23078
  • Shorlex
    monster lura az régen gagyi volt de úgy vettem észre hogy most betölti a neki szánt szerepet. Azzal van a baj csak, hogy kicsi az élete és hol máshol használod ha nem bossnál? Boss pedig akkorát sebez legyen az bármelyik, hogy egy hittel-casttal fekszik az a kis vacak, pláne ha nem maxolod ki, ha meg kimaxolod, akkor brutálisan értékes pontokat veszítesz máshonnan. Pályára meg úgysem használod.
    Szal összeségében valóban jól csalogatja az nmy-t de hidd el, sosem használnád ki, ne tegyél rá pontot.
    Nature ágból oak alapja max, nrg-s passzívja egy ponty, felső max.
    Rakj sztem ha kezdő vagy és nincs jó cuccod a healre, amit tudsz, azon belül is rakd maxra a recharge-ját, így mp-ként ha nem sűrűbben el tudod lőni. Ha majd lesz cuccod (convertedes íj, ilyesmi, jó sok def ability) akkor nem lesz annyira lényeges hogy healeld magad, akkor leépíted.
    Farkasra nyomj amennyit tudsz, felső passzívja max, az rád is hat.
    Ami fontos: plague, ott minden max.
    Kb ilyenre csinálnám én lvl 75-re:
    Ranger
    Rangerben az a baj, hogy iszonyú mód zabálja a skillpontokat. Ez a kari kb olyan, hogy lvl 75-re minden quest plusz skilel lesz ilyen és mint látod, még kb 20 lvl simán beleférne :D
    Amiből spórolhatsz, a farkasidézés pár pont, íjászaura pár pont, herbal remedy (én annyit szoktam rá tenni hogy ippenhogy meglegyen a 80 resist) call of the hunt, főleg passzívból.
    Amiből sose spórolj: marksmanship, volley, plague, study pray, oak alapja és felső passzívja.

Att pontot úgy tegyél, hogy pár pontot nrg-re, én ezt mindig szoktam ajánlani, legyen összeségében mittomén 400-500 szabadon felhasználható nrg-d (reserved nrg ebben ne legyen, aurák sajnos foglalnak). Str az fontos, már csak a jó cuccok miatt is, de fontosabb a dex, úgyhogy 60-40% dex javára. Próbálj def ability-s cuccokat összehaknizni, mert nagyon sok def ability dodge attack-ot jelent, de neked kell érezni hogyan jó a kari.
    Íjad az legyen később majd converted-es íj.
    Hunternél ha olyan íj van a kezedben, ami sebez 1-et (ezt írja ki a progi), ne ijedj meg tőle, hogy hú de szar vagyok. Számold ki: marks alapja 55 piercind damage, felső passzívja 8*162 piercing damage, összesen 1351. Marks középső passzívja ad plusz 33%-ot, íjászaura ad plusz 75%-ot. 2810 sebzésnél tartunk. call of the hunt passzívja plusz 139%, azaz bossnál amikor benyomod 4687 sebzésed van. Egy olyan íjjal, aminek az alapsebzése 1. Csak marksmanship miatt (és azt ugye nem írja ki a damage mutató, mert skill). És akkor nem beszélek olyanról, hogy volley bejöhet, az triplázza a sebzést, a marks első passzívjában van olyan, hogy 55% chance to pass through nmy-s, azaz minden második fragment átmegy és kétszer sebez. (hunternél minél nagyobb nmy csordát lősz annál gyorsabban írtasz, ez kicsit hülyén hangzik de pont emiatt így van).
    Szal emiatt rulez a hunter!
    És ne feledd: attack speed az fontos!
  • n1xIt
    Shorlex szerinted a detonate ra és a monster lurare nem érdemes rakni?
  • Shorlex
    Mi ez????? LOL, ez így el lőn cseszve..
  • dudovec
    Adok tippet csak monddmeg milyen karit akarsz:D

