23078
  • ROMOTO
    Na ne, akkor te vagy az első, akinek nem sikerál nyomkorászni :)
    Itt egy calc
    ha megfigyeled ne minden van maxon :), sajna nem a legjobb kari, tűz sebzést adó fegyó, fux kötelező
  • SzlobiG
    Kössz, de ezzel azt tudom megnézni, hogy mit ad ha fullra fejlesztek vmit.:) Na de mind1 majd elnyomkodom vmire.:)
  • ROMOTO
    Ha lehet használj titan calc ot, neked is, nekünk is egyszerűbb.
  • ROMOTO
    Mi a f@sz ez?!
  • SzlobiG
    Kis segítség kellene, hogy mire nyomjam el a 15 skill pontomat egyszerűen nem tudom, hogy mit érdemes.:D Battlemage a karim.

Két választás van: 1.2.
  • dudovec
    virs lee: kb nekemis ez ugrott be meglatvan az oldalt. Mondjuk en raernek irkalni buildeket , ha lenne valami normalis/igenyes oldal ahova lehet feltenni ezt azt , a forum resze pedig erre a forumra linkelődne.

btw: 1.6 tb sata? mennyibe faj 1 ien most?
  • virs lee
  • TQ cheater
    KATT!!De aztán irni...
  • dudovec
    "Egy rangerrel mondjuk a refresh miatt meg lehet kerulni a dolgot a refresh miatt , de hood + tracker glove rulez:)"

mondatalkotasom mais a toppon van , latszik h nemigen aludtam
  • dudovec
    Mennyit kellet győzködjelek , hogy kezdj egyet:)

Mondjuk nekem +2 es zold sapim nincs , de nemis hordanek vele sztem olyat. Bar nemalltam le most pontosan kiszamolni. De a tracker kesztyu + hood + apollok asszem pont adnak + skilleket a scatter/puncture reszre , ami a lenyeg kb es az a Khan's hunter ruha is ad +1 skillt. Szoval +3 at ad siman megvan a lenyeges dolgokra , es a hoodbol jovo 120% pierce damage is eleg jo , a callhoz valo -rechargerol nemis beszelve , szal en nem hordanek +4 sapit hunterrel. Sztem a hood kotelezo neki. Egy rangerrel mondjuk a refresh miatt meg lehet kerulni a dolgot a refresh miatt , de hood + tracker glove rulez:)

Mondjuk kikene szamolni , hogy pontosan mennyi is az az annyi, de nalam Kahn pancel , immortal amu , betrayer / vadallat pierces bow , tracker glove + hood , athena cipo (de van mas lehetőség is talan) 1 apollo fixen , ami melle megegy apollo , de act4 tol szerintem egy zöld ring deamon blood reliccel , mer ott az 50% totallal tolja meg a scattert , mig mondjuk tovabbi 110% pierce dmg (a kb 700%) mellett csak 15% os novekedes.
    Artifactbol tobb lehetőség van...

Ami az x3 exp/questet illeti: kurvajo dolog , nekemis ez jott be a pyroval , hogy vegulis nincs illegalis exp noveles - "megdolgozom" az exp ert. Csak sajna ahogy a videon is latszott 1-2 quest nem kerult bele - mert x3 alatt bebugolt es nem tudtam completelni, pl: bika quest orienten , meg gizaban amikor a 4 kőszobrot kell szetverni...
    A bikanal 3 helyett konkretan 1 sem jött. A kőszobroknal meg szetvertem vagy 10 et , de egy párnak beszorult a szelleme , es nem keltek eletre.
  • Shorlex
    A video kommentszövegéről annyit, hogy azt írja, hogy megmutatja, hogy egy champion mit tud (mármint milyen skilleket) használni. Na hát azért ez enyhén röhej: merthogy használom az onslaught bal klikket, zászlót és a plague-ot, illetve idézek farkast azt ennyi. Nyilván vannak auráim, ilyesmi, de az nem "használat", nálam a használat az az, amikor nyomkodom, teszek-veszek, ügyeskedek, kikerülöm, megidézem, bla bla. Ez meg megy, kirakja a zászlót, plague, onnantól kezdve püföl, rec nélkül, minden nélkül, csók. :DDD

