Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
amint kilépek eltûnik. amúgy sehol nem írja, hogy permanent, bár az alap játékban sem, de mégis más a kiírás.

nekem mindig megmaradt eddig

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsirfecske
akkó tedd máá feeel 😊

shorex ezek nem permanens bónuszok, sosem maradt nekem még meg. nem hinném, hogy ekkora bug lenne a játékban...

van amugy It-m is!

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Hmm... custom mapról hogy lehet sima játékba átvinni a tárgyakat?!
eredeti file-okkal.
telepítsd a TQ-t és azonnal az IT-t, vagy ha nincs IT-d akkor peccselj minden törés nélkül

Megprobáltam használni azt a Tq Defilert,de sajnos csak az 1.30 as verzioval kompatibilis, igy egy csomo hibaüzit irt ki, hogy nem mükszik rendesen...

Viszon t nem tudom patchelni a játékot,mert nem engedi.Csak eredeti játékot lehet patchelni,vagy törtet is lehet valahogy?Ha igen hogyan?
A játék verzioszáma 1.01.

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Oké, oké, értek a szóból. Ezen nehogy összevesszetek már. 😄
Mind1, az Osirisrõl volt szó.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Virs lee: a relicec nem , de a charmok igenis monster specifikusak😄

Krezga
Egész Egyiptom területén dobálják.
Köszi!
Milyen közelítést? A charmok sosem voltak ellenfél specifikusak.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Gunner
Hamachin vki game? PM me

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

nem igazán értem hogy miért pont ez kell neked, de mindegy...
az achillesben ugyanez nagyjából megvan, csak éppen undeaden kívül mindenkire hat, és attack speed, stb stb...
meg egy somó ilyen necromancer fegyver van amiben van ilyen plusz 60-100% damage to undead, ha mindenáron az undeadeket akarod hirigelni.

Jó jó , de egyiptom nagyon nagy , valmi közelítést, vagy ellenfél tipust tudnátok mondani? ez az osiris kõ kéne egy artifact-hoz, és sehol nem találok.
ROMOTO
Vagyis asszem ezen, a franc sem emléxik már, de ezen biztos rajta vannak mert megnéztem artifact 😊
ROMOTO
A mapokat járd be mert külön placcokon vannak a cuccok, a Shorlexén kívül ezen tuti rajta van az összes artifact
Halika!

Tudnátok nekem is segíteni?Látom Kolbász is egy Harbinger karit akar csinálni és nekem is most ez jutott az eszembe.Viszont ez lesz az elsõ közelharci karim(volt már conju,soothsayer,druid meg elementalist) és így nagyon jól jönne egy pár tanács meg calc hogy mire is kellene rakni hogy ne legyen szívás az egész.Fegyó meg pajzsosra gondoltam de ettõl eltérõ is lehet ha nagyon jó.

Elõre is kösz a segítséget!<#worship>

Jo neked Shorlex engem szivat eza game 😞

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Egyiptomban eshet.

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik ellenfél dobja ezt a relic-et, és hogy kb hol találok olyanfajta ellenfelet?

http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=656

elõre is köszönöm.
nekem mindig megadta mindkettõt 😄
ja és az marad is, az ilyen permanent 5%, nem úgy mint ami statot ad...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Az 5% os küldetésben nem nagyon biznek meg eleg bugos 😊 nekem eddig egyiket se adta meg 😞 ugyanugy bugos mint a stygian lurker

Itt van a brigi ütése markerrel. Ahhoz képest, hogy 100 reces kari, asszem ez nem is rossz. Mi lenne, ha nem reces lenne... 😄 Rájöttem, hogy mégiscsak jó az a honing, végül is 80% pierce resistet veszek le ha akarok, de nem kell. 😄 ebben még nincs benne az utsó 5%os küldi, meg hát a saját fegyómmal van "fényképezve" de egyszer beteszek egy jó nagyot bummoló dárdát a kép kedvéért.