Amugy tegnap kiprobaltam , hogy a Soothsayerem lichet raengedtem legend titanra 1 vs 1. Namost annyit csinaltam , hogy raraktam 1 lichre a briar wardot , meg odaaltam a kozeleben , hogy legyen auraja. Volt healem is , de nemvolt szukseg arra , hogy gyogyitsam , mert csak 1 meteort kapott , aztmeg siman tulelte. Szal igen , kb 8-10 sec alatt leszedte a titan lifejanak a 80% at , a maradek 20% ot meg tovabbi 10 sec alatt letudta. Igaz , hogy +8 skilles petes kari , es 20/20/20/10 es liche volt +4 skilles oakkal , meg kapott briar wardot vedelemre , de olyan szinten szetkapta a titant , hogy rossz volt nezni.
    Utana kiprobaltam x3 mod alatt. Itt mar rendesen kellett healelni a lichet , de kb 2 perc alatt megolte igyis a 3 titant:D
  • n1xIt
    ja az jó lenne mert engem is idegesít -_-'
    és az hogy mennyit sebzel csak úgy lehet betenni hogy a kritikált írja ki? a sima sebzést nem?
  • ballor
    jó tippeket adtok
    egyszer végig mehetnénk az összes masteryn, hogy mikre érdemes rakni
    aki most kezdi, nehéz eldönteni, mert mindent akar
  • csengral
    Hogyan lehet kikapcsolni az éjszakát a kiegben?
  • n1xIt
    Nagyon köszönöm a válaszod Shorlex!
    És szerinted a detonate ra és a monster lurare nem érdemes rakni?
    És abban nem tudnál ötletet adni hogy a nature nál mire rakjak?:)
    Köszi előre is :)

Üdv.: #n1x!t™
  • dudovec
    whispen 1 passivja max. Energy shieldre 1 , passivja 0. Storm nimbusnak csak a passivjait fejleszd. Squall alapjara tegyel par pontot es maxolt ki a passivjat, ezutan fejleszd tovabb az alapot.
  • Zoi92
    És a nimbusnál csak a passivokat. oks.
  • Zoi92
    akkor 1 a wispen s 0 a passivján? és igy a shieldel is? és rakjamát őket a squallra?
  • dudovec
    spiritbol dark covenant alap, lich , aurakat is gyurhatod.. Outsiderre 1 et.

Stormal pedig energy shieldrol szeddle az osszes pontot, whisp idezesrol pedig legalabb 10 et. Ezeket feltetlen valtoztasd meg. Squallt legendre rakd ki , bar elobb is megerne.. Ha mar mind2 varazslatot nyomni akarod (lightning + shard) , akkor a Storm nimbus passivjait fejleszd ki, ne ien energy shieldre pakolj , meg aurat ado pet idéző skilljere.
  • dudovec
    marpedig ezt sürgősen meg kene valtoztatni storm oldalrol
  • Zoi92
    THX! Nekem most így néz kiés nem naon szeretnék a storm részén változtatni. így tudnál ajánlatot adni? (csak a spirit és a storm felvan cserélve:D:D:D:D)
  • dudovec
    Death nova bossnal jo , siman betankolja a liche a bosst:) Ott szamithat vegulis h mennyire ellenalo , de outsiderrel olyan gyorsan olik a bosst , hogy nemis fontos. Soxor az outsidert utik.
    Ugyvagyok vele , 100% rec mellet barmikor castolok 1 uj lichet , igaz ha ő volt a target akkor radjon a boss vagy az outsiderre. Level 5 os Wraith shell mar eleg jo amit kapok 1 pontert, bar ha lenne 1-2 szabad pont meg , akkor biztos arra raknek:) . Nemrossz skill , de szerintem nincs szukseg a maxolasra.
  • virs lee

Annyival módosítanám csak a skilleket, hogy death nova helyett wraith shellt szoktam kimaxolni, hogy a csóka tartós darab legyen, ne kelljen figyelni mikor kell újra castolni. Nálam a death novát nem nagyon szokta castolni a lich, mert nem érnek el hozzá hatótávba.
  • dudovec
    Hat ha oracle akkor valami ilyet 100% rechargeal meg +4 skilell. Csak lightning.