Hunter azért elég jópofa: mondom mi nincs rajtam, ami majdan egyszer lesz (ilyen kis "apróságok" :D): 2 apollo, peleus armor, plusz 4 skilles sapi, tyrants arti, conquerors bracer, immortal amu. Azért ez a felszerelés, amit itt leírtam kb egy ultrabrutál karin van rajta, nekem egyelőre nincs, és ennek ellenére úgy zúz ahogy leírtam. Bossokat is, ott sem lámázok azzal hogy nem X3-mal megyek.
    Mondom, becsszó eddig vagy 20 hero-t nyomtam le úgy hogy egyiket sem láttam, csak a feliratot :D Mindezt 1200 ütéssel. Hát igen, X3 alatt szarrá pacskolja a pályát, gyakorlatilag dupla exp és nem érzem, hogy csít lenne mint mittomén egy copper seal, mert azért "meg kell dolgozni" érte és hát ha multiban mennék akkor is lenne közel ennyi szörnyi. Imádom a huntert!!!
  • dudovec
    zoi92: most lattam csak , hogy felmerült valami kerdesed az x3 moddal kapcs? 1 oldallal lejebb lattam valamit , hogy elkene neked kuldeni , vagy mi. Megvan mar azota?
  • dudovec
    Ami a champion videot illeti: ugytunik szeretik a buzi eklub zenet:) Mondjuk furcsallom h 75 re kihuzott expcsitelt karit beraknak , dehat ő dolguk:) Mindenesetre grat!
  • dudovec
    Shorlex: ugye ugye? Mondtam h hunter jobban zuz x3 alatt mint anelkul , ugyanez igaz a bosskillnel is. Hogy mier? Gondolj bele ha full tomeg van es belelosz: akkor mivel mindenkin atmegy a lovesed , annyiszor fog durranni a scatter ahany mobon atment , ha itt bejon a volley akkor....
  • Rage47
    Aham, hát kár:)
    Mostanában kezdtem el a game-t, és leginkább a Diablo-ra emlékeztet. Eszembe jutott, hogy abban milyen szépen fröcsögött... :)))
  • Zoi92
    Hát nem vagy semmi :D és maguktól rakták fel? amúgy gratulálok :D
  • Shorlex
    Tudtam hogy előbb utóbb híres leszek :DDD
  • Shorlex
    Jaj emberek, hunter az isten.
    Lvl 43, cuccokból messze nem az amit ki lehetne hozni belőle, normal act4-től X3 mod, én még ilyet nem láttam. Ezt az írtást, ilyen nincs...
    És ahogy mondtam: X3 mod nélkül nem lenne ilyen jó. Minél több a szörny annál jobban és gyorsabban írt. És annál látványosabb, mikor egy lövéstől (!) egy 15-ös csorda fekszik. Mondom, nem a legjobb cuccban, az majd csak legenden, most minek coccoljam tele, ha ezt így is tudja.
    1200 a hit vagy mennyi, innen látszik, hogy nem vagyok agyonnyomva, mégis úgy írt, hogy huh. Hero monstert eddig epicen nem láttam, csak annyit belőle, hogy kiírja a jobb alsó sarokban, hogy egyet megöltem. Biztos... Eszement ez a hunter, iszonyat írtógép.
  • shaba23 #15306
    hellgate, MoH, Crysis mind 11.990 lesz a cdgalaxisban
  • shaba23 #15305
    ezt te honnan veszed?
  • ROMOTO
    Ja-ja, ezt írják, de kicsit furcsállom, dx10 kompatibilis graf., meg agyonfordított, stb. 8 ropiért... :)
  • Prince23
    Alig 8 ezer ft lesz a magyar Witcher. Míg az angol verzió lesz 10e felett.
  • shaba23 #15302
    fasza lesz, hogy beleölnek milliókat a fordításba és ezért majd lesz vagy 16k huf :( míg a buta németek miutón szinkronizálják, kiadnak hozzá egy 500000000 oldalas szabálykönyvet, díszdobozt, bögrét, kulcstartót adják majd 39 euroért...
  • ROMOTO
    Most látom, hogy van neki itt az SG-n is topic-ja, asszem októberben kijön, különben a neten elég sok infó fenn van a játékról, a jutubon is van pár videó :)
  • dudovec
    Romoto ez tenyleg nemrossz , mikorlesz? ingyenes online jateknal is?
  • ROMOTO
    OFF, ezt a Witcher-t elég igényesre vették a lengyel srácok, magyar fordítása is van...:)
  • ROMOTO
    Ja, sajnos semmi sem tökéletes ...
  • NeoMaN
    Sajnos ez nagy hibája a gémnek. Jó lenne valami gibs, freccs, violence.
  • ROMOTO
    Sajnos nem
  • Rage47
    Nem lehet vhogy bekapcsolni a vért vmi moddal?
  • shaba23 #15294
    már tárgytalan, leszedtem a TQ-t és az IT-t is :)
  • ROMOTO
    1.30 ra
  • NeoMaN
    sziasztok
    immortal throne milyen verzióra peccseli az alap gamet? vagy ez független?
  • DirtyGab3sz
    Guild Wars...nenpont ijjen...de faxa gáma!!!!!!
  • shaba23 #15290
    az a játék szvsz szar :)
  • ewing03
    Dawn of magic...
  • shaba23 #15288
    Nincs meg vkinek a Titan Quest Reloaded-nek 21es darabja?^^ leszedtem és hibás...csak 35mb
  • ROMOTO
    Loki zz, vagy tolhatod a Dungeon Runners t ami ingyenes
  • dudovec
    ijasznal nemkell a Study pray passivja , mig melee karinal nem art^^
  • shaba23 #15285
    mondjatok már vmi hasonló játékot, mert már kifogytam ötletekből és nincs mivel játszani :) Sacred, Diablo, Dungeon Siege, TQ végigjátszottam mindet kiegekkel, folytatásokkal együtt (TQhoz talán lenne kedvem, de elszált a vinyóm, már nincs meg az IT és nincs kedvem megint előlről kezdeni ) szóval valami hekkendszles kéne :)