Romoto: IT-os custom map qva kevés van, a nemrég vki által belinkelt oldalon mind lejátszottam, sehol ilyen fajta. De azért kösz. 😉
Jogos amit irsz!

Én nagyon szivesen kitapasztalnám,hogy melyik kari mennyire erös,hogyan érdemes csinálni,mire érdemes tenni.De!Sajnos mivel Pesten tanulok a hátköznapokon és haza menni csak h.végén tudok,sajnos nem sok idöm van...😞.Otthon nem tudom és nem is akarom a napon 24 oráját gamelésssel tölteni,tehát mire én kitapasztalnám töviröl hegyire a gamet,az kb 2-3 év lenne szerintem(jo lehet tulzok).

Viszont nagyon nagyon tetszik és elösször pontosan a mások által elképzelt dolgokra vagyok inkább kiváncsi.Megtapasztalom,hogy ök hogy gondolják,aztán alakitok rajta a magam elképzelése szerint.Pl. a shorlex által leirt oracle már régen nem ugy néz ki teljesen ahogy ö leirta,elvégre én semmit nem veszek szent irásnak,csak támmpontot kérek töletek(jo van amikor ökörségeket kérdezek,amiket aztán 3 perc mulva megválaszolok önmagamtol is,de hát ez van;majd jobban odafigyelek).

Mivel már mondtam,hogy nincs sok idöm játszani,legalább élvezni szeretném.Nem pedig rájönni,hogy alapjában el van cseszve a statolásom,szar masteryt választottam,vagy nem tom mi...!(mondjuk ez a game sokka több szabadságot ad,mint a diablo,ahol egyszer rányomsz valamire,az akkor már ugy marad)
Egyedül ez az oka,hogy olyan sokszor kérek segitséget.Tudom,hogy már lassan néha az agyatokra megyek,de igyekszem csak a calcos segitségeteket igénybe venni általában.

Utolag is bocs,ha tul sokat kérdezösködtem eddig..remélem azért annyira nem...😊,elvégre erre (is) van a forum!😊))

Köszi szépen a segítséget, akkor majd figyelek Hades-nal, hátha kapok kulcsot..😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

breaker rulez😊

Nyomattam egy kis mokat a Rangerrel, 3 manticore ellen, semmi speci dolog😊 Ranger az kezdo karinak szerintem eleg jo.

Ranger vs 3 Manti

alapvetõen egyetértek, de azal hogy azért amikor kezdõként csináltam egy soothsayert akkor azért nem ártott, amikor valaki elmagyarázta hogy miért ne tegyek refreshre 1nél több pontot, meg hogy a dark covenant az micsoda, stb stb.
szóval azért ha van egy támpont az jó, aztán mindenkinek azt ajánlom, hogy menjen mystichez, próbálkozzon, nézelõdjön, ilyesmi.

ne harbingert csinálj, hanem spellbreakert az sokkal jobb, harbinak 100reccel van értelme, breakerrel meg az auráid önmagukban olyan erõsek, hogy jobban megéri. gondolj bele, csontikból szívsz életet, stb stb, undeadek nem sebeznek, sorolhatnám, ott van a lich, az outsider, kivégzik helyetted a bosst, lich állandó pet, mit mondjak még? 😄

Kolbaszharisnya szépen menet közben te is kitapasztalod ha ilyen masok altal kialitott kalkulaciokat probalsz megépiteni akkor kicsit inkabb az ö stilusukat köeted minthogy a magadét
bár mondjuk ez meg az en velemenyem 😊

