Shorlex#15314
A video kommentszövegéről annyit, hogy azt írja, hogy megmutatja, hogy egy champion mit tud (mármint milyen skilleket) használni. Na hát azért ez enyhén röhej: merthogy használom az onslaught bal klikket, zászlót és a plague-ot, illetve idézek farkast azt ennyi. Nyilván vannak auráim, ilyesmi, de az nem "használat", nálam a használat az az, amikor nyomkodom, teszek-veszek, ügyeskedek, kikerülöm, megidézem, bla bla. Ez meg megy, kirakja a zászlót, plague, onnantól kezdve püföl, rec nélkül, minden nélkül, csók. :DDD
Hunter azért elég jópofa: mondom mi nincs rajtam, ami majdan egyszer lesz (ilyen kis "apróságok" :D): 2 apollo, peleus armor, plusz 4 skilles sapi, tyrants arti, conquerors bracer, immortal amu. Azért ez a felszerelés, amit itt leírtam kb egy ultrabrutál karin van rajta, nekem egyelőre nincs, és ennek ellenére úgy zúz ahogy leírtam. Bossokat is, ott sem lámázok azzal hogy nem X3-mal megyek.
Mondom, becsszó eddig vagy 20 hero-t nyomtam le úgy hogy egyiket sem láttam, csak a feliratot :D Mindezt 1200 ütéssel. Hát igen, X3 alatt szarrá pacskolja a pályát, gyakorlatilag dupla exp és nem érzem, hogy csít lenne mint mittomén egy copper seal, mert azért "meg kell dolgozni" érte és hát ha multiban mennék akkor is lenne közel ennyi szörnyi. Imádom a huntert!!!