Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Csakhogy ne kelljen olyan nagy területeket bemászkálni feleslegesen...
én nem találtam..
TQHU-IT-EPIC
TQHU-IT-LEGEND
A belépéshez szükséges jelszavak mindhárom szobához: TQHU
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Itt vannak a jelenlegi hamachi szobák:
TQHU-NORM-1.08
TQHU-EPIC-1.08
TQHU-LEGEND-1.08
TQHU-NORM-1.15
TQHU-EPIC-1.15
TQHU-LEGEND-1.15
TQHU-NORM-1.20
TQHU-EPIC-1.20
TQHU-LEGEND-1.20
Értelemszerüen, minden szoba végén található szám az ott tartózkodók verziószámát jelentik. Minden szobához ugyanaz a jelszó tartozik: TQHU. Ha nem mûködne próbáljátok meg kisbetüvel is! Ezeken kívül van még 5 besorolatlan szoba:
TQHU-1
TQHU-2
TQHU-3
TQHU-4
TQHU-5
hogy kényelmesebb legyen
azt szeretném kérdezni h ki játszik hamachin immortar thronnal mert szivesen játszanék vele...babylon elején tartok 27-es spellbreaker
Kezdõknek mindenesetre egy warden tökéletes választás ez alapján elsõ harcos karinak. harussal az a baj, hogy próbálgattam ezt a próbakarit, csak hát tényleg kicsit furi, hogy ugyanúgy megvan az 1600 off ability-je mint pl. a te slayerednek alapból (jó hát itt nincs BR az igaz) és mégsem üt túl gyakran kritet. a harbimnak is "csak" 2000 van alapból, de minden ütése krit, és az a 400 az lenne pont a választópont vagy mi?
szal a harus egy állati jó biztonságos kari, csak sztem nem egy tömegírtó állat meg bossokra sem az a gyilokgépezet. mondjuk lehet már mi fajzottunk el, hogy nekünk nem kari az aki nem ba..a le a bossokat 4 mp alatt 😄 azért elvileg valljuk meg ez lenne a "normális" 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Haruspex a jo , ien atom avoid , nagyonsulyos dodge.. Dehat a dual wield slayert is meglehet csinalni ugy, hogy telelegyen vedelemmel😄 De minek😊
fecske, nem tudom igazából mennyi a határ, azt tudom hogy 1600nál mintha 100 dodge lenne 😄
az az igazság, hogy off és def ability az nagyon nagyon cuccfüggõ: ha millió pontot teszel dexre akkor is csak ott tartasz mint amit írtál. Ezért van az hogy felveszel egy peleus armort, annál jobb wardennek nincs, plusz 1 skill defender, csomó plusz damage, weapon training grant skill és egy csomó def ability, aionois shield a resistjei mellett csomó def ability (ez a kettõ együtt annyit ad, mintha 120 pontot tennél dexre...) és a két adroit loop is nyomja fel a dexet is meg az ability-ket is, plusz a wood lore, magában az adroitban amik vannak dodge-ok, a defender aurában is van maxolva 72 ami wood lore-al már 100, szal prímán össze lehet hozni 2000 körüli def ability-t, és azért az elég húzós. Hozzáteszem hogy ne feledjezzünk meg hogy az egy harus volt (ott is van plusz def ability, ami ugye nincs a wardennek), és csomó pontot tettem dexre, de jó cuccokkal ezt sztem lehet ellensúlyozni.
nyilván a legtöbb def ability-t haruspexbõl lehet kihozni, de akkor elveszik a pajzshasználat értelme, de ha valakinek ahhoz van kedve...
amúgy találtam egy zöld colossal stygian scepter of nightmares nevû fegyót, érdekes. 235-255 alap dmg, slow, van rajta 35-54 bonus dmg, 62 vitality dmg és 15% chance of 3.0 secs stun. 1.30-ban betrayer híján egy divinernek nem sok jobb van ennél, max az ilyen nagyon durva relentless annihilation cuccok.
warden arra jó, amit linkeltem, ilyen csítre, kurva sok def ability-vel, én nem tudom mi ez, csít vagy valami bug, vagy nem értem igazán, de látjátok, nincs rajtam semmi dodge, mégsem ütnek meg soha.