Szerintem Harbinger lesz...!De dudo,az tuti,hogy ezek nagyon sokat segitettek,amiket irtál!Köszi még egyszer!Viszont a Harbingerhez van valakinek kedve kiállitami egy igazán jo,tápos calcot?😊

hát az az igazság, hogy ha már warfare vagy akkor annak az a szépsége. nem mondom, hogy ha nem vagy dual wielder akkor minek az a kaszt, de kb így van. ha pajzsot akarsz, akkor legyél defender, annál erõsebb közelharcos úgysincs.
kezdõként talán egy pajzs hasznosabb, mert a pajzsok 90%ában van valami hasznos (resist, plusz damage, plsz skill, dodge, avoid, bla bla) meg hát maga a blokk, de az télleg olyan püfölõs style. egy kézzel püfölsz. a dual wielder az sürög forog, pörög, ugrál, nagyot üt, többet egyszerre skill nélkül, stb. ezért írtam. ha bírod a dualt és annak gyengeségét akkor legyél dual, ha nagyon vernek akkor építsd le és válts pajzsra

Nem én kértelek meg h dueles legyen hanem vlki más én csak elovastam a javaslatodat és tetszett és kipróbáltam.Egyébként ha õ nem kéri külön akkor nem ajánlod a duel wield-t?
Nekemse tobb😛 Ha 3 an vannak akkorse😄 recnelkul😊

melee 100rec brigand rulez!!! bosskill<5 másodperc 😄DD

a brigandnak van 1000 nrgje úgy hogy tettem rá vagy 5-6 pontot, nem tudom hogy csináltam... 😄 de különben bosskill nem menne a folyamatos lethallal.

ne már, sokkal jobb zöldek vannak, csomó plusz damage, off ability, ilyesmi.
na majd küldök én neked zöldeket 😄D
vagy ma? mert akkor hamán is adhatok

zsirfecske
sima hale (21% str, 9% hp) +33 int-tel, fõleg a golden relic nrg és rec minusza miatt kell...

Sziasztok egy ütõs karit szeretnék szerintetek hunter mellé mi lenne jobb választás a (természetmágus, tovaj ) én ezeeken gondolkozom szerintetek melyik?
Azt mindenesetre tokeletesen osztom , h 'jobb' a breaker/harbi , mert altalanossagban sokkal tobb dolgot kap a palyara.. az allando aurak, petek stb miatt. En gyakorlatilag , ha nemnezzuk az art of the hunt movementjet meg avoidjat , akkor csak warrior skillel megyek vegig, szal ennyi erovel vegigmehettem volna egy 1 masterys warriorral is , annyi lett volna a kulombseg , hogy 2x annyi ideig tartott volna 1 bosskill.

A game nehezsegerol meg annyit , hogy a rangeremnek , ami instanter , igy joval kevesebbet sebez , mintha nem arra lenne gyurva. Battle markerrel van 1800 avarage dmg je , es legend titant kb 10 lovesbol szetlovom full kozelrol ha felveszem a markert es nemhasznalok semmilyen instant skillt , csak radobok 1 plaguet 1 studyt , es fullkozelrol kilovom 6-7 sec alatt 1800 dmg vel is. Ez a dmg meglenne ez kezdo karinak is , a skillek is ertelemszeruen😄

Jo Shorlex , nekem nemkellett energy mert nemnvolt WWm. Onslaught nekem nem fogyaszt , mert a scepter of shadow king miatt van vagy 3 energy regen per secem , onslaughtal max 2 t tudok utni 1 sec alatt , szal igyis + manaba vagyok.. Bossnal meg zaszlo+call+study kijon kb a 150 manambol.. Elnyomom ezeket , megiszok 1 potit es nekiugrok , ennyi.

Lehet aldozni pontot energyre.. De 8 pont az kb 200 mana.. Namost csak akkor teszel energyre , ha 2 energy mentes masterybol gyurod ossze a karit , nemkapsz energyt semmibol , es hasznalsz sokat fogyaszto skilleket.. Lehet ilyenkor tenni ra , csak az en faszsagom mindig mindent max sebzesre rakni , nekem kb csak az szamit😄 Amugy jo , hogy kiemeled h 'relative' rozoga , mert szerintem meggyoztelek mar rola , h annyira nemis rozoga ez , legalabbis megfelelo kezekben😄 Melee brigand az meginkabb rozoga , kiveve ha allandoan flashpowderezgetsz instantal, de nekem mar nemjonnek be recharge mellett az ilyen skillek pvm be.. megutaltam oket a spellbreakernel kb. 😄

