23078
  • dudovec
    Talaltam a tubeon egy erdekes videot. Csavokam 100 avoiddal es baromi magas dodgeal keni Haruspexel , reflectes transz mellett. Nem az en videom , de tetszett ugyhogy linkelem.
    harus avoid dodge x3

Ez a durvan szopatos cold cast amit classic tq alatt nemeltem tul egyik karimmal sem , brutal absorp es resistek mellett sem (eleg bugos). Namost a srac sem elne tul a dolgot , de a 100 avoid miatt nemtalalja el , de ennek ellenere visszaveri reflectkent , es ahogy latszik is , azonnal lehal tole az elso boss max liferol. A masodik 2 kesobb castolja, mar csak 50% hp juk van , de azok is behalnak..

Meg anno kiszamoltam , ha levonom az absorpot meg a resistet , akkor kb 200k korul verhet ez a spell ha fullra eltalal. Mokas:D
  • dudovec
    az odaig oke^^
  • virs lee
    Szellemek dobják, gízában pl. egész sok van.
  • virs lee
    Ránézésre egyiptom.
  • Zoi92
    Srácok, nagy nehezen müxik a game:D xD nemrég játszom most csináltam 1 33 as storm ot. Kéne help, hogy spectral matter t honnan üssek ki? 4 db van már csak 1 kéne de nemtalálom a mobokat amik dobták..S (Remélem vki felvesz msn re mert sok kérdésem lenne:P [email protected])
  • dudovec
    Romoto hol esett ez a sapi?
  • magyar777
    nem tud valaki a mandrake skill-en kivül még valami jó skill-t amit érdemes még fejleszteni a rogue-nak?
  • Shorlex
    romoto kösz de pont amit kértem az nincs benne...
    nincs véletlenül egy incarn 8 reces hammurápid valahol? kellene nagyon...
  • ROMOTO
    Köszi a felajánlást, de nekem is megvan :)
  • DirtyGab3sz
    Tudom, de ez nem multi...onnan van pár jó kis lila cuccom...IRIS? ismerős??Van 2 is!Alig várom hogy a BM-ém 40 fölött járjon!:-)
    Más..megkukkoltam a galériád...a Jade emperor-os arti nekem van kirakva is!Ha érdekel Nekedadom, én nem használom semmire,csak van!
  • ROMOTO
    Mbutiból vannak jobb statosak is... :)
  • ROMOTO
    Szerintem a küllemmel nincs semmi baj, sőt nekem bejön az egyiptomi design, vannak sokkal rondábbak is, meg buzisabbak... :) köszi a pakkot, én is elküldtem a magamét :)
  • DirtyGab3sz
    Találtam egy gold buzogányt...szerintem egész jó....meg a Mbuti..gyönyörrrrűűűűű...
    EHUNN NI :-D
  • Shorlex
    bármennyire is jó ez a sapi, tényleg nagyon durva melee karinak, ennél jobbat én sem láttam, de egyszerűen olyan szánalmasan néz ki, hogy ha másért azért nem venném fel.. :DDD
  • Shorlex
    miért lenne? küldöm a cuccost akkor
  • virs lee
    Bár akkor meg a hesione ugrana le, az -5x%, szal mindegy. :)
  • virs lee
    Kár hogy harcos sapi, mágusnak jobb lenne. Afro helyett mehetne shavo +50% elementállal.
  • ROMOTO
    Ehun a sapi :)
    ez a legdurvább zöld sapesz, amit idáig láttam :)
  • dudovec
    linkeld be azt a sapit romoto!
  • ROMOTO
    Há-há, pajzsos qonq. rulez!, pláne kezdőknek...
    Shorlex: este küldök relic vaultot, meg egy érdekes zöld, 2 all skilles sapit, nekem meg kellene egy 2 all skilles erebus, ha nem gond :)
  • dudovec
    Shorlex azer mer az ilyen loves az ranged , akarcsak a ternion xD
  • Shorlex
    100 block