Ravasak: legend volt, igen. sosen linkelek nem legend videot, normal, epic nem pálya.
Meleg brigand virsli? 😄 kár hogy ebben a játékban nincsenek lyen kis életszerû dolgok, hogy faszikám néha aludni akar, vagy enni-inni, szexelni, és ilyen TQ-Sims keverék sztem nagyon állat lenne de csak akkor ha te adhatod meg a kettõ keverékét. 😄D
dudo: nem azért írtam hogy hasra ess, de emlékszem én olyanra (fecske volt talán, nem tom) hogy egy karit fulldexre tett valaki, hunter volt, az azt jelenti, hogy írtózatos def ability-je kellett hogy legyen, de ilyet soha senki nem mondott, hogy ilyet tapasztalt volna. volt már olyan karim, aminek nagyon sok volt a dodge-ja de ilyet hogy nem ütnek dodge cucc nélkül... egyszer olvastam én is hogy 100 def az X% dodge, de eddig nekem ez mégsem mûködött, el tudom képzelni, hogy X felett igaz ez csak, mondjuk 1000 felett, vagy 800 felett mittomén. 😄 de azért jó ez mert az a slayer amirõl csináltam anno a videot az olyan kicsit ütött, hogy pfff, de ilyen módszerrel egy warden az az isten, mert nulla dodge cuccal, mégis marha nagy dodge-el elfogadható ütéssel nagyokat lehet püfölni (vagy esetleg egy haruspex, mert akkor még avoidod is van) 😄D
Kazador: def ability az elsõsorban a hunterbõl jön, második az vagy defender, vagy dream. ha defender akkor peleus armor, aionios shield, aura kivételesen maxolva, két adroit loop, és jó sokat tegyél dexre, a piercing miatt nem fog kárba veszni. nekem 1600 felett van valamivel és nem tud senki megütni 😄D
ráadásul ha akarod, akkor használod a jobb alsó sarokban azt a passzívot, amivel a str követelményeid is lemennek, és akkor egy spearrel jó vagy 😄
Most egy Templart 'próbálgatok' (már lvl27 😊) és azt kell mondjam, hogy nagyon büntet! Dreambõl van 1st attack, offhandnek a rengeteg shield képesség és aoe-nek a shield charge, batter, phantom strike.
Nagyon vidám dolog (fõleg mage után), hogy berontok egy nagy tömeg közepébe és alig birnak megsebezni 😄
Olvastam, hogy magas def-el sok lesz a dodge. Def-re csak képességeim adnak, vagy kapcsolódik valamelyik elsõdleges stat is hozzá? Eddig csak a strenghre tettem a dmg+páncélok miatt - növeljem esetleg a dex-et is?
(mellesleg ez a kari nagyon szerencsés - viszonlag hamar találtam egy kék shieldet +2 Rallyval, tegnap pedig esett egy frankó kék kalapács is 😉
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ez egy haruspex, van benne 12% dodge a 2 adroit loop gyûrûbõl, különben semmi. eskü semmi csít, semmi extra cucc, és olyan mintha 100 dodge lenne HAHAHAHA
1600 defensive ability-m van, ez a titka 😄DD Hatalmas csít, holnap továbbfejlesztem 😄D
ha bejön amit nézek, akkor KO
a haruspex az jó területre, mert ott a fantom, a distort, bla bla, de megint bejön az hogy akkor már miért ne harbinger?
múltkor csináltam szokás szerint próbakarit, haruspexet, 1600 off és def bility mindkettõ, de érdekes módon hiába a study, nem nagyon ütötte a kriteket, meg pályán is olyanokat csapkodtam mint a basic attack. a harbival pályán nem tudok olyan ütni ami jóval meg ne haladná a basic attackot, azaz mind krit... pedig olyan nagy különbség off abilityben nincs. FAKE