nem én javasoltam, te mondtad hogy dual wieldert akarsz, meg leírtam hogy nekem milyen van

dudo eposzi leírásához annyit tennék, hogy nrgre rakni sztem 4-8 pontot megéri, akkor is ha nem reces a kari. Nem rossz az, ha nem kell minden egyes castolás után inni, meg bármilyen hülyén hangzik, az onslaught is fogyaszt egy idõ után ám! eskü 2 percenként csak azért inni kell, mert onslaught-ot használsz. 😄D
Azzal mondjuk egész picit nem értek egyet, hogy csak akkor érdemes tenni nrg-re ha már amúgy sincs mire, még pedig megmondom miért. Úgy csináltam a mostani 72es brigandot, hogy 32szeres mod, plusz 2 copper seal, szóval ultra csít exp - fejlõdtem mint az állat. skillpontokra is alig raktam, nemhogy attribute, azt nem osztottam ki gyakorlatilag. maradt 80 (!!!) el nem osztott pontom. Na, amikor elosztottam, akkor a sebzésem 5-600-al nõtt, nem többel. Kb ennyit számít... persze ha van kurva sok str% cucc, ilyesmi akkor valamivel jobban növell, de a sebzést 99%ban a cucc, meg a fegyver határozza meg, most az hogy 800-al vagy max 1k-val nagyobb a sebzésed 80, azaz 80 eloszott stat pont után... szóval ha ebbõl a 80-ból beáldozol 8-at, nem hiszem hogy olyan érdeksérelem ami nem érné meg. 😄
mondjuk én a BR-t azt ilyen hab a tortára módon szoktam fejleszteni, szal ha már a többi kész van, de egy pontot már az elején teszek az off ability miatt rá.
slayer duql wield sztem mellesleg nem rossz, de sokkal jobbak a spellbreaker, harbinger, de ahogy érzed.
ja meg dexre én sokkal többet szoktam tenni, mint dudo, de ha ilyan hatalmasat akarsz ütni, még a relatíve rozogaság kárára is, akkor csak str, lifera tenni nem érdemes semennyit, mert télleg kurva mindegy, hogy 4500, vagy 4760 az életed...

epic manticore fika, kétségtelen, csak a fecskét akartam hirigelni, hogy másfél ütésbõl lent van... 😄

😄D mien zold armor?

ROMOTO
Akkor bejött a tipp 😊
zsirfecske
júj, 53-as a prophet-em, kialakult a dolog nagyon. 2 szint kell a talisman of jade emperor artifact-hez és akkor végre levethetem ezt a rohadt odysseus/hood uniformist. dudo, képzeld sima zöld páncélom lesz végre és egy athlon (mi más is lehetne egy próféta fején, mint egy koszorú). jelenlegi cuccokkal, zöld str gyûrûk mellett -93% nrg cost és -98% rec. ha a rec nem elég, akkor meg összeszedek valami jobb statos shield-et pl. instant phaantom és lightning bolt, rakat resist levétel és concerted,e gyszerûen csodálatos olyan haladós. addig meg +60% xp-vel tolom epic act3-at 😊

nekem eddig ez a csúcs...

Helosztok!
kezdtem egy Battlemaget asszem Shorlex leírása alapján.És ott a két fegyó a kézbent a javasolta.És errõl szeretnék kérdezni.Hogy pontosan hogyan mûködi ez a Duel Wield.Ha nem jön be ez a 22% akkor alapból egy fegyverrel támadok?Meg mi van ha két különbözõ sebeségû fegyóm van és bejön a 22%?Lehet h elég amatör a kérdés de lécci mindent írjatok le errõl a dule wieldrõl amit tudtok,köszike!
Shorlex: epic manticore az meg aranytalanul fika , odamentem a soothal , ranyomtam 1 plaguet , es eltunt a 70% hp ja.

