Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Osiris hatott egy vision of death castnal is , szoval sztem hat mindennel ami az ellensegre hat valahogy.

zsirfecske
az ilyen on attack-os cuccok nálam még auránál is ellõnek. pl. a burning dmg-es dream trance-re is simán, úgyhogy a válasz igen.

Az eruption ad fizikai dmg-t is. Ha ilyen spellel sebzek, akkor aktiválódnak a csak fizikai ütéssel aktiválható dolgok (pl. artifacton)?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A lyre of apollo / osiris mûködik spellekkel is? ("activated on attack")

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Még nem láttam olyan receptett amihez kellene

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

A shard of erebus kell vmi srtifacthoz?

xt198
fent van 1.30 felment rá, és a sima gamenél is ez volt az elején, felnyomtam rá peccset, és utána jó volt... de IT hez nincs peccs (vagy csak nem találok hozzá)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Ha warez akkor nyilván nem fog frissülni. Kell neki vmi krekkelt patch.

xt198
de ott a baj hogy nem indul el, mint említettem :S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

zsirfecske
az it magától felrakja az 1.30-as peccset az elsõ indítás után.

Várj, nekem ez kínai. H érted az elsõ mondatot?
Amúgy a normál játékot úgy értettem, h a TQ, nem a kieg.
56. szintû slayer vagyok, és haverral most nyomjuk Legendary-ban co-op módban.

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

32szerezõ exp mod az van a TQ defilerben.
de normal után megállsz? hát az nem szint, a legend az ahol alkotni lehet...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Értem.
És van vmilyen módja annak, h azt a karaktert fejlesszem tovább (xp, cuccok stb tekintetében), akivel végigjátszottam a normál+kieg.-et? Valamilyen mod, vagy esetleg olyan megoldás, amivel a custom map-beli játékokban elért karakterem szintjét vagy tárgyait át tudja rakni a normál játékba?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

xt198
na hali 😊
felraktam immortal throne-t... 1.20as peccs van a sima játékon. amikor elakarom indítani, megint fatal error és nem jó a gépem a játékhoz...
akkor most szedjem az 1.30at ésrakjam fel vagy mi :S

Köszönöm a piamisos helpet!Remélem sikerül!😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

zsirfecske
hát ternion tényleg nevetséges, én csak most jöttem rá. láttam az 1.08-as vidókat és rögtön át is pakoltam instant lightning bolt-ra az oracle-t...

a custom mapes karinak tök más a mentése, és csak a tulajdonságai maradnak meg, a cuccai, különben minden más törölve van, azaz a questek, semmi sem marad meg.
ergo hiába importálod a karidat, ha ott akarsz fejlõdni, mert ha visszateszed mondjuk defilerrel, akkor nagyon rosszul fogsz járni, úgyhogy ne csináld. custom map csak flashelésre jó.

Kivéve a 100 blokkos defendert. plusz 1 skillel, jó pajzs nélkül megholdható, csak def skillekbõl.
na megyek haza, nem tom leszel e ma, vagy továbbra is csajozol, ha vagy, akkor két rozoga karira fel! 😄

Az a baj , hogy azt gondolod , hogy egy kezdo vegigviszi mind a 3 fokozatot anelkul , hogy uj karit kezdene ha vegigvitte normalon v valami. Ha tavolsagi karival jatszik , ertelemszeruen igyekszik majd nem beszopni a boss spelleket ,mert tisztaban lesz vele , hogy valoszinuleg nem egy felisten a karija.. Hameg kozelharcossal van , mindenbe belefog ugrani , es sokkal tobbet fog halni..
Most nyugodtan lehuzhatod a terniont h szar.. joval szarabb , mint volt , de latod , hogy nemgyurtam intre kb semmit , es a fostalicska magussal igyis zuzok meg multiban is.. A tranced meg azert nem szamit annyit szerintem 😛

Legenden amugy szerintem szejjel utik majd a melee karikat amiknek nincs cuccuk , es egy relative kezdo iranyitja oket.

Hali!

Meg szeretném kérdezni, h:
Ha custom map-et játszok és ott fejlõdök, az ottani karaktert h tudom bevarázsolni a normál játékba? Azt hittem, h ez autómatikus, de amikor elindítottam Legendary-ba a játékot, ahol tartok, nem a custom map-es karakter jött be. Annyira nem lényeges, csak egy jó custom map-et találtam, amit végigtoltam, és szerettem volna azt az 1 szintet a normál játékban is viszontlátni, amit ott fejlõdtem.

