• dudovec
    Mennyit kellet győzködjelek , hogy kezdj egyet:)

Mondjuk nekem +2 es zold sapim nincs , de nemis hordanek vele sztem olyat. Bar nemalltam le most pontosan kiszamolni. De a tracker kesztyu + hood + apollok asszem pont adnak + skilleket a scatter/puncture reszre , ami a lenyeg kb es az a Khan's hunter ruha is ad +1 skillt. Szoval +3 at ad siman megvan a lenyeges dolgokra , es a hoodbol jovo 120% pierce damage is eleg jo , a callhoz valo -rechargerol nemis beszelve , szal en nem hordanek +4 sapit hunterrel. Sztem a hood kotelezo neki. Egy rangerrel mondjuk a refresh miatt meg lehet kerulni a dolgot a refresh miatt , de hood + tracker glove rulez:)

Mondjuk kikene szamolni , hogy pontosan mennyi is az az annyi, de nalam Kahn pancel , immortal amu , betrayer / vadallat pierces bow , tracker glove + hood , athena cipo (de van mas lehetőség is talan) 1 apollo fixen , ami melle megegy apollo , de act4 tol szerintem egy zöld ring deamon blood reliccel , mer ott az 50% totallal tolja meg a scattert , mig mondjuk tovabbi 110% pierce dmg (a kb 700%) mellett csak 15% os novekedes.
    Artifactbol tobb lehetőség van...

Ami az x3 exp/questet illeti: kurvajo dolog , nekemis ez jott be a pyroval , hogy vegulis nincs illegalis exp noveles - "megdolgozom" az exp ert. Csak sajna ahogy a videon is latszott 1-2 quest nem kerult bele - mert x3 alatt bebugolt es nem tudtam completelni, pl: bika quest orienten , meg gizaban amikor a 4 kőszobrot kell szetverni...
    A bikanal 3 helyett konkretan 1 sem jött. A kőszobroknal meg szetvertem vagy 10 et , de egy párnak beszorult a szelleme , es nem keltek eletre.