Shorlex#15017
Dudo: a shield charge egy állat :D Természetesen maxolva van, úgy üt és annyi nmy-t, mintha területre sebző skill lenne, ultrabrutkó. Hozzáteszem, nyilván kell az is a kari minőségéhez, hogy összehaknizott legjobb cuccokban szaladgálok, de valami iszonyú a pajzsos conq. És meglepő, hogy amikor bejön a legalsó pajzs passzív, akkor tényleg akkorát üt bazz mintha hew lenne. Hew-nál valamivel rosszabb, de komolyan mondom nem sokkal én is meglepődtem. Csak nagyon kell neki/jól jön a +4 skill.
Hydrát, ami köztudottan a legellenállóbb a fizikálisra ugyanolyan gyorsan ha nem gyorsabban cseszi le, mint a champ pedig ott még plague is van. Nagyon durva.
Azért ne tévedj el, olyan magas off ability nincs, mivel athena, aionios, peleus armor mind def-et ad, dexem annyi van amennyi, nem tettem rá pontot, szal akkor magasabb csak az átlagnál (akkor sem nevezném magasnak) ha van zászló meg rage. Alapból asszem 800 körül van, vagy valami ilyesmi.
Battert, ami eddig minden defendernél alap volt, alig használom, olyan sok az a 3*20% amivel a passzívok bejönnek :D
Cuccal (de ezt ebben a játékban mondanom sem kell) ez a kari egy állat. Utoljára 9k ütéssel 220 speed-el (18-19k DPS...) láttam fullbuffban úgy hogy se a shield se a fegyver ugyebár nem éppen a nagy ütésekért felelős...