Köszi
Üdv

az íjász az jó, csak sokat kell vele rohangálni és technikázni, és az nem éppen beginner style, az ice shard persze az totál jó kezdõnek, a ternion meg amióta ilyen idióta háromfelé lövõ szánalom, azóta nem olyan jó. most persze aszondod, hoyg milyen jól írtasz, de egyrészrõl közelrõl belepüfölöd mindenkibe, azért sebez csak triplán, másrészrõl azért számít a trance-em...

templarnál meg azért epicen-legenden csak esnek a jobb cuccok, és 100% blockal, maxolt quick recoveryvel, passzívval (cucc nélkül gondolj csak bele, lehet hogy nulla a stun meg iylen resisted), bossnál colossus, passzív pajzsok, adrenalin, batter és charge, dreambõl meg trance, fantom plusz nightmare az elsõ passzívjával... azt hiszem kevésbé rozoga, mint egy íjász. mert lehet hogy csórikám akárhogy nézi, mittomén 130% speednél nem megy feljebb és az már veszélyes. shard meg jó, de legenden elég jó resistek vannak és a stormcaller meg rozoga sztem kezdõnek (kivéve ha pala 😄)

Nana, ez azért nem ilyen egyszerû. Ugyanis amikor Nélküled mentem farmolni a relic-eket akkor k..va jó volt a kari, viszonylag elfogadhatóan írtott, és nem ütötték ám úgy.
Szal elindulsz single playerben egy dreammel, lvl15re maxolod a felsõ trance-et, és tényleg csak állni kell és mindenki meghal.
Ennyire számít ám a multiplayer! Sõt, abban sem vagyok biztos, hoyg egyenes arányban nõ az nmy ereje/élete stb. hanem lehet hogy exponenciálisan. hidd el hihetetlenül sokat számított és azért vernek minket annyira, mert multiban megyünk.

valakinek nincs egy legit JadeIdolja vagy jade idol recept ???

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Kezdonek a templar? Mintha masra jutottunk volna , amikor kezdtunk karit😛 Ijasz/ice shard/ternion a legjobb kezdoknek.. Emlekezz , hogy szenvedtel a templarral , pedig nemvagy kezdo , csak a karidon nincs overpowered cucc.P

hát sztem inkább már a templar, ha nem a hülye két petedre akarsz hagyatkozni, mert azért azt tapasztaltam, hogy bossnál a phantom az nem olyan, mint a lethal strike, szal jónéhányat oda kell sózni... meg kezdõnek sztem most ez a legerõsebb kari, a templar.
elsõ mastery dream, felnyomja a trance-et, kimaxolj a passzívot, és normal el van intézve. szal csak rohangálni kell ha nagyon nincs cucc, és pár mp alatt mindenki meghal melletted. persze legenden már a minusz resist a lényeg, nem az a pár vacak damage.

ROMOTO
Vagy elõtted megy vagy mögötted 😊, kb ilyesmi átmenetben: csak akkor támad ha õt vagy téged támadnak, ezt egy kicsit proaktívabban kezeli 😊, állandóan támad a hatókörében...igazából simán átprogramozhatták volna generálban aktívabbra a többi petet, olyasmire mint a nature farkikat, earth dwellert, és hagyhatták volna a fenébe az opciókat...
Lenne, egy kérdésem: A petek reakcióinak (agresszív, normal, def) változtatása miben jelentkezik valójában? Használható az valamire?
zsirfecske
sima meelee-nek diviner legjobb dream-bõl, de ha castolni is akarsz akkor prophet 😊

ROMOTO
Nekem a templar ilyesmi a dmg reflectje miatt, mondjuk normalon egy kb 40 szintû karival 😊, nem is sebzõdik csak rávernek párszor és ki is purcannak rögtön 😊
természetesen a mobokhoz, csak nekem õsgigacsíternek már a mod szóra áll a kezem 😄D

divinert kipróbáltam kicsit, gyerekek ez normalon vicc... 😄D mire odaérek a modokhoz, meghalnak
Legfelsõ trance maxolva, passzív maxolva -> k..va sok electricial burn damage; deathchill aura -> life minusz
ez a kettõ elõbb öli meg õket ha melléjük állok, mintsem ütni tudnék 😄DD

ROMOTO
Ja, stormosnak alap spell 😊
oké, kösz 😊
anélkül ne nagyon képzeld el a karit...

