23078
-
#15204 Azt a teknősös tekercset eldobhatod..semire nem jó...amit én írtam, az egy szobor.....egyébként act5-ben az induló faluból, kicsit északnak tartva van egy kapu,nna azt nyitja, és ott a secret pass!De kösd fel a gatyád!Kemény kis ellenfelek vannak!
-
Zoi92 #15203 Thx de az merre van? IT s terület? És nem tudsz valamit az x3 mod al kapcsolatban?:/ -
ballor #15202 a tekercses teknős csak ajándék
a teknős szobor adja az új pályát -
Zoi92 #15201 A teknősre már rájöttem mi .. egy tekercs amin egy teknős van :D de ki van pörgetve a gamé mind 3 nehézségi fokod de mégse kaptam :S :( Csak egyszer athén előttt dobta egy mob normal on de nem tom hova lett az a tekercs :/
Az x3 mod al egész este killódtam .. de nem megy :S :( Pls Help! Előre is THX (Ja és azt is megkösznném ha valaki megmondaná hogy kell használni azt a tekercset mert mikor én azt találtam nem tudtam vele semmit se kezdeni :S -
Zoi92 #15200 Pls help az x3 mod al kapcsolatban :/ Hogy kell felrakni? mert ha csak a file okat bemásolom ugyanúgy 1 boss van.. :( És a teknős az hogy van? ha beverem az utolsó bosst kapok 1 teknőst? -
Shorlex #15199 Gondoltam csinálok egy ilyen funkarit, hogy bebizonyítsam hogy ebben a hülye játékban mennyit számít a cucc. Nos, számít, de érdekes, hogy kevésbé mint vártam. Mint látni azért 7szer sikerült lehalni (kivétel nékül mindnek az az oka, hogy olyan kevés életem van, hogy bizonyos attackokat egyszerűen nem élek túl, ha akarom ha nem). Itt a képn van 1100 életem, de ez sokáig 600 aztán 800 volt, így azért nehéz :D
Szal ennek a karinak nincs mastery-je, semmit sem tud, csak cuccolva van de azt nyilván mint állat. szifónt lenyomja 5 mp alatt de egy ilyen tüzet fújó sárkánytól behal. Ki érti ezt? :D
Szal kezdők, hajrá cuccolni mert a jó cucc nagyjából önmagában oldja meg az életed :D -
Zoi92 #15198 Hol van az a béka filing?:D -
Zoi92 #15197 Figy letöltöttünk olyat, hogy x2 x3 monsters mods és felülírtuk az x3 assal. De mikor elindítom a gamet akkor csak 1 boss van:( -
#15196 Az on a linken amit adtam, van kereső...angolul tudsz picit legalább(gondolom), és a keresőbe beírod MOD...nna...
A detektív set azért nem pont csak simán van....ha végigtolod mind3 nehézségi fokon a gámát, kapsz egy teknőst, ami egy secret passt...nna ott van pár "érdekes" mob..ha azokat legyőzöd,kinyithatsz egy ládikót!Ott vannak finom dolgok igazán!!!Pl:télapó,kalóz,detektív set..nekem ezek estek eddig legalábbis.... -
Zoi92 #15195 PLS adj pontos címet mert az ign en nemtaláltam meg:( És ilyen settek vannak alapból a játékból mint pl detektív?:D Jah és 300% nál miért nem megy többre a casting?:P:D Előre is THX! -
#15194 ha rebirth fontnál voltál, akkor ott.... -
steweee #15193 nekem most fagyott ki játék közben, teleportkaput nyitottam és mentem volna memphisbe. előtte nem tudom mikor mentettem utoljára, de volt teleportálásom meg rebirth fountain látogatásom. vajon hol mentette el ? -
#15192 Jeeee!!!Megvan a detective set!!Nagynehezen kifarmoltam...áááhh!!
