland/rpg üggyel. Tehát ... tudnátok sorolni csomó ilyen kaland+rpg (tps lehetőleg) beütésű játékokat.
    Pl van ilyen stilúsú játék mint ez vagy mondjuk a Oblivion+Jade Empire styl játékok??
    Engem érdekelne leginkább a Gyűrűk Ura témaköre kifejezetten. Esetleg nem lenne GYU-ban kaland tps-rpg? vagy valami csak ne rts legyen.
    Meg egy lista kellene a kaland játékokról, akár szabadság, akár félszabadság érzettel is bombázhattok.
    Pl. ezek vannak meg: 2W, G3, TESÓ, SfTunguska, Atalntis, SH: Awakened....
    na ilyen kaland gammák nincsennek mondjuk 2005-2007 közöttire datálva? És főleg Gyűrűk urás nincsen, meg ahol kérdezősködni lehet, és több választ adni rá. Ahol a tájban gyönyörködhetünk, nem pedig a hentes munkákban...
    A JE volt az első gamma, amit mint kaland rpg-t kikáóztam. Eszméletlen hangulat uralkodott bennem, gondolom bennetek is.
  • shaba23 #15350
    néztem a videókat ;)
  • Ombika
    Ajanlom itt az uj videokat rola!!!

Katt ide,isten lesz!! :O
  • tekphos
    Viszont amióta várok erre a gamére szerintem ezt meg kell venni eredetiben.Ja és most már remélem tényleg kijön augusztus végén.
  • shaba23 #15347
    tegnap esett vmi letter from beastman archer #789 vagy ilyesmi. ez jó valamire?
  • dudovec
  • Ombika
    Durva,ha ingame is ilyen lesz!!
  • ROMOTO
    Van aki a battlemage karit meeleben képzeli el, ez van :)
  • virs lee
    Ebben fireballal kell rocketjumpolni? ~~
  • SzlobiG
    Ezek már így vannak beállítva. A többit, akkor belövöm úgy ahogy írtad, azt mostmár meg lesz a 40-es szint végre.:)
  • Solid Snake
    itt van belőle videó,kemény lessz a game
  • shaba23 #15340

lehet ez sem lesz szargagyi játék

Project Offset
  • shaba23 #15339
    asszem még 4 nap a blizzcon, reménykedj:)
  • virs lee
    Én inkább egy Baldurs Gatenek örülnék, legalább NWN2 szintű grafikával. Nemtom a Witcher milyen lesz, de manapság nagy divat a lineáris játékmenet, ami suxx. A BG1-ben még szinte oda mentem ahova akartam, de pl. az NWN2-ben már majdnem kalandjáték szintre süllyedt vissza a játékmenet szabadsága.

A Lokiról se tudom mit gondoljak, mint dio klón jó lenne, de a screenshotok elrettentenek, azok alapján sokkal szarabb a gfx mint a TQ-ban. Ide is jöhetne vmi dio3.

Most csupa fps-t várok: crysis, cod4, ofp2, hekkendszless vagy erpégéből kifejezetten jó nincs is a láthatáron - sajnos.
  • virs lee
    A "hello world" html megfelelője. :D
  • virs lee
    Nemtom, folyamatosan gyűlt össze. 2*500 + 2*300. Most az 500-as sata seagate 24k bruttó az aquaban, mai áron 1.5 TB = 72k-ból már megúszható.
  • steweee
    meg tudná mondani vki annak a magyar oldalnak a nevét (nem találom a könyvjelzők között) ahol rengeteg játék végigjátszása megtalálható ?
  • ROMOTO
    Ja ja, mindenesetre az átvezető múvikhoz képest elég sux a graf, meg a prüntyögős hent zaj...meg ugy-e nem lessz ingyé
  • tekphos
    Ez lesz ám a játék!!!
  • ROMOTO
    Nna nézz rá
  • ROMOTO
    Há' má' megen rákérdeztél? Persze hogy talán a jövőhéten már el is készül és tuti 90% állnak a srácok, mert mi megérdemeljük :D
  • Ombika
    Ez tuti info?
  • ROMOTO
    Bal klikk onslaught jobb klikk war wind
    1 slot health, 2 energy, 3 slot battle standard (ha keménykednek),4 eruption 5 stone form mal(ha nagyon megszorulsz) mondjuk ne várj sokat a tűzsebzésektől, mivel nem sok inted lessz...
  • SzlobiG
    Thx, akkor megcsinálom ilyenre a karim azt meglátom, hogy gyilkol.:)
  • TQ cheater
    Jó tudom hogy csak egy gportálos oldal és nem raktam rá semmit de NEM IS KELL rárakni dolgokat.A lényeg az ,hogy lehet bele irni ötleteket oszt kész!!De majd meglátom mit fogok csinálni h népszerübb legyen az ötletek leirása mer sztem ilyen oldal sehol máshol sincs,tehát ez teljesen egyedi,és sztem van értelme....
  • shaba23 #15326
    így visszaolvasva ez elég hülyén hangzott:) szóval 1 hónapja csináltam egy huntert, amit bebuktam egy behalt vincseszter miatt. Most defilerrel csináltam egy lvl45öst kb annyi skill meg stat pontal amennyi jár neki (asszem +5 mert nemtom mennyi bónusz van játék közben)
    nem tudom így mennyire cheat :) cuccot összeszedegetem, de a bigyók (nemtom minek hívják őket:D) pl boar hide, zeus thunderbolt stbstb, amiből volt egy raklapnyi, az hiányzik egy csöppet:) szóval ha van vkinek normal vagy epic szinten elmentve és elküldené azt megköszönném

shaba23 kukac citromail pont hu
  • shaba23 #15325
    megcsináltam "csíttel" a múltkori lvl45ös hunteremet, lassan lesznek még zöld cuccaim is :D viszont annyi segítséget szeretnék kérni, hogy mivel most nem játékkal értem 45re (múltkori kari törlődött) esetleg nem tudna-e valaki egy olyan vault file-t ami tartalmaz pár artifact alkatrészt. tekercs esett eddig 2, viszont a belevalók nem nagyon potyognak (sőt valamiért sokkal ritkábban mint ahogy anno estek).