Shorlex: Vagyok ma..

Kolbasz: Hat azer nem apritottak le annyira.. Shield/resist/absorp nelkul ez teljesen normalis , hogy ilyen szinten szedik szet a lifem, foleg h nemtettem ra 1 pontot sem, sõt a dexre sem. En ezt totalisan megszoktam , es tudtam , ha nem undead/construkt az ellenfel akkor nemkell tolto, mert olyan gyorsan irtok/szivom az eletet , hogy tudom ellensulyozni.. Es annak ellenere h vegig pengeélen tancolok , telleg nagyon keveset haltam, bar ehhez hozzatartozik azis, h nyar ota aktivan jatszom TQ t, szal igy nemnehez felmérni , hogy mi fér bele..

Harcosnal ertelemszeruen vegigmaxolod a dual wield fat , az onslaughtal egyutt. A zaszlot es a passivejat is kimaxolod, bossoknal jol fog jonni. Persze moboknal is hasznalhatod , de kb 40 sec lehet a toltesi ideje , szal nemfog jutni minden csoportra ugysem , foleg amikor olyan mobokat olsz , akik lovoldoznek meg rohangalnak, akkor kb hasztalan kirakni, mert 3 masodperc mulva kb a hatosugaran kivul leszel es akkor most kiraktad 4-5 utesre.. Szerintem nincs is ra szukseg. A nagyobb csoportoknal , ahol tudod h betamadnak majd rendesen , ott erdemes kirakni, meg bossnal, amugy boldogulnod kell nelkule is.

Aztan ottvan a battle rage , amire akkor erdemes gyurni , ha mar a dual/zaszlo kivan tapolva a weapon trainingel es az onslaughtal egyutt.. A rage , ha aktivan harcolsz , akkor kb 25 masodpercbol 10 et rajtad lesz , meg recharge cuccok nelkul is.. Ezt is erdemes maxolni , kiveve a legfelso passivot , az a retaliation cucc kb forintot nem er , szal ne rakj ra.

En a war windet nem nagyon alkalmaztam , ugyanis az art of the hunt elvette a 300 manam felet , szal nyomtam 1 ww t es eltunt a manam , meg nekem bal klikken onslaught volt , jobb klikken meg study pray. Akkor javasolnam csak dual melle (ami ugyis tobb ellenfelet ut eleg surun) , ha spellbreaker , vagy champion vagy , aminek nem 300 base manaja van. Illetve akkor , ha nemzavar , hogy minden ww utan benyomsz 1 mana toltot kb egy slayernel vagy egy conqnal.. Mert ha normalis harcos cuccot aggatsz magadra , akkor abbol nemigen lesz manad..

Shorlex szokta mondani , hogy erdemes rakni energyre nehany karinal.. En ezt csak olyan karinal tamogatom , ahol egy ido utan ugyis csak lifera raknal , mert a buildjebol adodoan , az int/str/dex nemfog akkorat dobni a kari irtasan , mint egy atlagos karinal.. (az ilyenek pl , a caster brigand , vagy vitality dmg vel operalo diviner , stb,..) Aminel energyre kell pakolnod , annal igyis ugyis innod kell majd , es bealdozhatsz te nagyonsok energy pontot , valahol meg meg is erheti , de egy non instant warwindert en nem tennek energyre... Akkor mar inkabb tegyel weapon swapra 2 onagert ahogy virsli mondana , bar en oda inkabb egy bika shieldet raktam , ha gazos lenne a szitu akkor megmentsen , bar utolag gondolva nemsok hasznat vettem.. kb 3x lett volna ertelme atvaltanom ra , akkoris elfelejtettem.. Arra volt csak jo , hogy a 'reflectedes' act3 as lila sarkanyoknak azzal ugrottam neki , mert igy nemvolt dual wieldem , es nemtudtam akkorat utni , hogy behaljak a reflecttol.

A dodge attackot amugy feltetlen maxold a harcosnal meg.