-
#15191 Hát úgy, hogy felteszed a X3 modot....akkor mindenből 3X annyi van....nemcsak titánból!De amíg nincs egy jó erős karid(minimum lvl50)ne nagyon akarj 3X3-on tolni, mert nem élvezed a sok ujraszületéstől a játékot!:-)Jah..olyan bossokat keress akik lila gömböt hagynak a halálukkor...azok jó cuccot adnak!Nameg a secret pass....:-D
-
Zoi92 #15190 Pls valaki megmondaná, hogy kell egyszerre 3 titán ellen harcolni? és legenden hol a legérdemesebb bossolni? (cuccok miatt) -
#15189 köszi szépen, ha lesz időm kipróbálom! -
#15188 Nem tudom mit csinálsz, de nem elég ha ráklikkelsz a kurzorral...próbáld meg az Y-t nyomva tartva ugyanezt!! -
#15187 hi all!
feltelepítetetm a titan questet majd utána a z immortal thronet is, de amikor leőlök egy ellenfelet, nem engedei fel venni az eldobott tárgyait(az immortal throneban kezdtem el egy játékot)
ez mitől lehet? -
Zoi92 #15186 Nekem a Spellbeakar keltette fel az édeklődésem pls valaki rja le hogy kell skillezni. thx -
Zoi92 #15185 Spiritnek milyen skillezést ajánlotok? És meik kaszt legyen a 2.? THX elre is a tippet! -
#15184 Na itt ha nem találod..... -
Zoi92 #15183 És még légyszi adjatok egy linket ahonnan le lehet tölteni az x3 mod ot. Thx előre is! -
magyar777 #15182 nincs itt valaki olyan akivel cserélhetnék szinte az összes normál és epic
szintű relic és charm-ot egy erős lila fegvere vault fájlba?
e-mail:[email protected]
vagy pm-en üzenj -
Zoi92 #15181 Amyúgy az x3 mod miben más mint a sima? És érdemes felrakni? Mert ahogy elnézem páram azzal nyomjátok.. -
zsotesz #15180 Hades világa nem kapott valami unique monstert a nehezebb nehézségi szinten? -
Shorlex #15179 játsszál sokat majd megtalálod.
Ja és legend szinten. -
luicosta #15178 És a sárkányokat meg ilyeneket hol találom meg mert azokkal sem harcoltam !! Köszi ha erre is válaszol valaki!! -
Zoi92 #15177 Ha jól értem akkor nem engedi felrakni az 1.3 as pachot. Ha az akkor az a baj, hogy a játék telepítésénél csak a meghajtó hejét szabad változtatni!
PL: alapból ide rakná:C:\Program Files\THQ\Titan Quest max ennyit lehet változtatni: D:\Program Files\THQ\Titan Quest és ugyan így az IT vel is és akkor fel fogja rokni! Sok szerencsét! -
virs lee #15176 Athén előtt a mocsárban. -
luicosta #15175 Hali!! Lenne egy fontos kérdésem . A hidrát hol találom a kieg tészben!! Én az istenért se találtam meg. Ja és lenne még egy. Az egyik haveromnál azt írja ki az Im. Th. hogy nem lehet fejleszteni a játékot patcsel az mi8ért van !! ?? Lécci írjatok minél hamarabb!! Köszi
-
ballor #15174 most vittem végig igaz csak normálon a TQ+IT-t, Oracle karakterrel
ez sokkal jobb volt mint az első karakterem, másodjára kinyírtam az utolsó boss-t is, a spirit részére még csak az aurás dolog fejlesztésébe kezdtem bele, 40-es szintem lett -
#15173 Ezt droppoltam ma....aranyos ugye?Mindenesetre számomra uj!
Jah..a nagy melegre való tekintettel a usebarom...
-
menpe #15172 jajj, bocs, nagyon sötét vagyok, már rájöttem a megoldásra :D -
menpe #15171 Hello!
Nyomtam valamit, és eltűntek a mana és hp értékek az állapotjelzőről...