Shardosnal ugyanaz az egesz, csak ertelemszeruen Lightning bolt es Static charge helyett a Shard + passivjai + Hearth of the frostot rakod. Skillpontban ugyanannyi. Ha nincsenek jo cuccaid inkabb ezt javaslom.
  • Zoi92
    spiritnél:D
  • Zoi92
    dudo tudnál nekem tippet adni mit érdemes fullozni spirnél ha az a 2. mysterim? (STORM az eredeti)
  • dudovec
    Shorlex: csak hogy tudd mire is puffogtam 'spiritpet kill' alatt. Pl charmer videonadnal:D Megneztem ezt a Petes Soothot. Csak lifera raktam kb a karinal , meg annyi intet , hogy 550 meglegyen cuccokkal. Hat van kőkemeny 700 DPS! em:D Es megis viszonylag egyszeruen (mondjuk kb 4 perc alatt) letolom vele olympust x3 alatt , a titanokkal egyutt , ami joval egyszerubb a karival , mint ahogy azt elsore gondoltam.
    Itt egy kis video csak a titankillrol , hat na.. eleg zzzz...

Pet Sooth vs 3 titans
  • Zoi92
    Shorlex. Lehet kinevetsz de végül a spiritet választottam 2. mysterynek.
    Tdnál ajánlati, hogy mik érnek meg pontokat és kb mennyit?:)
  • Zoi92
    Felvettelek x firén... És helyesbítenék mert nemcsak nyilvántartja mien játékokkal játszol de megkeresi az össze létező szervert ha multizni szeretnél:)
  • DirtyGab3sz
    Na végre valami amit én tudok Neked elmondani!:-D
    Az XFIRE egy olyan progi, ami nyilvántartja hogy mijen gamákkal jáccol.
    Ha van haver akinek van xfire-ja, akkor csetelhetsz vele gáma közben, meg asszem voip is lehetséges...Akkor még képet is tudsz lopni a gámából, stb finom dolog...érdemes feltenni!
    Én Gargatuares néven vagyok X-en elérhető, ha érdekel valakit!
  • Shorlex
    mert nem eredeti a game...
  • Shorlex
    xfire? mi az?
    Hamachi, azon nyomjatok lan gamét.
    ne a legutóbbi verzióval, az szar, valami korábbit keresetek.
    minden tűzfal (vindóz is) ki, vírusírtó ki, gép újraindít, játszik lant.
  • lordangel
    Na hali, én vagyok csengral haverja és megvan, h miért nem tudtam startot nyomni, mert nem costume gamet, hanem play titan q kell nyomni még a legelején. na eddig jo, meg is krealtam a gamet, de mikor csatlakozni akar akkor kiirja h unable to connect to server, na és ez miért van? más a patch szám? vagy mi miatt lehet?
  • csengral
    Na letöltöttük az xfiret, felraktuk, regeltünk, minden fasza. Benne a progiban bementünk h tools->launch->Titan q IT elindult game, ott nyomtam h custome game,host, interneten nem lanon, minden k, de még mindig nem tudom megnyomni a start gombot. Vagy elöször, 1 servert kell létre hozni az xfirenél? Vagy hogy? Lécci ird le részletesen nem vagyok 1 gép guru :)
  • DirtyGab3sz
    Utólag a xfire honlapról letöltött klienst istalláld fel!!
    Egyébként ha 2en akartok jáccani, kreálj onlány játékot, és védd le egy mindkettőtök által ismert pass-al!Én is így szoktam...sokkal egyszerűbb mint a lan-beállításokkal xarozni!!
  • csengral
    Hellosztok! Haverommal szeretnénk lanozni 1et, fent van a kieg is. A verzió számunk 1ezik, de mikor 1ikönk akar krealni, nem lehet megnyomni a start gombot. Nem raktuk fel a xfire progit vagy mit, amit az install végén kérdezett h telepíts-e. Ez kéne a futtatáshoz, vagy mi lehet a baj? Ha a xfire a probléma hogyan lehet utolag felinstalállni?
  • Shorlex
    Ja még egy dolog: attack speed!!!
    Úgyhogy ha választasz 2. mastery-t, a nature-ből nyomj neki annyit hogy egy pont legyen az oak-on, az is 10%...
    Meg ilyen total speed, attack speed cuccokat ha találsz, speed-es relic, esetleg később artifact az kell. Mindent ne áldozz be érte, de fontos nagyon; 130-nál kezdesz elfogadható lenni :D
  • Shorlex
    Lvl 15 hunter