ROMOTO
A squall nagyon hasznos cucc a késõbbiekben már szinte kivétel nélkül res-ekkel rendelkezõ epic, de inkább legendes mobok ra...
😊
Értem 😊 Nem használtam a squall-t még (meg a passzivját sem) így én nem ismertem.
Egyébként régebben már játszottam, most vettem újra megint, hogy mert most már sikerült kilépegetés nélkül játszani és végre élvezhetõ, persze még ettõl nem lettem májer 😊

végülis squall nélkül is sikerült gyõzni a kõszobrok ellen, csak lassabban, nyilván mások más karakterrel másképp cisnálták 😊
ROMOTO
Bakker 😄
ROMOTO
Szerintem shorlex csak arra kérdezett rá, hogy a resist levevõ (az a squall passzív) squall-t használtad-e, mert azzal már fogja a LB is a szobrokat 😊
figyelj, nem bántani, meg kioktatni akarlak, de ha visszaolvasol, akkor elég régen vagyok itt azóta, hogy tudjam, hogy mi az a squall...
lehet hogy túl röviden fogalmaztam, de arra irányult a kérdés, hogy ha a squallt használod, akkor annak a passzívja leveszi a resistet, ergo sokkal nagyobbakat fogsz csapni. lehet hogy nem volt elég érthetõ, talán kezdõ vagy nem tom

ROMOTO
Ja, összekevertem 😊
az nem passzív skill, a storm mastery egyik varázslata...
squall passzívja?? 😄

Hát azzal négy kõszoborral azért kicsit szenvedtem..vagy az a piramisban van? na mindegy, azért ott tényleg kellett inni, ja, fõleg mert nem vitte õket a Lighting bolt 😊
😄
Dudo mondta, hogy olvasta hogy a TQ-ról fõcímben (vagy valami hasonló) azt írják, hogy kezdõknek nehéz, profiknak könnyú.
És mennyire így van ez... Szfinxben sokat inni... vicces, egész normal alatt nem kell egyszer sem inni szinte 😄 De amikor elkezdtük ezt a hülyeséget a beginner style-al, akkor biza szembesültem vele, hogy cuccolás nélkül (most ide nem értve modokat, csíteket, copper gyûrût, stb csak azt, hogy van minden szintre öszehaknizott cucc) nagyon nehéz ez a játék 😄D és tényleg az, mindketten mint a gödény úgy iszunk 😄

A Hand of Balance a Szfinx alatt van, nem a piramis alatt...habár mindkét helyre be kell menni, de a fõvonalhoz a Szfinx alá köll menni...sok-sok piros lötyivel 😊
sztem úgy ahogy van szar a grafikai motor...
nekem sincs egy über alles gépem, de azért nem rossz (már amikor nincs épp a szerelõnél a vinyó 😄) és ugyanez van. Game pause-t leszarja, ugyanúgy pörgeti tovább, van olyan hogy megáll a kari, aztán ilyen 300% movement effektel bepótolja a lemaradást, néha laggol, de az ritkább, de azért elõfordul, stb stb
Mondjuk ilyen gépen, mint a virsli-é gondolom hibátlanul megy, de sztem nem okvetlenül a létezõ csúcstechnológiához kell egy játékot tervezni...

Nektek nem szokott felpörögni a vinyó és akadni az egész játék? Nekem általába ha neten játszok akkor fordul elõ.Ha netröl letöltött mappával akarok játszani akkor is 1folytába forog a vinyom. Szerintetek mi lehet a gond? 1giga memom van. satás vinyo. nvidia 7600gt kari. 3200 prescot.
Ja-ja pontosan😊 Csak sajna ritkán futok össze játékosokkal. Igyhát általában eredeti szerverre megyek. De mielött valaki jelentkezne játékra,közlöm csak éjjel játszom. 😊
ROMOTO
Én szoktam elvétve hamán is tolni originnal bizonyos okokból kifolyólag, meg úgyláttam purblind is hasonlóképp szokta 😊
ROMOTO
Hát gízában a piramis alatt lévõ pinyóból el kell hozni a fáraó botját és odaadni memfiszben a lila csávónak (Imhotep?) vagy a lépcsõk tetején álló másik mandrónak, meg a szemet is oda kell vinni, kapsz egy másik botot tõlük, és kinyílik a kis piramis mögötti kapu ,ott a másik bottal egy templomba kell rongyolni aminek a pinyója végén a bot kinyitja az átjárót babilonba