• Shorlex
    monster lura az régen gagyi volt de úgy vettem észre hogy most betölti a neki szánt szerepet. Azzal van a baj csak, hogy kicsi az élete és hol máshol használod ha nem bossnál? Boss pedig akkorát sebez legyen az bármelyik, hogy egy hittel-casttal fekszik az a kis vacak, pláne ha nem maxolod ki, ha meg kimaxolod, akkor brutálisan értékes pontokat veszítesz máshonnan. Pályára meg úgysem használod.
    Szal összeségében valóban jól csalogatja az nmy-t de hidd el, sosem használnád ki, ne tegyél rá pontot.
    Nature ágból oak alapja max, nrg-s passzívja egy ponty, felső max.
    Rakj sztem ha kezdő vagy és nincs jó cuccod a healre, amit tudsz, azon belül is rakd maxra a recharge-ját, így mp-ként ha nem sűrűbben el tudod lőni. Ha majd lesz cuccod (convertedes íj, ilyesmi, jó sok def ability) akkor nem lesz annyira lényeges hogy healeld magad, akkor leépíted.
    Farkasra nyomj amennyit tudsz, felső passzívja max, az rád is hat.
    Ami fontos: plague, ott minden max.
    Kb ilyenre csinálnám én lvl 75-re:
    Ranger
    Rangerben az a baj, hogy iszonyú mód zabálja a skillpontokat. Ez a kari kb olyan, hogy lvl 75-re minden quest plusz skilel lesz ilyen és mint látod, még kb 20 lvl simán beleférne :D
    Amiből spórolhatsz, a farkasidézés pár pont, íjászaura pár pont, herbal remedy (én annyit szoktam rá tenni hogy ippenhogy meglegyen a 80 resist) call of the hunt, főleg passzívból.
    Amiből sose spórolj: marksmanship, volley, plague, study pray, oak alapja és felső passzívja.

Att pontot úgy tegyél, hogy pár pontot nrg-re, én ezt mindig szoktam ajánlani, legyen összeségében mittomén 400-500 szabadon felhasználható nrg-d (reserved nrg ebben ne legyen, aurák sajnos foglalnak). Str az fontos, már csak a jó cuccok miatt is, de fontosabb a dex, úgyhogy 60-40% dex javára. Próbálj def ability-s cuccokat összehaknizni, mert nagyon sok def ability dodge attack-ot jelent, de neked kell érezni hogyan jó a kari.
    Íjad az legyen később majd converted-es íj.
    Hunternél ha olyan íj van a kezedben, ami sebez 1-et (ezt írja ki a progi), ne ijedj meg tőle, hogy hú de szar vagyok. Számold ki: marks alapja 55 piercind damage, felső passzívja 8*162 piercing damage, összesen 1351. Marks középső passzívja ad plusz 33%-ot, íjászaura ad plusz 75%-ot. 2810 sebzésnél tartunk. call of the hunt passzívja plusz 139%, azaz bossnál amikor benyomod 4687 sebzésed van. Egy olyan íjjal, aminek az alapsebzése 1. Csak marksmanship miatt (és azt ugye nem írja ki a damage mutató, mert skill). És akkor nem beszélek olyanról, hogy volley bejöhet, az triplázza a sebzést, a marks első passzívjában van olyan, hogy 55% chance to pass through nmy-s, azaz minden második fragment átmegy és kétszer sebez. (hunternél minél nagyobb nmy csordát lősz annál gyorsabban írtasz, ez kicsit hülyén hangzik de pont emiatt így van).
    Szal emiatt rulez a hunter!
    És ne feledd: attack speed az fontos!