Mit találtam már megint... 100 block 90% shield recovery time.
    Mindez elemental attacknál. Nemhogy íjra hat a dolog, hanem még erre is... hihetetlen. fun
  • dudovec
    Es elvileg egy Templarnak is eleg rendesen kene zuznia shieldes karinal , ugyhogy nyomhatnad a tempet Shorlex xD
  • dudovec
    Virs lee: en meg anno warlords fegyot lattam sargaban +2 vel , ami ugyan kaphatna meg valami durva suffixot, de ha mar zöld fegyo, akkor azer vannak talan jobbak is. Warlord's az +2 to warfare , ami kb ugyanannyit er mint +1 to ALL jelen esetben. Shadow king amugy az elso IT s cuccok kozott esett ki egy legend hades runon, raadasul eleg jo statos szerintem. Szal ha gondolod rarakom 1 karira es feltoltom, probald ki:D

Sapi szempontjabol nalam egy ideje ez a +1 to all 63% slow resist +50% vit dmg resist a nyerő erebussal. Immortal amu kötelezően. Arganouts cipot hordok a Slayerrel , mert ugyan csak 15% run , de az onslaught ad movementet , akarcsak az art of the hunt eshat eleg jo kis cipo^^
    Tobbi eleg sablon, zöld daemon bloodos ringek.

Shorlex: Stone form eleg easy play aze, de mokas:) 100% reces earth casternek csak bossnal kell kb. Nemmintha absorp meg a shield block mellett olyan nehez lenne a jatek

Amugy elhiszem hogy zuz shildel is , elvegre minden kemeny meleeben ami warfare , foleg ha jo cuccod is van. A conq azer jo , mer olyan erosen megdobja a 'harcos' defendert , hogy meg resist levetel sem kell neki. De mig a conq a legjobban zuzo shieldes , addig dual wielderbol egyik legrosszabb , foleg ha a non instantereket nezzuk. Egy warden shieldes folyamatos study castolgatas mellett üthetne ugy mint egy conq.. ami hat eleg zzz:) Mindenesetre eleg erős lehetne 50% reccel , meg egy kis manaval megtolva.

Conq egyszerubb , fasza vedelem mellett bombazod pajzsal a kriteket.. Nemkell semmit szarozni vele , neha felrakni az aurakat es apritasz. Tok kenyelmes vele tolni:)
    De ki lehetne probalni bosshoz berakni swapra 2 bika fegyot. Hew es alap dual wield maxolva 12 pont , ennyi belever egy kihuzott karinak.) Shieldel egyket utes , swap betrayerekkel megzuzod dualba vagy valami^^
  • Shorlex
    Én legalább bevállalom a "pajzsos" csatát, nem pedig castolok néhányat és stone form, nehogy már hozzámérjenek, kis mimóza...
  • Shorlex
    Igazi dual wieldernél warrior ágban plusz 5 skill van: sapi (3), achilles armor (1) shadow king fegyó (1).
    És nemhogy áldozat ez a cucc a skillekért, ugye ezt nem kell mondanom... :D
  • Shorlex
    virsli: egy plusz 1 skilles sapi, relicelve erebussal (az már plusz 3). Eddig nem volt olyan kari, aminek ne dobott volna plusz skilles sapit előbb utóbb, az erebus mondjuk kényes kérdés :DD Ehhez jön egy armor of peleus, puff ott a plusz 4 skill. Warfare-ben persze csak 3, de zászló alatt... :D
  • Shorlex
    Dudo: a shield charge egy állat :D Természetesen maxolva van, úgy üt és annyi nmy-t, mintha területre sebző skill lenne, ultrabrutkó. Hozzáteszem, nyilván kell az is a kari minőségéhez, hogy összehaknizott legjobb cuccokban szaladgálok, de valami iszonyú a pajzsos conq. És meglepő, hogy amikor bejön a legalsó pajzs passzív, akkor tényleg akkorát üt bazz mintha hew lenne. Hew-nál valamivel rosszabb, de komolyan mondom nem sokkal én is meglepődtem. Csak nagyon kell neki/jól jön a +4 skill.
    Hydrát, ami köztudottan a legellenállóbb a fizikálisra ugyanolyan gyorsan ha nem gyorsabban cseszi le, mint a champ pedig ott még plague is van. Nagyon durva.
    Azért ne tévedj el, olyan magas off ability nincs, mivel athena, aionios, peleus armor mind def-et ad, dexem annyi van amennyi, nem tettem rá pontot, szal akkor magasabb csak az átlagnál (akkor sem nevezném magasnak) ha van zászló meg rage. Alapból asszem 800 körül van, vagy valami ilyesmi.
    Battert, ami eddig minden defendernél alap volt, alig használom, olyan sok az a 3*20% amivel a passzívok bejönnek :D
    Cuccal (de ezt ebben a játékban mondanom sem kell) ez a kari egy állat. Utoljára 9k ütéssel 220 speed-el (18-19k DPS...) láttam fullbuffban úgy hogy se a shield se a fegyver ugyebár nem éppen a nagy ütésekért felelős...
  • virs lee
    Nem béna az, csak meg kell relicelni %dmg reliccel. +4 skillt amúgy is nehéz előhozni harcossal, akkor valamiről le kell mondani. Pl. afro amu immortal helyett. +2 skill vs +70% dmg. Biztos jó a scepter is, de egyrészt olyan nincs, másrészt meg -1 skill. :)
  • dudovec
    Virs lee: en probalgattam a shield chargeot. Sajna nem valami jo, de persze meg IT elott nezegettem , lehet azota ezis hasznalhatobb.

