• dudovec
    Shorlex: a mana reszet a dolognak osztom , azt is , hogy energyre erdemes aldozni. Mondjuk Rangernek ne feledd , hogy van manaja meg - energy costja is a Nature miatt , szoval ott nembiztos h szukseg van ra.
    Plaguet raer neki kesobb fejleszteni is , mivel korulmenyes hasznalni , hogy plague + study + healelj is stb stb. Bossra radobod a study melle legenden , arra jolesz..

A sebzesed pedig igenis fontos a scatteren kivul is. Ugyan a scatter a lenyeg , es tomeg irtas szempontjabol igazan ez a mérvado. DE nagyon nemkene ien 4k kat szamolni a scatterre boss killnel , ugyanis a scatter resze csak akkor zuz igazan boss killnel , ha x3 modozol , es kozel vannak egymashoz. Ugyanis a scatter amikor talal , korkörös iranyba mennek a repeszek , es ha nincs korulotte semmi - nem megy neki semminek , es nem durran ugy be. Ezert van az , hogy minel nagyobb a tomeg annal jobban takarit. Ha nemhiszel nekem , probald ki , hogy bemesz felraksz egy 15 dmg bowot es nekiugrasz valami bossnak legenden - mondjuk Manticorenak. Aztan megcsinalod ugyanezt x3 alatt is. Joval elobb fogod lesebezni a 3 manti eletet , mint ahogy lesebzed az 1 et.

En a rangeremet ugy fejlesztettem , hogy atom cuccok mellett volt kb 500 dexem , meg olyan 600 feletti str. Szerintem STR re erdemes gyurni , mivel ha jol lattam , akkor a DEX noveles % osan adja a pierce dmg t , amibol amugyis többszáz % od van , mig az STR alap fizikal dmg t ad , amire a farkas aura es egyebek eleg jo hatassal van. Persze kezdo cuccokkal rendben van az a 60-40% arany a dex javara , de ha mar ien apollo ringjeid vannak , meg minden egyeb finomsag , akkor inkabb str legyen a több.

Ami kimaradt a Ranger finomsagai közül az a Refresh.. Nemtom mennyi + skillje van egy illetőnek , de kb egy level 8 as refresh 2 castbol visszatölti a Call of the huntot. Szal elnyomsz egy Callt , Refresh es amikor lejar a Callod nyomsz megin egy Refresht , es mar castolhatod is ujra. Nekem recharge nelkul kezdokent boven megerne 8-9 skillpontot az , hogy a brutal attackspeed/dmg auram folyamatosan mehessen.