Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Amúgy a normál játékot úgy értettem, h a TQ, nem a kieg.
56. szintû slayer vagyok, és haverral most nyomjuk Legendary-ban co-op módban.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
de normal után megállsz? hát az nem szint, a legend az ahol alkotni lehet...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
És van vmilyen módja annak, h azt a karaktert fejlesszem tovább (xp, cuccok stb tekintetében), akivel végigjátszottam a normál+kieg.-et? Valamilyen mod, vagy esetleg olyan megoldás, amivel a custom map-beli játékokban elért karakterem szintjét vagy tárgyait át tudja rakni a normál játékba?
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
felraktam immortal throne-t... 1.20as peccs van a sima játékon. amikor elakarom indítani, megint fatal error és nem jó a gépem a játékhoz...
akkor most szedjem az 1.30at ésrakjam fel vagy mi :S
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
ergo hiába importálod a karidat, ha ott akarsz fejlõdni, mert ha visszateszed mondjuk defilerrel, akkor nagyon rosszul fogsz járni, úgyhogy ne csináld. custom map csak flashelésre jó.
na megyek haza, nem tom leszel e ma, vagy továbbra is csajozol, ha vagy, akkor két rozoga karira fel! 😄
Most nyugodtan lehuzhatod a terniont h szar.. joval szarabb , mint volt , de latod , hogy nemgyurtam intre kb semmit , es a fostalicska magussal igyis zuzok meg multiban is.. A tranced meg azert nem szamit annyit szerintem 😛
Legenden amugy szerintem szejjel utik majd a melee karikat amiknek nincs cuccuk , es egy relative kezdo iranyitja oket.
Meg szeretném kérdezni, h:
Ha custom map-et játszok és ott fejlõdök, az ottani karaktert h tudom bevarázsolni a normál játékba? Azt hittem, h ez autómatikus, de amikor elindítottam Legendary-ba a játékot, ahol tartok, nem a custom map-es karakter jött be. Annyira nem lényeges, csak egy jó custom map-et találtam, amit végigtoltam, és szerettem volna azt az 1 szintet a normál játékban is viszontlátni, amit ott fejlõdtem.
Köszi
Üdv
templarnál meg azért epicen-legenden csak esnek a jobb cuccok, és 100% blockal, maxolt quick recoveryvel, passzívval (cucc nélkül gondolj csak bele, lehet hogy nulla a stun meg iylen resisted), bossnál colossus, passzív pajzsok, adrenalin, batter és charge, dreambõl meg trance, fantom plusz nightmare az elsõ passzívjával... azt hiszem kevésbé rozoga, mint egy íjász. mert lehet hogy csórikám akárhogy nézi, mittomén 130% speednél nem megy feljebb és az már veszélyes. shard meg jó, de legenden elég jó resistek vannak és a stormcaller meg rozoga sztem kezdõnek (kivéve ha pala 😄)
Szal elindulsz single playerben egy dreammel, lvl15re maxolod a felsõ trance-et, és tényleg csak állni kell és mindenki meghal.
Ennyire számít ám a multiplayer! Sõt, abban sem vagyok biztos, hoyg egyenes arányban nõ az nmy ereje/élete stb. hanem lehet hogy exponenciálisan. hidd el hihetetlenül sokat számított és azért vernek minket annyira, mert multiban megyünk.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
elsõ mastery dream, felnyomja a trance-et, kimaxolj a passzívot, és normal el van intézve. szal csak rohangálni kell ha nagyon nincs cucc, és pár mp alatt mindenki meghal melletted. persze legenden már a minusz resist a lényeg, nem az a pár vacak damage.
Legfelsõ trance maxolva, passzív maxolva -> k..va sok electricial burn damage; deathchill aura -> life minusz
ez a kettõ elõbb öli meg õket ha melléjük állok, mintsem ütni tudnék 😄DD
Értem 😊 Nem használtam a squall-t még (meg a passzivját sem) így én nem ismertem.
Egyébként régebben már játszottam, most vettem újra megint, hogy mert most már sikerült kilépegetés nélkül játszani és végre élvezhetõ, persze még ettõl nem lettem májer 😊
végülis squall nélkül is sikerült gyõzni a kõszobrok ellen, csak lassabban, nyilván mások más karakterrel másképp cisnálták 😊
lehet hogy túl röviden fogalmaztam, de arra irányult a kérdés, hogy ha a squallt használod, akkor annak a passzívja leveszi a resistet, ergo sokkal nagyobbakat fogsz csapni. lehet hogy nem volt elég érthetõ, talán kezdõ vagy nem tom
Dudo mondta, hogy olvasta hogy a TQ-ról fõcímben (vagy valami hasonló) azt írják, hogy kezdõknek nehéz, profiknak könnyú.
És mennyire így van ez... Szfinxben sokat inni... vicces, egész normal alatt nem kell egyszer sem inni szinte 😄 De amikor elkezdtük ezt a hülyeséget a beginner style-al, akkor biza szembesültem vele, hogy cuccolás nélkül (most ide nem értve modokat, csíteket, copper gyûrût, stb csak azt, hogy van minden szintre öszehaknizott cucc) nagyon nehéz ez a játék 😄D és tényleg az, mindketten mint a gödény úgy iszunk 😄
nekem sincs egy über alles gépem, de azért nem rossz (már amikor nincs épp a szerelõnél a vinyó 😄) és ugyanez van. Game pause-t leszarja, ugyanúgy pörgeti tovább, van olyan hogy megáll a kari, aztán ilyen 300% movement effektel bepótolja a lemaradást, néha laggol, de az ritkább, de azért elõfordul, stb stb
Mondjuk ilyen gépen, mint a virsli-é gondolom hibátlanul megy, de sztem nem okvetlenül a létezõ csúcstechnológiához kell egy játékot tervezni...