A shield szerintem azer ved ilyen faszan mert , levon elotte ugye az armorod a sebzesbol egy csomot , es meg ebbol von le a damage blocked , vagy a block utan szed le az armor. Ugyanis hiaba szedne le 800 at egy utesbol , ha a minotaurok ilyen 2-3k s kriteket zuznak a nyakadba , megis baromira birja a kari es nem 2200 akat kap be. Szal szerintem ha bemennel mondjuk quick recoveryvel ugy , hogy csak 1 shield van a karin es semmi mas , lehet pillatok alatt leszednek a lifed , megkell nezni.

+2 es warfare fegyo pedig picit bena .) Scepter of shadow king lenne a legjobb ilyen szempontbol (+1 to all skills 500 life +250 def/off ability dmg% stb stb..)
  • dudovec
    Shorlex bujj a pajzsod mögé
    Amugy nekem van gua , es azis elegge takarit meg magas off ability nelkul is. Raadasul nemkicsit birja a strapat.. 1 pont refreshre es +4 skillel maris instant rally meg quick recoveryvel mentem , eleg laza:)
    Plague + batter + shieldes passivok nameg a farkas aura is. Igazi tank.
  • virs lee
    Az én conquerorom quick rec nélkül megy, és simán beugrok vele tömegbe (sárkányok, act4 gólemek), ugyanúgy blockol. Nemtom mire jó, és egyáltalán működik-e a shield rec (a leírás szerinti elvet értem, de nem látom hatását). Gyakorlatilag az van hogy a shield block értékét levonja a bejövő sebzésekből, tehát egy 3000-es ütésből csak 2300-at kapok meg. Tapasztalatom szerint íjászokra is működik, pedig azok elvileg leszarják a páncélt. Lehet a pajzs nem számít bele, az külön van. De a quick rec csak a %blockért is megéri, ha nincs meg cuccból (+focus skill, amit egyszer felraksz és mindig aktív) a 100%.

Fajin még a shield charge is, csak pikpak leszopja a manát, def + spirit karival viszont a mana is meglenne (csak ezért most nincs kedvem új karit kezdeni). Shield charge + colossus + covenant üt rendesen. :) És mivel fegyver se kell hozzá, mehet kézbe egy +2 warfare-s fegyó, máris könnyebb a +4 skillt összeszedni.
  • Shorlex
    Hát a 100 blokkot azt valóban régóta rebesgetted, de a shield recovery time-al sosem párosult ez. DE lehet hogy tévedek és nem emlékszem rá.
    De tényleg az van, hogy 90-100 recovery time nélkül nem sokat ér. Mentem pályán, és mondom direkt nem kapcsolom be a recovery-t. Hát azért akkor vertek, nem látványosan de vertek. Főleg csontiknál volt gáz, amikor ugye nincs converted, ott azért kaptam a pofonokat. Mindez tényleg azért van, mert amikor közelítesz a tömeg felé, akkor az első aki eltalál (általában íjász) az hallatja az érces hangot :D azaz blokkolod, DE a következő meg az azutáni és így tovább az csúnyán eltalál, és a következő blokk csak 2,5 mp múlva jön. Viszont legenden egy csorda 2,5 mp alatt nem egyet nem kettőt ereszt beléd.
    Na ezért mondtam hogy igazad volt, a 100 blokk hatékony, de nem önmagában, csak minél magasabb minusz% recovery time-al. 100 blokk 100 recovery - az az igazi. De mondom: plusz 4 skillel már megvan a 90% ha a pajzsodban nincs semmi (nekem aionios van, de lehet ancile-t feltenni, stb stb) és 90% is elég már. Azért 0,2 mp-enként nem ütnek/lőnek meg.
  • ballor
    a squall eléggé impresszív :)
    a Lighting Bolt nem jön be, a jegest lehet visszarakom