Esetleg valaki tudja a visszaállítást, mert végignyomkodtam a billentyűzetet, options, semmi. -
Zoi92 #15170 Conquerer nél ti milyen skillezést csinálnátok? -
Zoi92 #15169 Csak a critical damage t tudja kiírni? vagy meglehet csinálni, hogy az összeset kiírja? Előre is THX!:D -
dudovec #15168 es akkor a pierce dmg rol meg szo se volt:D -
dudovec #15167 Eppen azt pofazom:D hogy recharge cucc nelkul , kezdokent nem valoszinu hogy max attackspeedje lesz (222) sőt , valoszinuleg meg callal sem. Ezert mondjuk nem egy utolso dolog folyamatosan callozni , es ehhez nemkell speci cucc , csak 3 szintnyi skillpont. Es amugy a rendes rangeremnek is volt.. +4 skilles refresh, a swapra meg beraktam a rechargeos bowot. Siman jo dolog az allando call.:P -
Shorlex #15166 Dudo, nem azt mondtam, hogy a sebzés nem számít, hmmm? Csak azt, hogy HA ilyen fegyvere van az sem baj.
Dexet azért írtam neki, hogy legyen def ability-je, mert gondolom nem két apolloval, peleus armorral és athenaval fog szaladgálni még egy hónap múlva sem... :D De sztem akkor is jó a dex-str 60-40 :D
Refresh hova? Minek? Íjász takarít legenden is call nélkül és két boss között kicsit több idő telik el mint egy call töltődés, de végül is az sem rossz megoldás, amit mondasz. Nekem nem kell az biztos.
De ha mindenáron ez kell, akkor: jobb kézbe focus shield 20 reccel, balba lykaion 17-el, és úgy castolod a callt weapon swappal :D
-
dudovec #15165 Shorlex: a mana reszet a dolognak osztom , azt is , hogy energyre erdemes aldozni. Mondjuk Rangernek ne feledd , hogy van manaja meg - energy costja is a Nature miatt , szoval ott nembiztos h szukseg van ra.
Plaguet raer neki kesobb fejleszteni is , mivel korulmenyes hasznalni , hogy plague + study + healelj is stb stb. Bossra radobod a study melle legenden , arra jolesz..
A sebzesed pedig igenis fontos a scatteren kivul is. Ugyan a scatter a lenyeg , es tomeg irtas szempontjabol igazan ez a mérvado. DE nagyon nemkene ien 4k kat szamolni a scatterre boss killnel , ugyanis a scatter resze csak akkor zuz igazan boss killnel , ha x3 modozol , es kozel vannak egymashoz. Ugyanis a scatter amikor talal , korkörös iranyba mennek a repeszek , es ha nincs korulotte semmi - nem megy neki semminek , es nem durran ugy be. Ezert van az , hogy minel nagyobb a tomeg annal jobban takarit. Ha nemhiszel nekem , probald ki , hogy bemesz felraksz egy 15 dmg bowot es nekiugrasz valami bossnak legenden - mondjuk Manticorenak. Aztan megcsinalod ugyanezt x3 alatt is. Joval elobb fogod lesebezni a 3 manti eletet , mint ahogy lesebzed az 1 et.
En a rangeremet ugy fejlesztettem , hogy atom cuccok mellett volt kb 500 dexem , meg olyan 600 feletti str. Szerintem STR re erdemes gyurni , mivel ha jol lattam , akkor a DEX noveles % osan adja a pierce dmg t , amibol amugyis többszáz % od van , mig az STR alap fizikal dmg t ad , amire a farkas aura es egyebek eleg jo hatassal van. Persze kezdo cuccokkal rendben van az a 60-40% arany a dex javara , de ha mar ien apollo ringjeid vannak , meg minden egyeb finomsag , akkor inkabb str legyen a több.
Ami kimaradt a Ranger finomsagai közül az a Refresh.. Nemtom mennyi + skillje van egy illetőnek , de kb egy level 8 as refresh 2 castbol visszatölti a Call of the huntot. Szal elnyomsz egy Callt , Refresh es amikor lejar a Callod nyomsz megin egy Refresht , es mar castolhatod is ujra. Nekem recharge nelkul kezdokent boven megerne 8-9 skillpontot az , hogy a brutal attackspeed/dmg auram folyamatosan mehessen.