Ha slayer vagy , akkor ertelemszeruen az art of the hunt passivejai , es a study pray maxolasa az alap.. Call of the huntnak az alapskilljet maxold csak. Pierce dmg d ugyse nagyon lesz , amier megerne a passive , ugyanez igaz a bleedingre , ami egyebkent is szar, nemis ertem mert szoktak egyaltalan figyelembe venni a WW bleeding sebzeset.. lehet 1k/sec bleeding dmg d is akar , az sem fog 1 forintot sem erni, legalabbis szerintem😄 De a call of the hunt elso skillje adhat 33% attack speedet bossoknal , illetve 33% total dmg to beast/beastman , ami mondjuk chagan utani reszeken kibaszott jol tud jonni. Igaz kb 1 percig tart a hatasa ,es recharge nelkul kb 3 perc amig betolt , de slayernel egy ido utan ugysem tudsz mire tenni , szoval megeri felpakolni a kesobbiekben.
Skillekrol kb ennyit , remelem nem hagytam ki semmit.. Ha neked kell , meg rakhatsz az ancestral warriorokra is , amit kb 3 percenkent megidezhetsz 20 mp re.. Nemtul megeros , bossnal jo tud lenni , hogy lekotik par secre amig leveri oket , addig te meg megsorozod hatulrol , bar ezt szerintem titan killnel el is felejtheted😄

Cuccokrol kb annyit: attack speed, str% / health% , offensive ability es attack damage converted to health mindenek felett. Illetve rendkivul hasznos tud lenni , ha van egy cipod amin jo sok futas van.. Mert ugy az art of the hunttal elerhetsz egy 160 koruli movement speedet , ami nagyonfontos egy kozelharcosnak, felteve ha nem colossus formban rohangal vegig. Resistjeid eleg benak lesznek.. en beleszartam az osszes resistbe a vitality dmg-t es a stunt kiveve, es csak a sebzesre fekudtem ra, de a karim arra keszult , hogy rekord ido alatt olje a bossokat health reduction nelkul , nemarra hogy be legyen vedve mindentol.

Statoknal ertelemszeruen csak streght , illetve rakj dexre is , ha nemvagy tele atom cuccokkal , mert kell a crit chance nagyon.. Szal mehet mondjuk 3str 1dex 4 attribute pontbol.. Perrsze rakhatsz lifera is ha akarsz , en nem szoktam , csak akkor ha nemtom erdemben novelni a sebzesem a tobbi stattal.. Nemhiszem , hogy 1k lifeon fog mulni , hogy eletkepes e a karid vagy sem , es 1k life az mar vagy 40 stat pont , ha nincs % health cucc rajtad , eshat 40 stat elvetele a sebzesedbol , az mar kicsit sok.. A lifeot inkabb cuccokkal/reliceccel probald megoldani , de persze olyanokkal amik a sebzesed is erositik.

Ha nincs betrayer fegyvered , akkor probalj meg felrakni 2 durva buzoganyt , 17% koruli converteddel , es szinten convertes relicet tenni mind2 be , lehetoleg attack speed bonussal.

Na kb ennyit a slayrol , ha Spellbreakert csinalsz , akkoris hasonlo a recept , csak akkor a spiritnel a deatchill + passivejai , spirit ward+ passivejai , + a liche king kitapolasa a celszeru, ill dark covenant.

Hameg nature vagy , akkor ertelemszeruen , hearth of the oak + plague alap , ha van meg skilled , akkor a 2 farkas legalabb , es a legfelso passivjukat maxolni.

legállatabb dream kari, az a 100rec rogue-dream 😄D
Fecske, nem akarlak alázni, de majd linkelek videot epic mantiról a briganddal... 😄DD igaz, hogy 72-es, de semmit sem változtat a dolgon, 50nél is ki volt már maxolva minden amit ott használni fogok (nehéz kitalálni... 😄), azóta max a statpontjaim nõttek, amik nek a 80%a nincs elosztva, úgyhogy nehogy erre fogjátok majd 😄D