a konquerort is ki kell próbáljam akkor
  • virs lee
    Mondtam én. ~~
  • Shorlex
    Érdekes dolog.
    A defender nekem eddig az egyik legerősebb, legjobb közelharcost jelentette a dual wielder után. Ez utóbbihoz képest annyi hátránya volt eddig az összes defenderemnek, hogy nem voltak olyan hatékony tömegoszlatók, csak biztonságosak, erősek. Hozzáteszem, hogy valamiért csupa olyan def karit csináltam, ami ugyan használta erősen a defender ágat de nem 100-ig használta ki az adottságait (poasszív pajzsokra vagy nem tettem, vagy keveset, quick recovery szinte soha).
    Vélemény megváltoztatva.
    Csináltam ugyanis egy conq-ot, de ezúttal pajzsost. Nos, ennél nagyobb, gyorsabb, brutálisabb, és biztonságosabb tömegírtó állat nincs ebben a játékban :D Majd linkelek holnap képet arról, hogy milyen fullbuffban... huh.
    De ami a lényeg: virslinek a 100 block mániája az nagyon odavág. DE hozzáteszem, hogy az önmagában ló..rt sem ér. Ugyanis hiába 100 block, ha 8-an lőnek, 4-en közben ütnek és 2,5 mp a shield recovery time. Viszont 100 block és plusz 4 skilles quick recovery 90% recovery time-al egy absorpoló életbentartó, hozzádsemtudnakérni effektusért felelős duó. Félelmetesen jó (el tudom képzelni ezek után a 100 block 100 recovery-t...)
    Szóval quick recoverynél jobb skill bazzeg nincs. 1 perc a cooldown-ja de plusz 4 skillnél 45 mp-ig él. Nincs olyan pályarész ahol ne lenne menetelős rész, amikor egy fia nmy nincs, azaz mondhatni hogy érdemben végig rajtad van. Füllel hallható és szemmel látható a különbség, hogy hiába a 100 blockod, a kis érces hang, ami a pajzsod blokkját jelenti, csak időnként szólal meg (2,5 sec). Benyomod recovery-t és hopp: minden bejövő ütést blokkolsz :D 780-as nyelésnél az pályán 100 absorpot jelent gyakorlatilag (jó bossnál nyilván nem, de ha ott valakinek nem elég a zászló+form...)
    Azt hittem megint lesz egy jó, de kicsit lassan írtó defenderem, amivel majd lehet püfölni orrvérzésig a bossokat. Hát, a reklámozott championom nem biztos, hogy olyan gyors... nem túlzok, komolyan mondom...
  • virs lee
    Shardhoz nem kell rec, csak cast, ami kezdő szerkóval könnyebben teljesíthető. Viszont a cl stunol is, -100% reccel, megfelelő cast rate mellett stunlockolsz mindenkit, gyakorlatilag esélytelen hogy hozzád érjenek (kivéve bossok), ezért jobb. De sebzésre a shard is jó. Squall meg mindenképp kell, az csökkenti az ellenfél resistjét.
  • ballor
    én is gondolkozom az Oracle karakteren
    most 26-os Storm vagyok, még nincs mellé semmi

én nem így osztottam el a pontokat, hanem az Ice Shard van maxolva
    a lighting bolt, meg a squall hatékonyabb? nem fejlesztettem belőle egy pontnyit sem
  • dudovec
    Van belole kicsit gyorsabb is , bar 22% korul lehet a max :F
  • virs lee
    Nem rossz, csak lassú. Mondjuk mehetne mellé mindrage a calypso helyett, meglenne a 300% fc.