Lvl 30 hunter

Lvl 45 hunter

Igazából ezzel a hunter ág készen van.
    Rövid magyarázat:
    Low levelen a hálódobás megér egy-egy pontot, nagyon hasznos tud lenni kezdőknek (is). Akár több pontot is pakolhatsz rá, majd magasabb levelen, amikor nem ér semmit már, leépíted és kész.
    Íjászaurára ha akarsz pakolhatsz az elején is, azon belül is kicsit élvezetesebbé teszi a játékot a movement kimaxolása, a többit hagyd (alap egy pont, movement max) de ez csak tipp, én beunom ha halál lassan szaladgálok, mint egy lassított felvétel.
    Study nem annyira kell normalon, ráér kimaxolni szifónig. Call of the hunt sem életkérdés. Lvl45-re vagy epic act1-ben valahol.
    Ha akarod persze közben választhatsz magad mellé második mastery-t, sztem nem sürgős hunternél, de ranger legyél, nagyon ajánlom. Kezdőként no cuccal verni fognak, úgyhogy a nature ágból nyomd neki a healelést, maxos recharge-el, gyakorlatilag instant healed lesz, hasznos, nem kicsit.
    Marksmanship bal klikk, jobbra heal, vagy study, ahogy érzed, és neked jobb.
    Hunter azért rulez kezdőnek, mert 1) ranged, nem kell odamenni 2) a marks adta sebzés maxolva az olyan önmagában, ha egy lvl 1-es pöcs íjjal 1 sebzéssel mész akkor is, hogy huh. 1500-2000 körül, aura minden nélkül, és akkor jön még a volley (tripla lövedék időnként...), aura, call bossnál, szal nagy sebzése van szar cuccal is.
    Lehet tenni pár pontot gouge-ra is miért ne, ha nem kell majd leépíted.
    Na hajrá :D
  • magyar777
    kösszi
  • Zoi92
    THX!
  • virs lee
    #15075. gamebanshee.com
  • ROMOTO
    Az ewenom ágból a Mandrake-t mindenképp, +4skillel 70% osan műkszik, így szinte a legjobb passzív spellek egyike, meg ha nincs más alaptámadó spelled akkor a calculated+passzívja is kötelező persze
  • Zoi92
    virs lee. Mikor megkérdeztem, hogy Chaos Cubic nevezetű artifatot úgy tom megszerezni, hogyha megnézem hanyas szintű. De légyszíves mond el, hogy honnan tom meg, hogy hanyas szintű. Előre is kösz. Jah és még annyit, hogy akár Epic en is kieshet az az artifact?
  • magyar777
    valaki tudna segiteni hogy assasin-nak mely skill-eit maxolja hogy majd legendary-n se legyek nagy sz@rba
    előre is kösszi
  • virs lee
    Az szopás.
  • Shongi86
    Hello!
    Lenne egy kis problémám. Játék közben áramszünet volt, és amikor ismét játszani szerettem volna nem volt sehol a karakterem. Csupán újat tudnék létrehozni. Lehetséges valahogyan visszahozni a karakteremet, vagy esélytelen?
    A segítséget előre is köszönöm!

Shongi
  • ROMOTO
    Szerintem ha már 100 reces, akkor a spellbreakereddel kell a legkevesebbet klikkelni :)